Dark Souls Remastered will be 50% off (mitte tasuta ) if you own the original
tsitaat:
Along with a remaster of the original Dark Souls, Bandai Namco announced a trilogy box set that includes that game, Dark Souls II: Scholar of the First Sin, and Dark Souls III plus all the DLC from all three games.
The collector's edition looks amazing, though it's selling for the rather whopping price of 49,800 yen, or just under $450 US.
But just look at this thing:
Credit: From Software
Dark Souls Trilogy
The contents include:
The games, obviously.
Each game's soundtrack.
A set of artwork.
An encyclopedia that includes every single item and its flavor text from all three games.
An awesome bookend set with the Elite Knight (Oscar of Astoria, basically) and a bonfire on each end.
Teevad nüüd sellise graafika, mis juba algusest peale modiga sai tehtud.
Ma loodan, et nad seda r6vedat halli/pruuni graafikat DS3st, siia ei topi. _________________ zero
DS1s ja 3s polegi väga midagi remasterdada. DS1 tahab ainult seda outsaideri paarimegast patchi, mis lükkas graafika 1080p peale ja kõik muu oli super isegi hiirega mängides. DS3 oli praktiliselt perfect. Aga selle õõvastava DS2 asemel oleks võidud pigem Demon Souls-i PS4-le ja/või PC-le konvertida. Või siis äärgmisel juhul teha PÕHJALIKU DS2-e remake'i, sest praegusel kujul see mängida ei kannata. Üks kord olen sellest läbi vägistanud, kohutav. DS1 ja 3 samas nõrkemiseni ribadeks taotud erinevate klassidega ja NG-dega.
486 kirjutas:
Teevad nüüd sellise graafika, mis juba algusest peale modiga sai tehtud.
Ma loodan, et nad seda r6vedat halli/pruuni graafikat DS3st, siia ei topi.
_________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.