Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1011, 1012, 1013 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HaXoR
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.01.2018 13:33:24 vasta tsitaadiga

Võib vist rahul olla, enamus soolod.

Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 14.01.2018 17:08:31 vasta tsitaadiga

Täielik frustratsioon!
Võimle kuidas tahad, aga no terve see pühade vahe lendab ainult si..tta ventikasse!
Kõige masendavam see, et alati tiirudega low otsas.
Ma ei saa aru, kellel ma lahti pean imema, et lõpuks ka mõni normaalne lahing tuleks????
Tegin kerge statistika ka 200 lahingu kohta: 77% lahingutest winchance madalam kui 42 prossa, vahet pole mis tankidega mängid (va TX) 73% olen low tier ja 18% olen keskel ja ainult 9% olen siis topis. Krdi raske on midagi ära teha!
Täielik motivatsiooni puudus!
Lolli peaga grindin hiina ja prantsuse td liini ka lahti, mis võtab oma osa igasugusest motivatsioonist ära, sest sellist kräppi ei ole võimalik normaalselt grindida selliste mm juures!

Väike näide paljudest lahingutest:

thomak28
HV kasutaja

sõnum 15.01.2018 01:27:25 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Täielik frustratsioon!
Võimle kuidas tahad, aga no terve see pühade vahe lendab ainult si..tta ventikasse!
Kõige masendavam see, et alati tiirudega low otsas.
Ma ei saa aru, kellel ma lahti pean imema, et lõpuks ka mõni normaalne lahing tuleks????
Tegin kerge statistika ka 200 lahingu kohta: 77% lahingutest winchance madalam kui 42 prossa, vahet pole mis tankidega mängid (va TX) 73% olen low tier ja 18% olen keskel ja ainult 9% olen siis topis. Krdi raske on midagi ära teha!
Täielik motivatsiooni puudus!
Lolli peaga grindin hiina ja prantsuse td liini ka lahti, mis võtab oma osa igasugusest motivatsioonist ära, sest sellist kräppi ei ole võimalik normaalselt grindida selliste mm juures!

Väike näide paljudest lahingutest:

Jap, kui mängid tier 8'sat, siis annad kontrolli täielikult top tieridele. Võid tõesti sokkidest välja hüpata, aga kui tier 10'ned on topised, siis pole midagi teha icon_biggrin.gif
Aga see miks sa 9% ainult top tier oled selgelt põhjustatud sellest, et serveris mängitakse järjest vähem madalamaid tiere, pole lihtsalt pakkuda tihedamalt 3-5-7 template's sulle seitset tier 6 tanki, viite tier 7'set.
Imo, keskmised tierid suht mängitamatud, tier 6 - tier 8, proovisin ise pisut IS'ile grindida expi peale, pärast 3'me mängu sain aru, et pole mõtet, lihtsalt sa ei tee selle tankiga midagi tier 9 mängus, sa oled meatball, lisaks mängitakse artyt palju, nii, et rip the grind..

Aa noh, platoon aitab carryda asja pisut, lisaks siis kogu aeg kellegi õlal nutta icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 09:23:31 vasta tsitaadiga

Tegin artyt nats. Sai paar lasku teha, korra ka artysi lastud, kuna midagi muud polnd lasta. Mehed v6tsid seda v2ga isiklikult icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif icon_eek.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2018 11:08:09 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif ei ole veel keegi minuga mölisenud
http://wotreplays.eu/site/4098885#stats
http://wotreplays.eu/site/4069794#stats
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.01.2018 12:57:25 vasta tsitaadiga

Siia ka: What Separates Experts from the Rest

Link

Seletab hästi ära, miks WoT'is on 20K+ mänguga tomateid. Samamoodi selgitab ka, kuidas on võimalik tippu jõuda.

Videos on üks hea katse numbritega, kus keskmine inimene suudab meelde jätta 7-9 numbri pikkuseid jadasid. Aga kui üks vend süvenenult õppis kuidas seda efektiivsemalt teha, jõudis lõpuks selleni, et suutis 82 numbrit meelde jätta. Laias laastus see annab päris hästi aimu, kui suur on tomati ja superuunikumi oskuste erinevuse vahe.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 17.01.2018 13:29:48 vasta tsitaadiga

erick vaata, siin on ka see faktor, et igaüks ei tahagi saada uunikumiks icon_wink.gif
Muidu ma oleks võinud juba ammu teha rerolli ja uuesti alustada praeguste teadmistega.
Heast suure kontserni direktorist ei pruugi saada head ajukirurgi. Nii lihtne see ongi!
Kellele sobib WOT, kellele male! Mis aga ei tähenda seda, et hea malemängija ei võiks mängida WOT`s.
Mina ei ürita iga hinna eest mingeid uunikumi tulemusi teha. Mängin ikka rohkem lõbu pärast ja ka selle pärast, et juba lapsena huvitasid tankid ja nende ajalugu.
Kuigi jah, seda lõbu selles mängus hakkab tõesti väheseks jääma, sest liiga palju sõltub puhtalt õnnest ja sellega on mul mängudes alati kehvasti. Kui miski saab viltu minna, siis nii ka läheb. Võimle nagu tahad!

viimati muutis pyroman11 17.01.2018 13:36:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 13:33:42 vasta tsitaadiga

Nojah, tundub nii, et paras aeg on välja selgitada see, et kes on ikka k2ige k6wem tankist siin foorumis thumbs_up.gif icon_cool.gif
Ilmselt k6ige 6igem selle v2ljaselgitamiseks on kasutada 1vs.1 formaati icon_cool.gif

Auhind: 27.-
Ilmselt ka lohutusauhinnad, juhul kui kohtunikul on hea tuju icon_rolleyes.gif icon_razz.gif

Kuidas osaleda/reeglid:
Erireegel 1: Osaleda saab ka peakohtunik thumbs_up.gif
Erireegel 2: Erickul on erireeglid, juhul kui peakohtunik seda vajalikuks peab icon_cool.gif
Formaat: 1 vs.1
Tank: Osaleda saab vabalt valitud t6 või t8 tankiga
Kaart: Himmelsdorf
Ajalimiit: 15 min
Aeg: 17.01.2018-21.01.2018

v6idab see, kes saab esimesena 3 võitu.
Osalejad loositakse mitmesse alagruppi, juhul kui on rohkem osalejaid kui paar-kolm.

Regada saab siin samas teemas, reegleid ehk tuleb siit-sealt modida aga selline yldliin jääb samaks.
Erickule tulevad erireeglid aga seda siis kui ta yleyldse alagrupist edasi saab, milles ma kahtlen, ta vorm viimasel ajal ei paista just k6ige teravam olema icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif

viimati muutis kr6ll 17.01.2018 13:54:25, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.01.2018 13:37:47 vasta tsitaadiga

kr6ll, sul absoluutselt õigus, värske isana on mul üsna raske igapäevaselt oma vormi hoida. Paremal juhul ei teki tagasiminekut, aga edasiminekust küll juttu ei ole järgmine aasta-kaks.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 13:42:13 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kr6ll, sul absoluutselt õigus, värske isana on mul üsna raske igapäevaselt oma vormi hoida. Paremal juhul ei teki tagasiminekut, aga edasiminekust küll juttu ei ole järgmine aasta-kaks.

Kas see oli regamisavaldus?
Kirja võid ju end ikka panna. Ja ilmselt ma sulle muid eritingimusi ei pane kui selle vast, et mängimise ajal peab laps lõugama vähemalt 110+ dB icon_rolleyes.gif
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 17.01.2018 13:42:24 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Oooo...siis tuleb ju õnne soovida! icon_wink.gif
Palju õnne ja tervist pisikesele ja teile pikki närve ja vähem magamata öid!
Usu mind, selline saavutus kaalub Sul üles mistahes tulemused Wotis! icon_wink.gif
Olge terved!

priitr
HV kasutaja

sõnum 17.01.2018 13:50:41 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
erick kirjutas:

Kirja võid ju end ikka panna. Ja ilmselt ma sulle muid eritingimusi ei pane kui selle vast, et mängimise ajal peab laps lõugama vähemalt 110+ dB icon_rolleyes.gif

Kui noor isa jätkab WoTi mängimist ajal, mil laps teeb 110dB, siis võib teda tabada ootamatu artystrike panniga noore ema poolt.

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 13:52:58 vasta tsitaadiga

no kui erick on pooltki nii hea, kui ta väidab, siis see pole eriline probleem thumbs_up.gif

Aga no kuulge, pange end kirja nüüd. Ma juba hea meelega laseks kellegi maha osava lasuga. icon_mad.gif
tagasi üles
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 17.01.2018 14:27:48 vasta tsitaadiga

Mind võib kirja panna.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
fellanor
HV kasutaja

sõnum 17.01.2018 15:39:01 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
no kui erick on pooltki nii hea, kui ta väidab, siis see pole eriline probleem thumbs_up.gif

Aga no kuulge, pange end kirja nüüd. Ma juba hea meelega laseks kellegi maha osava lasuga. icon_mad.gif

kui tahad, et võimalused võrdsemad oleks, siis äkki mingi piirang meeskonna oskustele ka? nt üle 3 täisoskusega meeskonnad keelatud. muidu erick tuleb oma 9-skillise hiina tankiga ja laseb kõik läbi seinte pilbasteks
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 15:53:25 vasta tsitaadiga

selliseid reegleid mida on keeruline kontrollida ei saa sisse panna. Ilmselt sellisel mapil ja sellises formaadis on enamus nendest 9 -st skillist ysna kasutud.
Ja pealegi saab alati olla vastasest osavam ka ilma 9 lisaskillita.

Ja pealegi, kui sa näiteks kellegagi korvpallis teed 1vs1 siis sa ei saa n6uda seda, et k6ik osalejad oleks sama pikad ja rasked ja k6gi osalejate kopsumaht oleks t2pselt sama. On kuidas on, eks lyhem kasv tuleb kompenseerida kiiruse v6i mingi muu asjaga. Jne

Seega vähem hala mehed ja rohkem regamist icon_cool.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 17.01.2018 17:10:18 vasta tsitaadiga

No davai, aja peab küll eelnevalt kokku leppima ja ma ei saa garanteerida, et mulle iga kell sobib, aga võib proovida icon_smile.gif Rega mind ära.

priitr kirjutas:
kr6ll kirjutas:
erick kirjutas:

Kui noor isa jätkab WoTi mängimist ajal, mil laps teeb 110dB, siis võib teda tabada ootamatu artystrike panniga noore ema poolt.

Too true icon_lol.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 17.01.2018 23:21:07 vasta tsitaadiga

No hakkab tulema. Hetkel siis 3 osalejat. Oleks juurde veel vaja.
A muide. Ma siin viimasel ajal olen peland siin yhe foorumi kasutajaga. Täitsa korralik mängija. Täna tegime 10 mängu ja kõik võidud, avg. Tier 8,4 thumbs_up.gif
Ma siiani imestan, et kuigi tyybi overall reiting on suht lahja siis tyyp paneb selliseid 3k mänge nii muuseas ja omal jääb yle aint vaadata kuidas tegelane pidevalt mu dämmi ja kille varastab icon_neutral.gif thumbs_down.gif

See on ehe näide, et kui kutid vähegi viitsivad siis nad teevad väga korralikud tulemused. Seega reiting ei mängi, vaid ikka mees ise ja küll see reiting ka tõusma hakkab icon_cool.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 17.01.2018 23:34:29 vasta tsitaadiga

Võtku koodid maha icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.01.2018 17:41:37 vasta tsitaadiga

Tundub nii, et ega neid julgeid võitlejaid siin ei leidu eriti viimsel ajal icon_neutral.gif thumbs_down.gif

Ootab mingi aeg veel sest 3 osalejat on ikka väga vähe icon_rolleyes.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 18.01.2018 18:23:15 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
No hakkab tulema. Hetkel siis 3 osalejat. Oleks juurde veel vaja.
A muide. Ma siin viimasel ajal olen peland siin yhe foorumi kasutajaga. Täitsa korralik mängija. Täna tegime 10 mängu ja kõik võidud, avg. Tier 8,4 thumbs_up.gif
Ma siiani imestan, et kuigi tyybi overall reiting on suht lahja siis tyyp paneb selliseid 3k mänge nii muuseas ja omal jääb yle aint vaadata kuidas tegelane pidevalt mu dämmi ja kille varastab icon_neutral.gif thumbs_down.gif

See on ehe näide, et kui kutid vähegi viitsivad siis nad teevad väga korralikud tulemused. Seega reiting ei mängi, vaid ikka mees ise ja küll see reiting ka tõusma hakkab icon_cool.gif

Võibolla on asi selles, et sina loed lahingut, teed taktika, ütled millal pushida ja millal tagasi tõmmata, ja talle jääb üle ainult farmida? icon_biggrin.gif Õige positsioneerimine kaardil vastavalt vastase lineupile ja lahingu arenemisele on osa uunikumide oskustest.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.01.2018 18:41:18 vasta tsitaadiga

Ilmselt see nii ongi aga nii peabki olema, et kui tunned, et suudad kedagi aidata arenguteel, siis sa aitad. Tema puhul ongi see hea, et tyyp teeb ka seda mis ma arvan, et oleks mõistlik teha ja kui olukord muutub kiirelt siis ta oskab ise ka vaadata, mida edasi teha. Ei pea nonstop midagi ytlema, pole ju aegagi, ise peab ju ka ringi vaatama icon_rolleyes.gif
Täitsa asjalik tegelane thumbs_up.gif
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 18.01.2018 19:30:15 vasta tsitaadiga

muidu võiks osa võtta aga osavõtmeisega on raske sest pole kindel kuna ja kui kaua saan mängida. Üldjuhul nädalasees ja peale 9t aga noh kunagi ei tea.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 18.01.2018 19:42:41 vasta tsitaadiga

Pole nii palju osalejaid, et mänguaegade kokkuleppimisega raskusi olema peaks. Eks enamusele sobib õhtane aeg. Seega ma panen siis su kirja?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 20.01.2018 14:54:25 vasta tsitaadiga

No kuidas on, ma võiks täna õhtul mõned ringid teha.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1011, 1012, 1013 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.