Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
karusloom
HV kasutaja
|
02.01.2018 14:06:45
|
|
|
Keegi igaks elu juhtumiks omale sahtlisse pci-e hub ka ostnud on, ajutine ruumipuudus sunnib mind h81 mobodele 7ndaid kaarte lisama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
02.01.2018 14:10:43
|
|
|
karusloom kirjutas: |
Keegi igaks elu juhtumiks omale sahtlisse pci-e hub ka ostnud on, ajutine ruumipuudus sunnib mind h81 mobodele 7ndaid kaarte lisama. |
Kas 7 kaarti on viimane piir mis veel töötab H81'ga? Rohkem panna siis enam ei buudi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
karusloom
HV kasutaja
|
02.01.2018 14:29:30
|
|
|
TREMAN kirjutas: |
Keegi igaks elu juhtumiks omale sahtlisse pci-e hub ka ostnud on, ajutine ruumipuudus sunnib mind h81 mobodele 7ndaid kaarte lisama. |
Kas 7 kaarti on viimane piir mis veel töötab H81'ga? Rohkem panna siis enam ei buudi? |
Neti avarustes ringi kolades kõlab väide,et tava biosiga kindlasti mitte. Kindlasti kannatab resursse ringi majandada vastava prosega aga kes see viitsib ratast leiutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Catfish
HV kasutaja

|
04.01.2018 09:59:43
|
|
|
KAMY kirjutas: |
Catfish kirjutas: |
yerba kirjutas: |
/.../ Ostad GTX 1070 või RX 580 seeriat /.../
|
Mis RX 570 kaartidel viga on, et need rahamasinaks ei kõlba?
|
Keegi midagi ei vastanud, siis tuli ise järele proovida - võtsin 4GB Pulsed:
karbist võttes teeb ainult 22 Mh/s ja suudab nii niru tulemuse juures õgida hämmastavad 120W ja väga kuumaks minna
Pärast driveri vahetust (Blockchain-Workloads-Aug23),
biosis mälu timingute kohendamist,
hirmus kõrge tootjapoolse tuuma OC langetamist,
mälu clocki suurendamist,
ja tuuma pinge langetamist
saab juba kaartidega samas toas viibida (55 - 65 *C, 100 W/kaart) ja ETH'i pool näitab piskut teenistustki (29 Mh/s kaardi kohta):
Spoiler 
Spoiler 
Kas keegi veel nende kaartidega mässab või kõik juba nii rikkaks saanud, et alla Vega ja 1080-e ei tegele
Oleksin jube tänulik, kui keegi viitsiks juhendada need RX 570-d efektiivselt kaevama! (Väärt nõu eest ei ole mul kahju ka natuke krüptoraha pudistada aitajale.) |
Vaata ehk saad siit (https://mining.help) abi või vähemalt mõned head näpunäited. |
29 4gb kaardist on jub top deal , 1-2 watti siia-sinna ei ole punnitamist väärt juhul kui sul kaevur töötab stabiilselt ja tõrgeteta. Siit edasi efektiivsemaks saad vaid õiget mynti kaevates. Have fun.  |
Tundub, et 29 on jah selline mõistlik tulemus mis erti kaarte ei piina
Proovisin, et mälu kannatab isegi 2100-ni pushida ilma erroriteta ja saab 30+ Mh/s kätte... aga see pole minu arvates kaartide piinamist väärt - las tiksuvad parem stabiilselt 29,2 Mh/s peal!
Eriti veel ajal, kui kaarte pole jälle saada... enne pühi tundus, et saadavusega enam probleeme pole... nüüd vaatasin, et puhta tühjaks ostetud kõik kohad
ja need mis alles on saanud hea litaka juurde hinda!
|
|
tagasi üles |
|
 |
kenkauksi
HV veteran
|
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
05.01.2018 05:19:05
|
|
|
kenkauksi, x1 sobib kõikidesse. Nii x16, x8 kui x4 pesadese
|
|
tagasi üles |
|
 |
kenkauksi
HV veteran
|
05.01.2018 06:31:48
|
|
|
Tänud. Mul 6 kaardi setup ja 1 riser puudu. Plaadil küll 2x 16 pesa olemas aga teine kaart kataks x1 pesa ära ja pean riseri ostma juurde ühe. Päev otsa jebinud ja 1 kaardi haaval saanud lisada. Jube jebimine ikka see mineri ehitamine. Eks järgmine lähe libedamalt
_________________ Cheap rotating residential proxies
Multichain cryopto payments made easy |
|
tagasi üles |
|
 |
Emteck
HV vaatleja
|
05.01.2018 11:39:40
|
|
|
/.../ Ostad GTX 1070 või RX 580 seeriat /.../
|
Mis RX 570 kaartidel viga on, et need rahamasinaks ei kõlba?
|
Keegi midagi ei vastanud, siis tuli ise järele proovida - võtsin 4GB Pulsed:
karbist võttes teeb ainult 22 Mh/s ja suudab nii niru tulemuse juures õgida hämmastavad 120W ja väga kuumaks minna
Pärast driveri vahetust (Blockchain-Workloads-Aug23),
biosis mälu timingute kohendamist,
hirmus kõrge tootjapoolse tuuma OC langetamist,
mälu clocki suurendamist,
ja tuuma pinge langetamist
saab juba kaartidega samas toas viibida (55 - 65 *C, 100 W/kaart) ja ETH'i pool näitab piskut teenistustki (29 Mh/s kaardi kohta):
Spoiler 
Spoiler 
Kas keegi veel nende kaartidega mässab või kõik juba nii rikkaks saanud, et alla Vega ja 1080-e ei tegele
Oleksin jube tänulik, kui keegi viitsiks juhendada need RX 570-d efektiivselt kaevama! (Väärt nõu eest ei ole mul kahju ka natuke krüptoraha pudistada aitajale.) |
Hetkel mässan ise ka samade kaartidega. Mis mäludega su kaardid on? Endal elpida ja 28mh/s väga stabiilne ei ole :s 1 kaart läheb kuumaks ja vent 100% peal, kui 70°C teine on kusagil 56°C peal. Õhtul üritan polarisega näppida ehk saab paremaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
05.01.2018 17:22:00
|
|
|
Hakkan täna/homme Sapphire Pulse RX 580 flashima, kas keegi oskab öelda, on riistvaral ka vahet? hetkel pole mingit uut masinat võtta siis mingi socket 775 Q6600 masin. Flashida võib ka julgelt sellega?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
05.01.2018 17:39:04
|
|
|
Hea oleks vist masin milel sisse ehitatud video või siis lisa videokaart, aga võin ka eksida.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
05.01.2018 19:54:51
|
|
|
dohc-48v12 kirjutas: |
Hea oleks vist masin milel sisse ehitatud video või siis lisa videokaart, aga võin ka eksida. |
Ehk siis flashimise aeg ei saa kasutada pildi näitamiseks seda sama kaarti, mida flashin?
Int videot mul ei ole sellel masinal aga mingi AMD käki kaardi leiaksin, 2x PCI-e peaks olemas olema. Teeb see midagi keerulisemaks?
Ise saan RX580 flashist aru nii:
1. Teen tavalise clean installi W10 legacy modes, installi ajal on RX580 juba masinas.
2. Win peal, installin need Crimsoni driverid ja restart.
3. Võtan ATI flash tooli salvestan stock biosi ära slelega
4. Polaris bios editoriga võtan salvestatud BIOSi lahti, täpselt nüüd ei tea, mis timingu read pean Sapphire RX580 8GB Pulse puhul üle kopeerima. (Oskab keegi seda öelda?) Salvestan muudetud biosi ära.
5. Ati flash tooliga Load Image, valin Polarisega muudetud ja salvestatud biosi ja program.
6. Resale ja peaks okei olema?
Puntid 3-5 siis korraga ja lõpuks restart.
Kas viimaste AMD ametlike driverite puhul pean kasutama Pixel patcherit vms?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
05.01.2018 20:14:34
|
|
|
C1rca kirjutas: |
Hea oleks vist masin milel sisse ehitatud video või siis lisa videokaart, aga võin ka eksida. |
Ehk siis flashimise aeg ei saa kasutada pildi näitamiseks seda sama kaarti, mida flashin?
Int videot mul ei ole sellel masinal aga mingi AMD käki kaardi leiaksin, 2x PCI-e peaks olemas olema. Teeb see midagi keerulisemaks?
1. Teen tavalise clean installi W10 legacy modes, installi ajal on RX580 juba masinas.
4. Polaris bios editoriga võtan salvestatud BIOSi lahti, täpselt nüüd ei tea, mis timingu read pean Sapphire RX580 8GB Pulse puhul üle kopeerima. (Oskab keegi seda öelda?) Salvestan muudetud biosi ära.
5. Ati flash tooliga Load Image, valin Polarisega muudetud ja salvestatud biosi ja program.
Kas viimaste AMD ametlike driverite puhul pean kasutama Pixel patcherit vms? |
Ma olen BIOSi võtnud uusima GPU-z variandiga ning kaardi üle fläshinud käsurealt. Mu meelest seda Windowsi flash tooli väga ei kiideta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KAMY
HV kasutaja
|
05.01.2018 22:29:26
|
|
|
Kas viimaste AMD ametlike driverite puhul pean kasutama Pixel patcherit vms? |
Pmts kõik õige. Siit saad lisaks lugeda https://mining.help/bios-mods/ . Ma olen saanud aru, et see Pixel patcher enamasti 570 kaardi teema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
06.01.2018 00:30:30
|
|
|
Ühe toiteka SATA kaabli järgi kannatab panna ühe SATA to PCI-e toitega riseri või ei tasu sata kaablit üldse nende toimisel kasutada? Mineritega kaasas olnud SATA to PCI-e toite kaablitel küll muidu kirjas 18 AWG ja üleminek ise tundub viisakas. Või ei kannata toitekal just see SATAosa sellist koormust? Videodes vaatasin, et mõni mees pani AX1200 järele ühe 4xSATA kaabli otsa 3 riserit ja ütles, et neljandat ei soovita panna kuna kaabel võib ära sulada. Ma olen siiani aru saanud, et sata kaabli otsast ei soovitata üldse risereid ega kaarte toita. Olen millestki valesti aru saanud?
viimati muutis C1rca 06.01.2018 00:36:41, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.01.2018 00:34:50
|
|
|
Ühe toiteka SATA kaabli järgi kannatab panna ühe SATA to PCI-e toitega riseri või ei tasu sata kaablit üldse nende toimisel kasutada? |
Oleneb kaartidest. Kui on 6pin power 470 reference, siis üle ühe on hirmus.
Muidu aga, kui kaardid saavad oma peamise suraka siiski PCIe otstest, siis pane 2 riserit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
06.01.2018 00:37:44
|
|
|
Ühe toiteka SATA kaabli järgi kannatab panna ühe SATA to PCI-e toitega riseri või ei tasu sata kaablit üldse nende toimisel kasutada? |
Oleneb kaartidest. Kui on 6pin power 470 reference, siis üle ühe on hirmus.
Muidu aga, kui kaardid saavad oma peamise suraka siiski PCIe otstest, siis pane 2 riserit. |
Jõudsin muuta juba eelmist posti. Siis tean, et üle 2 riseri enda HX1200 SATA kaabli külge ei topi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TheVisitor
HV vaatleja
|
06.01.2018 00:58:18
|
|
|
Ei leidnud otsitavat seega küsin.
Plaanin kokku pusida ühe kaevuri milles hakkaksin kasutama 6x MSI rx 580 gaming x kaarte.Kas 1200W toitekas on liiga overkill?
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.01.2018 00:59:23
|
|
|
TheVisitor kirjutas: |
Ei leidnud otsitavat seega küsin.
Plaanin kokku pusida ühe kaevuri milles hakkaksin kasutama 6x MSI rx 580 gaming x kaarte.Kas 1200W toitekas on liiga overkill? |
Ei ole overkill. Mõnusa piisava varuga on, soovitan.
Maksab ju vaid 20 eur rohkem kui 1000ne toitekas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TheVisitor
HV vaatleja
|
06.01.2018 01:10:42
|
|
|
Tänan vastamast
Põhimõtteliselt on komplekt paberil kokkupandud.Puuduvad veel ainult raiserid ja muu juhtme majandus.Seega ma usun,et tuleb veel küsimusi minu poolt
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
06.01.2018 01:13:24
|
|
|
Minu jaoks suurim probleem on hetkel kaartide flashimine, tundub, et Pulse RX580 8gb mudeli kohta ei ole eriti mingeid konreetseid näiteid saada netist. Ära brickida küll väga ei tahaks
Eks vist oleneb mäludest ka, homme masina viskan siis näen ära mis mälud üldse kaartidel on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
beam
HV kasutaja
|
06.01.2018 01:45:32
|
|
|
Tänan vastamast
Põhimõtteliselt on komplekt paberil kokkupandud.Puuduvad veel ainult raiserid ja muu juhtme majandus.Seega ma usun,et tuleb veel küsimusi minu poolt  |
Paberil komplekte kokku panna ei ole raske, keeruliseks läheb asi siis kui neid juppe reaalselt osta tahaks
Minu jaoks suurim probleem on hetkel kaartide flashimine, tundub, et Pulse RX580 8gb mudeli kohta ei ole eriti mingeid konreetseid näiteid saada netist. Ära brickida küll väga ei tahaks
Eks vist oleneb mäludest ka, homme masina viskan siis näen ära mis mälud üldse kaartidel on. |
Kui ise muudad bios-e siis pole ju vahet mis mälud seal on. 580 hashib nii või naa suht viisakalt (modituna siis)
Ja pole vahet kas on 570, 580 või 470 kaart, flashimine käib ikka ühtemoodi ja neid õpetusi on nett täis. Kui ei ole endas kindel siis tõmba näiteks PBE 1.6.5, sellega saad ühe klikiga timingud ära muuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
06.01.2018 01:48:49
|
|
|
beam kirjutas: |
Tänan vastamast
Põhimõtteliselt on komplekt paberil kokkupandud.Puuduvad veel ainult raiserid ja muu juhtme majandus.Seega ma usun,et tuleb veel küsimusi minu poolt  |
Paberil komplekte kokku panna ei ole raske, keeruliseks läheb asi siis kui neid juppe reaalselt osta tahaks
Eks vist oleneb mäludest ka, homme masina viskan siis näen ära mis mälud üldse kaartidel on. |
Kui ise muudad bios-e siis pole ju vahet mis mälud seal on. 580 hashib nii või naa suht viisakalt (modituna siis)
Ja pole vahet kas on 570, 580 või 470 kaart, flashimine käib ikka ühtemoodi ja neid õpetusi on nett täis. Kui ei ole endas kindel siis tõmba näiteks PBE 1.6.5, sellega saad ühe klikiga timingud ära muuta. |
Paljude neti õpetuste järgi olen vaadanud, et BIOSi .rom fail näebki natuke erinev välja. Praktiliselt minu mõistus võttis, et 1750Mhz strap kopeerida 2000Mhz strapi ja siis kaart sellega üle flashida. Osades kohtades nägin ka kus 3 või 4 mälude timingu lahtrit üle kopeeriti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
06.01.2018 02:34:03
|
|
|
Sai ka kunagi tehtud bootiv pulk ja command promptist flashitud, aga korra sai proovitud atiwinflash ja see nii krdi mugav et ei viitsi enam isegi masina juurde minna vaid flashib üle teamvieweri
Pmst mingi siuke järjekord:
*atiwinlash 2.7.4 admin modes käima
*seivid seal "vanabios.rom"
*avad selle polaris bios editoris ver1.5+ ja kopid strapid nii kuis meeldib ja seivid "uusbios.rom"
*lähed tagasi atiwinlashi ja lased peale.
*restart
*atikmdag-patcher
Ongi kõik. Jama aint selles et üle kolme kaardi ei mahu korraga nimekirja, või on mõni uuem versioon?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
TheVisitor
HV vaatleja
|
06.01.2018 12:06:46
|
|
|
beam kirjutas: |
Tänan vastamast
Paberil komplekte kokku panna ei ole raske, keeruliseks läheb asi siis kui neid juppe reaalselt osta tahaks |
Mul on reaalselt nagu asjad välja otsitud.See nn paberil nimekiri eksisteerib exeli tabelis ,kus asjad lingina kirjas ja hinnad juures.Nii on lihtne eelarvet koostada.Keeruliseks läheb kokkupanemine ja seadistamine
|
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
06.01.2018 17:57:59
|
|
|
Krt Intel DP45SG ei saanud isegi RX580-l pilti ette. Ilmselt liiga vana emaplaat...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|