praegune kellaaeg 09.08.2025 09:09:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
coolmode
HV kasutaja

|
29.01.2018 20:01:14
|
|
|
Killer85 kirjutas: |
OPollo kirjutas: |
Killer85 kirjutas: |
Tavaline troll, mitte skeptik. |
Oot ja õhust bitkoini mullitajast hävinguvalus tegelane on siin "ärimees", kes rikastab Eesti majandust ?
Ime muna krdi troll !!!
Ma võin suga sarnaselt korrutustabelit siin spekuleerida ja väita, et 4x9 müüb täna paremini kui 2x7 ! |
Mida sa ajad, mis ärimees, mis korrutustabel?
On kõik korras ikka? |
Ei ole ta Wismari hullarist välja pääsenud kes väidab et EL on isegi scam...
|
|
tagasi üles |
|
 |
kabush
Kreisi kasutaja

|
29.01.2018 20:08:40
|
|
|
10Fold kirjutas: |
kabush kirjutas: |
No aga paluks argumente, milline on siis krüpto reaalne väärtus, mis eriskummalist kasu ta toob mida pole eelnevalt olemas olnud ?
Vastus stiilis mine hari end või loe seda või teist ei ole eriti ammendav, lugenud nii mõndagi ja kaevandanud kah natuke. |
https://en.wikipedia.org/wiki/Metcalfe%27s_law
Kui me räägime web 3.0 projektidest siis see on kõigest jäämäe tipp. |
Ma vist ei väljenda ennast hästi, igatahes ma lihtsalt ei usu seda. Kui ma ostan aktsiat siis ma usun, et ettevõte kasvab ja laieneb, coini puhul on see pigem selline riskibisness millele sa ei saa kunagi kindel olla. Ma väga ei süvenenud linki, esmapilgul lugedes ei tundunud midagi uut.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
29.01.2018 20:15:55
|
|
|
No aga paluks argumente, milline on siis krüpto reaalne väärtus, mis eriskummalist kasu ta toob mida pole eelnevalt olemas olnud ?
Vastus stiilis mine hari end või loe seda või teist ei ole eriti ammendav, lugenud nii mõndagi ja kaevandanud kah natuke. |
Kaevandamise krüptod tõepoolest midagi eriti ei loo (mõtlen siinkohal dinosaurust- BTC'd, kui LN'i ei tule ja Segwiti), kuid (tokenid) ICO'd ning ka mõned coinid (IOTA,NEO) ning ka ETH ofc., mis edukalt kasutavad ära blockchain'i lahendust, et selle peale ülesse ehitada sõltumatuid võrgulahendusi, suhtlemiskanaleid jms on siiski väga intrigeeriv ja perspektiivikas. Miks peaks kuskil olema mingi middle-man, kes võtab pappi ei millegi eest. Otse kasutajalt kasutajale on see eesmärk ju pikemas perspektiivis. Sisuliselt saab kõiki asju ühendada blockchainiga. Ning kui on mõni huvipakkuv idee ja selle lahenduse väljatöötamiseks tekitatake ICO, siis seda tulebki jälgida.
Kas sellel on perspektiivi, toetajaid jne. Ise pead lugema sitaks Whitepapereid ja mis arendusmeeskond seal taga on. Kas on näha, et seda tehnoloogiat võivad hakata suured riigid blokeerima jne?
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
29.01.2018 20:17:12
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Ei ole ta Wismari hullarist välja pääsenud kes väidab et EL on isegi scam... |
See aeg pole enam kaugel, kui eurotoetuste kraanid kinni keeratakse ja Saksamaad nuumama hakkavad kõik liikmesriigid. Kui see aeg kätte jõuab, räägime edasi, seniks aga taotle ka kolmandat railbaltika projekti, ühest jääb väheks, sest eksporti on kõvasti kohe ktüpto najal peale tulemas ... Millele see aga toetub, ma pole siiani aru saanud, peale mullitamise ja psühhoosi.
Lükka ümber või sahista coini ...
viimati muutis OPollo 29.01.2018 20:18:34, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
kabush
Kreisi kasutaja

|
29.01.2018 20:21:12
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Kaevandamise krüptod tõepoolest midagi eriti ei loo (mõtlen siinkohal dinosaurust- BTC'd, kui LN'i ei tule ja Segwiti), kuid (tokenid) ICO'd ning ka mõned coinid (IOTA,NEO) ning ka ETH ofc., mis edukalt kasutavad ära blockchain'i lahendust, et selle peale ülesse ehitada sõltumatuid võrgulahendusi, suhtlemiskanaleid jms on siiski väga intrigeeriv ja perspektiivikas. Miks peaks kuskil olema mingi middle-man, kes võtab pappi ei millegi eest. Otse kasutajalt kasutajale on see eesmärk ju pikemas perspektiivis. |
Vot see oli juba parem vastus: Aga kui sa middle-manid välja lõikad siis on pool maailma täis kasutuid inimesi ( tegelikuses vist isegi rohkem, kuna Eesti pinnalt öeldes on laiaslaastus 80% äridest ehitatud edasimüümise, või siis väikest lisandväärtust lisades edasimüümise peale). Täpsustan igaks juhuks - vaatenurga küsimus.
Või siis lõigatakse ainult teatud kohtades vahemehed välja? OK ma enam ei trolli ! Täna vähemalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
29.01.2018 20:27:44
|
|
|
middle manidest rääkides- no krüptokaevamise juures neid middlemane kes rikastuvad on lademetes ju. iga liigutus mis teed röövib su väärtuslikest krüptomüntidest kümnist. süsteem ei soosi väikeosanikke. sihuke koduarvuti vabast ajast kaevama panemine ei ole eriti mõttekas, näide- kui teenitud 20 rutsi tahtsin välja huvi pärast kanda siis btc lõivuks nõuti 9€ millegagi.
Pidin kahjumiga convertima btc to ltc ja ltc välja kandma- siis oli lõiv vaid 3,5 €......nii et iga vahemees võtab veel oma......
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2018 20:28:56
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Ei ole ta Wismari hullarist välja pääsenud kes väidab et EL on isegi scam... |
See aeg pole enam kaugel, kui eurotoetuste kraanid kinni keeratakse ja Saksamaad nuumama hakkavad kõik liikmesriigid. Kui see aeg kätte jõuab, räägime edasi, seniks aga taotle ka kolmandat railbaltika projekti, ühest jääb väheks, sest eksporti on kõvasti kohe ktüpto najal peale tulemas ... Millele see aga toetub, ma pole siiani aru saanud, peale mullitamise ja psühhoosi.
Lükka ümber või sahista coini ... |
Sul läheb see jutt väga majandusspetsiifiliseks ära juba, kuna ühes samas reas on koos nii eurotoetused, railbaltica ning krüptoraha. Kardetavasti võiksid siiski valida LHV majandusfoorumi, kuna siinsed mudaliigas majandajad ( ka mina, paraku ) jäävad - kahjuks küll pean selle nüüd selgelt välja kirjutama - liiga lolliks, et sellisel tasemel edasi argumenteerida. Vabandust, kaasfoorumlased, aga OPollo tasemeni on liiga pikk tee.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10Fold
Piiratud kasutaja

|
29.01.2018 20:38:55
|
|
|
10Fold kirjutas: |
https://en.wikipedia.org/wiki/Metcalfe%27s_law
Kui me räägime web 3.0 projektidest siis see on kõigest jäämäe tipp. |
Ma vist ei väljenda ennast hästi, igatahes ma lihtsalt ei usu seda. Kui ma ostan aktsiat siis ma usun, et ettevõte kasvab ja laieneb, coini puhul on see pigem selline riskibisness millele sa ei saa kunagi kindel olla. Ma väga ei süvenenud linki, esmapilgul lugedes ei tundunud midagi uut. |
Siinkohal ma ei saa aidata. Kui mõttemaailm nii kastides kinni on, siis ongi keeruline väärtust siin näha.
Kõik ei peaegi uskuma,elame näeme
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
29.01.2018 20:50:47
|
|
|
yerba kirjutas: |
Sul läheb see jutt väga majandusspetsiifiliseks ära juba, kuna ühes samas reas on koos nii eurotoetused, railbaltica ning krüptoraha. Kardetavasti võiksid siiski valida LHV majandusfoorumi, kuna siinsed mudaliigas majandajad ( ka mina, paraku ) jäävad - kahjuks küll pean selle nüüd selgelt välja kirjutama - liiga lolliks, et sellisel tasemel edasi argumenteerida. Vabandust, kaasfoorumlased, aga OPollo tasemeni on liiga pikk tee. |
Mu algsele küsimusele pole senini vastust tulnud, küll aga trolliks tembeldajaid
Sarnaseid "seeni" toodetakse ja paisatakse müüki riburadapidi, mis teeb ühe seene väärtuslikumaks, kui teise ?
Psühhoos, mida suudetakse selle ümber tekitada või miski muu faktor ? |
Kas mintgi krüpto taga paistev kirjeldus "eesti" tekitab rohkem psühhoosi, nagu Liis Haaveli kinnisvara biisness või on seal ikka tegus eurotoetus taga, mis rämedalt pappi toodab ja Eesti lõpuks ka viie rikkama riigi sekka viib läbi ... mille ? Ma ei saa aru, mul on abi vaja siin kohal ja lahti seletatud teema on suuirm abi.
Aga eriti mugav on teemat enda poole kaldu hoida, reaalselt valusat küsimust eirates ?
Religioon on selle nimetus ....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lithium
HV vaatleja
|
29.01.2018 21:05:49
|
|
|
Sul läheb see jutt väga majandusspetsiifiliseks ära juba, kuna ühes samas reas on koos nii eurotoetused, railbaltica ning krüptoraha. Kardetavasti võiksid siiski valida LHV majandusfoorumi, kuna siinsed mudaliigas majandajad ( ka mina, paraku ) jäävad - kahjuks küll pean selle nüüd selgelt välja kirjutama - liiga lolliks, et sellisel tasemel edasi argumenteerida. Vabandust, kaasfoorumlased, aga OPollo tasemeni on liiga pikk tee. |
Mu algsele küsimusele pole senini vastust tulnud, küll aga trolliks tembeldajaid
Sarnaseid "seeni" toodetakse ja paisatakse müüki riburadapidi, mis teeb ühe seene väärtuslikumaks, kui teise ?
Kas mintgi krüpto taga paistev kirjeldus "eesti" tekitab rohkem psühhoosi, nagu Liis Haaveli kinnisvara biisness või on seal ikka tegus eurotoetus taga, mis rämedalt pappi toodab ja Eesti lõpuks ka viie rikkama riigi sekka viib läbi ... mille ? Ma ei saa aru, mul on abi vaja siin kohal ja lahti seletatud teema on suuirm abi.
Aga eriti mugav on teemat enda poole kaldu hoida, reaalselt valusat küsimust eirates ?
Religioon on selle nimetus .... |
Tee endale selgeks kõigepealt, et sellist isikut nagu Liis Haavel ei eksisteeri või kui eksisteerib siis laimad siin hetkel valet inimest. Milleks ajada mingi eesti viie rikkama riigi sisse teemat - see on ju täielik offtopic, keda see üldse kotib? Et leida mingi krüpto mis võib kunagi tulevikus tulu tuua, tuleb enne natukene researchi teha ja võtta vastu vastavad otsused kas riskida või mitte. Sa lahmid siin jumala tuimalt, ise asjast midagi teadmata. Mine lükka Selveris käru edasi ja ära tuututa siin kui sul midagi selle teemakohast öelda pole. Soovitan sul külastada ka perearsti, saad ehk vastava diagnoosi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Franzuu
HV kasutaja
|
29.01.2018 21:43:02
|
|
|
Religioon on selle nimetus .... |
Igal coinil on oma sisemised ja välimised omadused. Isegi kui sa teed homme coini paremate sisemiste omadustega, ei ole tal välimisi omadusi mis Bitcoinil. Sul ei ole näiteks sellist hash rate'i mis on Bitcoinil ja see muudab 51% rünnaku sinu coini vastu väga tehtavaks. 51% rünnak muudab su coini kasutuks. Jälle üks välimine omadus Bitcoinil juures. Väga raske on sarnast konkureerivat coini luua.
Mulle jääb segaseks mis on sü küsimus? Virtuaalvääring on finants vahend/tööriist. Milliseid tööriistu sa enda elus kasutad? Mis on nende omadused? Tuleb uus tööriist mis on osalt sama, osalt halvem, osalt parem ja osalt uus. Saad sa sellega midagi uut teha? Midagi efektiivsemalt? Need on küsimused sinule kui tarbijale.
Soovid osta?
Praegu saad sa müüa ja osta Bitcoini umbes 9000€ tükk. See on hetke reaalsus ja käega katsutav.
Mulle tundub et sinu töö skeptikuna on öelda miks see ei ole nii palju väärt, mitte "see ei ole midagi väärt, sina ütle mulle miks see on midagi väärt".
Ostjana pead sa küsima endalt palju see sulle väärt on ja muidugi müüjana pead sa küsima mis sa saad praegu müümise eest vs hiljem? Selle tulemusena leitakse asi mis on turuhind.
Lithium kirjutas: |
Liis Haavel ei eksisteeri |
Liis Haavel on meme ja kehastab suvalist petturit. On see naine enda nime muutnud? Muidugi kahju Liis Haavelitest kes on 100% legit'id.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
29.01.2018 21:58:32
|
|
|
Mul onhaaper, löön naela, toodab väärtust, naabril on naelapüstol, toodab rohkem väärtust, lööb ajaliselt rohkem naelu, ma näen VÄÄRTUST.
Kryptos ma näen vaid mulli ja hullust, ei miskit käega katsutavat. Seletage lahti palun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
29.01.2018 22:05:30
|
|
|
Nice, läks korralikuks andmiseks lõpuks
Mul onhaaper, löön naela, toodab väärtust, naabril on naelapüstol, toodab rohkem väärtust, lööb ajaliselt rohkem naelu, ma näen VÄÄRTUST.
Kryptos ma näen vaid mulli ja hullust, ei miskit käega katsutavat. Seletage lahti palun. |
Sul on haamer, kehv lugu. Naabril on naelapüstol, palju vingem. Olen täiesti nõus.
Mul on 911, naabril on Mondeo. Lihtne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2018 22:05:44
|
|
|
Kryptos ma näen vaid mulli ja hullust, ei miskit käega katsutavat. Seletage lahti palun. |
Kui ainult naela löömises väärtust näha, siis progressi polekski. Esimeste autode leiutajad oleks võind ka mõelda, et mida pekki, vaid 5kmh liigub asi edasi, ei sel tulevikku ole. Kütame kaarikutega edasi, saab ikka hoo üles ka.
Raha kui selline on käibel olnud juba aastatuhandeid. Esimesed paar tuhat aastat küll raha väärtus oligi tema materjalis endas. Peale selle tulnud raha - paberist võlakirjad väärtusliku metalli vastu ( suurema varandusega on lihtsam reisida, kui omad võlakirju sadade kilode hõbeda või kulla asemel ) - on käitatud juba aastat 500. Nüüdisaegne raha, mis ei ole millegagi tagatud, on käibel olnud aastat 100. Äkki on aeg anda võimalus krüptorahale. Kõik mis ajaga muutub, on olemuselt jääv.
viimati muutis yerba 29.01.2018 22:09:29, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
mariokgo
HV kasutaja
|
29.01.2018 22:08:05
|
|
|
Väärtust saab ka muudmoodi luua, kui lauda taga si**a loopida.
Loodan, et silmaklappidega väga raske ringi liikuda ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
29.01.2018 22:08:55
|
|
|
mul on lauaarvuti ei tooda eriti midagi, ainult sooja pussu. yerbal on krüptokaevur toodab sooja, lärmi ja mõningaid teadmisi investeerimisest pluss veel nii mõndagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
29.01.2018 22:14:46
|
|
|
Tegelikult pole siiani vastust, MIS väärtust toodab krüpto, peale sooja, mulli ja psühhoosi ? materiaalset väärtust ta ei tooda, sellega olete juba nõustunud.
Maamees vaatab, eile said palka 10k, tänaseks sulas su palk poole võrra, torm tuli, elekter läks ära, palka ei saa üldse kasutada, mingi seletamatu crash, ülehomse kursiga said 1k palka. Tulevik on helge.
Juudi rub lasi toodetakse juurde, mõnel ka eesti nokjaa märk küljes, miks too parem on kui teised, miks seda oma reaalse raha eest ostma peaks ja kõik mudru ...
MITTE ÜHTEGI vastust siiani.
Kui spekulant mugiseb vaid: "troll ja mine arene", vastuseid loogilisi anda ei oska, siis ma ei saagi aru saama, mis krdi asja te siin ajate
viimati muutis OPollo 29.01.2018 22:24:28, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Kristocfc
HV veteran

|
29.01.2018 22:21:07
|
|
|
kapitali mingitele alustavatele ettevõtetele?
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
29.01.2018 22:21:38
|
|
|
OPollo,
1) viis musta raha ringi liigutada
2) väärtus, mis ei tunne riigipiire
3) mõtle ise edasi
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
29.01.2018 22:23:44
|
|
|
Tegelikult pole siiani vastust, MIS väärtust toodab krüpto, peale sooja, mulli ja psühhoosi ? materiaalset väärtust ta ei tooda, sellega olete juba nõustunud. |
OPollo, selgita palun, MILLIST materiaalset (kirjutatakse i-tähega, mitte j-tähega) kasu sina silmas pead? Kas seda mida toodab ettevõtte, see mida saavad ettevõtte kliendid või see, mida saavad krüpturahadega kauplejad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
29.01.2018 22:25:05
|
|
|
Tegelikult pole siiani vastust, MIS väärtust toodab krüpto, peale sooja, mulli ja psühhoosi ? materiaalset väärtust ta ei tooda, sellega olete juba nõustunud. |
Usaldusväärsust, avatud lähtekoodiga on teada, mida ja kui palju koodi järgi juurde tekib. Kõik soovijad saavad selles ise veenduda.
Rahaloomet, milles kõik soovijad saavad osaleda. Ja ka kindel koodi põhine kontroll rahaloome üle - ühesõnaga, ei teki olukorda, kus tuleb üks BTC keskpank ja ütleb, et kamoon, vaadake, ma tegin nüüd siia ühe uue aadressi kus on X arv bitcoine peal. Vastab siis rahatrükile.
Piirideta olekut, ehk siis krüptorahal puudub riigipiir kui selline. Vaid internet on tema piirideks.
Üldjuhul palju kiiremaid ülekandeid, kui pankadevahelised kanded. A la SEB pangast mingisse Trans Atlantilisse Trinidadi panka liigub ülekanne nädal aega.
Anonüümsust. Jah, enamike krüptorahade puhul on suurema vaevaga siiski välja uuritav, milline arvuti ja kodanik on konto taga. Aga on ka rahasid, mille puhul see on võimatu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.01.2018 22:26:29
|
|
|
Ei tea, siiani pmst ainult kaevanud ja kogu raha reaalselt välja võtnud..
Mis raha toodab? Reaalset €. Virtuaalset kasumiks ei arvesta, samuti lolle investeeringuid või jumal teab mida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mariokgo
HV kasutaja
|
29.01.2018 22:27:09
|
|
|
OPollo, kui sul lugemisoskus olemas on, siis võta coinmarketcap-ist esimesed 50 münti ja loe natuke nende kohta. Nii mõnelgi on reaalne teenus olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
29.01.2018 22:34:38
|
|
|
posthuman kirjutas: |
OPollo, selgita palun, MILLIST materiaalset (kirjutatakse i-tähega, mitte j-tähega) kasu sina silmas pead? Kas seda mida toodab ettevõtte, see mida saavad ettevõtte kliendid või see, mida saavad krüpturahadega kauplejad? |
Ediitisin (kahe i-ga) oma ülal olevat posti ka.
Juudirubla kaotab oma väärtust inflatsiooniga. Siiski on penskaril tagatis, et täna panka topitud raha saab ta 30a pärast, nii 30% selle väärtusest kaotatuna siiski tagasi, juhul, kui ületrükkimine crashi ei tooda.
Selle juudirubla saab ta lihtsalt arvutadada - DADA liitri viinahinda, töötundi, presidendi palka, välja veetava puidu tihumeetri hinda jne.
Juudirubla on seotud kasvõi kivisöega.
Krüpto baseerub ja toetub millele ja kuidas näed seda sina täna palgafondis ?
mariokgo kirjutas: |
OPollo, kui sul lugemisoskus olemas on, siis võta coinmarketcap-ist esimesed 50 münti ja loe natuke nende kohta. Nii mõnelgi on reaalne teenus olemas. |
nii "mõnelgi"
|
|
tagasi üles |
|
 |
mariokgo
HV kasutaja
|
29.01.2018 22:36:27
|
|
|
OPollo, kas sul on väga valus?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|