mul on tunne, et siin HVs on vaidlused alati teooria vs praktika. Teoorias on sul õigus, praktikas on asi teisiti.
Pole see mingi HV eripära, samasugune asi toimub ka igal pool mujal. Ühes rahvusvahelises foorumis on kõigekõvemad spetsialistid need, kellel pole endal litsentsigi. Meil siin on googlespetsid, ise pole võimast autot näinudki, või noh, näinud on, kaugelt.
kui jutt oleks helikopteri rootorist vms, siis oleks su jutt tõene, aga antud teema puhul, kus vaidlus tekkis seoses väitega, et "väikese mootoriga autod teevad rohkem avariisid, sest nad on väikese mootoriga", mitte seetõttu, et liikluses on neid ilmselgelt rohkem ja seetõttu on ka avariide absoluutarv suurem, see siiski väga ei päde.
Mitte keegi ei ole sellist asja väitnud! _________________ www.estonia1918.com
Okei, vastupidi oli - suure mootoriga autod on möödasõidul ohutumad, sest nad on suure mootoriga ja jõuavad kiiremini edasi. Seda pidavat kinnitama ka "statististiline enamus". Samas soovitusele vaadata statistikat korrektselt, tuli äraütle vastus,
XR kirjutas:
Üsna hiljuti oli tunduvalt turvalisem tunne vaadata uue Cayenne Turbo möödasõitu kui võrrelda näiteks mingi Sharaniga, mis kohe kuidagi mööda ei saa. Cayenne lihtsalt tegi põmst ühe sammu ja oli möödas. Vastassuunas viibis tunduvalt vähem aega kui mikromootorid.
XR kirjutas:
Võta näiteks õnnetused Tartu maanteel. Ajalehest või Politsei andmebaasist. Mitmes õnnetuses on osalenud mikromootoriga auto ja mitmes õnnetuses võimsa mootoriga sõiduauto. Mikro on selline alla 300hj mootor.
XR kirjutas:
Mulle meeldib rääkida statistilisest enamusest mitte eranditest. Statistika näitab, et kiirema autoga viibitakse vähem aega vastassuunavööndis ja seega võib arvata, et kiirema autoga on mõnevõrra turvalisem möödasõite sooritada.
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
namstoop, ma räägin siin enamusest mitte statistika vaatamisest nii nagu sina ütled. See on fakt, et aeglasem auto teeb möödasõitu aeglasemalt. Venivad vastassuunas nii kaua, et nii vastutulija kui ka see auto, mille ette ta tahab reastuda peavad hoo maha võtma. Ma olen pidanud seda kümneid ja kümneid kordi tegema. Ma ei saa aru mis siin aru saada on? _________________ www.estonia1918.com
Ka võimas auto võib möödasõitu aeglaselt teha. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sorri aga normaalseid juhte liikluses, kes autoga toime tulevad on ikka megaväike osa. Niipea kui kollane hüüumärk libedaga 90 juures vilkuma hakkab on, ma pakun, valdaval enamusel, paanika majas. Ja edasi lastakse 70ga. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma olen pidanud seda kümneid ja kümneid kordi tegema.
et keegi julges osta sinu autost lahjema auto või pole oma vajutamistega nii optimistlik? kuskil on punkt selle kohta, et sina ei alusta oma manöövrit enne kui eessõitja on oma manöövri lõpetanud.. loomulikult " enamuse tahe" jääb siin peale ning kedagi pole sinivalgetest trassi ääres seda enamust ennast asjadega kurssi viimas.. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
laurx, ma ei ole vist kunagi aru saanud, mida sa kirjutad ja vist ei hakkagi aru saama. Ma ei räägi siin mingitest võimsustest. Ma räägin, et väga palju tehakse väga ohtlikke möödasõite, mille õnnestumine sõltub täielikult ümbritsevatest autojuhtidest. Võimsamate mootoritega autode puhul need möödasõidud nii väga ei sõltu ümbritsevatest.
Aga tõesti ma ei viitsi rohkem. Internetis kellelegi millegi selgeks tegemiseks on tänapäeval ikka videot vaja. Kirjutatud tekstist enam tänapäeval aru ei saada. _________________ www.estonia1918.com
Niipea kui kollane hüüumärk libedaga 90 juures vilkuma hakkab on, ma pakun, valdaval enamusel, paanika majas. Ja edasi lastakse 70ga.
Selleks see kollane hüüumärk ongi, täidab igati oma otstarvet. Pilootide hulgas on ütlemine “There are old pilots, and there are bold pilots, but there are no old, bold pilots.” Miks autojuhtide hulgas niipalju kõvatajaid on, ettevaatlikkus ei ole tingimata oskuste puudumine.
Said aru küll mida ma kirjutasin. Inimestel on mingisugune arusaam autosõidust. Kuival ja sirgel asfaltil see ei paistagi välja. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sorri aga normaalseid juhte liikluses, kes autoga toime tulevad on ikka megaväike osa. Niipea kui kollane hüüumärk libedaga 90 juures vilkuma hakkab on, ma pakun, valdaval enamusel, paanika majas. Ja edasi lastakse 70ga.
See on fakt, et aeglasem auto teeb möödasõitu aeglasemalt. Venivad vastassuunas nii kaua, et nii vastutulija kui ka see auto, mille ette ta tahab reastuda peavad hoo maha võtma. Ma olen pidanud seda kümneid ja kümneid kordi tegema. Ma ei saa aru mis siin aru saada on?
Aru on saada seda, et sa ületad kiirust ja uhkustad sellega.
Piirkiirusega peaks möödasõidud levinud autodega enam-vähem sama kestvusega olema.
Probleem on juhtides, kes valesti hindavad vastutuleva auto kaugust või hakkavad nö varastama ühe eesoleva auto kaupa kui tundub, et jõuab veel mööda sõita. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
softis, softis palun võta mu postitused uuesti ette ja loe uuesti. Ma ütlesin, et Cayenne sõitis minu autost mööda. Ega see Cayenne minu auto ei olnud. Ja kuna tema jõudis kiiresti ehk siis nagu astus, siis seda oli turvalisem vaadata kui neid, kes napilt jõuavad ja kõik ümbritsevad autod peavad pidurdama. Ja ma räägin just sellest, et tehakse liiga palju nappe möödasõite. Mitte mina ei tee neid. Mida see oleks ja poleks siin loeb? Ma räägin reaalsusest, te siin räägite mingist teoreetilisest utoopiast mis VÕIKS olla. _________________ www.estonia1918.com
Automotive News reports that the company has already announced Skyactiv-X's successor, christened Skyactiv-3, with the intent of achieving a staggering 56 percent thermal efficiency.
Turbo tuksis kuna egr ist tuleb õli. Egrist tuleb õli kuna mootor hõre. Garage55 võttis vä? Aju ikka puhtaks tehti? Turbo lendab järgmiseks. Maha ja puhtaks, egr pimedaks ja õlivahetused tiheda aks.
Leidsin rehvist kruvi.laeva alexekas oli õnneks üks remondikomplekt olemas. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Asjalikku juttu on siin vol4 teemas vast vaid lehekülje jagu.
Mis sa arvad, kas see on sinu postituse sarnaste üleskütmiste pärast?
räägib am 20 omanik
Sest Anti112 ei suutnud end vaos hoida kui kirjutasin, et Bentley kiirendas foori tagant. Panin video ka. Aga tal võttis ikka märjaks... Muud põhjendust polnud. Teised kasutajad ka imestasid, et miks ühel mehel nii kiirelt ja nii asjatult märjaks tõmbab...
Asjalikku juttu on siin vol4 teemas vast vaid lehekülje jagu.
Mis sa arvad, kas see on sinu postituse sarnaste üleskütmiste pärast?
räägib am 20 omanik
Sest Anti112 ei suutnud end vaos hoida kui kirjutasin, et Bentley kiirendas foori tagant. Panin video ka. Aga tal võttis ikka märjaks... Muud põhjendust polnud. Teised kasutajad ka imestasid, et miks ühel mehel nii kiirelt ja nii asjatult märjaks tõmbab...
Ostsin statist laadapäevade ajal kütet, pidi -5 senti liitrilt olema. Arvel ikka -2,3 senti liitrilt?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ma sain ka hiljuti kruvi rehvi, enne ei teadnud, kui minema oli lennanud ja rehv majaees tühjaks vajus.
Võtsin kodust uue kruvi, keerasin vanasse auku, lasin rehvi mingi 2 bar'i sisse ja sõitsin rehvitöökotta. _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
see nööriga paranduskomplekt on päris asjalik. hangi omale 1 autosse. kui omal vaja ei lähe, saad sõpra aidata sellega. ma sain enda oma bensukast 9 euroga.. ehk kuskil prismas vms. on soodsam isegi. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
mis ei ole keelatud on lubatud. kõikvõimalikud ametkonnad on väljendunud, et tegemist ei ole mingi karistatava rikkumisega, nii et kõik on jokk. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Üldiselt aitab nagu loogika. Patt oleks arvata, et läänes ostetakse diisel sellepärast, et sõita pühapäeval kirikusse.Sama ka gaasiauto kohta, aastane läbisõit nii väike... _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Kas kellelgi on kogemust spetsiaalse kattega soonrihmadega?
Autol rihmapinguti läks läbi, aga kuna ei vahetanud piisavalt aegsasti, siis rihm libiseb külma mootoriga ikka edasi (ja piniseb häirivalt) ka peale uue pinguti panemist. Ilmselt rihm saanud kuumakahjustuse ja võimalik, et kulutanud ka rullikuid, millel see jookeb.
Pahviks? Nagu alles nüüd avastati, et sellist asja tehakse.
loomulikult.
Egas igal talvel avastatakse libedus, ja kurat, suval ka libe, kes seda oleks osanud arvata. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Diiseluudiroika aku on tühi. Juhetpidi focuse küljes ja laeb. Homme uus aku peale. Kuudi uksed olid nui jääs, et sisse saamiseks oli vaja kasutada kruvikeerajat. Siber.. esimene katse käivitada tulemyst veel ei toonud. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Üldiselt aitab nagu loogika. Patt oleks arvata, et läänes ostetakse diisel sellepärast, et sõita pühapäeval kirikusse.Sama ka gaasiauto kohta, aastane läbisõit nii väike...
Need ju endised taksod (erimärked küljes VIN järgi).
mis ei ole keelatud on lubatud. kõikvõimalikud ametkonnad on väljendunud, et tegemist ei ole mingi karistatava rikkumisega, nii et kõik on jokk.
Eraldi seadusesätet selle kohta küll ei ole, kuid tegemist on ikkagi pettusega. Odomeetri näit on üks asi mida vist iga kasutatud auto ostja vaatab- väiksem näit tähendab keskmiselt väiksemaid kulutusi lähemas tulevikus ehk nn õigustatud ootus (midagi sarnast, et müüakse kasutatud asja uue pähe).
Samas kas on üldse keegi siinmail sellise asjaga kohtusse läinud, kui näiteks ekspordiriigist sealse odomeetrinäidu ajalooga õiend võetakse? Kerimise tõestamine ei tohiks eriline raketiteadus olla, kuigi ilmselt lõpuks langeks asi sellele et keegi "ei tea" kes tegelikult keris.
Kui mõnel kerijal niimoodi näpud korralikult sahtli vahele õnnestuks lüüa (teistele eeskujuks ja trendi loomiseks), siis puhastuks turg ikka korralikult.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.