OPollo, räägin hetkel teadlikult üle naha tõmbamist üle kõrvade. Bitcoin on tiba teine asi. HODL nö. Bitconnectis pole midagi holdida.
Kui bitcoin pole inimestel TEADLIKULT naha üle kõrvade tõmmamise skeem, siis ... lihtsalt pikemaajalisem, nagu Euroliit
materiaalne väärtus 0 - NULL bitcoinil, hype usaldusel, mis tänapäeval nagunii midagi ei maksa ...
Punaste silmadega spekulante tahaks siin humoorikas teemas rohkem näha, kole vaikseks teised siin oma haibiga jäänud
Leidub siin ka inimesi, kes ei jaga teemast ikka mitte tuhkagi, kurb.
FIAT on väga palju suurema materiaalse väärtusega. Või teemantidki ;D
Õigust räägid, tõmbad juhtme seinast, siis jääb sul fiat garaazi ja teemant naisele silma alla särama, bitcoin aga ... ah las naabrimehe usaldus otsustab
OPollo, räägin hetkel teadlikult üle naha tõmbamist üle kõrvade. Bitcoin on tiba teine asi. HODL nö. Bitconnectis pole midagi holdida.
Kui bitcoin pole inimestel TEADLIKULT naha üle kõrvade tõmmamise skeem, siis ... lihtsalt pikemaajalisem, nagu Euroliit
materiaalne väärtus 0 - NULL bitcoinil, hype usaldusel, mis tänapäeval nagunii midagi ei maksa ...
Punaste silmadega spekulante tahaks siin humoorikas teemas rohkem näha, kole vaikseks teised siin oma haibiga jäänud
Arvasin alguses et HDAjukääbik on võimeline ainult nii lolli juttu rääkima aga tundub et lavale on tema kaksikvend saabunud.
Ma põhimõtteliselt ei saa aru, miks rubriigis pealkirjaga "Spekulandid" käib selline kaagutamine, parastamine ja tänitamine.
Vbla peaks tegema uue alamrubriigi "Ma ju ütlesin" või "Paras teile kõigile" ja jätma selle siin veidi teemakohasema jutu jaoks.
FIAT on väga palju suurema materiaalse väärtusega. Või teemantidki ;D
Õigust räägid, tõmbad juhtme seinast, siis jääb sul fiat garaazi ja teemant naisele silma alla särama, bitcoin aga ... ah las naabrimehe usaldus otsustab
Milline juhe tõmmatakse millisest seinast välja ja kui kauaks?
Ma põhimõtteliselt ei saa aru, miks rubriigis pealkirjaga "Spekulandid" käib selline kaagutamine, parastamine ja tänitamine.
Vbla peaks tegema uue alamrubriigi "Ma ju ütlesin" või "Paras teile kõigile" ja jätma selle siin veidi teemakohasema jutu jaoks.
Spekuleerimine ei pea positiivne olema. Kui keegi arvab, et see asi lendab vastu taevast, siis ta võib seda öelda.
Hmm. Seni pole langustest välja teinud, aga...Varsti kukub porti väärtus sisse maksmise summani. Kas müüa kõik maha enne, kui - või jääda lootma, et veel tõuseb?
Tegemist väikse rahaga, elaks vabalt üle kaotuse, aga pisut jääks kripeldama küll
Investeerimise kuldne reegel on, et “Võta kahjumid kiiresti, kasumid aeglaselt” - cut your losses, let your profits run.
Saamata jäänud kasum pole kahjum. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ma pidasin silmas pigem erinevate krüptodega seotud kauplemist, ehk a'la "kohe tuleb X,Y,Z, mis võib hinda mõjutada" või kasvõi need levinud "BUY VEN, WE VEN BOIZZ, HODLLLL" teemad _________________
Mõlemad on jumalast okei. Mis ei ole IMHO okei on asjaliku praktilise kogemuse või teoreetilise ennustuse jagamise asemel lihtsalt läbustada mingite totrate videote ja viis aastat vanade poliitiliste rantidega teemal "ma olen kogu aeg öelnud, et see on pettus" või "ma olen kogu aeg öelnud, et krüptoga tegelejad on lollid (ega tegelikult ma ise HODLin ka, aga teie olete ikka lollid)". Tüütuks hakkab muutuma ega kanna mingit praktilist eesmärki, saate aru? Siin on mingi üldteema "Üldine arutelu ja uudised", kui muidu ei saa, siis minge parastage seal. Siin võiks asjalikku spekuleerimise nõu jagada. Muidu on nii et ühesugune trollimine ja lahmimine korraga viiest kanalist, kõik on mingit prügi täis.
beljo91 kirjutas:
Tegemist väikse rahaga, elaks vabalt üle kaotuse, aga pisut jääks kripeldama küll
Kui sa arvad, et nii jääb vähem kripeldama, võta pool välja ja jäta pool sisse.
viimati muutis netcat 26.01.2018 15:22:52, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.