Peale mõningast testimist tundub et töötab küll. Igas pesas oma gpu ja toimib. Tundub ideaalne lahendus emaplaatidele millel vähe pcie porte on. Keegi veel selliseid asju kasutab?
Peale mõningast testimist tundub et töötab küll. Igas pesas oma gpu ja toimib. Tundub ideaalne lahendus emaplaatidele millel vähe pcie porte on. Keegi veel selliseid asju kasutab?
Mis emaplaati kasutad? Ma olen aru saanud, et iga plaadiga päris hästi ikka ei tööta.
Gigabyte GA-H77-D3H. See jubin on x16 slotis. Kindlasti toimib teistes ka aga ma pole seda veel testinud. Lähiajal vaatab.
Edit: Imelikul kombel tundub see mulle isegi parem on kui eraldi pesades. Nimelt eraldi pesades tegid 4 kaarti mul 104 mh ja nanopool näitas sama. Kuid ühes pesas kõik 4 näitab claymore samamoodi 104 kuid nanopool näitab stabiilselt calculated hashrate hoopis 120 kuigi reported on 104. Tunnid, 1,3, 6, 12.
24 veel ei näita kuna see pole niipalju töötanud.
Kas võib sellest tingitud olla või võib asi millegis muus olla?
Hetkel on kaks kaarti sellise taha ühendatud, töötab korralikult, ei näe küll, et miskit vahet oleks.
Emaplaadiks Gigabyte GA-Z270P-D3
Annan update'i, kui veel kaks kaarti sinna lisan.
Väidetavalt peaks asi olema standalone, seda vaja veel testida. Olen siiani kasutanud ühte selle sama pistiku Z-Wave versiooni väga edukalt. Eks annan lähiajal teada kas ja mis loom see uus pistik on.
vaske saad ise valada koduses tingimuses saad vase vedelaks lihtsalt vaja vormi valada. Kellel frees olemas saab need ise freesitud.
Isegi gaasi pole sulatuskes vaja puu süsi ja turbiin.
Kuidas tundub? Siiani toimib probleemideta?
Jah,
Kahes masinas lausa. Siiski pole mul olnud võimalik üle 6 kaardi ühele masinale järgi panna. Aga abiks seegi kui muidu pesasi on 4.
Isegi btc pro h81 puhul kasutades seda expansionit ei saa ikka rohkem kui 6 kaarti. Keegi oskab põhjendada sellist asja?
Jah,
Kahes masinas lausa. Siiski pole mul olnud võimalik üle 6 kaardi ühele masinale järgi panna. Aga abiks seegi kui muidu pesasi on 4.
Isegi btc pro h81 puhul kasutades seda expansionit ei saa ikka rohkem kui 6 kaarti. Keegi oskab põhjendada sellist asja?
windows või linux?
Windowsil tuleb väidetavalt registrisse minna kui tahad suurema hulga gpusid korraga taha panna.
Jah,
toda jagajat peaks proovima z seeria plaadil, kus füüsiliselt kiibistik lubab 20+ rada, teoreetiliselt peaks ju töötama kui ma nüüd kategooriliselt valesti asjast aru pole saanud
Saan aru, et mul on sinna juurde vaja breakout board-i, sealt saab toite kuuele kaardile ja riserile, näiteks sellist:
link
Ja siis on veel vaja pico psu-d toitmaks emaplaati ja vinti, näiteks see: link
Kas keegi on selle tee läbinud ja oskab välja pakkuda konkreetseid linke, kust saaks antud jubinad tellida võimalikult hea hinnaga ja mis oleks teada olevalt normaalse kvaliteediga.
Ning kas antud lahendusel on ka negatiivseid külgi võrreldes tava psu-ga? Müra ei ole probleemiks
Saan aru, et mul on sinna juurde vaja breakout board-i, sealt saab toite kuuele kaardile ja riserile, näiteks sellist:
link
Kas keegi on selle tee läbinud ja oskab välja pakkuda konkreetseid linke, kust saaks antud jubinad tellida võimalikult hea hinnaga ja mis oleks teada olevalt normaalse kvaliteediga.
Ning kas antud lahendusel on ka negatiivseid külgi võrreldes tava psu-ga? Müra ei ole probleemiks
Mind ootab esmaspäeval sama teema ühendamine. Pico on sama + juhtmed ka kõik alist. Jootsin otse klemmidele, sest toitele(teine toide) pole breakout boardi.
link
Mind ootab esmaspäeval sama teema ühendamine. Pico on sama + juhtmed ka kõik alist. Jootsin otse klemmidele, sest toitele(teine toide) pole breakout boardi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.