Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
taavimies
HV vaatleja

|
17.02.2018 19:33:22
|
|
|
VB veidi vale koht aga kas on kusagil veel sellist telerit kus Telia tv jaoks pole eraldi digiboxi vaja?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
17.02.2018 21:12:05
|
|
|
Mingi jutt oli, et telekas milles pole varem telia äppi olnud, sinna seda pole võimalik ka enam panna.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.02.2018 21:22:06
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Mingi jutt oli, et telekas milles pole varem telia äppi olnud, sinna seda pole võimalik ka enam panna. |
samsung, leia aga 12-14 aasta samsung milles pole telia äppi olnud.
ise ei raatsi magamistoast 32” maha müüa, toimib piisavalt aga 55” LG on pakendis uut omanikku ootamas, OLED tuli ju asemele.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.02.2018 23:27:39
|
|
|
taavimies kirjutas: |
VB veidi vale koht aga kas on kusagil veel sellist telerit kus Telia tv jaoks pole eraldi digiboxi vaja? |
Ära parem soovi kui sa ei taha omale probleeme ja paari aasta pärast mittetoimivat toodet. Siin oli terve saaga Samsungi telekate ja Telia äpiga mis vältas aastaid ja lahendust ei saanud (ma ei tea - vb lõpuks sai või lõpetati see jama ära).
Kõik sellised "sisseehitatud" asjad on esmapilgul jõle head, aga reaalsus on see, et tänapäeva SmartTV'd on suures osas jätkuvalt mingid tootja põlve otsas kokkuklopsitud platvormid mis paari aasta pärast enam uuendusi ei saa (kui nad kunagi üldse on saanud!) ja see sisseehitatud funktsionaalsus võib vabalt algusest peale normaalselt mitte toimida või pärast x uuendust toimimise lõpetada a'la Netflix äpp.
Kunagi oli sama teema sisseehitatud VHS mängijatega ja sisseehitatud DVD mängijatega. Nüüd (kui neid on) sisseehitatud Blu-Ray mängijatega.
Eraldi seade on kohmakam aga alati parem võimaldades telekat samaks jättes uuema standardi peale liikuda ja seega kuluefektiivsem.
Lihtsalt minu arvamus. Ma pole SmartTV'dest kunagi heal arvamusel olnud. Need on enamuses kasutud jurad mis ei paku mingit kasulikku lisandväärtust erinevalt nt nutitelefonidest vs nuputelefonid. Ma olen nõus maksma rohkem toote eest millel see jama puudub ja mis annab mulle reaalse 120Hz, paremad värvid, parema paneelitehnoloogia vms (teleritest rääkides).
Siin paar head artiklit 4K telekate kohta:
https://www.techspot.com/article/1577-myths-about-tv-buying/
https://www.cnet.com/news/ultra-hd-4k-tv-refresh-rates/
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.02.2018 23:33:41
|
|
|
Tomorrow, selliseid artikleid paras jagada delfi, mitte siin
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.02.2018 03:08:57
|
|
|
jeesus188, Delfi jaoks on need liiga high tech.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.02.2018 05:07:59
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Kõik sellised "sisseehitatud" asjad on esmapilgul jõle head, aga reaalsus on see, et tänapäeva SmartTV'd on suures osas jätkuvalt mingid tootja põlve otsas kokkuklopsitud platvormid mis paari aasta pärast enam uuendusi ei saa (kui nad kunagi üldse on saanud!) ja see sisseehitatud funktsionaalsus võib vabalt algusest peale normaalselt mitte toimida või pärast x uuendust toimimise lõpetada a'la Netflix äpp. |
Kas android on samuti teleritootja kokkuklopsitud platvorm?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.02.2018 05:49:10
|
|
|
Etz, Suures osas! Android on kahjuks ikka veel väga väike osa smart tv turuosast. Pealegi see ei garanteeri, et tootja oma bloati või skinni peale ei pane ja asju sellega metsa ei keera nagu nutitelefonidega piisavalt nähtud (viimastel aastatel on olukord küll paranenud).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
18.02.2018 11:38:03
|
|
|
Ma ei tea muidugi, mis standardite järgi mõõtmine käib, aga ma olen oma Telia äpiga samsaga väga rahul ja ei vahetaks seda mitte millegi vastu, mis sisaldab TV + digibox kompotti. Ainuke miinus mille mainiks ära on pikk käivitusaeg, st TV'd käima pannes, peab ta ennast sisse logima (ilmselt äpp store'i) ja siis alles hakkab telia äpp tööle.
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.02.2018 11:50:06
|
|
|
Nüüd hakkamegi jõudma sinnamaani, kus Telia TV teenuse arenduse piduriks ei ole varsti enam Amino box ja "vana" menüü vaid selleks saab Samsungi äpp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
18.02.2018 13:02:00
|
|
|
mTim kirjutas: |
Ma ei tea muidugi, mis standardite järgi mõõtmine käib, aga ma olen oma Telia äpiga samsaga väga rahul ja ei vahetaks seda mitte millegi vastu, mis sisaldab TV + digibox kompotti. Ainuke miinus mille mainiks ära on pikk käivitusaeg, st TV'd käima pannes, peab ta ennast sisse logima (ilmselt äpp store'i) ja siis alles hakkab telia äpp tööle. |
Sama siin. Kui tuleb aeg praeguseks 5a vana telekas välja vahetada, siis tuleb vaadata selline mis oskaks digiboksi juhtida. Loodetavasti saab LG OLED tänavu müügile jõudva uue Telia boksi juhtimisega hakkama. Sest aeglast menüüd ei kannata ja kahte pulti kindlasti ei taha
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.02.2018 13:06:52
|
|
|
tsitaat: |
Loodetavasti saab LG OLED tänavu müügile jõudva uue Telia boksi juhtimisega hakkama.
|
Kui mõtled pulti, siis suht kindlasti juhib
Kui telekasse ehitatud äppi mõtled, siis unusta ära, Lg juba paar aastat ei toeta telia äppi
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
18.02.2018 13:12:21
|
|
|
Ikka pulti mõtlen jah, äppi saatusega olen kursis. On jäänud mulje, et kõigi tootjate puldid boksi juhtimisega hakkama ei saa, LG ja Samsung pidavat siiski töötama
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
18.02.2018 19:59:42
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Mingi jutt oli, et telekas milles pole varem telia äppi olnud, sinna seda pole võimalik ka enam panna. |
samsung, leia aga 12-14 aasta samsung milles pole telia äppi olnud.
|
Et 2012-2014 oli Elioni IPTV pea 100% Samsungi telekates.
mTim kirjutas: |
Ma ei tea muidugi, mis standardite järgi mõõtmine käib, aga ma olen oma Telia äpiga samsaga väga rahul ja ei vahetaks seda mitte millegi vastu, mis sisaldab TV + digibox kompotti. Ainuke miinus mille mainiks ära on pikk käivitusaeg, st TV'd käima pannes, peab ta ennast sisse logima (ilmselt äpp store'i) ja siis alles hakkab telia äpp tööle. |
Pikk käivitusaeg telepildi või kanalite/funktsioonide kasutamisel. Omal tuleb telepilt kohe ette, siis mõne ajapärast üleval nurgas "laen rakendust" ja siis veel hetke pärast all keerlev ratas, peale mida saab ka kõike kasutada.
Kuidas Arrisega on, kas kanal jääb jooksma nagu Motorolal või netikasutus katkeb nagu Aminol. Et kui kiiresti käima läheb?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
18.02.2018 21:29:27
|
|
|
Jänes, pilt tuleb kohe, pulti/funktsioone saab peale sisselogimist kasutada, st samamoodi nagu sul
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavimies
HV vaatleja

|
20.02.2018 11:19:23
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
taavimies kirjutas: |
VB veidi vale koht aga kas on kusagil veel sellist telerit kus Telia tv jaoks pole eraldi digiboxi vaja? |
Ära parem soovi kui sa ei taha omale probleeme ja paari aasta pärast mittetoimivat toodet. Siin oli terve saaga Samsungi telekate ja Telia äpiga mis vältas aastaid ja lahendust ei saanud (ma ei tea - vb lõpuks sai või lõpetati see jama ära). |
Minu huvi on selle asja juures see, et puhas telekas on lihtsalt seinas, ei mingeid juhtmeid ega huiboxe ega ka lisa pulti. Selle pärast saigi LG ja Telia poole vaadatud(ptui, ptui, ptui) aastast 15 tänaseni pole probleeme olnud.
Nüüd tahaks vanema poja tuppa kah pista seinale nii, et digiboxi pole, mis võimalused mul siis on?
Panen ühe pildi kah kuidas mul on tehtud suurestoas.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.02.2018 11:25:00
|
|
|
taavimies, ma ei tea kuidas sul see kaabeldus teleka taga tehtud on, aga äkki mingi lisapesa olemas. Arrise võid sinna alla kappi pista, arvatavasti uue boksiga on sama lugu.
Samas kui ma seina kaableid topiks, siis ikka varuga paar hdmi ja usb juhet
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavimies
HV vaatleja

|
20.02.2018 11:36:24
|
|
|
Ei, ei see on hetkel toimiv lahendus.
Vaja oleks teise tuppa, lae alla, seina peale pista üks. Ma siin loodsin naiivselt, et on veel selline "teleka toide ja netikaabli plugNplay Telia äpi tüüpi" lahendus
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
20.02.2018 11:47:36
|
|
|
Oleksid pidanud õigel ajal teise samasuguse teleri veel ostma, nüüd pole enam midagi teha.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.02.2018 11:48:34
|
|
|
taavimies, tee ostuteema. Äkki keegi müüb sulle sellise kasutatud teleka
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2018 11:52:00
|
|
|
Arrise puhul pole ju vahet. See ei vaja otsenähtavust. Võib kuskil kapis vms olla küll.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Clover
HV veteran

|
20.02.2018 11:55:55
|
|
|
Ei tea kas praegu siis õige aeg oma telekad müüki panna seni kuni seal app veel töötab? Äkki keegi maksab selle tõttu suurema summa Mul siin 47" LG ja 40" Samsung, mõlemas app olemas kuigi ise ei kasuta.
Varsti sama väärtuslikud nagu videokaardid.
taavimies, võid PS saata kui oled huvitatud.
|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
20.02.2018 11:56:50
|
|
|
taavimies, see uus Arrise boks on õnneks üsna õhuke. Kui Sul teleka seinakinnitus väga õhuke ei ole, siis saaksid selle seina ja teleka vahele sokutada. Kui midagi peale digiboksi veel kasutada tahad, siis jääb muidugi see kahe puldi probleem.
ot: |
Aga muidu mõistan Sinu probleemi väga hästi. Mul omal samasugune "puhas" paigaldus tehtud.
Tõsi küll selle erisusega, et all kapis on kogu ülejäänud AV kama. Telepilt tuleb tähemehe kaablist, seega hetkel õnneks mingite bokside ja lisapultide pärast muretsema ei pea. |
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.02.2018 12:22:45
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
... Arrise võid sinna alla kappi pista, arvatavasti uue boksiga on sama lugu. |
tsitaat: |
indrekp kirjutas: |
seeru kirjutas: |
Tundub et, praeguste pultide RF funktsiooni kasutada ei saa. |
No võiks ju mingi normaalne pult ka siis tulla. |
Tulebki, samasugune nagu praegu mõninga vajaduspõhise tehnoloogilise lisaga. Erinevatel kasutajatel on normaalsusest oma nägemus lihtsalt.
Saag maha, pole mõtet selles suhtes oma arvamust enam avaldada, otsused on tehtud. |
VIP5305: Remote control support IR 36 kHz, optional BLE |
Ehk sellest loen mina välja, et tulevane digiboks on nii-nii ilus et Telia soovib selle pidevalt presenteerimist.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |