|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
rex
HV Guru

|
12.01.2018 13:39:12
|
|
|
| Mina ka aru ei saa, kui pikalt neid ette panema peab, kui konkreetset korduste mustrit ei tekita? Mul on samsa native kellaga tööpäevadel 7.30 ja lisaks üks ajutine profiil, millel muudan tavaliselt kellaaega, kui ekspromt tarvis. Mõnikord lisan veel kiirelt mõne meeldetuletuse, kuigi jah, need võiks pigem reminder-ite alla käia. Aga et hakata käsitsi mingit järgmist nädalat ükshaaval ette progema? Milleks? Homme tuleb asteroid. Samas ma saaks ju samsa rakendusse ka terve posu üksikuid või korduvaid äratusi luua.
|
|
| Kommentaarid: 249 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
12.01.2018 13:55:34
|
|
|
Te ei jaga üldse matsu lahti.. lahmite siin oma kellaaegu. Mina ostsin äratuse rakenduse selle jaoks, et oleks võimalik seadistada äratuse pikkust. Kui kaua vibreerib.. millal hakkab enda valitud muusika vaikselt mängima.. millal hakkab valjenema. Kuidas äratus lõpetada, mitme minuti pärast uuesti äratab kui pole ülesse ärganud. Mitmed tel. sisesed äratused pistavad kohe karjuma. Aastad on küll edasi läinud aga kunagi samas ruumis magasid sülelapsed.
Lisaks nagu ma ütlesin. Äpp on igaljuhul minujaoks parem.. taastan tehase seaded.. vahetan tel. Siis äratus jääb ikka samaks. Ernevatel tel. on erinev lähenemine, ei viitsi katsetada ja uurida kuidas ja mis teatud mudelil töötab. Tõmbad äpi alla ja kõik on nagu 7a. tagasi.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
12.01.2018 14:15:55
|
|
|
Alarmdroidiga võib ka selline lugu olla, et sa ei saagi selle vajalikkusest aru enne kui seda kasutanud oled.
Soovitan paigaldada ja natuke tutvuda sellega, isegi kui arvad, et ei vaja seda.
Mul on ta näiteks pandud igaks juhuks äratama kaks korda järjest ja teisel korral ilma snooze võimaluseta ja ärritavamalt (muusika asemel piiksub).
Lisaks on eriti kõva unega magajatel võimalik lülitada sisse kella vaigistamiseks mõistatuse lahendamine. Olen seda proovinud, unise peaga oli liiga ärritav. Aga ehk kellelegi meeldib.
Ja siis muidugi loeb ta mulle igal hommikul ilmateadet ette...
Võimalik on muusikaks sättida ka netiraadio striime.
Lisaks on ta mul pandud äratama lõunapausi meeldetuletuseks. Droidi tavaline märguanne on liiga tagasihoidlik sel puhul. Sama on iganädalase töökoosoleku märguandega jne.
Ja siis ehk vähe tavalisem asi on snooze telefoni ümberpööramisega ja lõpetamine raputamise/koputamisega.
Lisaks kasutan üsna sageli kiirelt seatavat taimeriga äratust kas siis mingiks märguandeks mingi aja möödumisel või tõepoolest äratamiseks. Näiteks kui olen väga väsinud ja unine ja tahan mingi pooletunnise, tunnise või veidi pikema uinaku teha ja pärast edasi tegutseda.
Need on ainult mõned näited. Nagu ma ütlesin, seadistusvõimalusi on väga palju ja neid saab igal äratusel erinevaks seada. Seejuures on seadistamine äärmiselt kiireks ja mugavaks tehtud.
Uue äratuse (näiteks taimeriga äratuse) loomisel võib aluseks võtta mingi olemasoleva äratuse (muusika, valjenemise aeg, etteloetav teade, snooze võimalus jms jäävad samaks, lihtsalt äratuse tüübi ja aja paned paika)
Need on ainult mõned näited. Igaüks küllap leiab endale midagi uut ja meeldivat sealt, millest puudust tunda siiani ei osanudki.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.01.2018 14:28:44
|
|
|
Mingi lihtsa asja olete lihtsalt ulme teaduseks teinud endale ja nüüd tagantjärgi õigustate seda teguviisi ja ytlete, et see ainuõige. Miks telefoni enda taimer ei sobi näiteks? Taimer stopper miljon äratusvõimalust on mul igas androidis native olemas olnud
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.01.2018 14:48:40
|
|
|
| softis kirjutas: |
| NATAS999 kirjutas: |
no mis asja, mul HTC kunagi oli, sellel oli mitu äratust sama moodi sai panna päevade kaupa, huiveil sama moodi, nexusel. mis lutsud teil on, et eraldi veel peab ostma mingi äratusäpi? isegi vanal nuppudega sony ericcsson oskas mitut äratust päevade järgi teha. |
Sa lahmid jälle nagu puberteedieas kutt, kes esimest korda seksi sai.
Kas su vanadel telefonidel sai ka kalendripäevade kaupa määrata äratust? Lihtsalt nädalapäevade kaupa oli vanasti levinud minu meelest. |
ise lahmid siin nagu seksi saand pubekas. pole seksi unes ka kurat näinud ja nüüd tuleb siin seletama, millal kellega kus ja kui palju ma parajasti teind olen pista see oma seksimine endale tead sinna kus päike ei paista ja lind ei laula. muud juttu enam ei ole, ükskõik kus või mis, ikka ainult üks sama teema igal pool kes kellele kuhu millega seksib.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
12.01.2018 15:43:08
|
|
|
see alarmdroid tundub suht kasulik asi minusugusele lollile kel igaks juhuks mitu äratuskella pandud on .. igaks juhuks. Pole hommikut olnud juba aastaid, kus kell snooze peale ei läheks.. vahepeal lükkan paremale (snooze) asemel vasakule, siis lisad head, muidu pupu homme proovin selle mõistatusülesande ka ära, äkki selle ajaga kui lahendatud saab, enam silm kinni ei vaju
E: NATAS999 & softis, võtke tuba
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
12.01.2018 15:55:53
|
|
|
õppige parem esimese äratuse peale üles tõusma.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
12.01.2018 16:04:29
|
|
|
| rtfm99 kirjutas: |
| õppige parem esimese äratuse peale üles tõusma. |
ei suuda .. ilgelt lahe mõte tundub ööse 3-4ni üleval passida, et hommikul 10st jälle kuidagi ärgatud ei suuda esimese kella peale
varem magama minek - proovitud, idee on hea, aga sellest ei tule miskit välja
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
12.01.2018 16:11:18
|
|
|
Võiks erinevate inimeste vajaduste küsitavuse siiski teemast välja jätta.. st. imestada ja küsida ju võib, ent rääkida, et inimestel teatud vajadusi olla ei tohiks, on jabur.
Las ärkavad mitme äratuse peale ja panevad äratusi ette kasvõi sajandiks. Kui sinu kõrval ei ärka ja sul sajandiks äratusi ette panna ei käsi, siis võiks sisuliselt asjast rääkida, ehk kuidas ja mida teha.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.01.2018 16:19:44
|
|
|
| muffyN kirjutas: |
ei suuda .. ilgelt lahe mõte tundub ööse 3-4ni üleval passida, et hommikul 10st jälle kuidagi ärgatud ei suuda esimese kella peale
varem magama minek - proovitud, idee on hea, aga sellest ei tule miskit välja  |
nõrk, 1-2 ajal magama ja 5 ajal üles. saab küll.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
12.01.2018 16:23:20
|
|
|
varem magama minek - proovitud, idee on hea, aga sellest ei tule miskit välja  |
nõrk, 1-2 ajal magama ja 5 ajal üles. saab küll. |
mind ei saaks mitte mingi imeväega 1st magama .. rääkimata sellest et 5st üles
nii.. homseks äratused pandud, äkki saab mõistlikult üles..
rmc +1
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
12.01.2018 16:29:27
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Te ei jaga üldse matsu lahti.. lahmite siin oma kellaaegu. Mina ostsin äratuse rakenduse selle jaoks, et oleks võimalik seadistada äratuse pikkust. Kui kaua vibreerib.. millal hakkab enda valitud muusika vaikselt mängima.. millal hakkab valjenema. Kuidas äratus lõpetada, mitme minuti pärast uuesti äratab kui pole ülesse ärganud. Mitmed tel. sisesed äratused pistavad kohe karjuma. Aastad on küll edasi läinud aga kunagi samas ruumis magasid sülelapsed.
Lisaks nagu ma ütlesin. Äpp on igaljuhul minujaoks parem.. taastan tehase seaded.. vahetan tel. Siis äratus jääb ikka samaks. Ernevatel tel. on erinev lähenemine, ei viitsi katsetada ja uurida kuidas ja mis teatud mudelil töötab. Tõmbad äpi alla ja kõik on nagu 7a. tagasi. |
Mina ostsin ~20€ eest Xiaomi Mi Band 2 ning see äratab, ilma teisi segamata.
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
12.01.2018 16:33:24
|
|
|
| LKits kirjutas: |
Lisaks nagu ma ütlesin. Äpp on igaljuhul minujaoks parem.. taastan tehase seaded.. vahetan tel. Siis äratus jääb ikka samaks. Ernevatel tel. on erinev lähenemine, ei viitsi katsetada ja uurida kuidas ja mis teatud mudelil töötab. Tõmbad äpi alla ja kõik on nagu 7a. tagasi. |
Mina ostsin ~20€ eest Xiaomi Mi Band 2 ning see äratab, ilma teisi segamata. |
+1
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
12.01.2018 16:50:34
|
|
|
Halvad harjumused toituvad regulaarsest harjutamisest.
mind ei saaks mitte mingi imeväega 1st magama .. rääkimata sellest et 5st üles  |
Aasta(kümne)d pole vennad. Küll jõuab ka sinuni aeg, kus kobid kell 9-10 kotile ja ärkad kell 5-6 ilma mingi kellata. 10a tagasi tundus endale ka, et jään millestki ilma, kui 3-4-ni öösel üleval ei passi...
Aga noh, kui keegi Airdroidi vajab, ega kätt ette panna ei saa. Samamoodi nagu ei tasu selle kasutajatel teha suuri silmi, et kuidas teised ilma hakkama saavad.
|
|
| Kommentaarid: 249 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
12.01.2018 17:07:02
|
|
|
| rex kirjutas: |
Aasta(kümne)d pole vennad. Küll jõuab ka sinuni aeg, kus kobid kell 9-10 kotile ja ärkad kell 5-6 ilma mingi kellata. 10a tagasi tundus endale ka, et jään millestki ilma, kui 3-4-ni öösel üleval ei passi... |
ära hirmuta, mul veel sinnani väääga pikk teekond
Natuke teemasse kah;
ACR keerati viimase updatega piixu, ei salvestagi automaagiliselt kõnesid .. või õigemini, mitte miskit ei salvesta .. krt just täna oli vaja. loodetavasti teevad korda kiirelt
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
12.01.2018 20:30:04
|
|
|
| rex kirjutas: |
Halvad harjumused toituvad regulaarsest harjutamisest.
mind ei saaks mitte mingi imeväega 1st magama .. rääkimata sellest et 5st üles  |
Aasta(kümne)d pole vennad. Küll jõuab ka sinuni aeg, kus kobid kell 9-10 kotile ja ärkad kell 5-6 ilma mingi kellata. 10a tagasi tundus endale ka, et jään millestki ilma, kui 3-4-ni öösel üleval ei passi... |
mul ka penskarirežiim - kuskil 22.30 kanti magama ja 5-6 vahel luuk lahti (äratus on igaksjuhuks 6.00 ja siis ka paarikümne sekundiga jalul). tööl vaja 8-ks olla, kodust vääga aeglaselt rattaga minnes venitab ehk 10min välja, üldjuhul pigem 5-6min
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.01.2018 10:29:27
|
|
|
21 magama. 7 üles. 9 tööle
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.01.2018 11:09:35
|
|
|
| 10h und? TF sa teed, et nii palju tarvis?
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.01.2018 11:20:21
|
|
|
Mõnikord olen metsik ja lähen 22:30 magama. Dno, sittagi ei tee, meeldib magada
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
13.01.2018 11:56:52
|
|
|
nojah, mõni magab, mõni raiskab selle mitte-magatud aja põmst mõttetute tegevuste peale, maitse asi
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
13.01.2018 12:10:36
|
|
|
bwahahah, alarmdroid on äge asi .. selle ajaga kui mõistatuse ää lahendasin, et kell snooze peale läheks, oli uni juba läinud .. worth it
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
13.01.2018 13:31:11
|
|
|
| Sold OUT, ühe jutiga magad ära ka selle kõik? mul kipub ikka juba peale 6-7h luugid lahti tegema.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
13.01.2018 14:02:41
|
|
|
muffyN, läbi katsetada võiks ikka enne kasutuselevõttu
Vb. vaheta mõne nädala jooksul äratusäppe, et esimese korraga üles saada ja saad halvast harjumusest lahti hoopis?
Kisub läbuks teema.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.01.2018 18:25:18
|
|
|
| Sold OUT, ühe jutiga magad ära ka selle kõik? mul kipub ikka juba peale 6-7h luugid lahti tegema. |
Jah. 3-4 ajal vaatan ikka kella. Teinekord ootan tunnikese, et uni tuleks jne
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Henry
HV veteran
|
17.01.2018 17:29:13
|
|
|
Kas android telefoni näitab äpi või seadistusega mingil kujul, kui sissetulev kõne on suunatud nrilt.
Nokial oli noolemärk vms.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
19.01.2018 15:17:06
|
|
|
Mingi jama on lahti Samsungi pidigaleriiga. Kui fotokaga pildi ära teed, siis on seal päästiku kõrval ikoon, millega saab kohe galeriisse ja üldjuhul siis värsket pilti näha. Mingi hetk hakkas see nupp järjekindlalt ühele videole viima. Ükskõik kuidas vahepeal mööda galeriid lappasin ja kuhu pidama jäin, järgmine kord ikka sama video ees. Kustutasin selle video lõpuks hoopis ära - siis hakkas ühe teise video juurde suunama. Need videod hoopis erinevast ajast-kohast.
Kui pildi ära teen, on ikoonil näha küll õige asi, aga klikates tuleb ikka sama video ette. Kui lihtsalt kaamera äpi lahti teen, on sellel ikoonil hoopis üks suvaline, mujalt telefoni laetud pilt.
Ja lõpuks... galeriisse on kõige algusesse tekkinud kuupäev 1. jan 1970, mille all 9 halli pilti (ilma sisuta).
EDIT: niikaua, kui kirjutasin ja telefoni näppisin, leidsin juba ise põhjuse ja lahenduse, aga ei raatsi eelnevat teksti ära ka kustutada - ehk satub keegi veel sama probleemi otsa
Kuidagi sain jälile, et need 9 halli 1970 aasta thumbnaili on hiljuti veebikaamerast laetud pildid. Kustutasin need ära ja oligi kõik normaalne. Päris müstilisi asju juhtub
Android 7 ja Note5.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
19.01.2018 15:28:34
|
|
|
mingisugune google poolt pekki tuunitud liinuksi librareerimissüsteem. eks see galerii kipub ikka vahest katki minema.
ei ole mingit kataloogi puud, et vot siin on videod, siin on pildid, vaid aparaat ise vaatab, et ohoo, see rida bitte näeb välja nagu oleks vist tegemist pildiga, davai, läheb galeriise kuskile suvalt.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.01.2018 22:55:21
|
|
|
ma Samsung S2-ga veel kasutasin tootja pildirakendust. Z3C-le kolides sai üsna ruttu selgeks, et Sony "Album" ei kõlba kuskile. siis kolisin 3rd party appile, Piktures. oluliselt asisem ja ilmselt igal telefonil sama nägu. paari aasta jooksul pole puuke ka kohanud.
keegi siitsamast vist soovitas seda...
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
19.01.2018 23:29:25
|
|
|
Mis sulle SONY albumi puhul pinda käis?
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
20.01.2018 10:19:37
|
|
|
ausaltöelda ei mäletagi. tol ajal oli veel Lollipop ja selle Album.
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
21.01.2018 12:44:10
|
|
|
| arm2004 kirjutas: |
ma Samsung S2-ga veel kasutasin tootja pildirakendust. Z3C-le kolides sai üsna ruttu selgeks, et Sony "Album" ei kõlba kuskile. siis kolisin 3rd party appile, Piktures. oluliselt asisem ja ilmselt igal telefonil sama nägu. paari aasta jooksul pole puuke ka kohanud.
keegi siitsamast vist soovitas seda... |
Aga kui kaamera äppist sinna värskelt tehtud pildile vajutada, siis ta ju ikka avab selle Album rakendusega?
|
|
| Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
21.01.2018 20:13:12
|
|
|
Puhtale droidile peab ise galeriirakenduse leidma. Kaamerast pilti avades ovab selle miskine pildivaatur.
Google enda Photos kärab küll.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
22.01.2018 18:43:11
|
|
|
| DJope kirjutas: |
| arm2004 kirjutas: |
keegi siitsamast vist soovitas seda... |
Aga kui kaamera äppist sinna värskelt tehtud pildile vajutada, siis ta ju ikka avab selle Album rakendusega? |
seda küll. sellest ilmselt pole pääsu.
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
27.01.2018 04:57:39
|
|
|
| Omanikele ju head uudised.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.01.2018 11:08:05
|
|
|
Quickpic saatus kah. Kuigi see nii hulluks küll peale ülesostu ei läinud nagu ESE.
Nujah eks siis tuleb MXP uuendused tagasi lükata. Õnneks automaatsed uuendused on mul kinni keeratud.
Peab uuesti VLC kah testima. Siis kui VLC tuli Androidile oli see kehvapoolne võrreldes MXP'ga. Arvutis kasutan VLC niikuinii.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
number
külaline
|
27.01.2018 12:03:26
|
|
|
...
viimati muutis number 01.04.2019 01:12:28, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.01.2018 12:10:22
|
|
|
Vlc ei ole moblal üldse hea
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
27.01.2018 12:22:29
|
|
|
| VLC better get thekr shit together. Moblaversioon hetkel jah ikka päris niru.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
27.01.2018 18:45:10
|
|
|
| number kirjutas: |
Hiljuti saigi vlc-le üle mindud.
Lambist ei osanud enam mõningaid streame mängida ja ajas telefoni sigakuumaks kui üle neti midagi kuulata/vaadata. |
Mingite streamide mittemängimine on/oli seotud nagu ikka tasuliste codecite vms. jamaga. Pane MX enda poolt toetatud Custom Codec pack peale ja toimivad ka need streamid.
Info siit: https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
30.01.2018 18:23:47
|
|
|
| Mobiili ID ei toimi. Tele2 menu nimelisest appist ei saa mitte midagi teha. Restart ei aita. Ideid?
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
30.01.2018 21:15:59
|
|
|
Tele2 helistada.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.01.2018 21:19:29
|
|
|
mobiil id on nagunii eilne päev. SmartID on tulevik
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
30.01.2018 22:16:54
|
|
|
| salatoimik, minu jaoks ei ole niikaua minevik näiteks kuni Luminor pank ka seda SmartId kasutama hakkab.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
30.01.2018 22:17:48
|
|
|
| Luminor ja coop pank võiks kasutusse võtta.. oleks mõlemaid vaja.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.01.2018 22:18:11
|
|
|
2 kliendi pärast vast ei raatsita
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.01.2018 23:18:02
|
|
|
Coop Smardi peale on pigem nädalate küsimus, neil väljatöötatud brand ja uued rakendused olemas, päris kenad
Luminor - meh...
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
30.01.2018 23:20:05
|
|
|
| eesti.ee ka ei toimi selle "tulevikuga"
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.01.2018 23:23:51
|
|
|
Aja küsimus pakun ja kasuta pangalinki tuntud pankadelt, töötab nagu kulda.
Swed võttis isikoodi nõude ka logimisel maha, mis veel nuriseda.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.01.2018 10:49:41
|
|
|
| Luminor ja coop pank võiks kasutusse võtta.. oleks mõlemaid vaja. |
Luminoril (vähemalt exNordea klientide jaoks) on olemas oma koodirakendus.
Jah on küll üks täiendav asi mida installida (netipangas vaja seadistada), aga töötab hästi ja kiirelt.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|