Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
anubis
HV Guru

|
07.02.2018 21:56:54
|
|
|
yerba kirjutas: |
anubis on murelik, et asi tõuseb. Saage aru.  |
Ma ei ole murelik, et BTC tõuseb. Ma väljendan oma seisukohti ja spekuleerin räigelt ülehinnatud, milles suuresosa tekitamiseks on minujaoks hetkeiseisuga kahtluse all USDT reaalne "kate", virtuaalse käibevahendi turuhinna üle.
Tehniliselt mulle väga meeldib blockchain, lihtsalt hetkel on ta rakendatud räige hype-train külge.
|
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
07.02.2018 23:30:59
|
|
|
mu pakutud õhtuks 8700 ära ei tulnud, aga teine pool jutust peab õnneks paika, et südaöö paiku hakkavad asjad muutuma. hetkel juba 7970.-
Aasias algas hommik
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
07.02.2018 23:54:26
|
|
|
Ma arvan, et aasia taksojuhid müüvad nendejaoks ootamatus tipus
OKEx pigem seda trendi näitab hetkel, viimased 2h30min languses.
edit: hakkasid hoopis ostma, inimesed on ahned, ülla-ülla.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
hempadonok
HV kasutaja

|
07.02.2018 23:54:35
|
|
|
Mida rohkem tuleb krüptovastaseid avaldusi asutustelt nagu BIS või Goldman Sachs, seda rohkem jääb mulje, et krüptot nähakse suht tõsise ohuna traditsioonilisele pangandusele.
Enesel mul piisavalt nutti ei ole, et krüptost rikkaks saada, aga anarhist sisimas rõõmustab iga sellise artkli üle...
_________________ ★Hommik on õhtust kainem ...Aegopodium! |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.02.2018 01:22:28
|
|
|
Anubis räägib väga mõistliku juttu ja ma arvan, et tema prognoosid on suht tõenäolised.
posthuman, nii volatiilsel turul nagu sina näite tõid (5900 pealt 10k peale) on asi nagunii loterii. Millegipärast ei taha sa rääkida mündi teisest poolest. Kui kiiresti peale hüppad, kartuses maha jääda tõusust võib tulla hoopis langus 5k pealt 0.5k peale. See on hetkel isegi tõenäolisem.
Tegelt võin 100% kindlalt öelda, et 99% algajajad teistel päristurgudel just selle FOMO pärast raha kaotavadki. Kui oma kauplemispäevikut vaatan täna siis, traded millel märgitud (early entry) on win ca 14%, Entry too late on 65% win!!!
Niiet arva mis tahad reaalne elu on midagi muud. Kusjuures kauplemiskoolitajad küsivad sellise info eest päris suurt raha
EDIT: Vähemalt keegi kuulas mida räägiti. Hetkeks tekkis 1h TFi peal tõesti reaalselt kaubeldav trend (higher highs- higher lows) mis vastab kõigile kriteeriumitele, profid kauplevad seda nii: https://www.tradingview.com/x/lYZTXZXm/
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
viimati muutis Noname 08.02.2018 01:38:06, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
08.02.2018 01:28:59
|
|
|
Noname kirjutas: |
Anubis räägib väga mõistliku juttu ja ma arvan, et tema prognoosid on suht tõenäolised.
posthuman, nii volatiilsel turul nagu sina näite tõid (5900 pealt 10k peale) on asi nagunii loterii. Millegipärast ei taha sa rääkida mündi teisest poolest. Kui kiiresti peale hüppad, kartuses maha jääda tõusust võib tulla hoopis langus 5k pealt 0.5k peale. See on hetkel isegi tõenäolisem.
Tegelt võin 100% kindlalt öelda, et 99% algajajad teistel päristurgudel just selle FOMO pärast raha kaotavadki. Kui oma kauplemispäevikut vaatan täna siis, traded millel märgitud (early entry) on win ca 14%, Entry too late on 65% win!!!
Niiet arva mis tahad reaalne elu on midagi muud. Kusjuures kauplemiskoolitajad küsivad sellise info eest päris suurt raha  |
Ilma nokkimata - tee parem krüptohuvilistele üks kauplemiskoolitus. Koos eluliste näidetega. Usun, et huvilisi oleks küllaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.02.2018 01:32:13
|
|
|
Vaata viimast editit. Plaanis päristurgude koolitusi tegema hakata hoopis, krüptotruru koolitus on hetkel lihtne: hoia eemale niikaua kui põhi käes.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
08.02.2018 01:33:49
|
|
|
Noname, aga ma tõingi selle ju loteriinäitena, mis ei ole mitte mingist otsast välistatud teooria.
olid kuidagi südaööni ära, ootasid mu ennustusi, et saaks mu väiteid kummutada?
no offence, ma väga ok ja sõbralikult togan
EDIT: aga ennustus, et südaöösel langeb peab ju igati paika. kena 7800 hetkel
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
08.02.2018 01:46:20
|
|
|
Ei tegelesin hobidega vahepeal. Arvutisse tulin usa börside ja valuutade sulgemist jälgima. Nii iga südaöö, kell 00:00 olen alati ekraani taga.
Ei ma ei taha väiteid kummutada vaid väidete ühekülgsust esile tuua
Ei ürita siin kellegagi võistelda, sellel poleks eriti mõtet, mul omad teadmised läbi praktika käes ja nende muutmine on võimalik ainult läbi suurte rahaliste kaotuste
Selle teada saamine, et FOMO on nr1 raha kaotamise põhjus võttis aega umbes 2.5a ja maksis mulle minimaalselt 15 000 euri.
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
08.02.2018 02:05:03
|
|
|
mäletan tagantjärgi mõnusalt aega, kui 2011 sai HV foorumite teemal BTC kaevandatud oma mänguriarvutiga ja sellega 2 BTC välja aetud. midagi polnud ainult sellega peale hakata hinnaga 40€tk.
See ketas on siiani rahakotiga kuskil rõdul mul alles, aga ilmselgelt see enam vedu ei võta. Peale seda oli pikk paus kuni eth mis sai soetatud viimasel suvel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
lry
HV vaatleja
|
08.02.2018 03:44:59
|
|
|
Noname kirjutas: |
EDIT: Vähemalt keegi kuulas mida räägiti. Hetkeks tekkis 1h TFi peal tõesti reaalselt kaubeldav trend (higher highs- higher lows) mis vastab kõigile kriteeriumitele, profid kauplevad seda nii: https://www.tradingview.com/x/lYZTXZXm/ |
Tehniline küsimus. Miks hoida punktis A, kui hind on läbinud Y tipu joone?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Catfish
HV kasutaja

|
08.02.2018 09:56:27
|
|
|
jeesus188, jt. nulli-kukub vennad
mis vaevab teie südant
Ostsite 19.000. peal ilma mingi strateegiata, lihtsalt niisama - sest delfis ju kirjutati, et tõuseb ropult!
Või ei ole kunagi ostnudki... ja nüüd lihtsalt ei mahu pähe, et mingid vennad teenivad "mittetöist" tulu sellega!
Tegelikult ka mis teie probleem on, et ühte ja sama ila kogu aeg otsast välja ajate?
Leidke enda jaoks sobiv hetk turule sisenemiseks ja pange mingi algelinegi kauplemisstrateegia paika mida järgida, krt võtaks!
Kui ei soovi selle asjaga tegelda, siis tõmmake n****i siit teemast!
Punkt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.02.2018 10:10:19
|
|
|
tsitaat: |
jeesus188, jt. nulli-kukub vennad
mis vaevab teie südant
|
no tahan ka bitcoini rikkuriks saada
Tegelikult ka mis teie probleem on, et ühte ja sama ila kogu aeg otsast välja ajate? |
härra, tehke teemas nüüd üks algusest peale lugemine, kus see ila on?
Leidke enda jaoks sobiv hetk turule sisenemiseks ja pange mingi algelinegi kauplemisstrateegia paika mida järgida, krt võtaks!
|
mu strateegia oli üleval kirjas mille peale te närvi läksite
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
08.02.2018 10:20:21
|
|
|
Ta on lihtsalt nii palju raha teeninud, et teda ajab närvi, et teised nii palju pole teeninud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
08.02.2018 10:33:47
|
|
|
Natuke spekuleerimise juttu ka vahele.
Avastasin enda jaoks väga mõnusalt toimiva stsenaariumi. Kui varem jagasin kaevatud summad kaheks - 50% võtsin kohe euris välja, teise 50% investeerisin müntidesse millesse olin süvenenud, whitepaperist aru saanud ja selle toimimise perspektiivides veendunud.
See oi siis kui laus bull market oli. Detsembri languse ajal hakkasin süvenema day-tradingusse ja eriti shortimisse, sinna juurde kohustuslik TA'ga tutvumine. TA osutus sedavõrd huvitavaks, et hetkel võtan kogu kaevurite teenistusega paar skalpi enne kui Euriks vahetan. Ma ei räägi siin Noname stiilis pika trendi jälgimist vaidlühiajaliste graafikute alusel (5 ja 15min küünlad) kiirelt sisse-kiirelt välja +2% kaupa ampsukesed.
Tulemus on see, et umbes 10% tuleb kaevandamisele lisa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
08.02.2018 11:42:13
|
|
|
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.02.2018 12:07:33
|
|
|
mikk55, vaatan, et kes graafiku tegi on kõvasti peale suitsetanud ikka. Media, Enthusiasm, Greed ja Delusion on meil juba läbitud faasid, tipp oli 20K USD, mitte 100K. Return to mean tähendab vist pigem 1000 USD max.
Kui veidigi ajusid on, siis väga raske ette kujutada, et kust tuleb neid värskeid entusiastlikke bitcoini investoreid kes alles nüüd asjast kuulevad
Goldman Sachsi poisse tasub muidu kuulata, nad on pika, pika puuga kõige pädevam finantsinstitutsioon maailmas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.02.2018 12:13:32
|
|
|
erick, sama juttu räägiti eelmine aasta kui osad aasta lõpuks 10k ennustasid
|
|
tagasi üles |
|
 |
koiott
HV veteran
|
08.02.2018 12:21:38
|
|
|
erick, kindel on see, et üks nendest järskudest tõusudest jääb viimaseks, aga kas see oli 20K? Pigem mitte.. võimalik, aga pigem mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
IffikaS
Kreisi kasutaja

|
08.02.2018 12:27:13
|
|
|
erick kirjutas: |
mikk55, vaatan, et kes graafiku tegi on kõvasti peale suitsetanud ikka. Media, Enthusiasm, Greed ja Delusion on meil juba läbitud faasid, tipp oli 20K USD, mitte 100K. Return to mean tähendab vist pigem 1000 USD max.
Kui veidigi ajusid on, siis väga raske ette kujutada, et kust tuleb neid värskeid entusiastlikke bitcoini investoreid kes alles nüüd asjast kuulevad
Goldman Sachsi poisse tasub muidu kuulata, nad on pika, pika puuga kõige pädevam finantsinstitutsioon maailmas. |
Ajajoont ka ikka vaatasid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
08.02.2018 12:41:21
|
|
|
Goldman Sachsi poisse tasub muidu kuulata, nad on pika, pika puuga kõige pädevam finantsinstitutsioon maailmas. |
Siis kui btc käis 10$ 100$ peale, oleks Sul sama jutt olnud.
Siis kui btc läks 100$ pealt 1000$ peale, oleks Sul sama jutt olnud.
Kui Sa nüüd kõvasti peale ei suitseta, siis kuhu graafikut edasi võiks tõmmata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
08.02.2018 12:54:37
|
|
|
Millise mõõtkava järgi see muidu nii on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.02.2018 13:09:42
|
|
|
Killer85 kirjutas: |
Millise mõõtkava järgi see muidu nii on? |
Killer85, erick-l käib kõik WR ja WN8 alusel.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
tagasi üles |
|
 |
|