peaaegu 2 aastat hindade langemist??
Ega siis see langus veel niipea läbi ei saa.
Jah, jah... Bitcoin is a bubble!
Kas tõesti on nii raske aru saada, et need rikkad inimesed, kes kontrollivad/juhivad seda crypto-turgu tahavad, et sa müüksid nende Trading BOT'idele oma 15k-20k USD'ga ostetud Bitcoin'i või hingehinnaga ostetud AltCoin'i maha... Samas nendele väga ei meeldi, kui keegi surelik ostab cryptosid kokku madala hinnaga, mis vähendab pärast nende kasumit münte DUMP'imisel enne järgmist korrektsioonit... Kui keegi veel pole kursis, siis 6k USD oli madalaim hind BitCoin'il sel aastal. Kui keegi veel unistab BitCoin'i osta 3-4k USD'ga võite edasi unistada. Seda võib loomulikult tulevikus juhtuda, kuid mitte ennem kui Bitcoin'i hind ületab 90k USD järgmise aasta lõppupoole... Suur nendele, kes on oma Bitcoin'i/cryptomünte alles hoidnud praegusel langemisel!
sööd oma mütsi ära varsti?
hetkel btc hind 7500 usd ja languses asi
langev trend selgelt praegu
mina küll ei ostaks midagi praegu _________________ Müüa Xbox 360 kinect sensor + Kinect adventures, hind 35 eur
(Kui teil on vanem Xbox 360 konsool või soovite seda koos arvutiga kasutada siis saan adapteri ka kaasa anda)
Ma siin kuskil panin varem ka ennustuse. Kuid panen siis igaks juhuks uuest.
2018.05.01 4400 usdi BTC.
Tahaks loota, et see nii pole sest ise pigem Bull kui Bear _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Ei hakka ta midagi tõusma, tõenäoliselt on terve see aasta languses asi.
Pärast rahvas imestab et nüüd sääb väga odavalt osta kui see väga suur langus läbi on _________________ Müüa Xbox 360 kinect sensor + Kinect adventures, hind 35 eur
(Kui teil on vanem Xbox 360 konsool või soovite seda koos arvutiga kasutada siis saan adapteri ka kaasa anda)
Warren Buffet ütles, et sa pole kasumit saanud enne kui sa pole müünud.
McAfee ütles selle peale, et see tähendab seda, et sa pole kahjumit saanud enne kui sa pole müünud. Niiet HODL
Eelmisel aastal kontrollis MTA krüptorahade kaevandamiseks mõeldud automaatseid andmetöötlusseadmeid koos toiteplokkidega 14 korral, kokku 176 seadet. Kaubad saabusid Hiinast. Kõikide nende toodete vabasse ringlusesse lubamine peatati, sest ei vastanud tooteohutuse nõuetele. Nimelt puudusid neil Euroopa Liidus kokkulepitud nõuetekohased märgistused nagu tootja andmed, seadme mudeli number, CE-märgistus ja maaletooja andmed.
Antud uudise täienduseks (olles ise üks ohvritest) saan lisada ainult seda , et see puudutas ainult Bitmain tooteid.
Ehk siis Antminerid ja nende toiteplokke.
Keelatud olid nad eestis alates 27.12.2017 kuni 07.03.2018 Sel kuupäeva lisas Bitmain nõutava Rohrs sertifikaadi oma veebilehele ja kõik nõudes said ka Eesti jaoks täidetud. (Rohrs sertifikaat EU direktiiv 65/2011)
Nii et Antminereid võib soovi korral osta ja eestisse saata, probleem on üleval aga endiselt Bitmaini toodetud toiteplokkidega. Neid soovitan saata mõne EU lähinaabri juurde. Läti, Soome ine või osta ebayst, kus pole oluliselt kallim.
Kõik teised tootjad peale Bitmaini on endiselt hall ala, sest neilt pole keegi CE märgistust nii põhjalikult kontrollinud ja selle muu gräpi kohale jõudmine Eestis on õnnemäng.
Samad soovitused, soome on hea ja CE neutraalne riik.
Ka eestis ühtegi Antminerit minu andmetel ära ei võetud, sest neid lubati edasi saata kolmandatasse riikidesse väljapoole EU või saata tootjale tagasi. Küll aga jäi DHL ladudesse seisma vähemalt üks toiteplokk, miille omanik keeldus seda kuskile edasi saatmast.
Kahjuks meie ajakirjandus töötab ainult ühes uudise suunas ja Bitmaini kaevurite taaslubamise kohta pole ilmunud ühtegi uudist, isegi mitte internetiväljaannetes, paberlehtedest rääkimata.
A filed patent by Intel has shed some light on the company's idea to somewhere, along the fuzzy lines of the future, introduce a Bitcoin mining hardware "accelerator" to the market. The application itself, for a "Bitcoin Mining Hardware Accelerator With Optimized Message Digest and Message Scheduler Datapath" was originally submitted in September 2016, so it's not exactly a novel idea. However, the fact that it has just now been published doesn't really mean there hasn't been work behind closed doors at Intel towards development of working silicon of this technology.
Tundub huvitav, aga proovida ei julge ,seega ootaks ka tagasisidet kellelgi targema poolt, et kase see on "nali" või "tegelikkuses ka võimalik" _________________ * CyberTiger *
Tundub huvitav, aga proovida ei julge ,seega ootaks ka tagasisidet kellelgi targema poolt, et kase see on "nali" või "tegelikkuses ka võimalik"
Proovisin, kodus mitu arvutit, töötab refferalidega, huvitav on see, et nad ütlevad et maksavad omast taskust sulle coini juurde kui saad miski arvuti juurde lisada oma lingile, töötab asi CPU pealt ja saad valida ka palju ta su CPUd kasutab või siis üldsegi välja lülitada.
oot vabandage väga aga kas google ei pidanud mitte kogu krüptoreklaami ära keelama?! mingi coini teenimine addon, see on aga täitsa okei või? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Nagu keegi oleks tahtnud kirjutada Hold, aga sõrmed ei olnud veel soojad. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
https://getcryptotab.com/519749 Keegi Chrome addoniga on proovinud kaevuda tagaplaanil? Kõlab nagu nali kuid worth to try :D
"The income is being calculated as in average CryptoTab user is mining Bitcoin worth an equivalent of 4$ monthly."
Seega kui lased arvutil tuba kütta ja protsessor higistab kaevandada saad umbes 4 dollarit ühes kuus. Ainuke lootus ongi, et 15% saad sõprade pealt ka tulu, seega 1000 sõpra vaja leida kes tahavad 4 dollarit kuus saada arvutiga, siis kukub juba mõnusalt 4+600 dollarit taskusse.
Vabandust kuna ma selle kaevandus teemaga absoluutselt kursis ei ole siis kas see hakkab lõpuks kokku kukkuma?
Pakun et 1 juuniks saab "läbi nussitud = kaevatud" 1060 150/160€ kätte! kes neid pastlaid osta tahab on juba teine teema
Vabandust kuna ma selle kaevandus teemaga absoluutselt kursis ei ole siis kas see hakkab lõpuks kokku kukkuma?
Pakun et 1 juuniks saab "läbi nussitud = kaevatud" 1060 150/160€ kätte! kes neid pastlaid osta tahab on juba teine teema
Keeruline vastata. Kui sa oled tavaline kaevur ja mõtled, et ostaks nüüd kaarte juurde ja võtaks iga kuu selle raha välja siis ehk vist mitte kui just pole kannatust.
Kui sa oled tavaline "mängur" koos oma uhke kaardiga mille soetasid nagunii muude eesmärkide nimel siis jah.
Kui sa oled kaevur kellel on mitu rigi istumas ja kaevandamas ning sa ei vaata hetke hinda siis jah.
Aus vastus vajub ikkagi lõpuks sinna kui palju sa oled nõus investeerima ja kaotama.
filx, ei ma ei ole kaevur, never ei. lihtsalt ma püüansiit eemalt aru saada oleks mõistlik oma 280x välja vahetada 1060 vastu.... muud soovi mul polegi.
filx, ei ma ei ole kaevur, never ei. lihtsalt ma püüansiit eemalt aru saada oleks mõistlik oma 280x välja vahetada 1060 vastu.... muud soovi mul polegi.
Ajakulu ja teoreetiline investering ei tasuks ära. Mõlemad suht samas klassis. Ja kui lähed 1060 jahtima siis sa võid lihtsalt aega raista.
OPollo kirjutas:
filx kirjutas:
Aus vastus vajub ikkagi lõpuks sinna kui palju sa oled nõus investeerima ja kaotama.
Millal ükskord hakataske asju õigete nimedega nimetama ?
Pimedasse uskumusse raha sisse ladumine EI OLE investeering !
Kuidas sa nimetad seda üle-üldse. Paned x summa millegi alla lootuses saada x*1.2 kasumit.
Kas bitcoin ja kogu krüpto raha on pime usk? Ma ei tea. Jääb indiviidi taha lõpuks kus ja millist loteriit mängid ja kui ratsionaalselt tegutsed.
viimati muutis filx 01.04.2018 01:16:53, muudetud 1 kord
Kümme korda kiirem ja kümme korda voolusäästlikum (100x efektiivsem) kui GPU kaevandamine.
Laias laastus.
Näeb välja nagu kilovatine kast mis teeb 500Mh, mis oleks umbes 2X efektiivsem mitte 100x. Ja selliseid asju ei toodeta riiulisse seisma, st seisavad aga juhe on taga. Ja seda peaks diffist näha olema aga viimane kuu on see pigem paigal tammunud: https://www.coinwarz.com/difficulty-charts/ethereum-difficulty-chart _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Ok, ma sain aru et üks F3 on kolm plaati, igaüks neist teeb ~500Mh, ehk siis kokku ~1,5Gh/650w tarbimise juures. Hind pidi 2,5-3k USD juurde jääma, ehk siis 10x GTX1060 kui hea hinnaga õnnestuks saada neid. Nüüd nagu õnnestub juba, foorumist vähemalt.
anubis kirjutas:
Kümme korda kiirem ja kümme korda voolusäästlikum (100x efektiivsem) kui GPU kaevandamine.
Laias laastus.
Kümme korda kiirem ja kümme korda odavam, oleks õige väide olnud. Väljendasin valesti.
Ok, ma sain aru et üks F3 on kolm plaati, igaüks neist teeb ~500Mh, ehk siis kokku ~1,5Gh/650w tarbimise juures. Hind pidi 2,5-3k USD juurde jääma, ehk siis 10x GTX1060 kui hea hinnaga õnnestuks saada neid. Nüüd nagu õnnestub juba, foorumist vähemalt.
anubis kirjutas:
Laias laastus.
Kümme korda kiirem ja kümme korda odavam, oleks õige väide olnud. Väljendasin valesti.
Kui see kast ainult 650W voolu sööb, siis mille kuradi pärast need vendid mürisevad nagu viimnepäev oleks saabumas?
anubis, ei oleks uskunud, et selline naiivitar oled
mingit random tyrahiinlase kokku näideldud udust videojuppi tõlgendada kui suurt tõde, no milleks? mõtle natuke asjade üle loogiliselt ka, et kui palju seal peaks olema näiteks kasvõi füüsilisi mälukive sees sellise 1.5 kiiruse jaoks. või tõesti, kui see kõik on vaid 650w siis mille kuradi pärast tahab ta laualt lendu tõusta nagu reaktiivmootoriga hävituslennuk?
ilus unenägu küll mingi 10x kiirem ja 10x odavam aga reaalselt sellist asja ei eksisteeri. ja üleüldse on selle etheri asicuga juba hiljaks jäädud, public sale mõttes. see rong on läinud. ilmselt mingid masinad on kuskil vaikselt tiksunud mõnda aega aga selge on see, et neid pole kuigi palju, nende võimsus pole eriti suur ja lähtuvalt sellest pole neid ka väga mõtet toota. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
In the fourth quarter, shipments of 10-nanometer accounted for 25% of total wafer revenue;
16/20-nanometer process technology accounted for 20% of total wafer revenue; and advanced
technologies, defined as 28-nanometer and more advanced technologies, accounted for 63% of
total wafer revenue.
Need on kaevandus-ASICud.
GPU on samamoodi kiirem CPUst, suurusjärgu või paari või rohkema jagu, nagu spetsiaalselt mingi ülesande jaoks ehitatud ASIC on GPUst. Kui piisavalt raha (ja seda on ASICu arendajatel enam kui piisavalt) probleemi pihta suunata siis lahendatakse see asi ära.
ASIC resistant != ASIC proof
edit: https://github.com/ethereum/EIPs/issues/958
edit: ja põhiline - kuskohast see hashrate tuli? kuskohast keegi sellises koguses GPUsid kätte sai, et sellist muutust jõudluses tekitada?
see ei ole mingisugune ekspo kasv ju, tavaline ühtlase tempoga ülespoole graafik. kust see tuli? oled tähele pannud, et kõik gpu'd maailmas on ära ostetud?
ma ei rääkinud sellest kui odav on ddr3 mälu, vaid et kui palju neid mälukive reaalselt seal selles karbis sees peaks olema sellise kiiruse jaoks. 72gb ei mängi kohe mitte kuidagi välja, kui see reaalselt 1.5 peaks olema kiiruse poolest. more like 210gb siis.
võta nüüd ports neid ddr3 kive ja laota see 210gb laiali. jäta natuke ruumi muidugi muudele asjadele ka...vaata mis pindala kokku saad. kas mahub ära sinna plönni sisse? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Miks seal peaks olema 210GB? Kolm plaati, igaühel kuus ASICut, igal ASICul 4GB mälu (3x6x4=72GB). Viimati kui ma kontrollisin siis ETH ei vaja 11GB+ per GPU et toimida.
Miks seal peaks olema 210GB? Kolm plaati, igaühel kuus ASICut, igal ASICul 4GB mälu (3x6x4=72GB). Viimati kui ma kontrollisin siis ETH ei vaja 11GB+ per GPU et toimida.
Ma arvutaks oma maamehe loogikaga. A la 30 Mhash per 4GB DDR3. Ehk siis 1500 Mhash kiiruse jaoks on 200 GB DDR3 vaja. 72GB DDR3 juures saab aparaadi kiiruseks 540 Mhash. See on nüüd videokaartidest tuletatud loogika...
Minumeelest lähenete te asjale vale nurgaalt, kui ASICul on piisavalt mälu mida kasutada siis tema hashimise jõudlust piirab ainult sisemise loogika kogus mis seda spetsiifilist hashi arvutada oskab.
Sellejaoks spetsiifiliselt ehitatud kivi on GPUst mäekõrguselt kiirem, lihtsalt. Hetkeinfo põhjal on iga ASIC seal plaadil ~83Mh väärt, korruta see kuuega per plaat ja kolme plaadiga per masin.
Vaja on ainult SHA3-256 jõudlust + vähemalt 4GB mälu (seda siis 12.01.2021 - block 11 519 999'ni või PoS'ni)
Aga jah, hetkel on see kõik spekulatsioon paari video põhjal. Ma lihtsalt ei ütleks, et see on võimatu.
DDR3 pudelikaelaks ei jää? Kaartide juures ilusti näha kui siini laiust ja mälu kiirust vähendada siis mingilt maalt hakkab hash lineaarselt kukkuma ehk gpu lööb tühja. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
minumeelest jääb. eth puhul gpu sisuliselt teisejärguline asi, hashrate sõltub mälu läbilaskest ja seetõttu ju ongi see asic proof jutt. muidugi misiganes asi on asic proof vaid teoorias, kuid praktikas siiski tuleb sellise asja jaoks asicut ehitades ületada kuidasi see "probleem". ehk siis teisisõnu, "piisavalt mälu" üksi ei ole nagu argument. jah, seda peab olema ka piisav kogus aga ainuüksi piisab kogus ei päästa ehk lõputut kiirust sellega veel küll kuidagi ei saa.
spetsiifiliselt ehitatud kivi võib ju toereetiliselt olla hirmus kiire, aga kust see kiirus praktikas tuleb kui sel kivil ei ole sellist mälu laiust võtta nagu sellise kiiruse jaoks tegelikult vaja on? praeguste gpu'de puhul testid on näidanud, et core jõudlus/kiirus teatud hetkel enam mitte midagi juurde ei anna etheri hashrate'le. seega sellest hetkest edasi dikteerib hashrate ainult mälu läbilase, niipalju kui seda kiiremaks suudad pushida niikaua ka saad hashimise kiirust juurde. simple as that. miks peaks mingisuguse asicu puhul teistmoodi olema? kiirus tuleb ju lõpuks ikkagi samal põhimõttel sest minumeelest kuidagi muudmoodi ta tulla ei saa, algoritm lihtsalt on selliselt ehitatud. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
We are glad to announce that Binance has listed WPR tokens on its exchange. WPR/BTC and WPR/ETH pairs are now available on Binance for buying and selling tokens. You can start depositing and trading WPR tokens at any time. More information you can find here.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.