Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-IFFI-
HV kasutaja

|
14.01.2018 09:20:38
Zyxel LTE3301 Q-222 ruuteris portide avamine |
|
|
Pöördun veel ennem antud karbi prügikasti viskamist veel lootuses ehk siit abi saada siia foorumi.
Olen antud karbiga miski 2 nädalat maadelnud, et saada lahti porte peale 80, 8080 ja 8000. Arutlenud olen sellel teemal teenusepakkujaga, tootjaga ja erinevates foorumites soome-eesti kuid siiani pole õnnestunud avada/suunata teisi porte.
Teenusepakuja poolt pole piiranguid!
Tootja ei osanud muud abi pakkuda kui saatis meilile aint lingi manuaalile!!! USKUMATUD LAMBAD!!! Ennem seda seletasin neile ära, et olen proovinud nii ja naa ning vahetanud ka tarkvara versioone ja ainult port 80,8000, 8080 on lahti.
Ja erinevates foorumi teemades olen vist kõike juba proovinud mida on pakutud.
Seega tõesti ei viitsi hakata kõike otsast peale kirjutama siia ning pistan mõne lingi oma teemadest siia, et saaksite ennast asjaga kurssi viia.
Ootaks just abi neilt kes ise omavad sellist karpi või tõesti viitsivad süveneda antud probleemi ja arvavad suutvat pakkuda asjaliku infot. Miskit suvalist "puusalt" umbkaudseid pakkumisi ja pläma pole mõtet kirjutada.
Kui peaks olema oluline siis arvutites kõigis jookseb linux kuigi see ei peaks olema üldse oluline sest arvutid siia ei puutu. Kogu jama on kinni ruuteris ja üsna suure tõenäosusega on karbi tarkvaras miski BUG.
Karbis hetkel töös tarkvara Frimware versioon V1.00(AAYE.9)C0 ja moduli versioon D18QC_v03.01 ehk siis kõikse uuem versioon. Proovitud on ka erinevaid vanemaid versioone.
Siit alt leiab lingid kust leiab eelnevaid arutelusid.
Kõikse esmasem https://pingviin.org/fpost84587.html#84587
Siis jätkuks juttu tulemüüri teemal https://pingviin.org/fpost84605.html#84605
Ja kes jagab soome keelt siis siin jutt operaatori lehel https://yhteiso.telia.fi/t5/Puhelinliittymat-ja-mobiilinetti/Opengate-Yhteyspiste/m-p/161921/highlight/true#M9480 peaks algama kohe minu postitusega, Kasutaja olen seal "iffiolen"
Loodan udupeenelt, et ehk leidub mingi asjalik lahendus või väärtuslik vihje kellelgi kuigi arvan, et on proovitud kõike ja ilma tootja BUG-i parandust ei muutu miskit. Operaatori lehel väideti olevana just trakvara BUG ja soovitati küsida tootjalt ehk neil valmimas miski uus parandatud versioon. Küsisin ka seda kuid väideti, et muud pole pakkuda kui see mis on saadaval ametlikult. Ehk siis karbike kasutab kõige paremat ja uuemat versiooni tarkvarast.
Tänud juba ette kes viitsib süveneda ning kaasa mõelda ja pakkuda ehk ka miskit nõu/abi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.01.2018 09:51:14
|
|
|
Oleks sa Eestis ja samasugust ruuterit kasutava Telia võrgus, siis siin olev soft versiooniga 4 töötab.
Niipalju kui aru saan siis nendele ruuteritele tellib softi ISP ise kui mingi bugi seadmes ja Telia Eesti puhul olid erinevad bugid versioonides 1,2 ja 3.
Portide suunamine tomis kõigis va. ei saa suunata porti 80.
Ainult kaks küsimust, kas ruuteri lan ip on default või muutsid seda millekski teiseks?
Kas DMZ funktsiooniga ei suundu ka ükski port arvutile?
Ja kuna ma su teisi poste muualt ei lugenud siis eeldan, et arvutis ikka vastavad teenused portidel jooksevad nng arvuti tulemüürist läbi lubatud?
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.01.2018 10:31:27
|
|
|
tsitaat: |
Seega tõesti ei viitsi hakata kõike otsast peale kirjutama siia ning pistan mõne lingi oma teemadest siia, et saaksite ennast asjaga kurssi viia.
|
sina ei viitsi, miks peaks keegi viitsima? vaheta seade sellise vastu, millest aju üle käib või mis poleks ISP poolt telliseks konfitud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
16.01.2018 12:29:41
|
|
|
Üks bug on ja port 80`ga. peaks aitama Security-> Firewall->Services: Enable WAN stealth Mode eest linnuke ära võtta.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.01.2018 14:46:04
|
|
|
madmel kirjutas: |
Üks bug on ja port 80`ga. peaks aitama Security-> Firewall->Services: Enable WAN stealth Mode eest linnuke ära võtta. |
Ja mis ta sellega saavutab, teeb ruuteri WEBui "turvaliselt" väljaspoolt nähtavaks?
Mul on tunne, et tal on seal tervikuna portide suunamisega mingi probleem.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
16.01.2018 15:06:50
|
|
|
Just katsetasin....ei teinud web ui nähtavaks....aga vähemalt ühel kunagi hakkas port 80 selle peale tööle ...aga jah..."üldised" bugid seal olemas jah...
Muidugi võib ka määrata teise pordi kui 80 seadmele...või peaks ka töötama kui väline port teine panna aga ei ole kindel...ei mäleta...
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.01.2018 15:10:08
|
|
|
Just katsetasin....ei teinud web ui nähtavaks....aga vähemalt ühel kunagi hakkas port 80 selle peale tööle ...aga jah..."üldised" bugid seal olemas jah...
Muidugi võib ka määrata teise pordi kui 80 seadmele...või peaks ka töötama kui väline port teine panna aga ei ole kindel...ei mäleta... |
kui ainult see port probleemiks oleks siis olen teinud ka nii:
väljast 8080> sisse 80 pordile. Parem ongi, et turvakaamera login kohe ip pihta vaadates ei avane vaid tuleb 8080 kirjutada. (skänneritest muidugi ei päästa aga ei peagi)
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
16.01.2018 15:12:29
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Muidugi võib ka määrata teise pordi kui 80 seadmele...või peaks ka töötama kui väline port teine panna aga ei ole kindel...ei mäleta... |
kui ainult see port probleemiks oleks siis olen teinud ka nii:
väljast 8080> sisse 80 pordile. Parem ongi, et turvakaamera login kohe ip pihta vaadates ei avane vaid tuleb 8080 kirjutada. (skänneritest muidugi ei päästa aga ei peagi) |
See on õige küll....vabandust aga ma ei tea, aga kes "loll" kasutab oma turva seadmete jaoks porti 80 või mõnda muud laialt levinut
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
16.01.2018 15:19:29
|
|
|
Kuidas sa pordi lahtiolekut kontrollid?
Sul peab mingi teenus konkreetsel pordil vastama ka et lahtiolekut kontrollida.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|