praegune kellaaeg 18.06.2025 17:19:26
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.02.2018 17:14:24
|
|
|
erick, tahad öelda, et 100% ICO'dest on skämmid?
Viitsid lõpeta oma tühipalja FUD'i pritsimine ja väljuta siia sisu või lõpeta spämmimine :]
Ise arvan, et ICO'dega tekitatakse mõttetut hype'i ja üritatakse inimeste raha kätte saada, ent ei väida, et 100% ICO'dest on scam. See oleks jabur.
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
20.02.2018 17:27:23
|
|
|
erick kirjutas: |
Viilutaja kirjutas: |
Ning siis tema asemel peame lugema siit 3-4 erineva AHVi sisutut ja korduvat mõla! |
On sul veel hiljuti mõni paljulubav ICO aset leidnud, mille hind 3 päeva peale launchi -67% on? Mind huvitab, kuidas sa ikka veel aru ei saa, et need ICO'd on skämm? Sisuliselt on tegu püramiidiskeemi promoga. |
Sama on juhtunud firmadega kes on börsile läinud. Skämm? Palun ära enam kommenteeri!
Lisaks:
Ma pole kuskil öelnud, et kõik ICO'd on ausad asjad. No tõesti, mitte kordagi pole ma siin teemas öelnud seda.
Kui midagi on jäänud silma siis teen eeltööd ennem kui toetan neid.
Olen seda meelt, et ainult 10-5% ICO'dest saab asja ning siis olengi küsinud siit foorumist ja teistest kohtades, mis võivad olla paljulubavad, et siis oma uurimist edasi teha nende osas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
20.02.2018 17:51:29
|
|
|
Viilutaja mida sa ajad? Terve see teema on vastupidine sinu jutule, 90% on pro-krüptolised ja 10% antikrüptolisi. Ja materdatakse ikka neid keda vähem on. Mis õigus on kisada, et kriitikud tõmmake nahhui. Ma võin samamoodi öelda, et optimistid tõmmake nahhui, olge vait ja vaadate kuidas asi põleb.
yebra, sai ei tea aktsiaturust mitte midagi, kuidas saad väita, et sarnasusi pole. Räägi asjadest millest tead.
See, et keegi ei saa aru coininduse tehnoloogiast on kõige lollim vabandus üldse. 99% coinidesse paigutatud rahast ei ole paigutatud tehnoloogiasse vaid lootuses raha teenida. Ja iga turg kus suurem osa üritavad raha teenida toimib samamoodi, vahet pole kas tulbid, majad, aktsiad või coinid.
Viilutaja ära ka enam postita siia või ära loe seda teemat kui sulle ei meeldi kellegi teistsugune arvamus.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
20.02.2018 18:01:41
|
|
|
Noname, sa ei saa hästi poindist aru. Kui te tahate teistsugust arvamust levitada-arendada, siis viitsite tõmmake oma tooni tagasi ja rääkige sisuliselt, mitte ilkudes ja ühte-sama FUD'i korrutades.
"Vastaseid" materdatakse vaid seepärast, et nad pritsivad siia teemasse suuresti sisutut ja üheülbalist tatti, seejuures kõrgelt hobuselt.
Näita mulle, kus on siin teemas ultrahyped sinisilmsed krüptoõigustajad, kes ütlevad, et kõik ja nende eeslid peaksid kogu varaga krüptosse ronima?
Keri natukene lehti ja näed selgelt tegelasi, kes on selle vastandid. Lõpetage oma äärmuslik pritse ja panustage asjalikumalt ning liigume edasi. Keegi ei taha siia ühe äärmuse jututuba, ent sellist clusterf#cki ei ole ka mõtet väga lugeda = ebainformatiivne ja üdini kibestunud sappi täis.
Tagasi teema juurde.
Chaza! kirjutas: |
Lisan enda selgitused juurde:
rmc kirjutas: |
Chaza! kirjutas: |
Vaatasin just enda krüptode mahte üle ja jaotus on selline hetkel:
Spoiler 
BTC 0.00% - tõuseb ülespoole küll, kuid näen probleeme selles tulenevalt scalingust. Arvan, et paremad lahendused võtavad üle.
ETH 38.63% - potentsiaalne BTC asendaja ja kui scalingule lahendus tuleb, siis on täitsa asjalik asi massidesse minema.
XRP 4.96% - alles soetasin, kui see oli 1 EURi ligi. Ütleme nii, et eriti mulle see coin ei meeldi, kuna see on sisuliselt pankurikoin. Aga potentsiaali kasvuks nagu oleks minu arvates.
BCH 20.94% - on küll massidesse minekuks parem, kui BTC tulenevalt scalingust. Kuna BTC vs BCH võitlus hakkab pinda käima, siis arvan, et mõlemad on igandid ja kasv toimub veel aga mitte väga suurel määral.
VEN 0.00% - põhimõte on huvitav, kaupade saatmise korral verifitseerimine. Pean veel selle läbi töötama, et kas asjal on ikka tulevikus kasvu. Whitepaperit ja infot pean veel läbi töötama.
NANO 0.00% - 0 kuluga ülekanded on väga viis minu arvates. Siiani uurides tundub väga huvitav coin olevat.
NAS 0.00% - Huvitav idee, pean veel materjali läbi töötama, enne kui jooksen ostma. Võiks tulla kasvu aga on hetkel suht tagapool.
IOTA 0.00% - Mõne nädala eest müüsin maha ja vahetasin IOTA->XRPks. Põhjus selles, et kui IOTA uudiseid vaadata, siis on koguaeg uued uudised, et iota teeb koostööd firmaga x. Tegelikkuses aga pole kindel kas neil on mingeid partnershippe käimas. Minule tunduvad mitmed uudised lihtsalt haip, et coini hind püsiks. Lisaks probleemid veel rahakotis coinide mitte näitamisega(bugidega). MIT kirjutatud probleemid koodiga ja censorship redditis. Ma enam ei usalda seda coini. Mulle tundub see kuidagi väga feik.
DASH 5.22% - Veidi liiga kinnise koodiga raha. Mulle meeldib, et on ka nähtamatud maksed. Tundub okei coin. Tõusnud on ostmise ajast päris hästi.
XMR 15.07% - Nähtamatu raha, arvan, et sellel on tulevikku. Arendatakse pidevalt ja tundub hea.
XEM 2.53% - Kuna Jaapanis on krüpto populaarne, siis eeldasin, et Jaapani krüpto hakkab väga hästi arenema ja kasvama. Kunagi tegi suurema kasvu. Nüüd pigem tammub paigal. Uudiseid pole viimasel ajal selle kohta uurinud. Võiks ju särada, kui Jaapan on nii krüpto sõber ja see on Jaapanis nr 2 krüpto. Hetkel jätan alles.
NEO 0.00% Ostsin seda siis kui oli veel Antshares. Müüsin peale mingit tõusu ära. Tegin lollisti. Tahaks tagasi, kuna tundub, et arendus toimib.
OMG 7.77% - Liigitaksin samasse kategooriasse haipi poolest IOTA-ga, kus toodetakse uudiseid. Mõned uudised on ka positiivsed. Üldiselt näen tulevikku aga haibitud on kõvasti seda coini. Võimalik, et lähiajal müün maha.
LTC 2.49% - BTC väikevend, arvan, et võiks tõusta. Mingit kiiret tõusu ei looda. Pigem stabiilne ja aeglase tõusuga koin.
XLM 2.38% - Aktiivne arendus käib ja tundub kasvav coin.
Punaste osakaalu tahan vähendada ja roheliste osakaalu suurendada. Mustad jätan hetkel puutumata.
|
BTW. Lühipõhjendusi oskad ka tuua, miks just need?
VEN on juba suurema tõusu teinud, usud "WE VEN BOIZ" hype tõusu või sisu tõttu tõusu?
BTC ja IOTA on listis äranäitamiseks, sest rohelist ka plaanis pole?  |
Lisasin kommentaarid.
VEN tundub huvitav, pean veel süübima teemasse.
IOTA põhimõte meeldib väga aga reaalselt asi veel hästi ei tööta. Haip tundub väga suur olevat.
BTC ma usun, et kiiremad ja paremad võtavad üle turu. |
VEN tundus ideena ka okei mulle, a hypetrain paneb alati kahtlema suhteliselt ning selle pealt tõusnud väärtus on ka kahtlane, kuigijah, proper tõusu puhul on praegune tase siiski lamp. Aga ei ole piisavalt aega olnud, et uute asjadega kaasa minemiseks piisavalt uurida.... olen veel RDD'd uurinud, ideeliselt ok ning hind madal. Tegelt tahaks ka XRB sees olla, ent justkui ära tõusnud juba ja dunno, kas ja kuidas edasi.
NEO, NANO on ka huvitanud ja XMR ka, ent viimane on justkui established juba, samas olen ma neid liiga vähe uurinud, et lõppotsust vastu võtta.
BTW. Millega portfelli trackid või arvutasid % käsitsi välja? Delta tunduks igapäevaseks jälgimiseks lebo ja % annab ka ilusti välja, samas ei viitsi igakuiselt maksta PRO eest.
edit: CoinTracking annab ka % välja.
Spoiler 
Endal 50% BTC, 26% LTC, 12,5% ETH, 3,66% XLM, 2,84% XRP, 1,33% MIOTA, 1,12% ADA, 1,08% TRX, 0,7% BNB, 0,32% QSP - kuigi osad liikumised ole trackitud, seega see ei ole päevakohane seis päris.
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
20.02.2018 18:02:22
|
|
|
Ning siis tema asemel peame lugema siit 3-4 erineva AHVi sisutut ja korduvat mõla! |
On sul veel hiljuti mõni paljulubav ICO aset leidnud, mille hind 3 päeva peale launchi -67% on? Mind huvitab, kuidas sa ikka veel aru ei saa, et need ICO'd on skämm? Sisuliselt on tegu püramiidiskeemi promoga. |
Su IQ pidi ju 128 olema ? https://wepower.network/ ei tea kas Elering osaleb ka siis suures scammis ? Riigi enda ettevõte ? Kohutav lausa ju erick . Saan aru et üritad ennast kõige targemana välja näidata aga oled lihtsalt tavaline friik koos Opollo ja co-ga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
20.02.2018 18:08:00
|
|
|
BTW. Millega portfelli trackid või arvutasid % käsitsi välja? Delta tunduks igapäevaseks jälgimiseks lebo ja % annab ka ilusti välja, samas ei viitsi igakuiselt maksta PRO eest. |
Ise julgen soovitada sellist rakendust nagu Blockfolio.
Igati funktsionaalne ning tasuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
20.02.2018 18:47:43
|
|
|
Noname kirjutas: |
Viilutaja mida sa ajad? Terve see teema on vastupidine sinu jutule, 90% on pro-krüptolised ja 10% antikrüptolisi. Ja materdatakse ikka neid keda vähem on. Mis õigus on kisada, et kriitikud tõmmake nahhui. Ma võin samamoodi öelda, et optimistid tõmmake nahhui, olge vait ja vaadate kuidas asi põleb. |
Esiteks see teema oli väga rahulik ja asjalik kuni mõned anti-krüptolised tulid lihtsalt lahmima lambist, et krüpto skämm ja paha! Ning ise ei põhjendanud seda mitte kuidagimoodi! Mitte keegi siin varem ei olnud sinisilmne pime krüptohull. Täiesti tavaline info jagamine nagu väga palju Redditi foorumites on.
Kuid sina Noname, Opollo, Erick lihtsalt lendasite sisse ja karjusite PASK ning ei ole üldse sama mis muud investeerimise kohad ning kohe lendab asi nulli. Kõik olete rumalad, et investeerite sellisesse asja.
Kõigile sai öeldud, et me teame riske ning meie oma raha. Kuid teiele sellest ei piisa ja lihtsalt pasandate oma FUDi siia edasi.
yebra, sai ei tea aktsiaturust mitte midagi, kuidas saad väita, et sarnasusi pole. Räägi asjadest millest tead. |
Ma ei saa sellest lausest üldse aru või kellele see mõeldud oli? Nagu enamus sinu postitusest siin...
See, et keegi ei saa aru coininduse tehnoloogiast on kõige lollim vabandus üldse. 99% coinidesse paigutatud rahast ei ole paigutatud tehnoloogiasse vaid lootuses raha teenida. Ja iga turg kus suurem osa üritavad raha teenida toimib samamoodi, vahet pole kas tulbid, majad, aktsiad või coinid. |
Mina olen küll selle eesmärgiga täpselt panustanud (3-4 coini, tokenit), mille tehnoloogial on tulevikku. Ära tee üldistusi!
Viilutaja ära ka enam postita siia või ära loe seda teemat kui sulle ei meeldi kellegi teistsugune arvamus. |
Vist peabki seda tegema siis saate 3'si omale seljale patsutada koos opollo ja erickuga, et küll te nüüd näitasite oma "tarkust".
Ma pole kunagi olnud teise arvamuse vastu. Aga kui teise arvamus on 100% vankumatu ja ei ole nõus ka siis oma pimesi vihast loobuma... ning järjepidevalt kuulutab seda.
Mul ei ole ahvi kannatust, tahaks siin teemas asjalikke postitusi näha. Sellepärast ei tahagi näha samade inimeste poolt ainult sama sisuga tekste.
Kirjuta siia mingis muus toonis kui ainult viha ja negatiivne toon+ loe mõni huvitavam ICO whitepaper läbi ning ütle omad konstruktiivsed argumendid, miks see siiski ei toimi. Siis selline lähenemine oleks ok, selle asemel lihtsalt kisad, et see kõik on üks skämm ning investeeringuga pole midagi pistmist.
coolmode kirjutas: |
Su IQ pidi ju 128 olema ? https://wepower.network/ ei tea kas Elering osaleb ka siis suures scammis ? Riigi enda ettevõte ? Kohutav lausa ju erick . Saan aru et üritad ennast kõige targemana välja näidata aga oled lihtsalt tavaline friik koos Opollo ja co-ga. |
Selle WePoweri kohta kirjtuasin vist nüüdseks juba oma 10+ lehte tagasi. Et esimene suurem ICO millel on Eesti suurima ettevõtte- Eleringi toetus!
https://elering.ee/eleringi-tarkvorgu-platvormiga-estfeed-liitub-esimene-rahvusvaheline-arendaja
Aga noh... noname, erick, opollo on ju eksperdid. Paremad kui Eleringi enda omad- need ei tea asjast mitte muhvigi. SKÄMM!
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.02.2018 19:02:06
|
|
|
tsitaat: |
Estfeed vahendab WePowerile samadel tingimustel kõikide teiste turuosalistega energia mõõteandmeid, mis tõendavad taastuvenergia tootmist. Investeeringute rahalises pooles, sealhulgas krüptoraha tehingutes Elering ega Estfeed ei osale. |
Ainuke kes siin raha teenib on Elering.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
20.02.2018 19:19:17
|
|
|
Su IQ pidi ju 128 olema ? https://wepower.network/ ei tea kas Elering osaleb ka siis suures scammis ? Riigi enda ettevõte ? Kohutav lausa ju erick . Saan aru et üritad ennast kõige targemana välja näidata aga oled lihtsalt tavaline friik koos Opollo ja co-ga. |
Ma ütlen, et minu arust see on küsitav ettevõtmine. Mis meeldib - krüptotoken seotakse konkreetse alusväärtusega (see on küll vist sõna mida 90% siin teemas ei mõista ), nimelt 1kWh (rohelist) energiat.
Asja iva on, et tokeneid emiteeritakse siis, kui mõni uus roheenergia jaam ehitatakse (ehituskulude katmiseks), ja need tokenid maksavad vähem kui praegune jooksev energiahind. Aga kasutada saad seda tokenit praegu! Annad tokeni Eleringile, Elering annab 1kWh rohelist energiat vastu. Vot siinkohas minu talupojamõistus nagu veidi tahaks pidurit tõmmata. Et selline asi saaks juhtuda, peaks Elering justkui päris kobeda miinuse täna ära sööma, saades vastu 1kWh rohelist energiat kunagi näiteks 3 või 5 aasta pärast selle hinnaga, mis siis on tavaline turuhind.
Võibolla sa kui ilmselgelt targem meist kahest oskad ära selgitada, kuidas Elering paari aastaga pankrotti ei lähe?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kenkauksi
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafiaa
HV kasutaja

|
20.02.2018 19:48:55
|
|
|
Keski juba oma litecoin cashi ka claiminud?
Hind 9.1 USD
|
|
tagasi üles |
|
 |
SP22
HV vaatleja

|
20.02.2018 20:42:37
|
|
|
Mafiaa kirjutas: |
Keski juba oma litecoin cashi ka claiminud?
Hind 9.1 USD  |
Müüsin vist liiga vara oma LTC-d maha. Eeldasin, et hind tõmbab peale forki tagasi, aga nope. Ei saagi krüptomiljonäriks nüüd.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
21.02.2018 02:59:15
|
|
|
Sirvisin natukene VEN'ist rääkivat teemat ja üks (kel suur osa portfellist VEN'is) võtab hästi seal teema kokku "Reading this thread has made me change between feeling pretty anxious and calm again many many times. All happening in less than the 10 min it took to read it…".
Mis te pikemas perspektiivis VEN'ist arvate? Väikse hulgaga võiks nagu gamblida, ent sisetunne ütleb, et fragmendiga.
Lugesin ADA kohta ka natukene ja kuigi see on suhteliselt basic tekst ja meh, siis roadmap'i ja Shelley osa sealt lugedes tundub asi päris hea. Väike stake on ning tundub, et ehk võib veel natukene vaadata.
XLM on ka asi, milles stake ja tundub, et võiks natukene suurendadagi, lugesin seda nt.
ELA tundub asi, mida võiks mõista.
Porftolio trackeri peale sattusin ka. Cryptagon, mis tundub hea UI ja korralike featuuridega.. peab vist ära proovima, et UX teada saada.
Lisan vahelduseks ühe ICO ka.. (triggered, yet?), kuigi sai läbi jaanuaris... THETA... kodukas. Natukene infot.
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
21.02.2018 10:12:20
|
|
|
BTW. Millega portfelli trackid või arvutasid % käsitsi välja? Delta tunduks igapäevaseks jälgimiseks lebo ja % annab ka ilusti välja, samas ei viitsi igakuiselt maksta PRO eest.
edit: CoinTracking annab ka % välja.
Spoiler 
Endal 50% BTC, 26% LTC, 12,5% ETH, 3,66% XLM, 2,84% XRP, 1,33% MIOTA, 1,12% ADA, 1,08% TRX, 0,7% BNB, 0,32% QSP - kuigi osad liikumised ole trackitud, seega see ei ole päevakohane seis päris.
|
Algselt kasutasin Blockfoliot moblas, hea lihtne. Pane coinid sisse ja jälgi. Aga tahaks kuskile statistikat ka saada, et veidi ajalugu vaadata. Põhiliselt kasutan nüüd Google Sheets ja Cryptofinance lisa, millega saan ise ilusti arvutada, mis coin on tõusnud, mis mitte. Et siis kasutan põhimõtteliselt excelit väikeste lisadega.
https://chrome.google.com/webstore/detail/cryptofinance/bhjnahcnhemcnnenhgbmmdapapblnlcn
Kiireks vaatamiseks on ka Blockfolios coinide mahud, et saaksin jooksvalt pilgu peale visata.
VEN - Ei tundu väga roosiline. On mõlemat pidi arvamusi.
tsitaat: |
The team is not on the website. The unofficial whitepaper is also not on the website. The token really isn’t tied to their system. They can easily abandon it and continue to be successful. The fact that their “code” is closed source and that they are an independent company leads me to believe they’ll eventually want to cut ties with the token holders. Hard to believe fortune 500 companies will use such system to launch icos, just sounds like a cash grab really, I don’t believe Ven has the tech. These fortune 500 companies could rather use something already trust and decentralized like Ethereum. So you’ll see tons of news and partnerships…But for their own benefit. #TenX All over again. This is just my opinion anyways. |
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Elpex
HV veteran
|
21.02.2018 15:46:15
|
|
|
Infoks juurde, et loomulikult on hääletamine tasuline ehk siis 0,1 BNB'd.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
21.02.2018 15:50:21
|
|
|
Elpex kirjutas: |
Infoks juurde, et loomulikult on hääletamine tasuline ehk siis 0,1 BNB'd. |
Seda küll, kuid see ei ole tükki võttev summa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
21.02.2018 16:10:10
|
|
|
Ma ütlen, et minu arust see on küsitav ettevõtmine. Mis meeldib - krüptotoken seotakse konkreetse alusväärtusega (see on küll vist sõna mida 90% siin teemas ei mõista ), nimelt 1kWh (rohelist) energiat.
Asja iva on, et tokeneid emiteeritakse siis, kui mõni uus roheenergia jaam ehitatakse (ehituskulude katmiseks), ja need tokenid maksavad vähem kui praegune jooksev energiahind. Aga kasutada saad seda tokenit praegu! Annad tokeni Eleringile, Elering annab 1kWh rohelist energiat vastu. Vot siinkohas minu talupojamõistus nagu veidi tahaks pidurit tõmmata. Et selline asi saaks juhtuda, peaks Elering justkui päris kobeda miinuse täna ära sööma, saades vastu 1kWh rohelist energiat kunagi näiteks 3 või 5 aasta pärast selle hinnaga, mis siis on tavaline turuhind.
Võibolla sa kui ilmselgelt targem meist kahest oskad ära selgitada, kuidas Elering paari aastaga pankrotti ei lähe? |
Elering annab ? See läheb ikka EL jaama bilansist mitte Eleringist. Elering on lihtsalt süsteemi haldur ning Wepowerit üritatakse Estfeed platvormiga siduda, mida Elering arendab.
PS! Elering ei saa minna pankrotti, riik ei lubaks sellist asja elusees, muidu istud kodus küünlavalgel ja saad oma targutavaid kommentaare paberile kirjutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
21.02.2018 17:05:52
|
|
|
Elering ei saa minna pankrotti vs. Estonian air! Tehakse Nordicring ja asi tahe jälle.
_________________ SC: -huviline-
Steam: Huviline |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.02.2018 00:37:38
|
|
|
Viilutaja: oot oot, päris korduvalt on selgitatud, miks ollakse krüptode suhtes kriitilised. Ja samad inimesed on seda korranud korduvalt aga sa loed ainult seda mida näha tahad. Väide, et pole põhjendatud on absurd.
Seda kisa, et crypto on suur tulevik, tohutu tehnoloogia ja maailma parim asi on siin teemas kõvasti. Võta ka umbes 400 posti tagasi ja hakka lugema ja kui loed nii, et süvened mõlemas suunas saad aru ise ka aru, et see on tõsi.
Minu poolest võiks seda vestlust vabalt edasi pidada, kui Opollot, ericut jt kriitikuid lampi ilma nende juttu süvenemata ei materdataks. Ja korduvalt on väga häid selgitusi antud, miks keegi krüptodesse ei usu!
Kui coinid taas tõusma hakkasid tuli kohe korralik hunniks sapiseid märkuseid, et kus nüüd on kriitikud, joonetõmbajad ja teised jobud. Kas nüüd on kriitikute kord kisada? Ma arvan, et võiks vahele jätta.
Ma olen enamusi enda seisukohti üritanud selgitada mitte kusagilt kõrge hobuse seljast tatti pritsinud. Asi läks ikka käest ära kui kriitikuid hakati kõrgelt krüptohobuse seljast tatiga pritsima, mitte vastupidi.
Huvi tehnoloogia vastu vs huvi ainult kasumi vastu? Hea näide on seesama teema, see teema tekkis millal? Siis kui coinid lendu läksid. See on üpris ilus näide sellest, et suurim huvi tekkis just siis kui taksojuhtidel $$$$ silmade ette tuli. Muidugi on erandeid, ei vaidle vastu.
https://www.aripaev.ee/borsiuudised/2018/02/21/singer-kruptovaluutad-on-briljantne-pettus
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.02.2018 00:41:38
|
|
|
Noname, millist sisu pakkusid oma kommentaariga hetkel, v.a. äripäeva viide?
Käest läks ära ikka tulihingeliste kriitikutega, sest tulihingelisi "kõik läheb kuule, investeerige enda ja ema kogu vara" stiilis jutte siin ei ole. FUD on täiesti kutsumata, sesmõttes.
Ma ei näe, et kriitikuid lambist materdataks.. ma näen, et kriitikud loobivad oma emotsionaalseid hinnanguid ja spämmivad sisuliselt samu postitusi pidevalt... umbes sama, mis toimub videokaartide teemas "kaevandajad rikuvad kõik videokaardid ära ning kasutatud kaarte ei ole mõtet osta järgmised X aastat" jne.
Proovime nüüd selle ühe ja teise leeri teema kokku tõmmata ning postitada vaid teemakohaseid viiteid, sisu... ning ühtlasi ka välja tuua lõike, mida postitakse ning miks.
Teemade tekkimise suhtes vaata ikka alafoorumis olevate teemade tekkimise aega.. mõned on ikka väääääga vanad. Ise olen jälginud teemat ka kuskil natukene enne esimest tonni, vist (siis küll väga distantsilt, ent ajas aina lähemalt)?
Äripäeva viite suhtes. OK, ent "Kuulus riskifondi juht ütles krüptovaluutade kohta karmilt – tema sõnul on pole nende taga olevas tehnoloogias midagi erilist ning tegemist on pettusega, vahendab MarketWatch." boldiga osa on küll retardne.
|
 |
elukaz
HV Guru

|
22.02.2018 00:43:13
|
|
|
Eks igaüks mõtleb oma rikutuse tasemelt. Pettuseks oleks kohane seda nimetada kui suu ammuli kuulad ja usud mingite lambivendade udu igavesest tõusust ja selle mätta otsas ärkad et oot, aga mis siis tegelikult toimub? Btc lihtsalt on olemas, kui huvi on suurem saavad odavad mündid otsa ja suuremas koguses neid juurde vorpida ei saa nii et järgi jäävad ainult kallimad. Kui mingil põhjusel pole isu münti käes hoida siis tuleb müügi poolel pakkumist juurde ja hind jälle vajub, elementaarne.
Kus on sealjuures pettus?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.02.2018 00:46:26
|
|
|
Pettust on palju, ent instrumente või kogu sektorit selles süüdistada on loll.
|
 |
Noname
HV Guru

|
22.02.2018 00:50:02
|
|
|
Ma selgitaks näiteks, miks mul ei ole järgmisesse megatõusu eriti usku.
Terve turg (olenemata sellest, kas tegemist on aktsiatega, coinidega vms) on selline, kus on nii ostjad kui müüjad. Hind selgub nõudluse(ostjad) ja pakkujate(müüjate) suhtest. Graafikut vaadates julgen väita, et alates 9000$ turul müüjad praktiliselt puudusid, olid ainult ostjad, sellest ka mega hinnatõus. Ja selline turg ei ole mitte kunagi jätkusuutlik. Seda on ju ajalugu korduvalt näidanud.
Nüüd mõelge, kas need inimesed kes rongi peale hüppasid 10k, 12k, 15k, 18k jne juures, paanikas hiljem oma positsioonid kahjumiga sulgesid (tahate nimetage neid lollideks, see ei muuda mitte midagi) kas need tulevad täna uue tõusuga kaasa? Mida suurem kaotus oli seda suurema tõenäosusega ei tule. Ja kas need kes olid skeptilised selle turu suhtes varem, on nüüd optimistlikumad? Vaevalt küll.
Kust see raha siis peaks tulema, mis uue tõusu tekitab?
EDIT rmc: millist sisu sina pakkusid viimaste postitustega? Järjekordne näide, et teed ise seda milles teisi süüdistad.
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
22.02.2018 00:57:33
|
|
|
Noname, väga väike % inimestest on hetkel krüptodes sees ja aina tuleb neid sinna juurde. 2018. aasta tundub paljude coinide suhtes huvitav, ilmselt käib mingisugune techi arengu pauk ära ja siis tuleb uut raha korralikult. Need, kes quick bucki teha tahtsid ja esimese languse peale kahjumiga väljusid olidki lollid ju... ei?
Ehk siis lühidalt usun ma techi arengusse, millega käib kaasas ka hindade tõus. Spekuleerimishuvi tõstab hindasid rohkem kui techi areng, ent see on buumiga kaasnev nähtus.
Kunagi mull lõhkeb ja sektor normaliseerub, techi hakatakse mainstreamis kasutama.
Vastasin sinu esitatud küsimustele, sh kommenteerisin ka viidatud artiklit, sisu poolest.
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|