praegune kellaaeg 17.06.2025 17:16:10
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
yerba
HV Guru

|
04.02.2018 12:32:55
|
|
|
OPollo aktiivsust on üsna lihtne mõõta:
1) Kui bitcoini hind ülespoole liigub, siis on ta kuskile kadunud.
2) Kui bitcoin langeb, siis on tegelane naelapüssi tagant või kraavist foorumis tagasi:
|
|
tagasi üles |
|
 |
tonuj
HV vaatleja
|
04.02.2018 12:35:54
|
|
|
villu70 kirjutas: |
Kordan. Ma ei saa aru kus tuleb rahaline kate sellele coinile ja kaevamisele.
..... siis nüüd, kes või mis asutus selle raha välja käib, et sina saaksid selle seinast krabisevas välja võtta? |
see tuleb sellelt kes soovib seda coini osta, kordan, et ega muud väärtust coinil ei ole kui ainult nõudlusest tulev väärtus, kui nõudlust ei ole, on väärtus 0 ja ega ostu väärtus tegelikult ei näita kõigi coinide väärtust ja kapitalisatsiooni kokku, ainult viimase tehingu väärtust. Mingit kapialisatsiooni ei olegi kuna raha läks kellegi müüja tasku.
Keegi varem võrdles messi või kontserdiga, nendel on emotsionaalne väärtus mida pileti ostja saab ja ta ei loodagi seda kallimalt edasi müüa. seega see võrdlus ei päde kuukilt otsast.
Tulebki selgelt aru saada, et coinid on praegult ainult spekuleerimise vahendid aga mitte detsentraliseeritud maksevahendid nagu looja algul mõtles ja vahetuskeskkonnad ei ole mitte mingist otsast detsentraliseeritud vahetuse pakkujad vaid sisuliselt pangad millest satoshi looduda lootis. Spekulandid on sisuliselt kõik õilsad ideed allavoolu lasknud ja sellega praegused coinid nende ideede jaoks kasutuks muutnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
04.02.2018 12:57:10
|
|
|
Ehh ma arvan, et igaüks teeb seda mida paremaks peab ja kamp tegelasi kellele ei mahu pähe krüpto olemus siis tõesti mida siin üldse trollida et kõik on paha ja halb. Esimene mõte tuli kohe pähe wtf vennad on nii kõvad et suudavad maailma muuta st krüpto tegevus ainuisikuiselt lõpetada. Rong läheb sinna kuhu läheb vbolla tulevikus on üks kaks krüptovaluutat meile maksmiseks palgana, kohvikus, poeskäiguks või mida iganes. Aktsiaturul võib ka vasta peed saada vahet pole sama ka siin. Pigem kaevab kui laaberdab linnavahel või käib varastamas teiste tagant. Kasu ju ikka või kuidas? Kindlapeale on eestlaste kadedus siinhulgas silmaga nähtav, kes keelab võtku labidas ja kaevaku reaalne väike taskuraha ikka kui käia raha tuulde loopimas, et näe sain X kilo vasta pükse. Lihtsalt võimatu kuidas võib mõni viriseda iga asja üle.
tonuj kirjutas: |
..... siis nüüd, kes või mis asutus selle raha välja käib, et sina saaksid selle seinast krabisevas välja võtta? |
see tuleb sellelt kes soovib seda coini osta, kordan, et ega muud väärtust coinil ei ole kui ainult nõudlusest tulev väärtus, kui nõudlust ei ole, on väärtus 0 ja ega ostu väärtus tegelikult ei näita kõigi coinide väärtust ja kapitalisatsiooni kokku, ainult viimase tehingu väärtust. Mingit kapialisatsiooni ei olegi kuna raha läks kellegi müüja tasku.
Keegi varem võrdles messi või kontserdiga, nendel on emotsionaalne väärtus mida pileti ostja saab ja ta ei loodagi seda kallimalt edasi müüa. seega see võrdlus ei päde kuukilt otsast.
Tulebki selgelt aru saada, et coinid on praegult ainult spekuleerimise vahendid aga mitte detsentraliseeritud maksevahendid nagu looja algul mõtles ja vahetuskeskkonnad ei ole mitte mingist otsast detsentraliseeritud vahetuse pakkujad vaid sisuliselt pangad millest satoshi looduda lootis. Spekulandid on sisuliselt kõik õilsad ideed allavoolu lasknud ja sellega praegused coinid nende ideede jaoks kasutuks muutnud. |
Ei imesta kui mõni coin on seotud otseselt mõne riigi huvides seda arvutusvõimsuse näol. Ja nii see möll käima läks et omast taskust ei pea kõike kinni plekkima.
viimati muutis aivoonu 04.02.2018 13:14:14, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
04.02.2018 13:13:24
|
|
|
... miks ma peaksin omama nii ebasatbiilset väärtust võrreldes € $.
... |
Kas keegi on Sind sundinud seda omama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
04.02.2018 14:03:02
|
|
|
Selles järelvaadatavas striimis saab kvaliteet infot, alates 1h26min. Hetkel siis eilse, 03/02/2018 seisuga jutustatud kuld
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
mariokgo
HV kasutaja
|
04.02.2018 14:35:38
|
|
|
Opollo, kas sa oled teadlik, et see tähelepanuvajadus, mida sa siis otsid, on psüühiline häire? KUi ei usu, otsi googlest.
Me kõik saame aru, et sa oled sul on raske aga kas otsime abi sulle?
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.02.2018 15:11:25
|
|
|
Tulebki selgelt aru saada, et coinid on praegult ainult spekuleerimise vahendid aga mitte detsentraliseeritud maksevahendid nagu looja algul mõtles ja vahetuskeskkonnad ei ole mitte mingist otsast detsentraliseeritud vahetuse pakkujad vaid sisuliselt pangad millest satoshi looduda lootis. Spekulandid on sisuliselt kõik õilsad ideed allavoolu lasknud ja sellega praegused coinid nende ideede jaoks kasutuks muutnud. |
Alustuseks tuleb sellest ise aru saada. Paljudel on siin teadmine et keegi kuskil määrab tsentraliseeritult müntidele hinna ja vaesel indiviidil tuleb sellega leppida. Vahetuskohad ei tee muud kui viivad ostjad-müüjad kokku ja kasserivad oma teenustasu, kurssidest on neil suva.
Kui keegi tahaks näiteks btc hinda ühe koha peal hoida siis peaks tal olema käes piiramatult nii btc kui fiati. Et saaks kuskil vahetuskohas tekitada orderbooki ületamatud seinad, et kui palju ka ei kaubelda ei saa kumbki pool otsa. Aga nagu teada on siis müntide kogus on piiratud ja kui tahad hinnatõusuga võidelda siis ükshetk on sul münt otsas ja edasi toimub kontrollimatu kasv. Teisipidi on kontroll lihtsam, kui tahad et btc hind ei langeks kunagi alla 1 dollari siis piisab kui sul on taskus 20 miljonit. Kõik mündid mis on odavamad ostad ära ja lõpuks on nad kõik sinu käes nii et kontroll languse üle on võimalik. Aga kui tahad nüüd ka tõusu vastu võidelda siis on umbes poole päevaga su münt otsas ja kontroll kaob ja kurss pürstib neljakohaliseks.
Satoshi idee ei olnud luua fikseeritud kursiga virtuaalraha vaid igamehe raha mida ei saa võltsida. Ja see teine pool on õnnestunud. Igamehe osa läks allavett plokiaja pikkusega. Ja hinna tõustes selgus et saab ja tasub toota efektiivsemaid mainereid kui läpaka prose.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
04.02.2018 15:24:58
|
|
|
Naljakas vaadata, et ainukesed, kes OPollo jutu peale täiesti närvi lähevad on need inimesed, kes ise on tohutuid summasi teeninud ja kellel elu peaks ilus olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.02.2018 15:30:46
|
|
|
Edaspidi vast rahulikum siin, poiss on lõpuks AM 1p teeninud
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.02.2018 15:33:41
|
|
|
h3rr kirjutas: |
Naljakas vaadata, et ainukesed, kes OPollo jutu peale täiesti närvi lähevad on need inimesed, kes ise on tohutuid summasi teeninud ja kellel elu peaks ilus olema. |
Kui kodanikule vastatakse tema küsimustele alguses viisakalt, aga ta jätkab samade küsimuste küsimist, vastustest aru saamata ( või on tal vastustest ükskõik ), siis ilmselgelt üks hetk saadetakse ta lihtsalt naxxui ja kogu lugu.
Tõenäoliselt toimib sama skeem igas valdkonnas. Internet pakub talle piisavalt anonüümsust, et siin rõõmsalt lolli edasi mängida. Kui tema isik oleks teada, siis oletan, et ta sama rõõmsalt siin edasi enam ei trolliks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
04.02.2018 16:06:15
|
|
|
Naljakas vaadata, et ainukesed, kes OPollo jutu peale täiesti närvi lähevad on need inimesed, kes ise on tohutuid summasi teeninud ja kellel elu peaks ilus olema. |
Pigem Opollo oli/on siin närviline ... loe poste h3rr
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
04.02.2018 16:20:14
|
|
|
aivoonu kirjutas: |
Pigem Opollo oli/on siin närviline ... loe poste h3rr |
Kas ma olen väitnud, et OPollo pole närviline?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
04.02.2018 16:25:48
|
|
|
Mingeid futuure on veel tulekul? Futuurid on ju ehe tõestus sellele, et krüptos toimuvat saab ette ennustada ja üsna täpselt...
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
04.02.2018 16:29:55
|
|
|
Kas ma olen väitnud, et OPollo pole närviline? |
h3rr kus kohast sa tead et just need inimesed kes on suuri summasi teeninud on Opollo peale närvilised ? Millest sa oletad seda või võtsid jutu jätkuks laest, kui sa ise 100 % pole kindel selles milles point tegelikult on ega sa ometi ei tea kaaskodanike rahakoti suurust peale väikest langust või tõusu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
h3rr
HV kasutaja
|
04.02.2018 16:35:53
|
|
|
h3rr kus kohast sa tead et just need inimesed kes on suuri summasi teeninud on Opollo peale närvilised ? Millest sa oletad seda või võtsid jutu jätkuks laest, kui sa ise 100 % pole kindel selles milles point tegelikult on ega sa ometi ei tea kaaskodanike rahakoti suurust peale väikest langust või tõusu. |
Sest need samad inimesed, kes tema peale siin närvilised on, kirjutavad kogu aeg, et ta on lihtsalt mingi solvunud vend, kes pole suutnud raha teenida. Teisteski teemades on need inimesed kirjutanud, et 10+ korda oma kasumit kordistada on lapsemäng.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
04.02.2018 16:36:28
|
|
|
|
 |
aise
HV Guru

|
04.02.2018 16:49:21
|
|
|
Early Access kirjutas: |
 |
Täpselt, kes tahab see kümnekahekümnekolmekümneneljakümnekordistab, kes ei taha see ei taha. Kedagi ei sunnita takka
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivoonu
HV kasutaja

|
04.02.2018 16:58:13
|
|
|
h3rr kus kohast sa tead et just need inimesed kes on suuri summasi teeninud on Opollo peale närvilised ? Millest sa oletad seda või võtsid jutu jätkuks laest, kui sa ise 100 % pole kindel selles milles point tegelikult on ega sa ometi ei tea kaaskodanike rahakoti suurust peale väikest langust või tõusu. |
Sest need samad inimesed, kes tema peale siin närvilised on, kirjutavad kogu aeg, et ta on lihtsalt mingi solvunud vend, kes pole suutnud raha teenida. Teisteski teemades on need inimesed kirjutanud, et 10+ korda oma kasumit kordistada on lapsemäng. |
Juu ta on siiski kõrvetada saanud ja hing ei anna rahu otsdes hingerahu süüdistades teisi, et see kõik on "vale" paremini tunneb ainult siis kui reaalne tõde välja tuleb. Ja kui keegi pihta sai kaua ikka kannatab. Ega muidu sellised laused sõnastused välja ei kirjutata emotsioonid laes mis seal muud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
04.02.2018 17:09:46
|
|
|
raitl, et kui mul on 1000 bitcoini siis saan selle igal ajahetkel € rahaks vahetada, sina ostad 500 ja pank 500.... kui ostjaid on?
spekuleedides edasi, et selle väärtus võib ööga ~20% kukkuda siis miks ma peaksin omama nii ebasatbiilset väärtust võrreldes € $. |
Emm, mul on tunne, et keegi soovitas sul osta seda bitcoini detsembris, et näe kui palju on tõusnud. Ostsid ja siis kohe langes -20%.
Ainult sellepärast virisedki siin. Kui poleks langenud uuel aastal ja oleks endiselt detsembri tasemel, siis sina ja sinu "semud" ei viriseks siin! Ainult siis kui on negatiivne seis turul kohe algab ka klähvimine: "pole ju reaalselt väärtust, ükski teine asi ei lange nii palju jne".
Me saime aru: SULLE KRÜPTO EI MEELDI-PAHA PAHA! PALUN ÄRA ENAM KIRJUTA SIIA TEEMASSE! SA EI LOO SELLEGA VÄÄRTUST!
Õnneks OPollo sai juba mõla eest "Aeg maha" pleki külge, kuid siin oleks veel paar venda vaja vaigistada ja saaks teema tavapäraselt jätkuda.
Spekulatsiooni teemadel:
See viimane suurem FUD uudis, et India kavatseb krüpto bännida, mis ei vastanudki ootsupäraselt tõele, kuid paar päeva järjest krüptomeedia kanalid pasundasid sellest.
Ning kohe langes 9k euro pealt 6k peale. Siin tekib küsimus, et kas suuremad meedia organisatsioonid lasevad sellise kõlaka liikvele, et ise siis shortida erinevat krüptot?
Üldiselt on 99% negatiivse alatooniga uudiseid krüpto teemal osutunud täielikuks BullShitiks, eriti mis puudutab igasugu bänne!
Alles oli uudis kus Jaapan bännib krüpto, 2 päeva levis ja siis hind jälle langes -20% ning siis tuli jälle uudis, et see oli täielik FUD ja ei vastanud tõele.
Peale seda oli uudis, et hiina keelab kaevandamise, mis ka ei vastanud tõele. WTF. Keegi on järjepidevalt aasta algusest levitanud täieliku valet, et siis hind alla langeks...
Siin taga saavad olla ainult mingid suuremad jõud. Kõlab küll konspiratsiooni teooria järgi, kuid terve kuu järjest mingit Bullshiti, mis toob languse kaasa ja kohe tuleb uudis (siis juba ametlikust kanalist- ala Jaapani majandusminsitri või mõne muu kõrge riigiametniku poolt, et jutt on täiesti alusetu) ning kohe
hinnad tõusevad.
See näitab kui palju jõudu on meedial...
|
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
04.02.2018 17:11:52
|
|
|
....nagu lambaga räägiks, täiesti uskumatu..... mul ei ole ühtegi coini, ega walletit, ega minerit, saage üle ..... ei ole ja niipea ei tule ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
04.02.2018 17:15:04
|
|
|
Ja mida SA siis läbustad siin? Sa pole siia ühtegi asjalikku postitust teinud!!!
Kui sa tahad kellelegi kurta, et kuradi krüpto ja need spekulandid on soolapuhujad ja nahavedajad, palun mine läbu teemasse kurda seal. Või nagu ennem kirjutasin, mine kurda baarimehele õlle taga.
See pole SEE KOHT!
|
|
tagasi üles |
|
 |
KURIHUNT
HV vaatleja

|
04.02.2018 19:14:02
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
raitl, et kui mul on 1000 bitcoini siis saan selle igal ajahetkel € rahaks vahetada, sina ostad 500 ja pank 500.... kui ostjaid on?
spekuleedides edasi, et selle väärtus võib ööga ~20% kukkuda siis miks ma peaksin omama nii ebasatbiilset väärtust võrreldes € $. |
Emm, mul on tunne, et keegi soovitas sul osta seda bitcoini detsembris, et näe kui palju on tõusnud. Ostsid ja siis kohe langes -20%.
Ainult sellepärast virisedki siin. Kui poleks langenud uuel aastal ja oleks endiselt detsembri tasemel, siis sina ja sinu "semud" ei viriseks siin! Ainult siis kui on negatiivne seis turul kohe algab ka klähvimine: "pole ju reaalselt väärtust, ükski teine asi ei lange nii palju jne".
Me saime aru: SULLE KRÜPTO EI MEELDI-PAHA PAHA! PALUN ÄRA ENAM KIRJUTA SIIA TEEMASSE! SA EI LOO SELLEGA VÄÄRTUST!
Õnneks OPollo sai juba mõla eest "Aeg maha" pleki külge, kuid siin oleks veel paar venda vaja vaigistada ja saaks teema tavapäraselt jätkuda.
Spekulatsiooni teemadel:
See viimane suurem FUD uudis, et India kavatseb krüpto bännida, mis ei vastanudki ootsupäraselt tõele, kuid paar päeva järjest krüptomeedia kanalid pasundasid sellest.
Ning kohe langes 9k euro pealt 6k peale. Siin tekib küsimus, et kas suuremad meedia organisatsioonid lasevad sellise kõlaka liikvele, et ise siis shortida erinevat krüptot?
Üldiselt on 99% negatiivse alatooniga uudiseid krüpto teemal osutunud täielikuks BullShitiks, eriti mis puudutab igasugu bänne!
Alles oli uudis kus Jaapan bännib krüpto, 2 päeva levis ja siis hind jälle langes -20% ning siis tuli jälle uudis, et see oli täielik FUD ja ei vastanud tõele.
Peale seda oli uudis, et hiina keelab kaevandamise, mis ka ei vastanud tõele. WTF. Keegi on järjepidevalt aasta algusest levitanud täieliku valet, et siis hind alla langeks...
Siin taga saavad olla ainult mingid suuremad jõud. Kõlab küll konspiratsiooni teooria järgi, kuid terve kuu järjest mingit Bullshiti, mis toob languse kaasa ja kohe tuleb uudis (siis juba ametlikust kanalist- ala Jaapani majandusminsitri või mõne muu kõrge riigiametniku poolt, et jutt on täiesti alusetu) ning kohe
hinnad tõusevad.
See näitab kui palju jõudu on meedial... |
No täpselt. Ja siis räägitakse, et pole krüpto üle kontrolli. Läbi meedia "kontroll" ju täiesti toimiv.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
04.02.2018 20:47:44
|
|
|
koiott kirjutas: |
Noname, ma arvan, et sul on luck'i tähendus natuke teine, kui mul. Lihtsalt tundub, et sa pigem lähed rohkem kindla peale välja ja kuna see on su töö, siis ka arusaadav. Aga lihtsalt näide. Kas sa võtaks ütleme 10% võimaluse, teenida 50x raha tagasi? Selliseid võimalusi lihtsalt peaks kasutama, mitte, et krüpto minu jaoks oleks nii suure riskiga keskkond, aga lihtsalt kui eesmärk on kasumit saada, siis kasvõi osa portfooliost oleks pidanud vähemalt suvel igal investoril krüptosse minema. Võib-olla 5%, võib-olla 10%, aga mingi osa oleks pidanud minema. See lihtsalt niisama mõte.
5a on nii ja naa. Ma arvan, et sinna sisse võib jääda ka muid asju, mis krüpto hinda mõjutavad, kuigi kui see asi on midagi väärt, siis ta peaks ju selle üle elama.
Aga mis mulle krüpto puhul meeldib, on see, et coine on julmalt palju ja oma vigu parandada või paremaks saada on sama palju. Ma pole kunagi varem tradenud, enne kui krüptoga, aga sa ei kujuta ette, kui palju on võimalik õppida. Ja kuigi ma ei ole aktiivne pokkeri mängija, siis mis ma võrdluseks tooks: live vs netipokker // tavabörs vs krüpto. Kõik lained, info jne..kõik..käib kordades kiiremini ja volüümilt rohkem läbi. Mis on minu jaoks ülilahe. Mis võib ka viidata sellele, et ka krüpto eluiga ei pruugi olla pikk, aga praegu on veel väga vara öelda, mis sellest saab.
Mul tuli meelde veel üks ennustus ühe foorumikaaslasega, kui ma ütlesin eelmine talv vist, et GTX 980 Ti maksab 2017a kevadel 250€. Ja korraks hinnad olid ka juba seal (270-300€) lähedal ja siis tuli krüptoboom ja siis mul endal tuli see PM meelde, mis ma talle saatsin ja mõtlesin, dayum..aga see ongi see X-faktor, mida tegelt ei pea igasse valemisse sisse panema, läks lihtsalt nii. |
Sinu 10% chance toota 50x ongi ideaalne loto näide. Muidugi ma võtaks selle. Aga see ongi luck ja loto mida ma koguaeg rääkinud olen. Mustreid nähakse pilvedes ka, kui piisavalt hästi vaadata.
Ma räägin 5 aastat jutti igapäevaselt treidida krüptosid kasumlikult on ääretult ebatõenäoline. Siis oleks kõik pro traderid sinna ära kolinud.
Sul ikka asjad sassis. Krüptode volüüm on täielik nali võrreldes muude tuirgudega. FX turu iga päeva volume on 5 triljonit, krüptoturg on lasteaed sellekõrval.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
tagasi üles |
|
 |
marek134
HV vaatleja
|
04.02.2018 20:52:27
|
|
|
Noname kirjutas: |
Noname, ma arvan, et sul on luck'i tähendus natuke teine, kui mul. Lihtsalt tundub, et sa pigem lähed rohkem kindla peale välja ja kuna see on su töö, siis ka arusaadav. Aga lihtsalt näide. Kas sa võtaks ütleme 10% võimaluse, teenida 50x raha tagasi? Selliseid võimalusi lihtsalt peaks kasutama, mitte, et krüpto minu jaoks oleks nii suure riskiga keskkond, aga lihtsalt kui eesmärk on kasumit saada, siis kasvõi osa portfooliost oleks pidanud vähemalt suvel igal investoril krüptosse minema. Võib-olla 5%, võib-olla 10%, aga mingi osa oleks pidanud minema. See lihtsalt niisama mõte.
5a on nii ja naa. Ma arvan, et sinna sisse võib jääda ka muid asju, mis krüpto hinda mõjutavad, kuigi kui see asi on midagi väärt, siis ta peaks ju selle üle elama.
Aga mis mulle krüpto puhul meeldib, on see, et coine on julmalt palju ja oma vigu parandada või paremaks saada on sama palju. Ma pole kunagi varem tradenud, enne kui krüptoga, aga sa ei kujuta ette, kui palju on võimalik õppida. Ja kuigi ma ei ole aktiivne pokkeri mängija, siis mis ma võrdluseks tooks: live vs netipokker // tavabörs vs krüpto. Kõik lained, info jne..kõik..käib kordades kiiremini ja volüümilt rohkem läbi. Mis on minu jaoks ülilahe. Mis võib ka viidata sellele, et ka krüpto eluiga ei pruugi olla pikk, aga praegu on veel väga vara öelda, mis sellest saab.
Mul tuli meelde veel üks ennustus ühe foorumikaaslasega, kui ma ütlesin eelmine talv vist, et GTX 980 Ti maksab 2017a kevadel 250€. Ja korraks hinnad olid ka juba seal (270-300€) lähedal ja siis tuli krüptoboom ja siis mul endal tuli see PM meelde, mis ma talle saatsin ja mõtlesin, dayum..aga see ongi see X-faktor, mida tegelt ei pea igasse valemisse sisse panema, läks lihtsalt nii. |
Sinu 10% chance toota 50x ongi ideaalne loto näide. Muidugi ma võtaks selle. Aga see ongi luck ja loto mida ma koguaeg rääkinud olen. Mustreid nähakse pilvedes ka, kui piisavalt hästi vaadata.
Ma räägin 5 aastat jutti igapäevaselt treidida krüptosid kasumlikult on ääretult ebatõenäoline. Siis oleks kõik pro traderid sinna ära kolinud.
Sul ikka asjad sassis. Krüptode volüüm on täielik nali võrreldes muude tuirgudega. FX turu iga päeva volume on 5 triljonit, krüptoturg on lasteaed sellekõrval. |
Sa ei ole siiani mõistnud seda, kui algfaasis kogu see blockchain ja krüptoturg üldse on? Võrdlus täiesti ebareaalne. Bear marketis saaks raha tegemisega hakkama isegi laps.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.02.2018 20:55:41
|
|
|
Lapsed ehk jah, aga täiskasvanutel on küll raskusi langeval turul raha tegemisega.
marek134 kirjutas: |
Noname kirjutas: |
Sul ikka asjad sassis. Krüptode volüüm on täielik nali võrreldes muude tuirgudega. FX turu iga päeva volume on 5 triljonit, krüptoturg on lasteaed sellekõrval. |
Sa ei ole siiani mõistnud seda, kui algfaasis kogu see blockchain ja krüptoturg üldse on? Võrdlus täiesti ebareaalne. Bear marketis saaks raha tegemisega hakkama isegi laps. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|