Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1745, 1746, 1747 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.01.2018 16:06:20 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Hiljuti tekitas siin diskussiooni see ekraanile kuvatavate teavituste sisu ja kogus ning see häiris vähemalt siinseid kasutajaid. Ilmselt on mõistlik see teavituste arv madalal hoida.

... lihtsalt iroonia, kord on siinne kasutajaskond marginaalne mitte keegi, kelle järgi juhindumine oleks rumal aga kui vaja oma argumente või Telia otsuseid põhjendada, siis paistab, et kõlbab küll ...

jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.01.2018 16:07:26 vasta tsitaadiga

No sellise loogika järgi peaks tiinekate, pensionäride, uudistefriikide nurgad tegema.
Kanalite nimekiri jälle ära kaotada. Hetkel on 3-4 multikate kanalit listis .

tsitaat:

2018 saab olema paljude muudatuste/uuendustega. Aasta alles algas

Esimene uudis siis kohe "positiivne" icon_lol.gif
ok, see kanal kusagile pärapõrgu toppimine pole iseenesest probleem. Loogiline oleks kui võetaks nüüd kõik multika kanalid ära ja topitaks sinna.....muidu on nagu kirik keset küla

viimati muutis jeesus188 03.01.2018 16:46:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tompa
HV kasutaja

sõnum 03.01.2018 16:17:35 vasta tsitaadiga

Discovery Showcase HD pidi asendama Eurosport Newsi. Eurosport News oli nopitav Discovery mitte, siis ta ju ei asenda? thumbs_down.gif
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2018 16:43:20 vasta tsitaadiga

Tompa kirjutas:
Discovery Showcase HD pidi asendama Eurosport Newsi. Eurosport News oli nopitav Discovery mitte, siis ta ju ei asenda? thumbs_down.gif

Kellel nii oli, said eraldi teavituse muudatusest. Kõikide pakettide kasutajad, keda muudatus puudutas, sai teavituse.
ES news Noppekanali tellinud kasutajad said kõik selle kohta personaalse teavituskirja.
Asendasime selle lisakanalite paketis. Spordikanalite paketti ei lisandunud. Uus kanal kuidagi ei sobitu. Ka spordikanalite paketi tellinud kasutajad said teavituse. Täiesti uue kanali puhul teavitusi ei saadetud (lisandus, kasutaja kasuks).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.01.2018 17:30:09 vasta tsitaadiga

Minu arust võiks kõik sellest 7 eur HD paketist loobuda ja sellega Teliale märku anda, et see on mõttetuks muutunud.
Võtta 8 eur eest Lisakanalilte paket, sealt ise SD välja loopida kui ei meeldi ja saate rohkem HD kanaleid. Noppest võib ju selle iConcerti juurde võtta.
NatGeo HD kahe euri eest ma enam juurde ei võtaks. Kuidas see hind tuletatud on aga see on liig.
Iseasi, kes seda HD-paketti tasuta saavad.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 03.01.2018 17:55:48 vasta tsitaadiga

Mul lapsed jagasid kohe ära, et uus Kidzone on. Kuna ma tellinud midagi ei ole lisaks viimasel ajal, siis ei viitsinud lähemalt uurida. Kui arve oleks ka selle tõttu tõusnud, siis oleks alles uurima hakanud.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
DiilFM
HV vaatleja
DiilFM

sõnum 03.01.2018 18:19:53 vasta tsitaadiga

Nagu kirjutasin, kui kasutan lemmiklisti, siis ei märka kanalite lisandumist.
Ei ole elu-surma küsimus, aga nii kui lugesin siit nii sai ka üle kontrollitud
Kui arvate, et teavitustega risustate kasutajad üle, siis looge teavituste alla seadistamise võimalus, millise sisuga teavitusi kasutaja on valmis saama
Arved lükatud e-kanalisse ja neid ei loe . äikese hooaja ja uue filmi laenutusse lisandumise kohta teavitused tõesti ei huvita
tagasi üles
funny
HV vaatleja

sõnum 03.01.2018 18:42:27 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab infot anda kas saab endiselt Samsungi ja LG smart TV teleritega ilma selle tüünerita või on see nüüd kõikide televiisorite puhul vajalik?
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.01.2018 18:48:52 vasta tsitaadiga

funny kirjutas:
Kas keegi oskab infot anda kas saab endiselt Samsungi ja LG smart TV teleritega ilma selle tüünerita või on see nüüd kõikide televiisorite puhul vajalik?

Kel siiamaani on töötand, need vist saavad sama teleka peal edasi kasutada. Teised ei saa. Ja ei tule.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.01.2018 18:49:41 vasta tsitaadiga

DiilFM, mis kasu sul teavitusest on, ükskõik mis kanalis seda tehakse, see konkreetne infokild mida sul vaja on, on 90% ebaoluline sinu jaoks.
Kidzone+ oli oodatud kanal laste jaoks, selle teavtamine igale vanainimesele nii, et nad teavitust selgelt märkaks, oleks häiriv.
Kui iga kuu ja paari tagant vahetuvad mõned kanalid siis mind isiklikult see müra häiriks.

Klient kes on oodanud kanalit peaks selle ühest või teisest kanalist ise avastama kni pakkuja leiab vajaduse teavitamisest. personaliseeritud pakkumised ja teavitused on erineval kujul olemas ja täiendused tulevad sellele tulevikus kindlasti.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.01.2018 18:56:45 vasta tsitaadiga

2018 aasta telias. Hd pakett liidetakse kuhugi põhipaketti/lisapaketti vüi mis iganes need paketinimetused on. Tõstetakse paketi hinda 1-2€ ja öeldakse, et meil nüüd HD kanalid tasuta thumbs_up.gif
A.S.
HV Guru

sõnum 03.01.2018 19:00:31 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Kidzone+ oli oodatud kanal laste jaoks, selle teavtamine igale vanainimesele nii, et nad teavitust selgelt märkaks, oleks häiriv.

Tunduvalt häirivamad on tegelikult mõttetud teavitused, neid millegipärast endiselt saadetakse: tuli kaminakanal, päkapikk hakkas kamina eest läbi jooksma, tuli jõulupood, filmiriiulisse lisandusid mingid jaburdused jne...

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 03.01.2018 19:07:43 vasta tsitaadiga

A.S. kirjutas:
indrekp kirjutas:

Tunduvalt häirivamad on tegelikult mõttetud teavitused, neid millegipärast endiselt saadetakse: tuli kaminakanal, päkapikk hakkas kamina eest läbi jooksma, tuli jõulupood, filmiriiulisse lisandusid mingid jaburdused jne...

x miljon. Selle jura asemel võiks tõesti olla teavitused soodustuste kohta näiteks ja kanalite hooajalised pakkumised.

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.01.2018 19:16:36 vasta tsitaadiga

Kas on keegi kes ei kuulnud detsembris, et jaanuari lõpuni on lastenurk, lisakanalid ja salvestamine tasuta?
Kui jah, siis nüüd on viimane aeg tellida.

Igal juhul oli kaminakanali teavitus suuremale osale rahvast olulisem kui kidzone+
Valikute koht, kas tekitada häiriv teade vähestele kasutajatele või paljudele kasutajatele.
Teadet nagu oleks vaja, aga nagu pole ka, siin teemas kipubki sellepärast naljaviskamiseks minema, et kasutajad ise siin ka ei tea mida nad tahavad.

Teemas oli küsimuseks, et ei taha nagu teavitusi, teine tuleb ja ütleb, et nagu tahaks teavitusi.
Siis öeldakse, et tore, et tulid uued HD kanalid ja hinnale juurde ei pandud, teine ütleb, et miks mina neid tasuta selles paketis ei saa ja oleks justkui ülekohtune.

Lugesin ka pikkade vahedega teemat kui kõik läheb justkui positiivseks, siis otsitakse selles samas positiivsuses midagi negatiivset mida saaks närida.
Keda huvitab see Kidzone+, mina sain lapse käest teada, et see on lastepaketti tekkinud ja see võibki nii olla, Telia ei pea mulle ekraanile elutoas viskama, et mu laps saab nüüd Kidzone+ näha.
Jäägu igaühele oma arvamus ja niiöelda konstruktiivne kriitika.
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 03.01.2018 19:18:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Igal juhul oli kaminakanali teavitus suuremale osale rahvast oluline kui kidzone+

Ära nüüd mu järjekordset küsimust nokkimisena võta, aga mind huvitab, et millel põhjal sa seda nii kindlalt väidad?

tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 03.01.2018 19:21:54 vasta tsitaadiga

Sest ülemus ütles seda indrekp-le.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.01.2018 19:23:11 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
tsitaat:
Igal juhul oli kaminakanali teavitus suuremale osale rahvast oluline kui kidzone+

Ära nüüd mu järjekordset küsimust nokkimisena võta, aga mind huvitab, et millel põhjal sa seda nii kindlalt väidad?

Anti ametlikes kanalites teada thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.01.2018 19:25:23 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
tsitaat:

See on kuidagi tundunud statistika põhjal, et kaminakanal on teine peale jõulutunneli mis jõulude ajal telekast tuleb.
Olgugi, et igav ja sel aastal ka hakkiv aga küllap siis taustaks hea kui perega koos ollakse ja juttu aetakse.

Lastepakett on ilmselt ka populaarseim pakett aga kuna see juba on paljudel kasutusel, siis nagu ütlesin, + kanalist mööda minna on võimatu ja nemad saavad oma teavituse sealtsamast paketist.

Need kellel eelmainitud paketti pole kuid võibolla vajaks seda + kanali pärast on olematu number, seega teavitus kogu Telia klientuurile annaks kliendile ja Teliale võitu vaid olematu protsendi.
See ei tähenda, et seda teavitust ei tule, äkki saadi siit hea äriidee ja siiski tuleb, tänan siis meie foorumkonda icon_smile.gif
tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 03.01.2018 19:26:59 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
...
Teadet nagu oleks vaja, aga nagu pole ka, siin teemas kipubki sellepärast naljaviskamiseks minema, et kasutajad ise siin ka ei tea mida nad tahavad.
...
Kasutajad kes teavad mida tahavad ja julgevad sellest ka näiteks siin teemas teada anda tambitakse Telia töötajate poolt ruutu vait. Sest ettepanekud ja kriitika on mingil kummalisel põhjusel tabu.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 03.01.2018 19:27:04 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Minule on sellest kaminakanalist täiesti poogen. Kas mina olen siis nüüd väiksem osa rahvast?
Muide samamoodi on mulle sellest kidzonest poogen. Milline osa rahvast ma siis nüüd olen?
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 03.01.2018 19:27:49 vasta tsitaadiga

Ma vist hakkan vanaks jääma lihtsalt icon_rolleyes.gif

Aga mulle pole kunagi selline võltssära istunud...

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.01.2018 19:32:18 vasta tsitaadiga

Zuumbox kirjutas:
indrekp kirjutas:

Minule on sellest kaminakanalist täiesti poogen. Kas mina olen siis nüüd väiksem osa rahvast?
Muide samamoodi on mulle sellest kidzonest poogen. Milline osa rahvast ma siis nüüd olen?

Sina oled see osa rahvast, kes peaks teemas üles otsima selle osa rahvast kes tahab teavitusi, siis saab nendega vaielda ja kuu lõpus RockCafes ninasse anda icon_biggrin.gif
Paraku on rõõm Telia poolel arvata, kes ja millal mis teavitusi vajab.
Detsembris paigaldasin kliendile digiboksi ja iga kord kui standby tallasin ja tööle panin tuli 3-4 teavitust ekraanile, kõik erinevad.
Mõtlesin, et mis see klient küll peale minu äraminekut teinud oleks kui igakord boksi puhkereziimi paneb ja tööle paneb, oleks ekraan kirju olnud.

Isiklikult ei ole teavituste poolt, kuid see on Telia otsus ja kliendi teadmine. Sama nagu Õismäe (vms.) ringil sõites, vilkuvaid reklaame vahtides, ei saa üle ega ümber aga peab häirima.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.01.2018 20:07:27 vasta tsitaadiga

Oleks võinud õigel ajal kodulehele adekvaatse teate ülesse panna ja asi ants.
Nüüd keegi ei teagi, et see Kidzone+ on lisapaketis ka. Käib jahumine mingist lastenurgast.
Lisapakis on veel nüüd Epic Drama HD ja Discovery Showcase HD ja SD. Oskab keegi seletada, miks SD variant vajalik on.
Vene lisapaketis on mingi Kodune (4:3) kanal Amedia (16:9) asemel.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.01.2018 20:25:32 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Oskab keegi seletada, miks SD variant vajalik on.

Igasugust jama on seal, võimalik, et keegi vaatab. SD eesmärk on ilmselt Amino ja teised boksid ADSL otsas juhul kui HD alt veab.
Ei ole uurinud kas seal on ka sisu või subtiitrite erinevust aga osadel kanalitel oli ka sellepärast HD/SD eraldi mitte ühe automaatse kanalinumbri all.
tagasi üles
Scott
Kreisi kasutaja
Scott

sõnum 03.01.2018 20:48:38 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
...
Paraku on rõõm Telia poolel arvata, kes ja millal mis teavitusi vajab. ... Isiklikult ei ole teavituste poolt, kuid see on Telia otsus ja kliendi teadmine. Sama nagu Õismäe (vms.) ringil sõites, vilkuvaid reklaame vahtides, ei saa üle ega ümber aga peab häirima.

Pole küll minu asi (Alma Saarepera), sest pole Telia TV-d, aga kas Telia ei võiks lisada kõikidele pakettidele oma reklaami- ja teavitustekanalit, kus vastavalt siis sisu uuendab? Nagu Levira Tasuta TV kanal, kus ERRi ja TallinnaTV saadete promod vaheldumisi HübriidTV ja muude tehniliste teadetega jooksevad. Vaatab see, kes tahab ja vajalikuks peab. Tähtsamad eluliselt vajalikud teated võib jätta ekraanile hüppavate akendega edasiantavateks.

E: trükiviga parandatud

viimati muutis Scott 03.01.2018 21:05:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1745, 1746, 1747 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.