Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 302, 303, 304  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.02.2018 21:29:25 vasta tsitaadiga

Nulli ei kuku, $500-1000 vahele pigem.

Tehnoloogia ise on huvitav, lihtsalt rõve mull on puhutud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 02.02.2018 21:52:57 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:

Bitcoinile pakud seda hinda ? Oskad sa ka aega ennustada icon_biggrin.gif ? Ma ise spekuleerides paigutaks ausa väärtuse 3k peale dollaris siis - puhtalt isiklik seisukoht ja mitte millelegi tõsiselt võetavale tuginedes.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 02.02.2018 22:06:18 vasta tsitaadiga

kabush kirjutas:
anubis kirjutas:

Bitcoinile pakud seda hinda ? Oskad sa ka aega ennustada icon_biggrin.gif ? Ma ise spekuleerides paigutaks ausa väärtuse 3k peale dollaris siis - puhtalt isiklik seisukoht ja mitte millelegi tõsiselt võetavale tuginedes.

Ma tõmbasin joone graafikule, no sinna kanti tuleb icon_razz.gif Ma pakun, et 2018 aasta jooksul. Paneks näiteks, iigormangi selgeltnägemise modes, et juulis 2018 vaatavad inimesed seda postitust ja tunnistavad minu nostradaamuslikku ettenägemisvõimet?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9729797#9729797
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 02.02.2018 22:40:14 vasta tsitaadiga

1070 on kohe foorumis liikuma hakanud thumbs_up.gif
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 02.02.2018 22:42:07 vasta tsitaadiga

AllanK20, OPollo, aise, anubis, võtsin kiirelt kolm viimast nime ja huvi pärast küsin, et mis on teie see teema, mida te siis täpsemalt foorumis välja elate? see, et 1000 dollarist 19 000 dollarit ei kasvanutanud õigel ajal või see, et ostsite 19k ajal ja olete pügada saanud või asi on selles, et polegi turul osalenud ja panete puusalt?
Palun nüüd seda ühte varianti kolmest tunnistada thumbs_up.gif

viimati muutis posthuman 02.02.2018 22:49:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
AllanK20
HV Guru
AllanK20

sõnum 02.02.2018 22:44:37 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
OPollo, aise, anubis, võtsin kiirelt kolm viimast nime ja huvi pärast küsin, et mis on teie see teema, mida te siis täpsemalt foorumis välja elate? see, et 1000 dollarist 19 000 dollarit ei kasvanutanud õigel ajal või see, et ostsite 19k ajal ja olete pügada saanud või asi on selles, et polegi turul osalenud ja panete puusalt?

Mis on Sinu teema, et spekuleerimis teemasse oma butthurti suruma tuled. Spekuleerimegi, et low pole veel käes.

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 02.02.2018 22:49:03 vasta tsitaadiga

Mina ostsin ennast sisse eelmise aasta juulis, viimase müügi tegin 18. jaanuaril.

Kogukasum 6,78x alginvesteeringult pluss 1x alginvesteering 18.jaanuari seisuga paaris väiksemas mündis lihtsalt mängimiseks alles.

Ma pole butthurt, ma lähenesin asjale väga süsteemselt, endameelest. Oleks õigel hetkel müünud kogu portfelli oleks 2x suurema kasumi saanud. Samas mina olen rahul.

viimati muutis anubis 02.02.2018 22:49:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 02.02.2018 22:49:28 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
OPollo, aise, anubis, võtsin kiirelt kolm viimast nime ja huvi pärast küsin, et mis on teie see teema, mida te siis täpsemalt foorumis välja elate? see, et 1000 dollarist 19 000 dollarit ei kasvanutanud õigel ajal või see, et ostsite 19k ajal ja olete pügada saanud või asi on selles, et polegi turul osalenud ja panete puusalt?

Ma kommenteerisin seda artiklit krt võtaks, professor ütles, et kukub nulli..............
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 02.02.2018 22:54:43 vasta tsitaadiga

aise, no täpselt icon_biggrin.gif ja mina nägin täna hommikul kohvipaksu pealt, et puhta mädanema läks icon_biggrin.gif Ja läkski täide! Aga no kuram 1000.- kanti ennustada on ju ebaloogiline igatepidi icon_smile.gif (sina lubasid veel nulli) icon_smile.gif
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 02.02.2018 22:56:24 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Lõpu algus? 2008. aasta majanduskrahhi ennustanud professor nimetas bitcoini "kõigi mullide emaks"
tsitaat:
Täna kukkus krüptovaluuta väärtus esimest korda eelmise aasta novembrist saadik alla 8000 dollari ehk 6400 euro.
Selline langus on New Yorgi ülikooli majandusprofessor Nouriel Roubini sõnul järjekordne tõend, et bitcoini näol on tegu ajaloo suurima mulliga, mis on määratud peagi lõhki plartsatama.

The Guardian kirjutab, et nädala algusega võrreldes on bitcoini väärtus kukkunud juba 30%. Ainuüksi tänane langus on olnud 11-12%.

Languse üheks põhjuseks on investorite mure piirangute pärast, mida regulatiivorganid krüptovaluutadele kehtestada võivad.
Enne jõule jõudis bitcoin oma senisesse tippu, siis oli selle hind peaaegu 20 000 dollarit ehk 16 000 eurot. 2008. aasta ülemaailmselt majanduskriisi täpselt ennustanud Roubini ütleb aga, et praegune langus on märk sellest, et allakäik on alanud ja digivaluuta väärtus vajub varsti beer_yum.gif nulli beer_yum.gif .

Viimatine langus järgnes raportitele, mille kohaselt uurivad USA võimud, kas mullune bitcoini väärtuse tõus võis olla tingitud turu manipuleerimisest.
Samuti on India, Lõuna-Korea ja Hiina võimud krüptovaluutad teravdatud tähelepanu alla võtnud ja soovivad neid jõulisemalt kontrollida.
Veel on digiraha valusa hoobina tabanud uudis, et Facebook on igasuguseid krüptovaluutareklaame keelustamas ning lisaks mõjus kursile negatiivselt eelmisel nädalal toimunud Jaapani krüpovaluuta vahendusplatvormi Coincheck häkkimine, mille raames varastati sealt 500 miljoni dollari väärtuses krüptoraha nimega NEM.

"Poliitikud ja regulaatorid on mures. Peaaegu kõigi G20 liikmesmaade esindajad räägivad selle mahasurumisest," ütles Roubini Bloomberg TVle. "Me ei saa lubada, et bitcoinist saaks justkui järgmine Šveitsi pangas asuv konto, mida maksudest kõrvalehiilijad ja kriminaalid kasutavad."
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 02.02.2018 23:00:15 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
1070 on kohe foorumis liikuma hakanud thumbs_up.gif

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 02.02.2018 23:03:09 vasta tsitaadiga

Igaljuhul usun ma rohkem seda türgi majandusteadlast, kui siinseid "spetsialiste" ......
https://www.bloomberg.com/news/videos/2018-02-02/nouriel-roubini-says-bitcoin-is-much-worse-than-tulipmania-video

Siinsed ennustajad pakuvad erinevaid numbreid kus maal langus pidama jääb, palun selgitada läbi millise klaaskuuli vaatamisega te sellise tulemuseni jõudsite? icon_lol.gif
tagasi üles
h3rr
HV kasutaja

sõnum 02.02.2018 23:09:13 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
aise, no täpselt icon_biggrin.gif ja mina nägin täna hommikul kohvipaksu pealt, et puhta mädanema läks icon_biggrin.gif Ja läkski täide! Aga no kuram 1000.- kanti ennustada on ju ebaloogiline igatepidi icon_smile.gif (sina lubasid veel nulli) icon_smile.gif

Miks 1000 küll ebaloogiline on?
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 02.02.2018 23:17:48 vasta tsitaadiga

villu70 kirjutas:
Igaljuhul usun ma rohkem seda türgi majandusteadlast, kui siinseid "spetsialiste" ......
https://www.bloomberg.com/news/videos/2018-02-02/nouriel-roubini-says-bitcoin-is-much-worse-than-tulipmania-video

Siinsed ennustajad pakuvad erinevaid numbreid kus maal langus pidama jääb, palun selgitada läbi millise klaaskuuli vaatamisega te sellise tulemuseni jõudsite? icon_lol.gif

Bitcoin oli aastaid all. Aastaid. Nüüd oli pooleaastane räige mullipuhumine millega kaasnes kogu sektori kullapalavik ja taksojuht-investorite laine.

log skaala
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 02.02.2018 23:48:33 vasta tsitaadiga

posthuman kirjutas:
AllanK20, OPollo, aise, anubis, võtsin kiirelt kolm viimast nime ja huvi pärast küsin, et mis on teie see teema, mida te siis täpsemalt foorumis välja elate? see, et 1000 dollarist 19 000 dollarit ei kasvanutanud õigel ajal või see, et ostsite 19k ajal ja olete pügada saanud või asi on selles, et polegi turul osalenud ja panete puusalt?

Pole eales yhtki haipcoini ostnud !
Ja ei tunne spekulantidele kaasa ka mitte, hoian pulsi kõrgel nii öelda "ratsa rikkaks" huumori teemas icon_smile.gif
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 02.02.2018 23:54:49 vasta tsitaadiga

OPollo, viisakas vastus. vähemalt üks tunnistas, et pole mängus osalenud ja paneb eemalt icon_biggrin.gif

Ainult, et oled täitsa vales foorumis. "ratsa rikkaks" siin kindlasti ei saa.
tagasi üles
koiott
HV veteran

sõnum 03.02.2018 00:04:43 vasta tsitaadiga

6-7.veebr kui BTC u 5.5k hoiab (pigem 5.7k+), siis on kõik hästi. Kui ei, siis ma hakkan karuks.
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 03.02.2018 00:07:20 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
villu70 kirjutas:

Bitcoin oli aastaid all. Aastaid. Nüüd oli pooleaastane räige mullipuhumine millega kaasnes kogu sektori kullapalavik ja taksojuht-investorite laine.

log skaala

Ma siiski paigutaks selle sirge natukene järsemale tõusule, loogiliselt võttes see, mis see aasta toimus oli ikka megamull aga 3 k selle perioodijooksul kõlab loogiliselt- võid ise joonestada ringi ja mõelda selle üle- samas ma olen ka suhteliselt skeptiline asja suhtes.
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 03.02.2018 00:09:37 vasta tsitaadiga

Noh kuidas siis läheb neil kes kukkumise ajal sisse ostma hakkasid? Ei tulnud ühe kuuga 200%?
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.02.2018 00:09:46 vasta tsitaadiga

Log skaala, väike muutus ülespoole viiks asja valele väärtusele. Ei ole midagi teaduslikku ega püüa midagi väita, minu isiklik arvamus iseomandatud teadmiste põhjal.
tagasi üles
kabush
Kreisi kasutaja
kabush

sõnum 03.02.2018 00:21:04 vasta tsitaadiga

Krt, kuida tahaks midagi öelda, aga arvestades promilli sisaldust veres ja tõmmates lausete ja reaalsuse vahele log joone/skaala pigem jätan ütlemata. Spekuleerin ikkagi 3k dollarit, ups and downs. Kui ei lähe täppi siis IgoRmAnGi must ei saa icon_biggrin.gif Äkki joppab aktsia maailmas paremini! beer_yum.gif (seal vähemasti miski loogika taga)
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 03.02.2018 00:29:22 vasta tsitaadiga

koiott kirjutas:
lauri23, WTF, kui pidu läbi, siis saad veel ju müüa hea hinnaga..luls. Cmon man. Krakenis ja mujal vaadates ostu ordereid. Seal on 1M EUR buy stackid. Kas sa tõesti arvad, et keegi paneb sellise summa mängu, sellises turus, kui tal mingit infot poleks, et see asi üles tagasi ei lähe? Arvatavasti on sellistel inimestel infot ja kogemusi. Ja kuigi see ei ole kunagi 100% kindel võit, siis krüpto puhul isegi 50-50 oddsid on liiga head, et neid mitte võtta. Aga juba 3s kord, vali summa, mida sa pärast taga ei nuta, kui peaks asi pekki minema.

Btw BTC viimase 2h ATH. Wee

Krt sellest juba sa räägitud. Orderbook on pettus, sinna saab panna mistahes numberid. 99% ajast 99% platvormidest on orderbook scammitud.
Bitcoini kukkumine 1000usd ja alla selle on kordades loogilisem kui uus tõus. Spekuleerimise, daytrademisega ega üldse mingitmoodi kauplemisega pole krüptoturul mitte kunagi mingit seost olnud icon_smile.gif

posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 03.02.2018 00:37:23 vasta tsitaadiga

nagu ma näen siis tänaöised spekulandid on täielikult minule vastu ja ennustavad tublit langust lisaks. no vaatame asja järgmine nädalvahetus ja sealt ka edasi icon_smile.gif
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 03.02.2018 00:37:56 vasta tsitaadiga

No ma varemalt kasutasin sellist pilti oma spekulatsiooni näitlikustamiseks.

Spoiler Spoiler Spoiler

Lihtsalt see kuramuse mull on nii suur, et ei ole aru saada kui madalale kukkuda võib. icon_smile.gif
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 03.02.2018 00:45:26 vasta tsitaadiga

Mulle ka ei meeldi see, et mõned tegelased lihtsalt kisavad, et see on mull ja kõik läheb põhja...
Siin teemas on liiga palju muud mõla. Minge kuhugi läbu foorumisse ja elage seal seda välja, siin teemas see kedagi ei huvita!

Ja mitte kunagi pole ükski aktsia või mõne muu asja väärtus natuke järsemat tõusu teinud ülessepoole? Ning kui teeb siis kohe on mull? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 302, 303, 304  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.