Mul selline küsimus, vaatan telekast digiboxi kaudu tv - d, kui avan sarja osa s3e2 - siis kas ja kuidas oleks võimalik kogu sarja näha, mis momendil telekavas olemas on (et vaataks hea meelega esimese osa ka ära) praegu kerin uimalt mööda kava
Salvestuste all on küll olemas, aga kõike ka ei salvesta (eriti uued asjad, mille peale satud)
Siis teine pull on selles, et osadel sarjadel pole osa numbrit taga vaid ainult aasta - kuidas sellega hakkama saada?
Arrise tulekuga pidi ka õnn õuele tulema. Rõõmuhõisked kestsid lühikest aega ja vaibusid ruttu. Iga uue ruuteri tulekuga on ootusärevus õhus. Oodati kõige paremat aga välja kukkus noh... Nüüd kui uus digiboks on välja tulemas... Banaania.
Ma ostsin uue menüü tuleku hirmus hoopis suurema ja vingema teleka aga ohh häda sellel ei ole isegi RCA enam. Aga pole lugu. Selle eest on müügil konverter Scart - RCA - HDMI. Nii et saab Amino järgi ühendada küll
Milleks üleminekud. Amino saad otse antenniauku panna.
Näed siis palju lihtsamgi. Tegelikult ega SD pilti sinna 120Hz telekasse ei taha. Kuigi see SD on palju talutavam kui 60Hz telekas.
Tegelikult on vana kodukino scart ühendusega ja oli CRT teleka taga. Millal digiraadio tuleb? Siis saab vana minema visata...või digibloki sisse ehitada vanale kodukinole...
Ei tea kas uus boks leevendust toob, aga lootust vähemalt on.
Tagumine aeg uue boksiga eetrisse tulla, olemaoleva (Motorola) boksi uimlemine on närvikava viimase piirini viinud
Tagumine aeg uue boksiga eetrisse tulla, olemaoleva (Motorola) boksi uimlemine on närvikava viimase piirini viinud
Uimleb siiski tarkvara seal peal mitte boks ise.
Motorola boksil saab ju kasutada ka seda vana tarkvara ja see ei uimle selliselt.
Aga nagu siin varem juba Telia poolt mainiti siis uus boks meeletut kiirusevõitu ei too. Kuigi noh lootus sureb viimasena ... _________________ There is no place like 127.0.0.1
Kasutan apple TV.d, Telial vôiks selle kasutajaliidese eeskujuks vôtta - 99% sujuv ja tõrgeteta
Renka kirjutas:
DiilFM kirjutas:
Uimleb siiski tarkvara seal peal mitte boks ise.
Motorola boksil saab ju kasutada ka seda vana tarkvara ja see ei uimle selliselt.
Aga nagu siin varem juba Telia poolt mainiti siis uus boks meeletut kiirusevõitu ei too. Kuigi noh lootus sureb viimasena ...
Arutlus taandub tavaliselt sellele, et Amino on best ever...
Oleks Arrisel täpselt sama kasutajaliides/menüü ning pult, mis Aminol, kiidaksid kõik Amino asemel Arrist.
Siis kirutaks, et aastast-aastasse sama vana tarkvara uuema raua peal - miks peaks üldse digiboksi ja pulti vahetama, kui vana käsna peal nii hästi töötab?
Arutlus taandub tavaliselt sellele, et Amino on best ever...
Oleks Arrisel täpselt sama kasutajaliides/menüü ning pult, mis Aminol, kiidaksid kõik Amino asemel Arrist.
Siis kirutaks, et aastast-aastasse sama vana tarkvara uuema raua peal - miks peaks üldse digiboksi ja pulti vahetama, kui vana käsna peal nii hästi töötab?
Eksid. Siin foorumis ei kirutaks.
Keegi taha enam nende vanade bokside SD pilti vaadata kui HD kanalid kohal on.
Mis puutub vanasse menüüsse, siis ka selle vana menüü loogikale saaks vabalt kaasaegse välimuse anda. See eeldab muidugi praeguste S3-S5 invaliidpultide asemele jällegi TV kanalite vaatamiseks tehtud pulti.
Ja see, et keegi siin pidevalt toob näiteid, et siin osad foorumlased justkui nutaks taga kineskooptelekaid ja kettaga telefone on ikka täiesti ajuvaba.
Arutlus taandub tavaliselt sellele, et Amino on best ever, sest vaid üksikud on siin viitsinud omal käel tarkvarast või mujalt nuhkida, mis tulevik tuua võib. Ülejäänud halavad-heietavad endiselt mingit IPTV algusaega, kui kineskoopteler ruulis ja SD pilt oli parim, mida saada võis.
Paluks tõestust oma väitele !
Vastasel juhul jätad omast samasuguse mulje nagu inrekp, kes igal võimalikul juhul Telia eest dzottile viskub siin.
KUI see on animatsioonide-efektide taga. Ise eelistaks clean look ja kiirelt liikuvat asja, ilma tiluliluta. Vb. osad (paljud, kui läägib?) veel.. _________________
Tundub et lasin jälle dzinni välja uus vs. vana teemal - no aga ma TÕESTI ei saa aru, mismoodi uus sitem on? Mul on oma kodus olnud kogu aeg uusim Telia lahendus ja vanemate juures mingi 5-6-7-8a tagune (ei teagi täpselt mis). No seal on kõik meeletult aeglane ja jube jama aga kodus ei ole mul kunagi olnud probleeme, et midagi hanguks, mingid "rattad" oleks ees vms. Äkki teie ühendused ise on sitad? Suured kortermajad, vanad liinid jne? Mu "kodu" on olnud mitmes eri kohas selle aja jooksul ja ühendused olnud kogu aeg 20-60M. Vastavalt sellele, kuidas kiirust on ajapikku tõstetud, kuid mingitest fiibritest ja 300M pole olnud haisugi.
No tõesti töötab kõik. No ei ole probleeme. Uus numbritega pult ka ei häiri, kuigi numbreid kasutan väga harva. Ja ei ole Telia töötaja ega oma ka ühtegi vastavat isiklikku tuttavat.
Lihtsalt - äkki probleem on vahel ka mujal, kui vaid Elion-Telia poolel? Või on mul lihtsalt jopanud selle kõigega...
viimati muutis anryo 21.03.2018 16:57:06, muudetud 1 kord
KUI see on animatsioonide-efektide taga. Ise eelistaks clean look ja kiirelt liikuvat asja, ilma tiluliluta. Vb. osad (paljud, kui läägib?) veel..
Las ma ennustan, kohe tuleb üks Telia töötaja ja ütleb, selline lahendus rikub midagi ära ja animatsioonid jäävad.
Ei tasu teiste eest ennustada, jätab endast rumala mulje. Lisatud info oli väärtuslik.
Korra on seda juba juhtunud. Aga ma oleks tõsiselt häppi kui keegi Telia digiboxi arenduses pööraks kellade ja vilede asemel tähelepanu jõudlusele ja vigade parandusele.
Mu "kodu" on olnud mitmes eri kohas selle aja jooksul ja ühendused olnud kogu aeg 20-60M
Vot vot, meil ühendus paljudel liiga kiire hoopis _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.