Kuradima Justin Sun ikka oskab tahab TRON-i otseses mõttes kuule saata... vaevalt siit SpaceX koostöö tuleb aga vend on hakanud followima SpaceX ja Elon Muski Twitteris coincidence?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kas kuu peale saatmine otseses või ülekantud mõttes? Mulle tundub viimane realistlikum. Mida mina näen, on järjekordse põhja kärssava krüpto juhtfiguuri meeleheitlik katse mõttetu trikiga tuntust koguda. Kuu peale saatmine seda ju kuidagi paremini toimima ei pane reaalses maailmas, aga no mõne lolli ikka ajab leili
Kas kuu peale saatmine otseses või ülekantud mõttes? Mulle tundub viimane realistlikum. Mida mina näen, on järjekordse põhja kärssava krüpto juhtfiguuri meeleheitlik katse mõttetu trikiga tuntust koguda. Kuu peale saatmine seda ju kuidagi paremini toimima ei pane reaalses maailmas, aga no mõne lolli ikka ajab leili
Meh, hea turundus ikka parem kui null turundus. TRON-il on päris kõvad koostööpartnerid juba, midagi siit tuleb kindlasti, hetkel saab pennide eest veel seda kuigi eks õigem oleks olnud osta kui see alla sendi maksis. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ilmselt oli ikka väga väga pupu neil, aga jah.. exit scami kahtlust polnud minu poolt kordagi, aga veits nõme olukord oli ikka _________________ ..||..
Ilmselt oli ikka väga väga pupu neil, aga jah.. exit scami kahtlust polnud minu poolt kordagi, aga veits nõme olukord oli ikka
Gox´iga ei uskunud ka keegi algul kui lõpuni välja.
Nujah, aga Goxil see hakkaski kohe finantsprobleemidega peale ja kestis jupiti päris kaua. Ei olnud nii et pannakse plaaniliseks hoolduseks ühel öösel kinni ja sõidetakse ära palmisaarele. Kohtuasjad, arvete külmutamised, dollarites arveldamise raskused jne Ja see kõik ammu enne kui nad oma "kadunud coinide" probleemiga tegelema hakkasid. Ja tagantjärele vaadates Karpeles just siis kui see jama peale hakkas ilmselt alustaski paljaksvarastamise plaanide haudumist.
Bitfinex tehti ju ka paljaks millalgi, kas ei? Ja tegutsevad ikka edasi. Seega selleks et vasakule panna, pole tarvis veel uksi sulgeda. Ütled lihtsalt, et ups, täna öösel käisid häxorid. Küll me teile millalgi tagasi maksame, kui aega saame.
See-eest aga "uus kood developmentis töötas, aga laivi lastes lendas kõik õhku" ja "rollbacki millegipärast enam teha ei saa" on mulle mitmekordselt intiimselt tuttav, niiet selle vabandusega saab minu käest alati enne kaastunnet kui kahtlust välja meelitada
Võtame võrdluseks kõik jaanuarid eelnevatel aastatel ja tundub, et ei tohiks ju häda olla.
Lihtsalt eelmise aastaga kogunes rohkem uljaid investeerijaid ja kõikumine suurem.
Võib teha see olukord paljusid rahutuks aga kui sul on strateegia siis ei morjenda see üldse. Tuleb endale antud lubadustest kinni pidada ja rahus muude asjadega tegeleda.
_________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.