praegune kellaaeg 01.11.2024 01:27:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Plugy
HV kasutaja
|
06.03.2018 15:06:56
LED paneel |
|
|
Hey!
Mul selline newbie küsimus, millele ma ise vastust ei oska anda ja ei taha lambist torkida ka erinevatesse aukudesse, kui ei tea.
Ostsin Arvutitargast Alphacool Eislicht LED Paneeli
Spoiler
https://arvutitark.ee/est/tootekataloog/Arvutikomponendid-Korpuste-lisad-LED-valgustus505/Alphacool-Eislicht-LED-Panel-punane-272172
, kuid emaplaati lähemalt uurides, ei oska seda kuhugile ühendada.
Googeldades leidsin, et tegemist on 12V led paneeliga, kuid tean, et sys_fan kohad võimendavad ainult 5V (kui ma nüüd ei eksi).
Tegemist 3 pinniga, kuid reaalselt on ainult 2 pinniga ühendatud ehk punane ja must juhe. Kolmas auk tühi.
Emaplaat - MSI Z270 KRAIT GAMING
Spoiler
https://www.msi.com/Motherboard/Z270-KRAIT-GAMING.html
Soovitusi, kuhu ühendada, et töötaks?
|
|
tagasi üles |
|
|
caseman
HV vaatleja
|
07.03.2018 02:58:17
|
|
|
Ma ei leia googlest esimese hooga ühtegi pilti, kus see paneel koos pistikuga peal oleks, seega ma pole 100% kindel, mis pistik tal on. See selleks, emaplaadi ventilaatoripesad (nii 3 kui 4 pin versioonid) annavad 12V ja sealt peab ta tööle hakkama küll.
RGB valgustuse asjad kasutavad natuke teise välimusega pistikut, aga kontaktide samm on sama.
|
|
tagasi üles |
|
|
Plugy
HV kasutaja
|
07.03.2018 06:45:12
|
|
|
Olgu tänud, proovin järgi
|
|
tagasi üles |
|
|
rex
HV Guru
|
07.03.2018 07:39:05
|
|
|
Mul selline newbie küsimus, et miks sa lingid spoilerisse panid? Spolier - rikkuja, antud juhul muudadki sellega lingid konkreetselt mitteklikitavaks. Miks küll?
|
|
tagasi üles |
|
|
emty
HV Guru
|
07.03.2018 07:55:54
|
|
|
ma saan küll klikkida, probleem sinu poolel ehk?...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
tagasi üles |
|
|
Levelxer
HV veteran
|
07.03.2018 07:59:23
|
|
|
ot: |
Chrome anomaalia, teised brauserid kuvavad jah lingina. |
|
|
tagasi üles |
|
|
Plugy
HV kasutaja
|
07.03.2018 08:28:19
|
|
|
rex - Panin spoileritena, kui esitub kellelgi soovi tutvuda lähemalt, mis tooted on, klikkab spoileri sisse pandud lingil. Ei tundnud vajadust teksti sisse tervet mitu linki sobitada.
Ja tundub, et siin ka vastus sinu probleemile
Levelxer kirjutas: |
ot: |
Chrome anomaalia, teised brauserid kuvavad jah lingina. |
|
|
|
tagasi üles |
|
|
rex
HV Guru
|
07.03.2018 18:26:14
|
|
|
Mul on FF (viimane versioon), seega kui Chrome'iga ka sama teema, siis on lausa 2 brauserit, millega niiviisi ei toimi.
Aga milleks linki spoilerisse panna? Ka mujal teemades sellist mõttetut tendentsi kohanud. Link ei võta ei andmesidemahuna ega ekraanipinnana liialt ruumi. Ja igal juhul on huvilisel vaja seda klikkida. Ei tasu halvast eeskujust nakatuda ega viirust edasi kanda.
Pigem kui link on nii pikk ja liigendatud, et lõpp tavatekstiks moonduma kipub, siis url tagide vahele panna. Või url= jne:
Plugy kirjutas: |
Hey!
Mul selline newbie küsimus, millele ma ise vastust ei oska anda ja ei taha lambist torkida ka erinevatesse aukudesse, kui ei tea.
Ostsin Arvutitargast Alphacool Eislicht LED Paneeli, kuid emaplaati lähemalt uurides, ei oska seda kuhugile ühendada.
Googeldades leidsin, et tegemist on 12V led paneeliga, kuid tean, et sys_fan kohad võimendavad ainult 5V (kui ma nüüd ei eksi).
Tegemist 3 pinniga, kuid reaalselt on ainult 2 pinniga ühendatud ehk punane ja must juhe. Kolmas auk tühi.
Soovitusi, kuhu ühendada, et töötaks? |
|
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
|
07.03.2018 18:48:31
|
|
|
vivaldiga ka link ei ole klikatav, seega 3 brauserit
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
|
Kristocfc
HV veteran
|
07.03.2018 19:12:22
Re: LED paneel |
|
|
Plugy kirjutas: |
Hey!
Ostsin Arvutitargast Alphacool Eislicht LED Paneeli
Spoiler
https://arvutitark.ee/est/tootekataloog/Arvutikomponendid-Korpuste-lisad-LED-valgustus505/Alphacool-Eislicht-LED-Panel-punane-272172
, kuid emaplaati lähemalt uurides, ei oska seda kuhugile ühendada.
Spoiler
https://www.msi.com/Motherboard/Z270-KRAIT-GAMING.html
Soovitusi, kuhu ühendada, et töötaks? |
emaplaadi kodulehel manual olemas, manuali page 40
Spoiler
|
|
tagasi üles |
|
|
Plugy
HV kasutaja
|
08.03.2018 07:36:17
|
|
|
Kristocfc, sellest olen teadlik, aga sain tööle - panin sys_fan4 auku ja töötab!
|
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|