Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 295, 296, 297  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2018 21:07:39 vasta tsitaadiga

Kui nüüd spekuleerida tuleviku osas siis juhul kui selgub et USDT mahu lisandumine on tehtud puhtalt selleks, et BTC hinda üles pumbata [iga BTC hinnalanguse korral on USDTd juurde vermitud, väidetavalt, ning järgnenud on BTC kokkuost], ehk et tegemist põhimõtteliselt virtuaalse mündiga mida vermitakse juurde [väidetavalt küll 1-1 USDga kaetult, kuid selleosas on kahtlusi päris palju] suht kindla eesmärgiga mulli üles puhuda, siis tuleb turuparandus.

Ja suures mahus.

Ärge nähke igalpool tonte, kuid kaine mõistus tuleks ikka säilitada. Mull on liiga suur ja liiga palju kahtlast raha liigub.

http://www.tetherreport.com/

viimati muutis anubis 04.02.2018 21:09:45, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
marek134
HV vaatleja

sõnum 04.02.2018 21:08:03 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Kui nüüd spekuleerida tuleviku osas siis juhul kui selgub et USDT mahu lisandumine on tehtud puhtalt selleks, et BTC hinda üles pumbata [iga BTC hinnalanguse korral on USDTd juurde vermitud, väidetavalt], ehk et tegemist põhimõtteliselt virtuaalse mündiga mida vermitakse juurde [väidetavalt 1-1 USDga kaetult, kuid selleosas on kahtlusi päris palju] suht kindla eesmärgiga mulli üles puhuda, siis tuleb turuparandus.

Ja suures mahus.

Ärge nähke igalpool tonte, kuid kaine mõistus tuleks ikka säilitada. Mull on liiga suur ja liiga palju kahtlast raha liigub.

Ära seda Redditi FUD'i küll endale töepähe võta. USDT on 2.2 miljardit. Bitcoini päeva volüüm on 6.5 miljardit. Millest me räägime?
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.02.2018 21:15:14 vasta tsitaadiga

Viimane (st reedene) BTC august väljatulek oli suurusjärk $1 miljon ostuorder. IIRC.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9738097#9738097

Kui USDT 2.2mld on reaalselt kaetud näiteks 10% siis käib hele plaks.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 04.02.2018 21:18:11 vasta tsitaadiga

Siganaljakas teema. OPOLLO RÄÄGIB ÕIGET JUTTU ja sada lolli materdavad. Aga nii paraku on elus tihti, eriti HV-foorumis. Krüptode ainuke väärtus on, et sealt saab pärisraha, kui pärisrahaks enam teha ei oleks võimalik poleks siin teemas ükski kodanik krüptodest huvitatud (vb mõni hull patsiga keda tehnoloogia seal taga reaalselt kotib). See on 100% kindel icon_biggrin.gif
Enamus IT inimesed ei saa aru mis tegelik väärtus on, arvavad, et elu enne arvuteid ei olnud. Tegelt nn tehnoloogia "areng" on ainult lisatööd tekitanud ja mitte muffigi lahendanud. OPollo ütlus "Väärtus = speek-ulantide religioon ! "on sigahästi öeldnud. Aga paraku jah, 98% maailma populatsioonile seda seletada pole mõtet lihtsalt enne ei saa aru kui pauk ära käib.
Üks hea näite kuidas väärtust tänapäeval seletada, proovige näiteks läbi nutitelefoni ekraani krüptovaluutasid kaubelda, samal ajal hinge kinni hoides. Umbes 30 seki pärast on selge mis on tegelikult väärtuslik. Sama kehtib ka OPollo toodu kartulikasvatajaga, kui kartulimeest ei oleks, siis ei oleks ka IT meest, krüptosid, notareid ega analüütikuid. Kui sellest aru ei saa oled idioot.

koiott
HV veteran

sõnum 04.02.2018 21:24:17 vasta tsitaadiga

Noname, Palju meil siis üldse tänapäeva nodi vaja on?
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 04.02.2018 21:27:12 vasta tsitaadiga

marek134 kirjutas:

Sa ei ole siiani mõistnud seda, kui algfaasis kogu see blockchain ja krüptoturg üldse on? Võrdlus täiesti ebareaalne. Bear marketis saaks raha tegemisega hakkama isegi laps.

Vastupidi krt ma olen üks vähestest kes siin aru saab sellest hoopis. Krt lugege ka mida kirjutatakse. Ma olen algusest peale seda mõtet edasi anda üritanud mida Marek just ütles, ja nüüd olen see kes ei saa aru icon_biggrin.gif Täitsa pekkis.

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.02.2018 21:28:52 vasta tsitaadiga

Ma olen erinevatele teaduslikele projektidele viimase kahekümne aasta jooksul arvutiaega täiesti tasuta andnud, alguses SETI@home ja hiljem erinevate BOINCi projektide kaudu. Võib öelda, et ma olen kaevandanud terve selle aja suuresosas.

Kunagi kui bitcoin oli ideetasandil huvipakkuv siis sai nädalavahetusega paarsada münti kaevandatud, kuid kuna tegemist oli minujaoks sel hetkel resurssiraiskamisega siis mingit infot ma sellekohta ei säilitanud. Jah, praegu on kurb küll. Detsembris oli veel kurvem. (jah, eelmise mulli ajal sai kontrollitud, midagi ei ole alles kuskil, ei saa taastada)

viimati muutis anubis 04.02.2018 21:29:28, muudetud 1 kord
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 04.02.2018 21:29:13 vasta tsitaadiga

Noname, chill, sa ei pea internetile midagi tõestama.
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 04.02.2018 21:29:16 vasta tsitaadiga

Noname, thumbs_up.gif enam paremini öelda ei saagi, kiitus icon_lol.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 04.02.2018 21:34:44 vasta tsitaadiga

Eks ta ole. Tehnoloogia arenguta elaks rõõmsa meelega siiamaani kaljukoobastes ja kannataks külma ning nälga, kui hetkel metsatulekahju puudub ning saakloomad ka eemale ära uidanud. Keskmine eluiga sinna 25 aasta kanti on igati sobilik. Ikka päris palju lisatööd on sellest ajast saati juurde tulnud. icon_cool.gif

Noname kirjutas:
Siganaljakas teema. OPOLLO RÄÄGIB ÕIGET JUTTU ja sada lolli materdavad. Aga nii paraku on elus tihti, eriti HV-foorumis. Krüptode ainuke väärtus on, et sealt saab pärisraha, kui pärisrahaks enam teha ei oleks võimalik poleks siin teemas ükski kodanik krüptodest huvitatud (vb mõni hull patsiga keda tehnoloogia seal taga reaalselt kotib). See on 100% kindel icon_biggrin.gif
Enamus IT inimesed ei saa aru mis tegelik väärtus on, arvavad, et elu enne arvuteid ei olnud. Tegelt nn tehnoloogia "areng" on ainult lisatööd tekitanud ja mitte muffigi lahendanud. OPollo ütlus "Väärtus = speek-ulantide religioon ! "on sigahästi öeldnud. Aga paraku jah, 98% maailma populatsioonile seda seletada pole mõtet lihtsalt enne ei saa aru kui pauk ära käib.
Üks hea näite kuidas väärtust tänapäeval seletada, proovige näiteks läbi nutitelefoni ekraani krüptovaluutasid kaubelda, samal ajal hinge kinni hoides. Umbes 30 seki pärast on selge mis on tegelikult väärtuslik. Sama kehtib ka OPollo toodu kartulikasvatajaga, kui kartulimeest ei oleks, siis ei oleks ka IT meest, krüptosid, notareid ega analüütikuid. Kui sellest aru ei saa oled idioot.
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 04.02.2018 21:35:17 vasta tsitaadiga

Ma spekuleerin, et mull veel kasvab.
Nagu näha, siis iga taksojuht veel takka ei kiida ning kirsturaha pole magama pannud.
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 04.02.2018 22:07:36 Re: Spekulandid vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
tsitaat:
Olen ammu mõelnud, et võiks HV-sse teha spekuleerimise teema, kuhu oleks võimalik poetada oma raske vaevaga leitud vihjeid

Sa Püha Müristus mis siin toimub!!!
See eraldi spekuleerimise teema tegemine oli ikka üks eriti |piiks| mõte...
kümnete lehekülgede viisi mingit sodi - kes krt seda lugeda suudab icon_razz1.gif
kui seal vahel ongi midagi asjalikku, siis mis imega ma selle siit prügihunnikust peaksin üles leidma!?!
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 04.02.2018 22:27:50 Re: Spekulandid vasta tsitaadiga

Catfish kirjutas:
ufo56 kirjutas:
tsitaat:
Olen ammu mõelnud, et võiks HV-sse teha spekuleerimise teema, kuhu oleks võimalik poetada oma raske vaevaga leitud vihjeid

Sa Püha Müristus mis siin toimub!!!
See eraldi spekuleerimise teema tegemine oli ikka üks eriti |piiks| mõte...
kümnete lehekülgede viisi mingit sodi - kes krt seda lugeda suudab icon_razz1.gif
kui seal vahel ongi midagi asjalikku, siis mis imega ma selle siit prügihunnikust peaksin üles leidma!?!

Täpselt! See siin on spekuleerimise teema. Mitte hülge mõla koht, ammu juba seda öelnud.
Siit võiks kogu viimase 5lk ära kustutada ja läbu algatajatele ning lisa genereerijatele Aeg Maha staatused panna!
Kaua võib, minge vaielge kuskil mujal icon_rolleyes.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 04.02.2018 22:39:37 vasta tsitaadiga

Bitcoin flirdib $8k piiriga.

Selliseid asju on nii tore näha icon_smile.gif

tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 04.02.2018 22:46:58 vasta tsitaadiga

anubis, enne 6K'd vast midagi ei muutu.

Vaatan hetkel Richard Heart'i streami (+ Ivan on tech) ja tüüp on pmst alla andnud BTC suhtes:)

Keda huvitab, võib poole pealt vaadata või siis järgi vaadata: https://www.youtube.com/watch?v=vX1BjDHhuVk
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 04.02.2018 22:50:42 vasta tsitaadiga

anubis, mida see 22 BTC seal näitab siis? Mingi ületamatu hiigelmüür?
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 04.02.2018 22:54:09 vasta tsitaadiga

aise, sama suured stackid müüvad ja ostavad, st asjad on paika pandud, kuhu suunas hind liikuma peab. Ehk siis liigu kaasa või uju vastu.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 04.02.2018 23:02:41 vasta tsitaadiga

koiott, liigub sinna kuhu kogu turg liigub, Polo oma olematu volume'ga ei mõjuta midagi. Need 22'ed seal ei tähenda midagi
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 04.02.2018 23:09:27 vasta tsitaadiga

aise, Igal pool on sarnased stackid. Igal pool.

Aga need on need stackid, mis 90% kunagi ennasti ei müü ega ka osta, lihtsalt suunamiseks, et paanitsejad või FOMO-tüübid müüks/ostaks ja suured poisid oma raha ei peaks kulutama hinna muutmiseks. Kui see ei tööta, siis teinekord keegi dumpib/pumpib suure stackiga.
tagasi üles
Catfish
HV kasutaja
Catfish

sõnum 04.02.2018 23:51:29 vasta tsitaadiga

anubis, suuri stacke ja tõmblevaid bote võiks endast vähegi lugupidav trader ignoreerida.

Aga üldiselt võib väikseks jääajaks valmistuma hakata küll thumbs_up.gif
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 05.02.2018 00:08:08 vasta tsitaadiga

Sama hull aasta on olnud ka aktsiaturul... kõik kisavad millegipärast krüpto suunas, et mull...

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$SPX&p=D&yr=1&mn=0&dy=0&id=p72844677700
tagasi üles
Franzuu
HV kasutaja

sõnum 05.02.2018 00:17:37 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
............

Siin käis juba läbi see video, kuid jagan uuesti.
Siit näed mis väärtus tegelikult on Bitcoinil. Ja kui sa ütled endiselt, et sellel pole väärtust siis anna andeks, miks sa üldse siin teemas räägid rohkem.
Pole üldse sinu teema järelikult, mine räägi mujal... baaris kuskil -kurda muret... võibolla kedagi huvitab.
..........

Palun näita mulle kus ma kirjutan, et bitcoin on väärtusetu? Kui sa lugedagi ei oska, mida me siis üldse räägime. Eestikeele abitunde mine võta.

Kordan. Ma ei saa aru kus tuleb rahaline kate sellele coinile ja kaevamisele.
Ärge rääkige mulle nendest blokkidest ja muust kaevandus jurast.... mind huvitab kuskohast (isik, pank) tuleb raha sellele tegevusele?
Ma ennist küsisin et mis te arvate, palju ainuüksi eestlased päevas raha välja kaevavad..... ütleme et see summa on nt. 10000€ päevas-kahes. (tulistasin puusalt)
..... siis nüüd, kes või mis asutus selle raha välja käib, et sina saaksid selle seinast krabisevas välja võtta?

Eestlasele on kõige lihtsam viis BTC osta GDAX'ist. BTC-EUR turul on viimase 24 h jooksul olnud 25,000,000 EUR eest tehinguid kus üks pool andis BTC ja teine EUR. Müü enda bitcoin seal maha ja lase EUR saata pangakontole. Raha tuleb LHV pangast.
Isikud (era ja juriidilised) ostavad üksteiselt, üldiselt vahemeeste keskondades.

BTC on katteta. Väärt on nii palju kui hetkel ollakse nõus selle eest maksma.

Kraken'is 24h jooksul 18,000 BTC EUR turul vahetanud omanikke.
bitfinex - 4,000 BTC 24 h jooksul.

Müük ja ost ei ole probleemiks.

Kuidagi labane küsimus, et see tõesti seisab sul bitcoini tee peal ees? Tegelikult kah mõtled seda?
tagasi üles
luhtaru
HV kasutaja

sõnum 05.02.2018 00:44:06 vasta tsitaadiga

Franzuu kirjutas:
villu70 kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
............

Siin käis juba läbi see video, kuid jagan uuesti.
Siit näed mis väärtus tegelikult on Bitcoinil. Ja kui sa ütled endiselt, et sellel pole väärtust siis anna andeks, miks sa üldse siin teemas räägid rohkem.
Pole üldse sinu teema järelikult, mine räägi mujal... baaris kuskil -kurda muret... võibolla kedagi huvitab.
..........

Palun näita mulle kus ma kirjutan, et bitcoin on väärtusetu? Kui sa lugedagi ei oska, mida me siis üldse räägime. Eestikeele abitunde mine võta.

Kordan. Ma ei saa aru kus tuleb rahaline kate sellele coinile ja kaevamisele.
Ärge rääkige mulle nendest blokkidest ja muust kaevandus jurast.... mind huvitab kuskohast (isik, pank) tuleb raha sellele tegevusele?
Ma ennist küsisin et mis te arvate, palju ainuüksi eestlased päevas raha välja kaevavad..... ütleme et see summa on nt. 10000€ päevas-kahes. (tulistasin puusalt)
..... siis nüüd, kes või mis asutus selle raha välja käib, et sina saaksid selle seinast krabisevas välja võtta?

Eestlasele on kõige lihtsam viis BTC osta GDAX'ist. BTC-EUR turul on viimase 24 h jooksul olnud 25,000,000 EUR eest tehinguid kus üks pool andis BTC ja teine EUR. Müü enda bitcoin seal maha ja lase EUR saata pangakontole. Raha tuleb LHV pangast.
Isikud (era ja juriidilised) ostavad üksteiselt, üldiselt vahemeeste keskondades.

BTC on katteta. Väärt on nii palju kui hetkel ollakse nõus selle eest maksma.

Kraken'is 24h jooksul 18,000 BTC EUR turul vahetanud omanikke.
bitfinex - 4,000 BTC 24 h jooksul.

Müük ja ost ei ole probleemiks.

Kuidagi labane küsimus, et see tõesti seisab sul bitcoini tee peal ees? Tegelikult kah mõtled seda?

Bitfinexist/tetherist soovitaksin pigem eemale hoida. Tether (või pigem selle "juurdetekkimise" korrapära) sarnaneb liiga palju ponzi skeemile, et mitte olla ponzi skeem. Kui peaks teisiti selguma, eks siis olen ise loll, et bitfinexi/tetheri "mehesõna" ei usu icon_smile.gif
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 05.02.2018 01:38:54 vasta tsitaadiga

lugesin esimesest lehest alates, thumbs_up.gif nalja nabani icon_lol.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 05.02.2018 11:41:31 vasta tsitaadiga

Vähe suuremad stackid müüki läinud.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 295, 296, 297  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.