oleneb jah, ise eile rankedit tehes t92 oli huvitav, et kui tegin 4000 dmg millest 3600 lasin ise siis ikka jäin triibust ilma. Selline tunne, et millest see arty hala pidevalt kui sa ei teeni artyga midagi. Samas 50m tegin aint 1500dmg ja paar sada minu abil ja sain triibu, olin vist 5 oma tiimis. Võiks arvata, et wg kepib arty mängijaid praegu, et nad rankedist osa ei võtaks.
Kuidagi on selline tunne jäänud jah, et XP mehaanikat on suti sätitud. Esimesel korral oli igas mängus 3 arty geeniust. Nüüd mida kõrgemale ronid, seda harvem on näha. Aga see võib ka sihilik olla. Mäletan, kuidas inimesed vandusid seda mitte kunagi enam mängida, selle absurdsuse tõttu.
Rääkides vanuritest, siis need hullemad kui botid. Eile ühes tier 8 lahingus meie täiseludel IS-6 sõitis mingi baasi juures olnud punkri taha ja konkreetselt campis seal terve lahingu ilma ühtki lasku tegemata. Inimesed hakkasid teda loomulikult botiks sõimama, aga mind huvitas, et kas tegelt ka on bot, sest 40% WR on isegi boti kohta liiga halb
Kuna mul õnnestus varakult surma saada ja aega oli vaja parajaks teha, siis hakkasin uurima, ääriveeri, et kui vana on, mis mängu juurde tõi. Ja bot hakkas täitsa vastama! Ja mis tuli välja - bot oli tegelikult 75 aastane meesterahvas, kes Yom Kippuri sõja veteran (numbrid klapivad, see leidis aset 1973, kodanik oli siis 30 aastat vana), ja seepärast mängib mängu, et kunagi ise tankist olnud. Veel tuli välja, et mängib mingi iidse läpaka peal nooleklahvidega, pole õppinud isegi kuidas turretit pöörata, tulistab siis kui miski otse toru ette sõidab. IS-6 ostis selleks, et see teenib rohkem krediiti, mängimine talle ilmselgelt ei meeldi, aga nii ta saab kiiremini tanke osta, mida siis garaažis imetleda.
No see taat äkki ei tule selle pealegi, et läpakale annab ju hiire ja klaviatuuri ka külge sättida. Isegi vanadele ´läpakatele.
Ma ise mängin ka läpakaga, aga hiir, klaviatuur ja monitor ikka sabapidi järel.
Ma isegi ei kujuta ette, kuidas puuteplaadiga mängida _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
pyroman11, kui sa vaatad tema tulemusi, siis puuteplaadiga mängijad on mingi next level master race, kes saavad 10x kõrgemat WN8-t ja kuni 45% WRi kenasti kätte.
Nii! Korras!
Sain 7 päeva bänni väidetavalt illegaalsete modide eest!
Kasutan AINULT Aslainsi ja sealtki ainult mõnda üksikut.
Et nagu mida pekki????
Aslains pidi ju täielikult legaalne olema?
Ja tahaks nüüd täpsemalt teada, mis osa sealt siis keelatud oli. Aga ei leia kuskilt mingit kontakti, kellelt aru pärida.
Ma kardan et midagi on kuskil sassi aetud või ma ei tea....helistaks kohe raiskadele ja sõimaks korralikus vene keeles näo täis selle sigaduse eest!
Vägisi tundub, et ma jätan selle katkise mängu kus kurat ja kui WG arvab, et minu raha neile ei kõlba, siis olgu nii!
Kurat kui palju ma olen nende aastatega siia pappi ja aega sisse pannud (alates 2012 jaanuarist premm pluss muud träni) ja nüüd viskas ikka tõsiselt sita keema!
Käige siis tõesti persse kuradi haige slaavi saast!
Oleks ma siis midagi keelatud kasutanud aga omateada mitte. Jah ma pole neid modpacki kõiki kirjeldusi enam viitsinud läbi lugeda, aga teades, et see kõik kraam legaalne, siis ei näinud nagu põhjust ka!
Ma kurat ikka päris tige!
Katkise mm eest on mõistlik raha küsida? Kohati maha kukkunud serverite eest on mõistlik raha küsida? (selle viimase serverite jama eest ma ei saanud küll midagi vist)
Et ma püüan rahulikult oma asja nokitsedes pooleliolevad tankiliinid lõpuni viia ilma suuremalt kulda kulutamata ja üritades nende poolt tihti toodetud op tankiliinidele vastu astuda....selle eest raha vastu võtta on ka ok?
Ole sa või valgevenelane.....ikka lokkab slaavlastele tüüpiline "ratsa rikkaks" mentaliteet!
Pohhui et mäng katki! Toodame aga veel ebavõrdsemaid masinaid, mille eest tuleb mängijatel rohkem kulda kulutada nii free exp konvertimise, kui silveri ostmiseks et endale sama masin soetada!
Ma ei saa aru....kurat ma kasutan samu mode juba aastaid vist aga siiani pole kellelegi ette jäänud......lähen teen paar pitsi teravat! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Ma teen nüüd rahulikult mõne pitsi ja vaatan midagi vähem traumeerivat telekast nagu McAivar
Ma hiljem, kui närvid sirgemad, üritan välja otsida. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
No ma piisavalt vana peer juba! 45 nimelt.
Ja haiguslehel hetkel pluss puhkus!
Ja mis ala? No mul kaks ametit. Paljukirutud rekkajuht (aga see töö enam ei tõmba eriti. Vahel talviti ikka teen kui viitsimist. Palgad nirud ja pidev politsei represioon pisiasjade pärast) ja kui ilmad stabiilselt plussis ja teedeehitused algavad, siis peamiselt roomikesku peal. No ja lisaks igasugune muu rasketehnika, alates laaduritest, buldooseritest jne kuni tankimisautoni välja. _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Tuhnisin vähe ja leidsin ühe _Aslains_Installer_CompList nimelise faili. Ma pole kindel et see sama mis vaja, kuid seal kirjas mis ma olen installinud.
Ühe väikese erandiga, nimelt ma ei leidnud sealt autoaim legit versiooni kirjas olevat. Ometi olen seda kasutanud kogu aeg. Kas ehk selles võib viga olla?
Alguses kui see legit versioon tuli, siis oli tõesti kiusatus otsida netist see illegaalne versioon aga sain selle päris kiiresti käppa ja rahul ka sellega.
Panen selle muu jutu spoileri alla.
Spoiler
World of Tanks folder? ->> Yes
Clean res_mods and mods folders? ->> Yes
Current date: 14-02-2018 and time: 10:30:04
Build date: 14-02-2018
Mod-Pack Installer by Aslain
Version: 9.22.0.1.00
Installed on: EU Client
~~~~~~~~~~~~~~
Destination location:
C:\Games\World_of_Tanks
Setup type:
Custom installation
Selected components:
----------------------------[ The XVM section ]-------------------------------------------
-----------------[ Over Target Markers (OTM) ]-------------------------------------
OTM by Aslain
1st line over HP bar
1st line: Vehicle name
star marker for premium vehicles
colored by ally/enemy
2nd line over HP bar
2nd line: Graphical stats (3 stars)
Rating marker icon
Rating marker: square
OTM Class Icons
OTM Class Icons: Default
Stock turret marker
The shadow intensity behind OTM
weak shadow
-------------------[ Panels & Windows (in-battle) ]--------------------------
Panels by Aslain
Battle Loading
Battle Loading: from XVM Team
Statistics tab (under Tab key)
Statistics Tab: Simple with vehicle names
Remove rank badge icon
Players Panel
Medium panels (default)
Medium: short player's names
Large panel
Large: Advanced (both overal & individual tank stats)
Start mode
Start mode: medium #2
Background transparency
transparency: 60 (weak) [WoT default]
Show enemy spotted markers
marker: The Eye
----------------------[ XVM Minimap ]-----------------------------------------------
Circles
Show 50m auto-detection circle
thin turquoise circle
Show 445m maximum detection range circle (yellow)
Show 564m maximum drawing distance circle (red)
with bold line
Show dynamic view range circle (blue)
Show view range circle while in motion (navy blue)
Show view range circle while standing (white)
Show range circle for machinegun & spg (thin red)
Lines
Show vehicle direction line
long & thin green line
Show camera direction line
turquoise line with dots every 100m
Show gun traverse lines
Labels
Show icons for destroyed tanks
Show vehicle names
Full
Icon scale
Icon scale: x1.0 (default)
Artillery sight on the minimap
type 8
----------------------[ Hitlog Settings ]----------------------------------------------
hitlog for Damage Log split XFT
-----------[ XVM Damage Log (movable with L.CTRL + mouse)]---------------
Damage Log from XVM team
----------------------[ Color Scheme ]----------------------------------------------
Green vs. Red
-----------------------[ The XVM player statistics ]-------------------------------
Rating scale
10 colors by WotLabs.net (original)
---------------------[ The hangar XVM settings ]-----------------------------------
Change default currency from gold to credits for shells and consumables
Show Price button in the tech tree & research page
Show The mastery mark on the tech tree
Show Gold spending locker
Show Free XP spending locker
Show the hangar clock
24h
-----------------[ Multilined Tank Carousel by XVM ]-------------------------
normal carousel
1 normal row
Scale of carousel cells
1.0 (default)
--------------------[ Other XVM Settings ]-------------------------------------------
Show server ping at login screen and in hangar
Show online users at login screen
Show in-battle clock
Show Team WN8 on the battle interface
Show repair timers on damage panel
-----------------------[ The Mod Pack (non-XVM mods) ]----------------------------
Vehicle Contour Icons
Contour Icons installation mode (option to mirror tank contour icons)
for XVM (check - if you're installing XVM)
WoT's original icons
--------------------------[ PMOD ]------------------------------------
Disable gun shake effect after shot
Scope Shadow Remover
----------------------[ Crosshair mods ]------------------------------------------
Crosshairs
crosshair: J1mB0 v2 (Grabaah)
Battle Assistant for SPG
Gun Constraints (gun traverse angle markers)
Debug Panels (lag, fps, clock indicator etc.)
Debug Panel [WITH EKSPOINT AD]
-----------------------[ Aim Helping mods ]---------------------------------------
Safe Shot Extended
Block shooting at wrecks & allies for 2s
-------------------[ Non-XVM hitlogs ]-----------------------------------
InBattle WN8 Calculator [WITH EKSPOINT AD]
MHL: WN8 + DMG + LAST DMG + EFF + DIFF
-------------------[ Graphical performance mods ]-----------------------------------
No Fog + Max Far Plane
WoT Tweaks
Disable High details
Disable Exhaus smoke
Disable Wreckage smoke
Disable Shot smoke and flames
Disable Shell explosion effects
Disable Tank hit effects
Disable Tank destruction effects
Disable Object hit effects
Disable Tree motion effects
Disable all other effects
Disable Clouds
-----------------------[ Garage mods ]-------------------------------------------
Check for Aslain's ModPack updates in garage
-------------------[ Session Statistics ]-----------------------------------
YasenKrasen session stats
YK: Core [EN,PL]
---------------------[ Sound mods ]-----------------------------------------
Crew voice sounds
english
Duke Nukem Voice v1 [18+]
Additional tasks:
Installation options
Delete all previous mods from the game (strongly advised)
Delete Python logs (advised)
Delete game caches
Backup session stats cache file
Kunagi olin SGTA-s. Üritasin 1vs1 treeningus ühele taani vanurile selgeks teha (10k+ mängu), mis asi on side scrape. Kuna tal ühtegi asjalikku tanki selleks polnud palusin võtta SuperPershi. Ise võtsin midagi a la võrdset. Nii pea kui lahingusse saime leidsin, et tal oli ainult HE laskemoon kaasas. Ma ei suutnud teda ümber veenda muu moona osas.
mind paneb tõsiselt imestama, et saab kasutada autoaim mingi proge abil!!!
sellised asjad tuleks heaga ära keelata
Aga kui paljud seda kasutavad sinu vastu ja see on legaalne? Miks mitte? Miks peaks minul olema keerulisem, kui nendel, kes seda kasutavad?
Loe nüüd tähelepanelikult: Kui see on legaalne!
See et sina seda kasutada ei taha, puhtalt sinu enda valik!
Üldiselt ma pooldan seda teed, et üldse modid ära keelata. Olgu siis juba kõik võrdsed!
Aga kui mina olen selle tõttu halvemas positsioonis, siis miks ma peaksin olema neeger valgete seas? _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
pyroman11, mulle tundub et metallika tahakski et see illegaalne oleks
Kuigi ma selle keelamises pointi ei näe. Praegune modi versioon eeldab ikkagi vastase highlightimist ja kui tegemist pole just eelnevalt mainitud vanuriga, jõuab ka ilma modita kenasti kliki ära teha autoaimi lülitamiseks. Profid hitivad sama kiirelt weakspote
pyroman11, saada oma WoT-i kaustas olev "python.log", vaatame mis modid sul kasutusel on. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
No vot, nüüd siis küsid!
Oleks ma teadnud, et seda vaja siis oleks hästi, aga kui ma selle screenshoti tegin, siis lasin sellel uuel Aslainsi installeri värskelt peale. Seega vist vana log faili alles pole. Või on?
Ma suht koht võhik selles peenemas it värgenduses.
Aga kui siiski on, siis palun!
Spoiler
/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 0.9.22.0 (compiled at 11:34:21 Jan 29 2018) starting on Wed Feb 28 19:47:37 2018
Arvestada asjaolu, et wargamingu enda lehelt on aslain kättesaadav siis on väga raske arvata, et asi selles oli. Oled kindel, et muid reshade programme/aplikatsioone pole kasutanud?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.