Ma ei saa nüüd aru, kas siis, kui ma oleks ostnud key Marketilt, siis oleks saanud saadud eseme kohe müüki panna? Sest praegu jah, tuleb nädal oodata, aga samad asjad juba müügil.
Ja kui on nii, siis kuidas saadakse müüa key'sid juba praegu Marketil? Kui mäletan õigesti, siis mul oli samasugune ajaline blokk selle key müümisega, mille mängu kaudu ostsin.
Ma ei saa nüüd aru, kas siis, kui ma oleks ostnud key Marketilt, siis oleks saanud saadud eseme kohe müüki panna? Sest praegu jah, tuleb nädal oodata, aga samad asjad juba müügil.
Ja kui on nii, siis kuidas saadakse müüa key'sid juba praegu Marketil? Kui mäletan õigesti, siis mul oli samasugune ajaline blokk selle key müümisega, mille mängu kaudu ostsin.
First Key muutus Early Bird key'ks ja need kellel ennem olid juba keyd olemas (first key aka early bird key) siis need said kohe müüki panna. Nende võtmetega mis olid inimestel vähemalt või kauem käes olnud kui 7 päeva.
Ei saa aru et see viimane 6gb suurune lapp oleks midagi parandanud, killcamist vaadades vend laseb ikka mööda aga surma saan!
patch noteides oli vist isegi kirjas või kusagil, et nad teavad ja töötavad selle nimel, et see replay ja deathcam saaks sama heaks nagu sinu enda vaade.... ikkagi see mäng on sama hõre nagu sveitsi juust ja arvan, et neid auke lappida on raskem kui uus mäng täiesti teha. neid vigu lihtsalt liiga palju.
neid on sitaks... igas mängus on atleast 1 100-st aga kuskil kellelgi oli statistika ja see nr oli isegi suurem:D
lihtsalt on cheatereid kes pole nii lambad ,et läbi seina lasevad ja noobid siis isegi ei saa aru ,et cheater oli:D
Aga tee siis valmis selline mäng kus auke pole. Senimaani ma pole veel ühegi otsa sattunud
proovi mõnda triple A tiitlit ja ütle mulle, et nad pole vähemalt 1.0 release ajaks suutnud enamus buge ja jamasid eemladada või vähemalt mitte nii nagu PUBG seda on teinud.
Eile oli jälle juhus ühe erilise lambaga. Niitis sõitvast paadist terve squadi 2 sekundiga maha. Killcam'i vaadates polnud tal isegi mitte selget vaadet vaid lasi imekaugelt läbi mapi, varem imestasin, et veel enne esimese sinise sulgumist oli alles ~35 mängijat. Hiinapärase nimega muidugi.
ma ise pakun, et kõige rokem on koodereid pühap-esmasp. Täristatakse nii palju punne, et kastid kätte saadakse (mõlema nädala omad), traditakse oma reaalsele kontole ja äri õitseb, PUBG müüb mänge ja hiinlased kaste ... Seega ma ei usu, et see nii väga developeridel ka prioriteet oleks neist lahti saada, Aga statistikas on numbrid ilusad.
mul vist läks selle mängu proovimise isu vaikselt üle, vähemalt raha eest proovimise
kas seda mitte kuidagi moodi nii ei saa mängida, et piirad ise ära, kus ja mis piirkonna inimestega pelad? muidugi igast sellisest piiramisest saab ka lõpuks mööda häkkida aga vähemalt oleks ehk asi natukene klaarim. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Tollel hetkel tema nägi õigesti. Kuna on client-side dedection siis on kõik õige, mis videos näed. Arvesta too serveri delay ja muu ping-pong juurde. Weel hullem kui üle wifi mängitakse ja siis ei saada aru, miks asjad toimuvad.....
Eile tõime kaks kana koju. Xiiterid tapsime ka kõik ära...
jah, kasutan ka reshade'i (paar optsiooni vaid, üks värvilisemaks muutmine, teine on mingi sharpen variant, peast nimesid ei tea, pean kodust ära vaatama) ja väga eeskujulikult toimib. kindlasti parem kui default, eriti peale seda, kui engine.ini muudatused enam ei toimi.
jah, kasutan ka reshade'i (paar optsiooni vaid, üks värvilisemaks muutmine, teine on mingi sharpen variant, peast nimesid ei tea, pean kodust ära vaatama) ja väga eeskujulikult toimib. kindlasti parem kui default, eriti peale seda, kui engine.ini muudatused enam ei toimi.
Ise kasutan ainult Clarity ja Lumasharpenit. Colorfulnessi pole Reshadega mõtet kasutada, sest Nvidia kaardiga saab vabalt Digital Vibrance ~75% peale tõsta. Selle jaoks on abiks VibranceGUI. Läheb automaatselt värvilisemaks, kui mingi app käivitub.
vaatasin järgi ja kasutuses 3 filtrit: techicolor2, adaptivesharpen ja clarity. techicolor on mitte niivõrd väga värviliseks muutmiseks, vaid ilma selleta on jube elutu kuidagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.