Täielik frustratsioon!
Võimle kuidas tahad, aga no terve see pühade vahe lendab ainult si..tta ventikasse!
Kõige masendavam see, et alati tiirudega low otsas.
Ma ei saa aru, kellel ma lahti pean imema, et lõpuks ka mõni normaalne lahing tuleks????
Tegin kerge statistika ka 200 lahingu kohta: 77% lahingutest winchance madalam kui 42 prossa, vahet pole mis tankidega mängid (va TX) 73% olen low tier ja 18% olen keskel ja ainult 9% olen siis topis. Krdi raske on midagi ära teha!
Täielik motivatsiooni puudus!
Lolli peaga grindin hiina ja prantsuse td liini ka lahti, mis võtab oma osa igasugusest motivatsioonist ära, sest sellist kräppi ei ole võimalik normaalselt grindida selliste mm juures!
Väike näide paljudest lahingutest: _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Täielik frustratsioon!
Võimle kuidas tahad, aga no terve see pühade vahe lendab ainult si..tta ventikasse!
Kõige masendavam see, et alati tiirudega low otsas.
Ma ei saa aru, kellel ma lahti pean imema, et lõpuks ka mõni normaalne lahing tuleks????
Tegin kerge statistika ka 200 lahingu kohta: 77% lahingutest winchance madalam kui 42 prossa, vahet pole mis tankidega mängid (va TX) 73% olen low tier ja 18% olen keskel ja ainult 9% olen siis topis. Krdi raske on midagi ära teha!
Täielik motivatsiooni puudus!
Lolli peaga grindin hiina ja prantsuse td liini ka lahti, mis võtab oma osa igasugusest motivatsioonist ära, sest sellist kräppi ei ole võimalik normaalselt grindida selliste mm juures!
Väike näide paljudest lahingutest:
Jap, kui mängid tier 8'sat, siis annad kontrolli täielikult top tieridele. Võid tõesti sokkidest välja hüpata, aga kui tier 10'ned on topised, siis pole midagi teha
Aga see miks sa 9% ainult top tier oled selgelt põhjustatud sellest, et serveris mängitakse järjest vähem madalamaid tiere, pole lihtsalt pakkuda tihedamalt 3-5-7 template's sulle seitset tier 6 tanki, viite tier 7'set.
Imo, keskmised tierid suht mängitamatud, tier 6 - tier 8, proovisin ise pisut IS'ile grindida expi peale, pärast 3'me mängu sain aru, et pole mõtet, lihtsalt sa ei tee selle tankiga midagi tier 9 mängus, sa oled meatball, lisaks mängitakse artyt palju, nii, et rip the grind..
Aa noh, platoon aitab carryda asja pisut, lisaks siis kogu aeg kellegi õlal nutta
Seletab hästi ära, miks WoT'is on 20K+ mänguga tomateid. Samamoodi selgitab ka, kuidas on võimalik tippu jõuda.
Videos on üks hea katse numbritega, kus keskmine inimene suudab meelde jätta 7-9 numbri pikkuseid jadasid. Aga kui üks vend süvenenult õppis kuidas seda efektiivsemalt teha, jõudis lõpuks selleni, et suutis 82 numbrit meelde jätta. Laias laastus see annab päris hästi aimu, kui suur on tomati ja superuunikumi oskuste erinevuse vahe.
erick vaata, siin on ka see faktor, et igaüks ei tahagi saada uunikumiks
Muidu ma oleks võinud juba ammu teha rerolli ja uuesti alustada praeguste teadmistega.
Heast suure kontserni direktorist ei pruugi saada head ajukirurgi. Nii lihtne see ongi!
Kellele sobib WOT, kellele male! Mis aga ei tähenda seda, et hea malemängija ei võiks mängida WOT`s.
Mina ei ürita iga hinna eest mingeid uunikumi tulemusi teha. Mängin ikka rohkem lõbu pärast ja ka selle pärast, et juba lapsena huvitasid tankid ja nende ajalugu.
Kuigi jah, seda lõbu selles mängus hakkab tõesti väheseks jääma, sest liiga palju sõltub puhtalt õnnest ja sellega on mul mängudes alati kehvasti. Kui miski saab viltu minna, siis nii ka läheb. Võimle nagu tahad! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
viimati muutis pyroman11 17.01.2018 13:36:37, muudetud 1 kord
Nojah, tundub nii, et paras aeg on välja selgitada see, et kes on ikka k2ige k6wem tankist siin foorumis
Ilmselt k6ige 6igem selle v2ljaselgitamiseks on kasutada 1vs.1 formaati
Auhind: 27.-
Ilmselt ka lohutusauhinnad, juhul kui kohtunikul on hea tuju
Kuidas osaleda/reeglid:
Erireegel 1: Osaleda saab ka peakohtunik
Erireegel 2: Erickul on erireeglid, juhul kui peakohtunik seda vajalikuks peab
Formaat: 1 vs.1
Tank: Osaleda saab vabalt valitud t6 või t8 tankiga
Kaart: Himmelsdorf
Ajalimiit: 15 min
Aeg: 17.01.2018-21.01.2018
v6idab see, kes saab esimesena 3 võitu.
Osalejad loositakse mitmesse alagruppi, juhul kui on rohkem osalejaid kui paar-kolm.
Regada saab siin samas teemas, reegleid ehk tuleb siit-sealt modida aga selline yldliin jääb samaks.
Erickule tulevad erireeglid aga seda siis kui ta yleyldse alagrupist edasi saab, milles ma kahtlen, ta vorm viimasel ajal ei paista just k6ige teravam olema
viimati muutis kr6ll 17.01.2018 13:54:25, muudetud 1 kord
kr6ll, sul absoluutselt õigus, värske isana on mul üsna raske igapäevaselt oma vormi hoida. Paremal juhul ei teki tagasiminekut, aga edasiminekust küll juttu ei ole järgmine aasta-kaks.
kr6ll, sul absoluutselt õigus, värske isana on mul üsna raske igapäevaselt oma vormi hoida. Paremal juhul ei teki tagasiminekut, aga edasiminekust küll juttu ei ole järgmine aasta-kaks.
Kas see oli regamisavaldus?
Kirja võid ju end ikka panna. Ja ilmselt ma sulle muid eritingimusi ei pane kui selle vast, et mängimise ajal peab laps lõugama vähemalt 110+ dB
Oooo...siis tuleb ju õnne soovida!
Palju õnne ja tervist pisikesele ja teile pikki närve ja vähem magamata öid!
Usu mind, selline saavutus kaalub Sul üles mistahes tulemused Wotis!
Olge terved! _________________ WOT kasutaja: Abe_Normal
Kirja võid ju end ikka panna. Ja ilmselt ma sulle muid eritingimusi ei pane kui selle vast, et mängimise ajal peab laps lõugama vähemalt 110+ dB
Kui noor isa jätkab WoTi mängimist ajal, mil laps teeb 110dB, siis võib teda tabada ootamatu artystrike panniga noore ema poolt. _________________ Tšudes ne bõvajet.
no kui erick on pooltki nii hea, kui ta väidab, siis see pole eriline probleem
Aga no kuulge, pange end kirja nüüd. Ma juba hea meelega laseks kellegi maha osava lasuga.
kui tahad, et võimalused võrdsemad oleks, siis äkki mingi piirang meeskonna oskustele ka? nt üle 3 täisoskusega meeskonnad keelatud. muidu erick tuleb oma 9-skillise hiina tankiga ja laseb kõik läbi seinte pilbasteks
selliseid reegleid mida on keeruline kontrollida ei saa sisse panna. Ilmselt sellisel mapil ja sellises formaadis on enamus nendest 9 -st skillist ysna kasutud.
Ja pealegi saab alati olla vastasest osavam ka ilma 9 lisaskillita.
Ja pealegi, kui sa näiteks kellegagi korvpallis teed 1vs1 siis sa ei saa n6uda seda, et k6ik osalejad oleks sama pikad ja rasked ja k6gi osalejate kopsumaht oleks t2pselt sama. On kuidas on, eks lyhem kasv tuleb kompenseerida kiiruse v6i mingi muu asjaga. Jne
No davai, aja peab küll eelnevalt kokku leppima ja ma ei saa garanteerida, et mulle iga kell sobib, aga võib proovida Rega mind ära.
priitr kirjutas:
kr6ll kirjutas:
erick kirjutas:
Kui noor isa jätkab WoTi mängimist ajal, mil laps teeb 110dB, siis võib teda tabada ootamatu artystrike panniga noore ema poolt.
No hakkab tulema. Hetkel siis 3 osalejat. Oleks juurde veel vaja.
A muide. Ma siin viimasel ajal olen peland siin yhe foorumi kasutajaga. Täitsa korralik mängija. Täna tegime 10 mängu ja kõik võidud, avg. Tier 8,4
Ma siiani imestan, et kuigi tyybi overall reiting on suht lahja siis tyyp paneb selliseid 3k mänge nii muuseas ja omal jääb yle aint vaadata kuidas tegelane pidevalt mu dämmi ja kille varastab
See on ehe näide, et kui kutid vähegi viitsivad siis nad teevad väga korralikud tulemused. Seega reiting ei mängi, vaid ikka mees ise ja küll see reiting ka tõusma hakkab
No hakkab tulema. Hetkel siis 3 osalejat. Oleks juurde veel vaja.
A muide. Ma siin viimasel ajal olen peland siin yhe foorumi kasutajaga. Täitsa korralik mängija. Täna tegime 10 mängu ja kõik võidud, avg. Tier 8,4
Ma siiani imestan, et kuigi tyybi overall reiting on suht lahja siis tyyp paneb selliseid 3k mänge nii muuseas ja omal jääb yle aint vaadata kuidas tegelane pidevalt mu dämmi ja kille varastab
See on ehe näide, et kui kutid vähegi viitsivad siis nad teevad väga korralikud tulemused. Seega reiting ei mängi, vaid ikka mees ise ja küll see reiting ka tõusma hakkab
Võibolla on asi selles, et sina loed lahingut, teed taktika, ütled millal pushida ja millal tagasi tõmmata, ja talle jääb üle ainult farmida? Õige positsioneerimine kaardil vastavalt vastase lineupile ja lahingu arenemisele on osa uunikumide oskustest.
Ilmselt see nii ongi aga nii peabki olema, et kui tunned, et suudad kedagi aidata arenguteel, siis sa aitad. Tema puhul ongi see hea, et tyyp teeb ka seda mis ma arvan, et oleks mõistlik teha ja kui olukord muutub kiirelt siis ta oskab ise ka vaadata, mida edasi teha. Ei pea nonstop midagi ytlema, pole ju aegagi, ise peab ju ka ringi vaatama
Täitsa asjalik tegelane
muidu võiks osa võtta aga osavõtmeisega on raske sest pole kindel kuna ja kui kaua saan mängida. Üldjuhul nädalasees ja peale 9t aga noh kunagi ei tea. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.