Huvitav, et nüüd on kõik televisioonipaketid "Klassik" tähisega. Uuest aastast mingi muudatus ja tehakse jälle paketid sibulatv põhjal ümber? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mis sellest optika tuppa ühenduste loomisest saanud on? Uuel kodulehel ka ainult need "vanad" paketid kirjas.
Kodulehel pole jah midagi aga mul optika toas Mustamäel. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Ma arvan, et nüüd kui Elisa on üks suur purikas nagu Telia, on aeg teha eraldi Elisa teemad.
Elisa (üldine bränd, press ja teenindus)
Elisa Elamus (TV) (ilmselt siis TV teenused, coax, fiiber ja üle õhu lahendused)
Elisa Kaabelinternet
Elisa 4G internet
Need peaksid saama ilmselt piisavalt arutelusid arvestades seda, et nad turgu külmaks ei jäta ja hakkavad vaikselt edasi raiuma võrgu laiendamisega või siis klientuuri kogumisega.
Kui tuleb vaid optika tuppa, siis jääb vist teleri dvb-c mineviku hõlma.
Igaühe jaoks pane eraldi karp kõrvale. Telia vaste äppina ei avalda ka suuremat lootust.
reikar kirjutas:
Vanast ajast jäänud M Klassik-internet + M-digiTV pakett +1.99 ajamasin tasu jah.
Kui mina tellisin järelvaatamise, siis paremale ilmus analoogne:
tsitaat:
Eemaldatud: järelvaatamine 7 päeva -1,99
Lisatud: järelvaatamine +0,99
Proovisin ka. Järelvaatamine 7 päeva eemaldamisega eemaldus ka NutiTV ja Järelvaatamise lisamisega tuli praegusele kuutasule 1€ juurde. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Minul ei lähe midagi odavamaks. Asi sellest, et olen ammu rongist maha jäänud ja kasutan paketti mida ammu ei anta. Ühenduski on 100/20 mida kodulehel kirjas pole. Et ei hakka hetkel torkima ja seda 1€ kuus rohkem maksma.
Sry kui sellest juba juttu on olnud aga on kellelgi reaalselt kogemust, kui rangelt võetakse lepingu punkti "teenus ei ole ette nähtud p2p ja m2m ühenduste jaoks". Ei plaani mingit serverit püsti panna aga p2p-d ikka veidi kasutan ...
Praeguses faasis, ei soovita neid asju torkida, suure tõenäosusega keerate omale mingi hinnakäru kokku.
aga see uus reklaam on minu arust 16 korda kõvem kui üllar saaremäe küll aga millal see uus soft välja rollitakse.. _________________ Hardcore Power https://fr33z3dj.wordpress.com/
eedenis olid kutid starmani kirjaga ounase laua taga, üks küsis mult, et vabandage, kes teile TVd pakub. Ma ütlesin, et vana nimega Starman, mis siis. Ta ütles, ahh, ei midagi, niisama tundsin huvi _________________ Hapud viinamarjad
Samas saaks vastuse ka paljud põletavad küsimused - kas smart-id tugi tuleb?
Smart-ID kohta vastas Elisa esindaja:
tsitaat:
Ühelt poolt on Smart ID mõeldud eelkõige lisateenusena Mobiil-ID-le või ID-kaardile. Teiselt poolt ei taha Elisa sisse logimise võimalusi iseteeninduskeskkonnas väga laiaks ajada ja arendame välja need võimalused, mis meil enim kasutust leiavad. Lisaks tahame, et kõikidel sisse logimise võimalustel on võrdselt jõudu iseteeninduses oma otsuseid ja tegevusi kinnitada. Smart ID on siin teistes selgelt nõrgem, kuna ei saa anda samaväärset allkirja ID kaardi ja mobiil ID PIN 2-ga.
Seega ei ole kliendid ka sellest teenusest puudust tundnud. Lisaks on kõikidel Elisa klientidel võimalus väga lihtsalt ning kiirelt endale Mobiil-ID teha.
Ma ei saa hetkel su viimasest tekstist aru. Panin sama pildi mis su lingil ju . See pilt ja link käibki ju elamuse kohta, äkki boksis näitab siiski neid andmeid, mis sest et vaataja kaart ei meili senssi
Kahjuks pole enam klient ja täpselt ei tea aga täpsemalt infot veebis uurides:
Elisa Elamus ON vana Starmani kaabel ja vana Starmani TV Everywhere.
Elisa Elamus üle õhu ON endine Starmani ZuumTV ehk üle õhu või BingeTV.
Ehk kui nüüd süübida siis kaabel+TVE ja zuum+TVE oli ka arvutis nähtav kuid BingeTV kliendina mitte.
Mainisin kunagi, et paraja kompoti on nad endale ehitanud. TVE ja BingeTV ilmselt oleks mõistlik ühildada ja küllap nad kunagi seda teevad.
Kahjuks pole enam klient ja täpselt ei tea aga täpsemalt infot veebis uurides:
Elisa Elamus ON vana Starmani kaabel ja vana Starmani TV Everywhere.
Elisa Elamus üle õhu ON endine Starmani ZuumTV ehk üle õhu või BingeTV.
Ehk kui nüüd süübida siis kaabel+TVE ja zuum+TVE oli ka arvutis nähtav kuid BingeTV kliendina mitte.
Mainisin kunagi, et paraja kompoti on nad endale ehitanud. TVE ja BingeTV ilmselt oleks mõistlik ühildada ja küllap nad kunagi seda teevad.
Eriti see lõik- Asi ei jää aga siiski nii lihtsaks, sest osa digiboksi lisavõimalustega kliente elab piirkonnas, kuhu tuleb kaabliga telepilt, teised vaatavad seda üle õhu. Nii tekib jaotus:
Elisa Elamus (endine Starmani nuti TV)
Elisa Elamus üle õhu (endine Binge TV)
Eristus on oluline, sest näiteks mobiilides ongi kaks erinevat teleteenuse äppi: “Elisa Elamus” ja “Elisa Elamus üle õhu”. Äpp tuleb valida vastavalt sellele, kumb teenus kodus on (kas endine Starmani nuti TV või Binge TV).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.