Siit pole läbi käinud, ent uued Xbox One'i "eksklusiivid" jõuavad Day One ka Xbox Game Passi teenusesse. 10 euro eest kuus pole paha saada ligipääsu näiteks ilmumispäeval Sea of Thievesile ja paljudele muudele, bvanematele mängudele.
Kas kellelgi on olnud tõsiseid probleeme Xboxi puldi syncimisega?
Sai ostetud uus Xbox One S-i pult mis ei taha kohe üldse konsooliga ühenduda, ainult kaabliga töötab.
Olen proovinud praktiliselt kõik õpetused läbi, katsetasin kahe konsooliga aga ei toimi miski.
Kas pult on tõesti omadega läbi, et juhtmevabalt ei taha toimida?
Oskab keegi kommida mis võiks põhjuseks olla, et mängudes on aeg-ajalt slowdownid, kohati jääb pilt seisma 5-10 sekundit ja siis läheb edasi.
Erinevad mängud ei ole üks. Kettal ruumi on piisavalt. Kas võib olla põhjuseks halb neti ühendus? Mängin ainult üksikmängusid.
minake, põhjusteks võivad olla (aga ei pruugi) - insider build, bad sektor kõvakettal (lahenduseks uninstall-reinstall game), taustal jooksva rakenduse garbage collection (ehk quit spotify nt. selleasemel et pausida), mäng millel pole viimast patchi peal (ehk mäng nt. on disainitud vanemale Xboxi os buildile kui sul hetkel on), os tasemel mäluleke (ehk vajab hard rebooti, mis võib korra kuus ikka ette tulla) ning võrgumängude puhul upnp (ehk ruuter ei saa hakkama, selle vastu aitab nt. kui suunata UDP port 5060; 5061; 3074 xboxi peale). _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Selline rumal küsimus, et pean sünnipäevaks kinkima xboxi liikmeaega. Sünnipäeva lapse konsool on regatud Soome, aga punktide lehel vaatan, et seal valida regioon Eu või saab lihtsalt Gold liikmeaega osta. Mis vahe nendel on. Ette tänades
Mida arvate sellest monitorist Xbox One X taha? On küll hea 7nda seeria Samsungi TV juba olemas aga tahaks peegeldustest ekraanil lahti saada. Esimese asjana näen HDR-i kaotamist aga muidu peaks ju kõik toimima veatult?
Oskab keegi öelda kas Sea of Thievsil on regioonilukk peal? X1 peal tehtud Game Pass subscription UK regiooni alt. Kuna tegemist Play Anywhere mänguga siis töötab ka Win10 peal kuid pean arvutist regiooniks määrama UK muidu tööle ei hakka
Oskab keegi öelda kas Sea of Thievsil on regioonilukk peal? X1 peal tehtud Game Pass subscription UK regiooni alt. Kuna tegemist Play Anywhere mänguga siis töötab ka Win10 peal kuid pean arvutist regiooniks määrama UK muidu tööle ei hakka
Ma arvan, et pigem on siis Game Pass'il see lukk. Mul on USA kontoga ostetud SoT ja see toimib küll arvutis ilma regiooni muutmata.
Keegi enda konsoolil sisemise ketta 240GB SSD vastu vahetanud? Ei saa kuidagi tööle error E102, samas 500GB suvalise läpaka ketta sain ilusti tööle. Kas mingi trikk väiksemate ketastega või ei olegi võimalik tööle saada?
kellelgi kokkupuudet?
Mul millegi pärast ei toimi ükski väline ketas ka, ühegi karbiga. Teisetl välised kettad toimivad "paksu" One peal? Ei toimi ei SSD ega HDD väline, igasuguseid reset ja trikke proovitud. 4gb mälupulga tunneb kohe media devicena ära.
Mul millegi pärast ei toimi ükski väline ketas ka, ühegi karbiga. Teisetl välised kettad toimivad "paksu" One peal? Ei toimi ei SSD ega HDD väline, igasuguseid reset ja trikke proovitud. 4gb mälupulga tunneb kohe media devicena ära.
Kindlasti võid proovida factory resetti konsoolile, see on aidanud kahe süsteemi puhul minu käes. Karpidest rääkides siis One peal mida kasutasin samuti X-i peal ei toiminud korralikult, disconnectis ketast koguaeg. Ostsin selle ja nüüd töötab veatult. https://www.hinnavaatlus.ee/454206/raidsonic-icy-box-ib-253u3/. Mõlemad on olnud sama tootja omad, USB 3.0 aga millegipärast üks töötab ühega ja teine teisega.
mul on olnud ka seda jama - paar korda üritan ja siis lõpuks tuleb taha ikkagist ja nüüd on pool aastat hõbriid drive välise kettana kasutusel olnud. _________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker
Kindlasti võid proovida factory resetti konsoolile, see on aidanud kahe süsteemi puhul minu käes. Karpidest rääkides siis One peal mida kasutasin samuti X-i peal ei toiminud korralikult, disconnectis ketast koguaeg. Ostsin selle ja nüüd töötab veatult. https://www.hinnavaatlus.ee/454206/raidsonic-icy-box-ib-253u3/. Mõlemad on olnud sama tootja omad, USB 3.0 aga millegipärast üks töötab ühega ja teine teisega.
Tellisin selle boksi eelmine nädal lisaks ja ei midagi. Katsetasin ühte 500gb WD ketast ja kahte 240gb SSD. Mitte ükski ei tööta, factory tehtud konsoolile, sisse välja tõmmatud ketast, proovitud tagumistesse usbidesse. Tehtud seda korraliku resa, et hoiad power nuppu 10 sekki all, võtsin isegi voolu tagant ära konsoolil jne. Mitte miski ei toimi. Kõikides usbides 4gb mälupulk samas töötab. Mul on see 2,5" ketas 7200 rpm ja ma mäletan, et see üks aastake tagasi veel töötas välise boxiga xboxi järel, vahepeal ei olnud vajadust ja nüüd enam järgi ei saa. Formattisin arvuti järel igasugustesse formaatidesse - NTFS; ExFAT jms. mitte midagi.
C1rca, soovitan proovida vähemalt kahte välist karpi (lisaks siis juba eeldan on 2 olnud?), erinevate ketaste vahetus siin üldjuhul ei aita. Kas jutt on One-st või X-st?
C1rca, soovitan proovida vähemalt kahte välist karpi (lisaks siis juba eeldan on 2 olnud?), erinevate ketaste vahetus siin üldjuhul ei aita. Kas jutt on One-st või X-st?
Kahte karpi proovitud, jutt on One esimeset versioonist.
Võimalik, et ka Fe aga see on juba maitse asi kas istub või mitte. _________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person
Ostsin xkast ühe wireless kontrolleri arvuti jaoks. Ühendasin selle usb vastuvõtja arvutiga ära. Näitas, et olemas kuid kui hoian seda xkasti märki all puldil , et kontroller sisse lülitada siis natuke vilgub ning kustub ära.
5 sekundit seda nuppu all hoides pult lülitabki ennast välja (nii saad käistsi selle välja lülitada). Ühendamiseks pead ülemisel serval asetsevat väikest musta nuppu all hoidma (tuluke hakkab väiksema intervalliga vilkuma - alustab paarilise otsimist). Muidu uuemaid One'i pulte saab edukalt ka BT kaudu ühendada (ei pea seda kallist vastuvõtjat ostma).
5 sekundit seda nuppu all hoides pult lülitabki ennast välja (nii saad käistsi selle välja lülitada). Ühendamiseks pead ülemisel serval asetsevat väikest musta nuppu all hoidma (tuluke hakkab väiksema intervalliga vilkuma - alustab paarilise otsimist). Muidu uuemaid One'i pulte saab edukalt ka BT kaudu ühendada (ei pea seda kallist vastuvõtjat ostma).
Kas adapteri peal ka hoidsid seda väikest nuppu all?
Jah ei miskit. Vajutasin siis adabteril nupu alla hetkeks, hakkas vilkuma. Vajutasin siis kontrolleril seda pisikest nuppu ei miskit. Vajutasin siis puldil taaskord sisselülitusnuppu ja vajutasin ka selle pisikese nupu kohe alla mis asub kontrolleri küljes ning tuluke hakkas hästi kiiresti plinkima ja ei muud miskit
viimati muutis Muhekas 21.07.2018 16:23:46, muudetud 1 kord
Esimeseks edukaks ühenduseks pead puldi adapteriga ära pair'ima. Seda saad teha mõlemat nuppu all hoides. Juhul, kui see peaks sul õnnestuma, siis järgmistel kordadel piisab puldi sisse lülitamisest X-nupust ja ühendus luuakse automaatselt.
Esimeseks edukaks ühenduseks pead puldi adapteriga ära pair'ima. Seda saad teha mõlemat nuppu all hoides. Juhul, kui see peaks sul õnnestuma, siis järgmistel kordadel piisab puldi sisse lülitamisest X-nupust ja ühendus luuakse
automaatselt.
No peaks olema kuid jah aitab ainult see, et kui login windowsist välja ja siis uuesti tagasi sisse. Ning siis toimib
Nii täiendan siis oma postitust. Tegin arvutile formati ja panin siis uuesti selle puldi taha koos vastuvõtjaga. Mängida ei proovinud, aga näitab, et peale puldi välja lülitamist ja uuesti sisse lülitades ilmub pult nähtavale. Mis võis siis selle jama põhjustada... kipun arvama, et tegemist või siis olla sellega, et kevadel mingi aeg tuli win10 mingi suur uuendus ja arvatavasti see keeras midagi nässu süsteemis 80% eeldan, et asi toimib.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.