Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.01.2018 13:08:43
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Aasta teises pooles võiks uus boks tulla, aga millise aasta, seda ei mainitud  |
2018. Pole olemas vahepealset menüüd.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.01.2018 13:17:18
|
|
|
armjan kirjutas: |
Aasta teises pooles võiks uus boks tulla, aga millise aasta, seda ei mainitud  |
2018. Pole olemas vahepealset menüüd. |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
arx009
HV vaatleja
|
18.01.2018 14:12:37
|
|
|
Andku neile mõnele "viimasele" tähtajalisega digiboks, tõmmaku aminol juhe välja ja rahu majas, kaua seda teemat jauratakse. |
Vot täpselt. Kui mul on kolm vaatajakohta, kuhu peale vana kinni panemist pean hakkama uusi bokse ja pulte ostma, siis võtab ikka vanduma küll. Saaks seadmed tasuta, kannataks selle uue nuti ka ära. Läheb uimaseks, no las läheb, kannatan ära, aga oma pappi kehvema teenuse eest küll ei taha välja käia.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.01.2018 14:13:15
|
|
|
tsitaat: |
2. Telefonis öeldi ka, et aasta teises pooles pidi uus digiboks tulema. Keegi teab mis konkreetne mudel see olla võiks? Ma eeldan, et see peaks praegu siis juba testimises olema. Vastasel korral ei saaks ju nii kiiresti välja tuua.
|
eelmine aasta oli sama jutt.....
ennem ei usu kui asi kohal, mott
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
18.01.2018 14:18:20
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
2. Telefonis öeldi ka, et aasta teises pooles pidi uus digiboks tulema. Keegi teab mis konkreetne mudel see olla võiks? Ma eeldan, et see peaks praegu siis juba testimises olema. Vastasel korral ei saaks ju nii kiiresti välja tuua.
|
Kui müüki tuleb, siis Telia kliendid testivad
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
18.01.2018 14:19:41
|
|
|
See nn vahepealne menüü on olemas küll, kus kanalite järjestus on teistsugune. Olen ise näinud. Aga asi selles et see võib olla telefoni müügitrikk eriti vanematele inimestele, kus pakutakse telefonitsi uut nutit ning klient ei saa midagi aru ja ütleb jaa, ja nö Telias on see klient juba "uuena kirjas" vms, vaja ainult uut pulti ning back nuppu litsuda et digiboksile uus asi peale laadida.
Selles vahepealses menüüs on näiteks Tallinna tv eesti kanalite järjestuses alguses. Vana menüüga on Tallinna tv 71 ja HD 72.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
arx009
HV vaatleja
|
18.01.2018 14:26:22
|
|
|
Mul on vist ka siis see vahepealne menüü, sest mingi aeg tagasi märkasin, et kanalid on kuidagi sassis ja pidin custom listi uuesti tegema. Ju siis minu nime taga on ka ühel müügimehel linnuke kirjas, et uude usku pööratud. Aga ega ei ole ikka küll
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
18.01.2018 14:29:54
|
|
|
Nu vot. Tuleb välja et on mingi teise järjestusega menüü ikka olemas. Järelikult ma ei kujutanud endale ette. Nädalavahetus pole veel käes - veidi vara jooma hakata kah
arx009, Rent? Tuleb ehk odavam kui välja osta.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.01.2018 14:31:08
|
|
|
Mina ka vanast menüüst loobuda ei kavatse, seega jääb see ilmselt igavikuks avatuks
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
18.01.2018 14:32:17
|
|
|
Tomorrow, rent ei tule odavam, seda maksad seni, kuni seade sinu käes töötab. Kasvõi 10 aastat.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.01.2018 14:37:30
|
|
|
Kuigi siin on hiljuti välja hõisatud, et ei tule, ei tule eitule,
peaks Telia siiski järgi tõmbama hakkama.
tsitaat: |
Kokkuvõttes uuenenud teenused klientide jaoks kallimaks ei lähe, lubavad firma esindajad.
...
Uuendusena on nüüd võimalus digitelevisioonis (ehk Elisa Elamuses) vaadata saateid järgi ka 30 päeva. See maksab iga kuu 1 euro lisaks,
... |
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
18.01.2018 16:53:35
|
|
|
Vahepealset menüüd pole olemas! Ajate sassi vana ja uue teenuse. Teie nn vahepealne, saan aru, on vana ui pluss uus teenus. See ei ole erinev UI vaid Seesama vana ui, mis oli enne. Kanalite asetus sõltub teenusest, mitte UIst.
TeliaTV ridades on 2 UId: vana (nn nutiTV) ja uus (TeliaTV).
Uus boks tuleb sellel aastal!!!
Ma ei kavatse enam end korrata!
Kes tahab lõpuni vanale teenusele jääda, tema valik. Teenus läheb kinni, jääd pildita. Lõpp tuleb järsk ja kui suhtlemine ei ole aidanud, siis nii on.
Täna on vanal teenusel ca 0,3% kasutajatest. Ülejäänud on kõik uuel teenusel (menüü menüüks.. Küll ka sellega tegeleme ja kinni läheb ka vana UI).
Pole mõistlik lihtsalt vana kinni panna koos UIga. Kui suudate näidata, mismoodi see võimalik oleks nii, et klient rõõmus, lase käia, olen silm ja kõrv.
Info siis selline. Mis iganes sel teemal teisiti väidate, on teie arvamus, mitte tegelik info.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
18.01.2018 17:21:39
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Tomorrow, rent ei tule odavam, seda maksad seni, kuni seade sinu käes töötab. Kasvõi 10 aastat. |
Arrise hind 99E, rent 1,99E/kuu
49,74 kuu ehk 4,15 aastaga maksaksid nö täishinna välja.
Ma olen enam kui kindel, et selleks ajaks on juba ammu-ilma uus boks saadaval.
Rentides boksi on sul garantii, kui ka vōimalus seade uuema vastu vahetada ilma täiendavate kuludeta. Samas iga uue boksi ostmisel käid välja 99E, saad 1a garantii ja 2a pret esitamise ōigust, kumb siis tegelikult parem ja mōistlikum on kliendi jaoks?
Nagu siin foorumis on kuulda olnud siis sellel aastal tuleb uus boks. Mina olen kindlasti üks neist, kes endale uue boksi haarab
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.01.2018 17:35:07
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
ivokas kirjutas: |
Tomorrow, rent ei tule odavam, seda maksad seni, kuni seade sinu käes töötab. Kasvõi 10 aastat. |
Arrise hind 99E, rent 1,99E/kuu
49,74 kuu ehk 4,15 aastaga maksaksid nö täishinna välja.
Ma olen enam kui kindel, et selleks ajaks on juba ammu-ilma uus boks saadaval.
Rentides boksi on sul garantii, kui ka vōimalus seade uuema vastu vahetada ilma täiendavate kuludeta. Samas iga uue boksi ostmisel käid välja 99E, saad 1a garantii ja 2a pret esitamise ōigust, kumb siis tegelikult parem ja mōistlikum on kliendi jaoks?
Nagu siin foorumis on kuulda olnud siis sellel aastal tuleb uus boks. Mina olen kindlasti üks neist, kes endale uue boksi haarab  |
Oleneb. Eelkõige sellest, mis see boksi eeldatav kasutusiga on ja kui on soov uuem võtta, siis kas neil on mingit järelturgu või mitte.
Mulle üldiselt meeldib ka asjad pigem kohe välja osta, aga eks see ole muidugi ka õige point, et kuna teenusepakkuja ei anna selle koha pealt mingeid lubadusi kaua selle boksiga nende teenust kasutada saab enne kui mingi selline muudatus tehakse mis uue boksi ostmist eeldab, siis võib rentimine mõistlikum olla.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
18.01.2018 18:14:41
|
|
|
Nüüdne tehnoloogia areng on juba nii kiire, et 10 aastat ei hoia ükski teenusepakkuja enda seadmeid pakkumises ja turul teenuste tarbimiseks. Et tehnoloogia saaks areneda peavad ka kliendid adopteerima uusi lahendusi, muidu tammuvad kōik ühe koha peal.
Saamamoodi nagu telefonid ja arvutid on tarbekaubana keskmiselt kasutusel 2-4 aastat on seda ka ruuter ning digiboks.
Vaatasin e-poest järgi, tōesti on kirjas erakliendi kohta ainult 2a pretensioonide esitamise aja kohta info.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
18.01.2018 18:17:29
|
|
|
Nagu varem maininud olen, siis loogiline oleks vana kinni panna siis kui uus boks tuleb.....
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
18.01.2018 18:21:31
|
|
|
Inspiro, nagu näha on 10a vanad aminod ja tg784 siiani kasutusel. Endal arris olnud 2.5a ei näe küll põhjust välja vahetada seda lähema 3a jooksul. Uuel boksil kui isegi on uhd tugi, so what, sisu mida sellega tarbida niikui nii pole.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
18.01.2018 18:46:58
|
|
|
Jah võib olla küll et vahepealset menüüd ei ole olemas vaid see teine kanalite paigutus on vana UI pluss uus teenus, nagu armjan ütleb.
Ehk vahetult enne täiesti uut nutiTv-d liitunutel. Igal juhul see nn meie nimetatud vahepealses menüüs kanalite paigutus on loogilisem ja mugavam.
Kanalite järjestus on sellel uuemal Etv, etv2, kanal2, tv3, Ttv, Ttv HD, tv6, kanal11, kanal12
Vanal on Etv, kanal2, tv3, etv2, kanal11, tv6, kanal12....... Ttv (71) , Ttv HD (72)
Kes Tallinna tv-d ei vaata sellel muidugi poogen aga sealt on mõned vaadatavad saated ka nagu Poolkuu Gräziniga ja Otse kümnesse.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inspiro
HV kasutaja
|
18.01.2018 18:52:10
|
|
|
Inspiro, nagu näha on 10a vanad aminod ja tg784 siiani kasutusel. Endal arris olnud 2.5a ei näe küll põhjust välja vahetada seda lähema 3a jooksul. Uuel boksil kui isegi on uhd tugi, so what, sisu mida sellega tarbida niikui nii pole. |
Kasutada saab küll, vōrguseadmed on ka väheke teine teema. 784 oma vōimekuse poolest sobiks täna ainult vanemale vasetehnoloogiale ja sellisele tarbijale kes ei striimi ega tarbi multimeediat. Ise olin sunnitud 784 saatma viimsele teekonnale juba 6 aastat tagasi, mil ruuter ei saanud puhtfüüsiliselt üle wifi HD filmi striimimisega televiisorisse hakkama. UHD kontenti leiab internetiavarusest päris palju ning kui ikka korraliku bitratega HD striimida UHD telekasse siis suurt vahet kaugemalt pole.
Kui mōelda uutele tehnoloogiatele siis järjest tulevad turule h265 ehk HEVC kodeeringuga kanalid (millega edastatakse nii HD kui ka UHD kontenti) mida isegi tänane Arris ei toeta. Varsti on tänane Arris samasugune poolpidur nagu MPEG2 only Amino
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.01.2018 18:55:36
|
|
|
Inspiro kirjutas: |
Nüüdne tehnoloogia areng on juba nii kiire, et 10 aastat ei hoia ükski teenusepakkuja enda seadmeid pakkumises ja turul teenuste tarbimiseks. Et tehnoloogia saaks areneda peavad ka kliendid adopteerima uusi lahendusi, muidu tammuvad kōik ühe koha peal.
Saamamoodi nagu telefonid ja arvutid on tarbekaubana keskmiselt kasutusel 2-4 aastat on seda ka ruuter ning digiboks.
Vaatasin e-poest järgi, tōesti on kirjas erakliendi kohta ainult 2a pretensioonide esitamise aja kohta info. |
Siin on siiski suur vahe, kas telefon kuhu uusi kellasid vilesid tahad või digiboks, mis peab telepildi ekraanile tooma(pluss mõned vähesed lisad) ja enamat ei oota sellelt ei täna ega 5 aasta pärast.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
18.01.2018 19:13:10
|
|
|
ega samsungi appi teenust ei lõpetata niipea
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
18.01.2018 19:14:23
|
|
|
Inspiro, mis seos on telia tv ja internetis leiduva uhd kraami vahel? Internetist leiab enamus materjali parema kvaliteediga kui telia pakutav.
Ma arvan et 90% inimestest on täiegi suva mingitest hd, uhd ja bitratest ja wifi kiirusest. Nende jaoks oleks ideaalne kui puldil vajutada nr. 3, tuleb ette tv3 ja näosaade.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
18.01.2018 19:23:57
|
|
|
Ma ise oma põhitelefoni ega põhiarvuteid ei 2 ega 4 aasta tagant ei vaheta aga huvitav võrdlus boksi rentimisega.
Ei olegi nagu kuulnud, et telefoni ja arvuti rentimisega eraisikud massiliselt tegelema on hakatud.
Täna Arris 1113 poe hinnaga ostma hakata on muidugi lollus aga kui uus boks tuleb ostan küll välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
18.01.2018 19:26:34
|
|
|
seeru kirjutas: |
Ma ise oma põhitelefoni ega põhiarvuteid ei 2 ega 4 aasta tagant ei vaheta aga huvitav võrdlus boksi rentimisega.
|
Mis sa ajad? Kas sina ei vahetagi neid iga 6 kuu tagant? Nagu teleri teemas vahest mõni "oi mu teler on juba 6 kuud vana, peaks midagi uut vaatama"
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|