Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 376, 377, 378  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.02.2018 11:09:52 vasta tsitaadiga

Ei ole maailmas olemas sellist teenust kus kõik oleks rahul, see on paratamatus.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 07.02.2018 11:19:09 vasta tsitaadiga

jeesus188, ega ei ole jah, paratamatus tõesti. Samas on mulle alati vastu tuldud kui miskit küsin. Mul ei ole ka muidugi säästupakett, 12€ kuus on mobiilne pakett. Oli 11€, aga see sisaldas tookord 12 giga netti. Helistasin ja küsisin ilusti juurde, et 12 jääb väheseks. Teenindaja ütles, et annab info edasi kuskile kõrgemale ja 10 minuti pärast tuli kõne peale mulle. 12 giga mahtu juurde 1€ eest, et kas sobiks. Mina siin näen küll täiega seda, et tänu lojaalsusele sain kiirelt ja väga valutult mahtu juurde icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.02.2018 11:24:48 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
jeesus188, ega ei ole jah, paratamatus tõesti. Samas on mulle alati vastu tuldud kui miskit küsin. Mul ei ole ka muidugi säästupakett, 12€ kuus on mobiilne pakett. Oli 11€, aga see sisaldas tookord 12 giga netti. Helistasin ja küsisin ilusti juurde, et 12 jääb väheseks. Teenindaja ütles, et annab info edasi kuskile kõrgemale ja 10 minuti pärast tuli kõne peale mulle. 12 giga mahtu juurde 1€ eest, et kas sobiks. Mina siin näen küll täiega seda, et tänu lojaalsusele sain kiirelt ja väga valutult mahtu juurde icon_rolleyes.gif

No nii see on, mul oli suht sama case. Mul tehti 20GB--->48GB suht sama hinnaga (vist 2€ tõusis)

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 07.02.2018 12:01:34 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuidas saab kallimaks minna, see mulle pähe ei mahu icon_eek.gif
Nett on nüüd 5€ soodsam (40/10 ühendus 20/5 hinnaga, 26€ vs 21€) ja muusika on 4€ asemel 0. Minul läks seetõttu asi 9€ kuus soodsamaks hoopis icon_cool.gif

Lojaalsusprogrammid on üles ehitatud ikka selliselt, et klient/kliendid saksid positiivse kogemuse sellest.
Teenuste ja tingimuste eri kombinatsioonide paljusus aga viib paraku ka selleni, et mitte kõik kliendid ei leia ennast olukorrast, mis neile annaks positiivset tulemust.

Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 07.02.2018 12:20:28 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Henry kirjutas:
indrekp, tegelt niiongi.
Eesliinil on tava infotöötaja, kui midagi hakkab liikuma, siis võtavad ühendust kliendisuhted või kliendihoidjad, kellel rohkem volitusi.
Aga siis võib olla oht, klient läheb just nimme...

Nagu te isegi aru saate Telia klient ei ole Telia klient hinna pärast.
Kuna Teliat võib nimetada eesti kallimaks operaatoriks nii mobiili kui kaabliteenusel, siis peab olema mingi muu põhjus klendiks olemisel.
See pole ka ainult sellepärast, et kliendil ainult telefonitraat toas on, alternetiive on DSL teenusele (ja ka teistele tehnoloogiatele) piisavalt.
See hind on ainult üks väike osa teenusest ja teenindusest.

Ma olen Telia klient ainult oma laiskusest icon_smile.gif. Uksetaga on Starmani kaabel mis pakub sama rahaeest tunduvalt kiiremat internetti. Telekas niiväga ei huvita - aastavahetusel ainult jälgib seda.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.02.2018 12:22:30 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
olafsand kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuidas saab kallimaks minna, see mulle pähe ei mahu icon_eek.gif
Nett on nüüd 5€ soodsam (40/10 ühendus 20/5 hinnaga, 26€ vs 21€) ja muusika on 4€ asemel 0. Minul läks seetõttu asi 9€ kuus soodsamaks hoopis icon_cool.gif

Lojaalsusprogrammid on üles ehitatud ikka selliselt, et klient/kliendid saksid positiivse kogemuse sellest.
Teenuste ja tingimuste eri kombinatsioonide paljusus aga viib paraku ka selleni, et mitte kõik kliendid ei leia ennast olukorrast, mis neile annaks positiivset tulemust.

Samas oleks vaid 1 teenus kõigile, siis poldaks ka rahul.
tsitaat:
Ei ole maailmas olemas sellist teenust kus kõik oleks rahul, see on paratamatus.

tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 08.02.2018 10:12:48 vasta tsitaadiga

Mis lojaalsusest te jahute siin koguaeg? Pole olemas sellist asja. Klient on ettevõttes x seni, kuni on teenusega/hinnaga/kvaliteediga rahul. Mina näiteks olen Telias puhtalt sellepärast, et teenused toimivad okeilt ja saan tarbida seda, mida ma vajan/tahan, mitte sellepärast, et nüüd Teliale mingit lojaalsust näidata.
Kuid ei Telia ega muude ISP teemades siin foorumis ei teki seda olukorda, et kõik oleksid rahul. Eestlased lihstalt on sellised icon_razz.gif
Ok, läks väga OT kätte

jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 08.02.2018 10:29:23 vasta tsitaadiga

rocki, no vaata ka, kes rääkis lojaalsusest.
Maailmas on palju seda n. kliendi lojaalsust uuritud. Ka eestis on igasugu töid ja uurimusi tehtud. Paljud inimesed ei saagi aru, et miks nad kusagil kinni on, lihtsalt emotsionaalne lojaalsus.

Pilt 2004 aasta uurimustööst.

rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 08.02.2018 10:38:51 vasta tsitaadiga

võimalik jah. Aga see selleks
Henry
HV veteran

sõnum 09.02.2018 12:56:01 vasta tsitaadiga

Delfi kirjutab skeemist, kus helistatakse, aetakse udu ja küsitakse arvutiparooli.
http://kasulik.delfi.ee/article.php?id=81058541

Sellega meenus kohe telia teema, kus telia helistas kliendile...
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9643840#9643840

icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 71
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 09.02.2018 15:42:35 vasta tsitaadiga

http://epl.delfi.ee/news/arvamus/heldur-meerits-eesti-vaikeomanike-kaitseks-kunagi-ei-tohi-unustada-et-ka-aktsionarid-on-inimesed?id=81063109
tsitaat:
Telia ja väikeaktsionäride kohtuvaidlustest lähtub kurb tõsiasi, et põhiõiguseid ja põhialuseid ei saa pidada iseenesestmõistetavaks ning nende kaitseks tuleb kulutada kohtuuksi – seni tulemusteta.
Väikeaktsionärid on kohtuvaidlused võitnud, kuid Telia on välja maksnud viimaste andmete kohaselt 30% kohtu poolt määratud hüvitistest. Lisaks sellele ignoreerib Telia viivise nõuet ja Telia juhatuse liikmed ignoreerivad Eesti kohtute korraldusi osaleda istungitel. Ka ühtegi asjalikku selgitust ei ole Rootsi telekommunikatsioonifirma andnud.

Õigusvastaselt võõrandatud vara tagastamine võib tunduda tarbetu peenutsemisena ja tekkida küsimus, et miks on vaja nii vana asja torkida. Kuid asi on põhimõttes. Nii Telial ega Telia mõttekaaslastel ei tohiks tekkida aferistlikku lootust, et kui suudetakse võõrast vara piisavalt pikaks ajaks enda kasutusse saada, siis lõpuks muutubki see minu omaks.

Telia ja väikeaktsionäride kohtuvaidluse muudab kurioosseks asjaolu, millele ka artikli alguses viitasin – Telia kodumaal Rootsis ei oleks selline väikeaktsionäride väärkohtlemine võimalik, sest seal on väikeaktsionäride õigused seadustes detailsemini defineeritud ja ka paremini kaitstud.

Artiklist koorub välja, et eestis on kõik väikeaktsinärid kaitsetud, kuna seadused on kõvasti kaldu suurettevõtete kasuks. Samas nendesamade suurettevõtete emamaal ei tuleks kellelgi pähe käituda samamoodi, kui seda siin tehakse.

indrpo
HV Guru

sõnum 09.02.2018 15:53:20 vasta tsitaadiga

Ma ei pea oma arvamuse avaldamiseks isegi seda uudist omale ostma.
Nad võiks lõpuks mõista, et pressiga rahvale tehtud uudis ei ole seaduseks.
Seadus ja kohtuotsus on need mis on täitmiseks ja seda ka täidetakse.

Kui küsida väikeaktsionäri käest, kas ta on nõus heast tahtest mingit raha ära andma, küllap on vastus täpselt sama nagu ma just kirjutasin.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.02.2018 15:59:51 vasta tsitaadiga

>> Telia on välja maksnud viimaste andmete kohaselt 30% kohtu poolt määratud hüvitistest.
>> Telia juhatuse liikmed ignoreerivad Eesti kohtute korraldusi osaleda istungitel.

Tundub et indrekp valikuline kuulmine on juhtkonnast alguse saanud ilming...

indrpo
HV Guru

sõnum 09.02.2018 16:15:52 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
>> Telia on välja maksnud viimaste andmete kohaselt 30% kohtu poolt määratud hüvitistest.
>> Telia juhatuse liikmed ignoreerivad Eesti kohtute korraldusi osaleda istungitel.
Tundub et indrekp valikuline kuulmine on juhtkonnast alguse saanud ilming...

Ma olen aru saanud, et piisab sellest kui inimene annab oma andmed ja saab kohtu poolt määratud ulatuses raha siis on ülesanne täidetud. Inimesed pole lihtsalt läinud oma andmeid andma, sellest ka protsent.
Jant kestab viiviste üle ja selles osas kohtu otsus puudub. Survestamine käib meedia kaudu lihtsalt aga see ei loo tulemust.
See mismoodi Rootslased kohtus käivad või kohtuga asju ajavad on ilmselt seaduse küsimus.

Kuulmine ei maksa midagi. Ma olen täiesti päri, et seadus peab asjad paika panema, õigus peab võitma.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 09.02.2018 16:31:51 vasta tsitaadiga

Telia arvetega võib ka muidu nii, et maksan kui tahan ning viivisele vilistan?

tsitaat:
Inimesed pole lihtsalt läinud oma andmeid andma, sellest ka protsent.

...on aga pesuehtne valetamine.

tsitaat:
Pärast maakohtu määruse jõustumist on esindajad nõudnud Telialt kõigile väikeaktsionärile hüvitise tasumist. Telia on siiani hüvitise ja 8 aasta jooksul kogunenud viivise tasumisest keeldunud ning on väitnud, et on nõus hüvitisele lisama vaid kolme aasta viivise ning tegema väljamaksed vaid neile, kes esitavad isikliku avalduse ja kelle avalduse on Teliat esindav advokaadibüroo läbi vaadanud.

Rohkem infot lingilt:
http://www.sorainen.com/et/uudised/5794/avalduse-vorm-eesti-telekomi-endistele-vaikeaktsionaridele-taiendava-huvitise-taotlemiseks-telialt-tsiviilasi-2-10-2551
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 09.02.2018 17:31:50 vasta tsitaadiga

Huvitav küll, mis andmeid siis veel inimeselt, kes aktsionär on olnud, veel saada tahetakse?
Usulist, seksuaalset ja maailmavaateliste andmetega pole ju nagu midagi peale hakata Telial? Kui ta just kiusu ei aja.

Kui juba ollakse aktsionär, siis on kõik andmed ka olemas, mis makse tegemiseks aktsionärile on vajalikud. Need võimalikud puuduolevad andmed saab enamasti ka kohtuotsusest, seejuures ka pangaarve numbrijada, kui midagi peaks olema Telia poolt varasemast ära kaotatud.

indrpo
HV Guru

sõnum 09.02.2018 18:37:58 vasta tsitaadiga

aktsionär võib olla ilmast lahkunud võ uue pangakonto omanik. iga rahaline väljamakse on vaja registreerida, suvalt ei ole ju võmalik ülekannet teha, niipalju aega on möödunud.

suht tühine vaidlus, sellist eesmärki kannabki meedias halamine iga 30 päeva tagant ja nii mitu aastat.
kohtusüsteem on täiesti võmeline otsuseid tegema ja kuna üks otsustest on tehtud, siis piisab sellest kui rahale järele minna, nii nagu need 30% on teinud.
samas mida ma ka sellest asjast tean.
tagasi üles
Laifstaile
Kreisi kasutaja

sõnum 09.02.2018 20:26:36 vasta tsitaadiga

Ja kui teed selle jama läbi ja siis selgub ankeedist või andmebaasist, et oled T2/elisa siis kohekindlasti lastakse sind üle.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 10.02.2018 22:25:58 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
No vaatame.. saatsin infosse kirja, et soovin Teliast lapsele paketti mis jääks alla 5€. Muidu pean minema Tele2 3€ manguma. Miks ma seda tegin on see, et eelmine kord Telia tädi ütles, et oleks ma küsinud siis oleks niisama ka saanud. Eks siis näeb. Kui on 1sent. üle 5€ siis ei võta.

Telia helistaski tagasi ja sain täpselt selle mis soovisin. Lisaks lasksin olemasolevad numbrid ka pikendada uuesti 24kuu peale. Mulle sobib küll. 3 numbrit alla 15€. (15GB+1000min+100sms) Tele2 oleks küll saanud 9€ aga no elab üle.
Et annavad soodsamalt küll kui ilusti küsida ja anda mõista, et jätaks numbri liikumise algatuse ära ja aktiveeriks kohe lõpp lahenduse.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Henry
HV veteran

sõnum 10.02.2018 22:57:52 vasta tsitaadiga

pois11, kas saa õigesti aru, et T2 pakkus kolmele nrile ühispaketti (iga nri kohta kirjeldatud mahud) 9eur eest?
Kui jah, palju neist on saab ELis kasutada?

viimati muutis Henry 11.02.2018 09:49:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 71
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 10.02.2018 23:13:41 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
pois11 kirjutas:
No vaatame.. saatsin infosse kirja, et soovin Teliast lapsele paketti mis jääks alla 5€. Muidu pean minema Tele2 3€ manguma. Miks ma seda tegin on see, et eelmine kord Telia tädi ütles, et oleks ma küsinud siis oleks niisama ka saanud. Eks siis näeb. Kui on 1sent. üle 5€ siis ei võta.

Telia helistaski tagasi ja sain täpselt selle mis soovisin. Lisaks lasksin olemasolevad numbrid ka pikendada uuesti 24kuu peale. Mulle sobib küll. 3 numbrit alla 15€. (15GB+1000min+100sms) Tele2 oleks küll saanud 9€ aga no elab üle.
Et annavad soodsamalt küll kui ilusti küsida ja anda mõista, et jätaks numbri liikumise algatuse ära ja aktiveeriks kohe lõpp lahenduse.

Saime samasuguse paketi terve perega. icon_razz.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 12.02.2018 17:53:37 vasta tsitaadiga

vahest harva, kui satud lehele, kuhu vaja ja siis eusa_wall.gif
tsitaat:
KODULEHEL ON HOOLDUSTÖÖD!!
Seoses hooldustöödega veebileht ei tööta.
Ootame Sind aga juba õige pea tagasi!

tegelane5
HV vaatleja
tegelane5

sõnum 12.02.2018 18:54:38 vasta tsitaadiga

Tervist,
vabandan kui vales teemas aga sooviks teada kas vana Thompsoni ruuteriga hakkab uus NutiTV tööle?

Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 12.02.2018 19:05:23 vasta tsitaadiga

tegelane5 kirjutas:
Tervist,
vabandan kui vales teemas aga sooviks teada kas vana Thompsoni ruuteriga hakkab uus NutiTV tööle?

ruuter ei taksta TeliaTV tööd. nüüdseks ehk ajalugu aga speedtouch 546 ja 780 on ehk võibolla probleemsed kuna neis vaikimisi pppoe interneti loomine.

Thomson 784 adsl ja kmi ning optika peal toimib kui on uus soft.
Thomson 789 adsl vdsl ning optika ja kmi samuti.

kui detailsemalt vaja siis samsungi vana äpi jaoks on vaja vähemalt eelmainitud mudeleid ning lg jaoks intenot.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.02.2018 19:54:13 vasta tsitaadiga

owndyaa kirjutas:
pois11 kirjutas:
pois11 kirjutas:

Saime samasuguse paketi terve perega. icon_razz.gif

See 15GB oli siis igaühele eraldi või pere peale ühine?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Telia Eesti mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 138, 139, 140 ... 376, 377, 378  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.