|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas ja kuidas mõjutab teie ostuotsuseid 1.juulist lõppev käibemaksuvabastus alla 22€ kaupadele? |
| Tellin vähem. |
|
74% |
[ 659 ] |
| Tellin rohkem. |
|
6% |
[ 57 ] |
| Ei lase end sellest häirida. |
|
13% |
[ 116 ] |
| Tellin endiselt neid kaupu, mida Eesti müüjad ei paku. |
|
5% |
[ 47 ] |
|
| hääli kokku : 879 |
|
| autor |
|
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
21.12.2017 20:16:52
|
|
|
| iceVice kirjutas: |
| Omniva laos vist ulme väga pikk järjekord pakk juba 12 kuupäeval Eestis. Ehk joppab ja saab jõulukingi kätte. |
Järeldad seda hiina fake trackingu alusel?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
21.12.2017 20:19:29
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
salatoimik, pallasti 28 on omniva peakontori aadress, kontori! sinna ma ei lähe midagi küsima ja ega seal ju ei ole ka nende "kandekeskus" või iganes moodi nad seda nimetasidki.
kuskil aga peab olema ka see nö. suur ladu, kust nad oma pakikesi laiali saadavad, väiksematesse kohalikesse kontoritesse, pakiautomaatidesse jne. vähemalt vanasti oli samas kohas ka teeninduslett, sealt siis sai küsida oma pakikeste kohta või paberiga käia oma kraami kätte saamas. |
Saab sealt ka pakke kätte, olen seal ise mõned korrad järel käinud.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
22.12.2017 00:07:26
|
|
|
| Trwind55 kirjutas: |
| beastbeats kirjutas: |
| Trwind55 kirjutas: |
| keegi bookdepository.com lehelt on tellinud? Postitamisest saab varsti kolm nädalat ja mida ei ole see on mu raamat. |
Aastate jooksul ca 20 korda tellinud - kirjuta neile ja uuri; samas pühade eelne "hullus"... |
15 tööpäeva ainult. Esiteks on raamat muljutud ja teiseks on ta vahepeal ujumas käinud. |
Kui tellituga rahul pole, siis pildid esemest ja paar sõna juttu juurde ning info klienditoe poole teele
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.12.2017 02:36:56
|
|
|
Leinö, hea teada...eks ma lähen uurin ka mõnikord kui midagi jälle kuidagi liiga kauaks unelema jääb praegu neil on asjad nagu jälle natuke liikuma hakanud, viimase paki ali message oli eile õhtul, et arrived eestisse. täna päeval omniva tracking isegi näitas sele kohta midagi ja õhtul tuli ka teavitus sms'ga
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.12.2017 16:53:19
|
|
|
Gearbestist samalt müüjalt mingi paariminutilise vahega tellitud 5st pakist 1 jõudis täna kohale.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.12.2017 17:39:19
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
| Gearbestist samalt müüjalt mingi paariminutilise vahega tellitud 5st pakist 1 jõudis täna kohale. |
Gearbestis on erinevad müüjad?
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
23.12.2017 18:14:05
|
|
|
Kust ma tean
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.12.2017 18:20:16
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| salatoimik kirjutas: |
| Gearbestist samalt müüjalt mingi paariminutilise vahega tellitud 5st pakist 1 jõudis täna kohale. |
Gearbestis on erinevad müüjad? |
Ei
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
23.12.2017 22:16:40
|
|
|
Nende FB lehelt
| tsitaat: |
GearBest
Yesterday at 12:32pm ·
Dear Valued Customers,
We kindly bring your attention to the fact that some unidentified hackers gained large amounts of personal data from other websites and are trying to use this data to deceptively sign into Gearbest. Immediately after identifying this irregularity, we have frozen a few hundred affected accounts and updated our IT system for suspicious IPs. The situation is completely under control.
However, for your personal account security, we kindly recommend that you change your password if you feel that it is too simple (password with a combination of letters, numbers and symbols are considered to be more complex). At the same time, we also recommend that you do not use the same email address and password on different websites.
We will always be 100% committed to maintain our website as a safe and reliable place for your guaranteed shopping experience.
If you have any queries or may need any assistance, please contact our Support Team
Yours Sincerely
Gearbest.com
Security Update :For your safety and security we have added a new verification code system for all customers when logging into Gearbest. |
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link / 5% sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.12.2017 02:29:57
|
|
|
üks tore näide, omniva ja nende trackingu informatiivsuse kohta. Väljavõte siis tänane ehk praegu juba 24.12 seisuga tehtud nende oma trackingut kasutades. Ali tracking näitab, et 20.12 arrived at local post office.
Sündmus Kuupäev Asukoht Vastuvõtja Kommentaar
Saadetise andmed registreeriti süsteemi 20.12.2017 14:55 Saadetis on teel Omnivasse
Samal ajal kui see pakk on umbes 4 päeva olnud "teel omnivasse" sain näiteks ühe 21.12 eestisse jõudnud paki juba 22.12 kätte kohalikust kontorist.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.12.2017 03:17:18
|
|
|
Wiltz, su pakk hakkas 20.12 eesti poole liikuma. edu.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
24.12.2017 03:27:04
|
|
|
üks tore näide, omniva ja nende trackingu informatiivsuse kohta. Väljavõte siis tänane ehk praegu juba 24.12 seisuga tehtud nende oma trackingut kasutades. Ali tracking näitab, et 20.12 arrived at local post office.
Saadetise andmed registreeriti süsteemi 20.12.2017 14:55 Saadetis on teel Omnivasse
Samal ajal kui see pakk on umbes 4 päeva olnud "teel omnivasse" sain näiteks ühe 21.12 eestisse jõudnud paki juba 22.12 kätte kohalikust kontorist. |
Kas ei või olla, et hiina, eng, est tõlge on trackingus kaduma läinud ?
Elik siis pakk jõudis tollilattu ja on teel omnivasse ....
Ladu on aga hiina kakat TÄIS, scan järjekord jne, et ehk siis tõlkekadu ja keegi ei vassigi.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.12.2017 04:03:19
|
|
|
Samal ajal kui see pakk on umbes 4 päeva olnud "teel omnivasse" sain näiteks ühe 21.12 eestisse jõudnud paki juba 22.12 kätte kohalikust kontorist. |
Ahsoo see ka lisaks. Tähendab seda, et hiinast on saadud kätte list pakkide andmetega mis liiguvad omniva poole.
Ali tracingu järgi võivad nad sul juba käes ka olla, üldse ei imestaks. Endal näitavad mingi 60-70% ali tracingutest aiateibaid.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
24.12.2017 13:59:38
|
|
|
| See ali tracking paneb kohati jah aiateibaid. Mul lõppes ostukaitsegi selletõttu, et ali tracking arvas, et mul pakk juba käes. Hea, et vaatasin, tagasiside lehte. Imestasin, kuidas selline asi tagasisidet tahab, kui pole kättegi saanud. 14 päeva polnud veel läbi ja sain preti teha. Müüjalt palju ostnud, kuid ei tahtud riskida. Mingi 3-4 päeva pärast siiski jõudis ja katkestasin preti.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.12.2017 14:39:39
|
|
|
| Wiltz, sada korda olnud siin teemas jutuks, et see ali tracking on bullshit. See teel omnivasse vabalt võib tähendada seda, et pandi hiinast alles omniva poole teele.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.12.2017 23:27:49
|
|
|
võibolla isegi tuhat korda, ma pole kokku lugenud
aga minu senise kogemuse põhjal nüüd (10 pakki sai umbes tellitud novembri jooksul kokku) saan küll öelda vaid seda, et ali tracking töötab vägagi korrektselt ehk siis sealt sain igati täpset infot alati selle kohta, millal pakk on kohale jõudnud (eestisse). ja ilmselt oli suht täpne ka see, mis varem toimus (vähemalt usutav info oli küll) - kuigi, ega ausalt öeldes see ei oma nagunii tavaliselt eriti suurt tähtsust, mis toimub enne paki eestisse jõudmist ja mis järjekorras. aiateibaid näitas ali tracking vist ühe korra, aga siis toimus ka mingi automaatne korrektsioon mingil hetkel, ja lõpuks näitas ikkagi õiget infot selle kohta, millal pakk eestisse jõudis.
muidugi ma saan aru, et kõigi kogemused alati ei ole täpselt samasugused, aga selline on minu kogemus. ja selline nagu eespool olen rääkinud, on olnud minu kogemus siis omniva poolega...mis on kindlasti ka erinevatel inimestel erinev, ja pole üldse mitte alati ja ainult negatiivne. kuid päris palju veidrusi neil seal toimub.
KillFrenzy, kõigi 10 paki korral Kui ali track on mulle näidanud, et arrived in destination country siis umbes 4 päeva jooksul max on mulle tulnud omniva sms, et pakk on kohalikus kontoris. Noh välja arvatud nüüd see viimane, millega ma olen 99,999% kindel, et eestlased lihtsalt suutsid ära venitada pühade alguseni ja nüüd ma seda just selle tõttu enne paari päeva möödumist kätte ei saa. You can call it bullshit if you want. Ma ütleks, et väga täpse pikkusega aiateibad on ali'l sel juhul. Aga seleta mulle palun, miks peaks "teel omnivasse" + registreeriti süsteemi omniva lehel tähendama, et pakk pandi hiinast omniva poole teele? Omniva "süsteemi" registreerimine, sa arvad, et toimub hiinas?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.12.2017 23:53:19
|
|
|
Wiltz, Jah. Omniva teeb aliga koostööd, neil lausa ühine firma, post11. Täiesi tavaline, et alist tuleb omniva logo ja eesti trackingu numbriga pakk, ning kohe ka omnina lehele ilmub see teade, et teel omnivasse, kuigi seikleb kuskil hiinas alles.
Ali paneb ikka täiesti suvalist infot seal kohati. Hiljuti sealt tellitud ja soomlaste posti 'ga tulnud, väitis ali et " Arrived at destination country 2017-11-24 15:10:00 [GMT+3] " ja kui vaadata nüüd posti päris trackingut siis seal on hoopis midagi muud kirjas, mis on reaalne "2017-11-24 15:10 HKI VANTAA AIRPORT, 01000, The item is on its way to the destination country." Ja läks poolteist nädalat aega, enne kui siia automaati see jõudis.
viimati muutis KillFrenzy 25.12.2017 00:06:33, muudetud 2 korda |
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
25.12.2017 00:02:18
|
|
|
Soomest liigub päris kiirelt välja. Pidur on jälle omniva.
Alist soome aadressile tellida, siis vantaa lennujaamast aadressaadini läheb keskmiselt 2-3 päeva aega.
|
|
| Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.12.2017 00:10:01
|
|
|
03.12 oli siis omnivas pühapäev, ja 04.12 sain kätte siin saarepeal automaadist.
2017-12-04 13:51 Skannaus ulkomailla IPS, 01000, Item delivered to the recipient.
2017-12-03 15:23 Skannaus ulkomailla IPS, 01000, In transit.
2017-11-29 19:00 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI, 01000, The item is on its way to the destination country.
2017-11-28 10:14 HKI VANTAA, ULKOMAANTERMINAALI, 01000, The item is in transport.
2017-11-24 15:10 HKI VANTAA AIRPORT, 01000, The item is on its way to the destination country. |
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.12.2017 00:15:54
|
|
|
Lisaks mainiks ära et osa ali kaupa pannakse teele eestis asuvast laost.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
25.12.2017 00:41:59
|
|
|
| tsitaat: |
Lisaks mainiks ära et osa ali kaupa pannakse teele eestis asuvast laost.
|
Aga kohaletoimetamine võtab ikka sama kaua aega kui oleks hiinast teele pandud?
|
|
   |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.12.2017 01:33:23
|
|
|
ei
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ViskeRelv
HV Guru

|
25.12.2017 01:37:16
|
|
|
| See sortiment on vist nii pisike, et mina pole sellise kauba otsa sattunud veel.
|
|
   |
168 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
25.12.2017 01:56:59
|
|
|
Mingid telefonikaaned ja muu pudipadi. Selline naistestuff rohkem.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
26.12.2017 21:46:14
|
|
|
võibolla isegi tuhat korda, ma pole kokku lugenud
aga minu senise kogemuse põhjal nüüd (10 pakki sai umbes tellitud novembri jooksul kokku) saan küll öelda vaid seda, et ali tracking töötab vägagi korrektselt ehk siis sealt sain igati täpset infot alati selle kohta, millal pakk on kohale jõudnud (eestisse). ja ilmselt oli suht täpne ka see, mis varem toimus (vähemalt usutav info oli küll) - kuigi, ega ausalt öeldes see ei oma nagunii tavaliselt eriti suurt tähtsust, mis toimub enne paki eestisse jõudmist ja mis järjekorras. aiateibaid näitas ali tracking vist ühe korra, aga siis toimus ka mingi automaatne korrektsioon mingil hetkel, ja lõpuks näitas ikkagi õiget infot selle kohta, millal pakk eestisse jõudis.
muidugi ma saan aru, et kõigi kogemused alati ei ole täpselt samasugused, aga selline on minu kogemus. ja selline nagu eespool olen rääkinud, on olnud minu kogemus siis omniva poolega...mis on kindlasti ka erinevatel inimestel erinev, ja pole üldse mitte alati ja ainult negatiivne. kuid päris palju veidrusi neil seal toimub.
KillFrenzy, kõigi 10 paki korral Kui ali track on mulle näidanud, et arrived in destination country siis umbes 4 päeva jooksul max on mulle tulnud omniva sms, et pakk on kohalikus kontoris. Noh välja arvatud nüüd see viimane, millega ma olen 99,999% kindel, et eestlased lihtsalt suutsid ära venitada pühade alguseni ja nüüd ma seda just selle tõttu enne paari päeva möödumist kätte ei saa. You can call it bullshit if you want. Ma ütleks, et väga täpse pikkusega aiateibad on ali'l sel juhul. Aga seleta mulle palun, miks peaks "teel omnivasse" + registreeriti süsteemi omniva lehel tähendama, et pakk pandi hiinast omniva poole teele? Omniva "süsteemi" registreerimine, sa arvad, et toimub hiinas? |
10 pakiga tasub muidugi mingeid põhjapanevaid järeldusi tegema hakata!!!
Olen aastatega tellinud tuhendeid pakke ja Ali trackingust saab vaid registreeritud saadetiste infot. Antud infot võib muidugi vaadata ka 17track või omniva lehelt. Ali vaid ennustab kohalejõudmise aega, kohati peab paika, enamasti mitte.
Eestisse saabumist ei registreerita mitte kuidagi. Kui on näha staatus "Andmete registreerimine", võib midagi oodata. See tähendab, et kas pakk on füüsiliselt andmesisestaja ees laual või halvemal juhul, et lihtsalt on saadud andmefail, kui pakki füüsilselt ikka pole. Esimene kirje saab olla vaid Sorteerimiskeskusesse jõudmine ja peale seda on pakk ALATI samal päeval ka kohal olnud. V.a jõulude ummistuse ajal. Ali pakid on prioriteetsuselt viimasel kohal.
Ise kasutan vaid 17track äppi asjadel silma peal hoidmiseks. Kõik ühes kohas koos. Kuna ärkan vara, siis kohe hommikul asi selge, mis päeva jooksul kohale jõuab. Sest andmete sisestamine, sorteerimine ja füüsiliselt pakkide liigutamine toimuib öösel. St, isegi kui enne magamaminekut äpis staatused ära uuendan, siis kasu sellest pole. Reaalsed muudatused toimuvad just mu une ajal.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.12.2017 22:52:01
|
|
|
kas ma kirjutasin, et tegin põhjapaneva järelduse? kirjutasin sellest, milline on minu kogemus senimaani olnud - väga konkreetselt täpselt nii kirjutasingi...seega ma ei saa absoluutselt aru, mis sul nende hüüumärkidega seal täpsemalt juhtus?
kui sa mõtled natuke postiteenuste üleüldiste mahtude peale siis ei ole mitte kõige vähematki vahet, kas sa oled tellinud 10 pakki või 1000. "suures pildis" on isegi sinu tuhat vaid tilk meres. pole nagu midagi erilist millega kelkida. ma ei tea mis registeeritud saadetistest sa räägid ja mind ausalt öeldes ei huvita ka. fakt on see, et kõigil nendel pakkidel mis ma tellisin, nägin ma alist infot nö. from day 1 ja kenasti kuni eestisse saabumiseni välja. olid need "registreeritud" või mitte, i dont know and i dont care. kas see info oli korrektne, enamvähem täpne või täiesti aiateibad...seda ma ka ei tea, ei saa kunagi teada ja see mind ei huvita ka. mind huvitab see, et midagi ma sealt nägin ning pakid tulid kohale suhteliselt loogilises sõltuvuses sealse info kohaselt. omniva tracking ei näidanud mulle mitte midagi mitte ühegi paki puhul...näitama hakkas umbes päev või parimal juhul paar enne reaalselt paki kätte saamist, kuigi oli ka case kus ei näinudki sealt üldse midagi lõpuni välja. kokkuvõttes mind ei koti, kas keegi on tellinud 1000 või sada miljonit pakki ali'st ja räägib siin kuidas omniva hakkab koheselt trackima ning kõike kuvama. good for you! minu kogemus näed oli seekord ERINEV, katsuge nüüd sellega elada, nii nagu mina olen suutnud sellega elada või on mõnel isikul siin mingi eriti hull isiklik põhjus ja vajadus 100% kindlasti ümber lükata seda, mis ma olen rääkinud? selle taga ma näen siis küll vaid ühte ja ainsat motiivi...
"Eestisse saabumist ei registreerita mitte kuidagi. Kui on näha staatus "Andmete registreerimine", võib midagi oodata. See tähendab, et kas pakk on füüsiliselt andmesisestaja ees laual või halvemal juhul, et lihtsalt on saadud andmefail, kui pakki füüsilselt ikka pole" Jutu järgi paistab, et tead asju VÄGA täpselt kuni kõige peenemate detailideni välja. Mind huvitab, et kust täpsemalt sinu detailsed teadmised ja väited pärinevad? Kas oled isiklikult seisnud seal kõrval ja näinud, et kuskil infosüsteemis sisestatakse alati staatust "andmete registreerimine" just siis kui pakk või fail on laual? Või sa lihtsalt räägid midagi, mida sa oled kunagi kuulnud kelleltki, kes väidetavalt teab kedagi, kes teab millestki midagi?
see 17track võib olla väga tore asi, ja eks ma siis edaspidi proovin ka sealt miskit uurida. aga jutt käis (vähemalt mina olen siin rääkinud) omniva trackingu sisust ja igasugused muud lehed või teenused ei puutu selle juures asjasse.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
28.12.2017 09:13:25
|
|
|
Ali saadetiste puhul on kindel see, et miski pole kindel. Isikliku kogemuse põhjal väidan, et ka see 17track-i jälgimine ei erine AE enda jälgimisest suurt millegi poolest. Mingit olulist ja õnnelikuks tegevat lisainfot paki liikumise kohta pole küll sealt seni avastanud.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.12.2017 11:44:55
|
|
|
mul naine on hakanud tõeliseks aliguruks. november - detsember on ta tellinud mingi 15 asja. eile teatas, et talle on postkontorisse laekunud veel nelja paki teated aga iroonia on selles, et saabumata on kõige esimesena tellitud pakk. elustamisvahendeid ei tellitud ja kuulutuses kirjas olnud 45-60 päeva pole veel möödas.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
28.12.2017 15:06:13
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
| Ali saadetiste puhul on kindel see, et miski pole kindel. Isikliku kogemuse põhjal väidan, et ka see 17track-i jälgimine ei erine AE enda jälgimisest suurt millegi poolest. Mingit olulist ja õnnelikuks tegevat lisainfot paki liikumise kohta pole küll sealt seni avastanud. |
On ikka vahet, kui Ali jälgimine väidab,.et sain kätte ja lausa automaatne meilgi saadetakse, et ma märgiks keskkonnas ka asja saabunuks,.on asi mõnelgi juhul olnud alles saabunud sorteerimiskeskusesse (saving). Siis on veel päev-kaks läinud, kui 17track jälgimine näitab sorteerimiskeskusest väljastamist (dispatching) ning lõpuks saabumist postkontorisse ning SMS saatmist mulle.
Nii on lood.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.01.2018 12:10:20
|
|
|
Sain ka maili alilit, et pakk on saabunud maale..... samas träking ei funka ühelgi lehel, v.a ali enda oma
Spoiler 
Eks paista, kas nädala jooksul saabub või mitte (automaati)
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
02.01.2018 12:39:35
|
|
|
| gearbest asjad tulevad seni vähemalt kiiremini. Alist pole ammu midagi ostnud, pigem olen analoogi ebayst võtnud.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
02.01.2018 19:07:29
|
|
|
Üks pakk on trackingu järgi tollis. Ei omniva ega toll pole pakist midagi kuulnud. Buyer protection hakkab vaikselt otsa saama, avasin dispute'i. Nüüd müüa kirjutab, et lõpetaks dispute'i ära ja saadaks talle paypali lingi, saadaks raha tagsi ja korras.
On mõistlik paypali teed minna või lasta tiksuda dispute'i niikaua kui ali ise sekkub?
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
02.01.2018 19:25:36
|
|
|
| raixxx kirjutas: |
Üks pakk on trackingu järgi tollis. Ei omniva ega toll pole pakist midagi kuulnud. Buyer protection hakkab vaikselt otsa saama, avasin dispute'i. Nüüd müüa kirjutab, et lõpetaks dispute'i ära ja saadaks talle paypali lingi, saadaks raha tagsi ja korras.
On mõistlik paypali teed minna või lasta tiksuda dispute'i niikaua kui ali ise sekkub? |
Saada paypali andmed, kui raha tagastatakse, close dispute. Aumeeste mäng.
Hiinast läheb palju asju kuskile lennujaama töötajate tasku jne. Ei saa otseselt kedagi süüdistada, kui makstud korraliku trackeds postituse eest pole.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
02.01.2018 20:17:32
|
|
|
mis pagana tracked postituse jutt see siin käib juba mitmendat lehekülge ma ei saa aru? kõik need isegi 3 eurosed ja "free shipping" vidinad sealt on olnud "träckitavad". milline see "rohkem träckitav" postitus siis huvitav on, mingi väike hiinlane saadetakse pakiga kaasa, kes igal sammul saadab gps-koordinaate kuskile 17 lehele? ja mis peaks tähendama "kui pole makstud korraliku postitamise eest"? kui ma ostan sealt mingi julla siis ma ei hakka valima, mis postitamise eest ma maksan vaid vaatan, mis postitamise variant seal kirjas on ja täidan saatmise andmed ära ning kogu moos. mind ausalt öeldes ei huvita ja ei peagi huvitama, kas või kui "korralik" see postitamine on, nagunii mitte millelgi mitte mingisugust garantiid ei ole ning ei mina ega keegi teine saa kuidagi kontrollida, et üks postitamine oleks "korralikum" kui teine. tuleb see, mis tuleb siis kui tuleb.
kalli raha eest ostetud dhl'i postiga asi saksamaalt tuli sama kaua ja täpselt sama "segase" kaasneva infoga viimati, kui kõik need pakid ali kaudu hiinast. nii et reaalselt pole mitte mingisugust vahet ju.
mul viimati ali pakk jõudis eestisse 21.detsember. omniva sõnum tuli 30nda õhtul
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
martl
HV veteran
|
02.01.2018 20:53:49
|
|
|
Kas ei ole nii, et odavamad vidinad (näiteks 0-3€) saadetakse mingi odavama postiteenusega (china post lihtsaadetis?) mille jälgimiskoodis ainult numbrid. Need jälgitavad ainult Hiina piires. Omniva kleebib Eestisse jõudes need üle mingi oma numbriga.
Koodid kus alguses ja lõpus tähed on jälgitavad kuni kättesaamiseni.
Paljudel asjadel ju võimalus valida mitme erineva postiteenuse vahel. Kusjuures tihti reaalselt Eestini trackitav ja kiirem saatmisviis maksab suht tühise summa.
|
|
| Kommentaarid: 245 loe/lisa |
   |
4 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
02.01.2018 22:28:11
|
|
|
Shipment cancelled" mida see võiks tähendada?
| My AliExpress > Order List > Order Detail > Logistics Information: kirjutas: |
International Shipping Company Tracking Number Remarks Details
AliExpress Standard Shipping RO353842111EE
2017.11.27 09:10 (GMT-7): Shipment cancelled
2017.11.16 08:10 (GMT-7): Waiting for pick up |
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
02.01.2018 23:07:50
|
|
|
..
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks...
viimati muutis NightStriker 07.04.2024 18:43:10, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
02.01.2018 23:08:52
|
|
|
| martl kirjutas: |
Kas ei ole nii, et odavamad vidinad (näiteks 0-3€) saadetakse mingi odavama postiteenusega (china post lihtsaadetis?) mille jälgimiskoodis ainult numbrid. Need jälgitavad ainult Hiina piires. Omniva kleebib Eestisse jõudes need üle mingi oma numbriga.
Koodid kus alguses ja lõpus tähed on jälgitavad kuni kättesaamiseni.
Paljudel asjadel ju võimalus valida mitme erineva postiteenuse vahel. Kusjuures tihti reaalselt Eestini trackitav ja kiirem saatmisviis maksab suht tühise summa. |
Täpselt nii ongi. Kui Hiina träking näitabki, et Eestis, siis nad ei saa seda infot kuidagi omada ja inproviseerivad.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.01.2018 23:48:09
|
|
|
Ja kui Aliexpress näitab et kaup on Eestis siis tähendab see seda, et lennuk kaubaga jõudis Eestisse ja konteinerid ootavad nüüd oma töötlusjärjekorda.
Mingit Omniva poolset otsest viivitust ei ole, konteinerid avatakse sorteerimiseks nii nagu tulevad ja vastavalt prioriteetidele ja jõudlusele.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
03.01.2018 14:30:14
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Ja kui Aliexpress näitab et kaup on Eestis siis tähendab see seda, et lennuk kaubaga jõudis Eestisse ja konteinerid ootavad nüüd oma töötlusjärjekorda.
Mingit Omniva poolset otsest viivitust ei ole, konteinerid avatakse sorteerimiseks nii nagu tulevad ja vastavalt prioriteetidele ja jõudlusele. |
Minu arust ei toimu mingit lennuki saabumise registreerimist.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.01.2018 14:39:08
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Sain ka maili alilit, et pakk on saabunud maale..... samas träking ei funka ühelgi lehel, v.a ali enda oma
Spoiler 
Eks paista, kas nädala jooksul saabub või mitte (automaati) |
Täna siis tuli pisike update, mis mulle ei ütle midagi
Spoiler 
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
03.01.2018 15:34:13
|
|
|
Green_Day, pakid pannakse mingisse batch-i ja registreeritakse selle saabumine sihtkohta. Mis muidugi ei anna tegelikult suurt midagi info mõttes...
jeesus188, mul on seda teadet tulnud nii paki tellimise päeval, keset "teelolekut" kui ka vahetult enne paki sorteerimiskeskusse jõudmist. "Hullu reede" pakid tulid kõik nii kohale et vaikus-vaikus ja siis 1 päev olid sorteerimiskeskuses ja 2. päeval kästi järgi kobida. Nüüd tellsin miskid lambid 20. dets ja nonde kohta tuli märge koos teelepanekuga (kus nad on seniajani).
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
viimati muutis bladerunner 03.01.2018 17:49:59, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
03.01.2018 17:39:12
|
|
|
Saatsingi tüübile paypali lingi, kirja jätsin juurde, et enne refundi ära ei lõpeta kui raha käes on. 2 tunniga oli raha paypalis olemas.
Kohe oleks ära lõpetanud siis oleks kindlasti mingiks venitamiseks kujunenud...
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
OPollo
Kreisi kasutaja
|
03.01.2018 17:48:23
|
|
|
Saatsingi tüübile paypali lingi, kirja jätsin juurde, et enne refundi ära ei lõpeta kui raha käes on. 2 tunniga oli raha paypalis olemas.
Kohe oleks ära lõpetanud siis oleks kindlasti mingiks venitamiseks kujunenud... |
Kui pakk siiski hilinemisega kohale jõuab, oled nii palju aumees, et kannad uuesti raha üle talle ?
Paljud hiinlased ei diili paljude idaeuroopa maadega just sel põhjusel, et neid süstemaatiliselt nende dispuutidega lüpstakse.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
03.01.2018 20:49:57
|
|
|
| OPollo kirjutas: |
Kohe oleks ära lõpetanud siis oleks kindlasti mingiks venitamiseks kujunenud... |
Kui pakk siiski hilinemisega kohale jõuab, oled nii palju aumees, et kannad uuesti raha üle talle ?
Paljud hiinlased ei diili paljude idaeuroopa maadega just sel põhjusel, et neid süstemaatiliselt nende dispuutidega lüpstakse. |
Saadan, ennegi 2x teinud seda. Too on aga pea 2 kuud ''tollis'' istunud, kõikvõimalikud kohad on läbi helistatud ja meilitud.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
03.01.2018 21:34:22
|
|
|
| Kust sa võtad, et istub tollis? Kas mõni eesti leht näitab seda ja mis firma leht? DHL/ omniva / TNT / UPS ? Kõik tegutsevad alati kiiresti kui edastad neile trackingu ja annad märku, et soovid deklareerida.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raixxx
HV kasutaja

|
04.01.2018 01:04:11
|
|
|
Omniva enda tracking
Saadetis saabus postiasutusse 22.10.2017 17:01 Toll
Saadetise andmed registreeriti süsteemi 22.10.2017 10:42 Sorteerimiskeskus (kirjad)
17track
Destination Country : Estonia - Tracking consuming: 244 ms
2017-10-22 17:01
Toll, Arrival to post office
2017-10-22 10:42
Sorteerimiskeskus (kirjad), Saving
asi ongi selles, et pole midagi deklareerida. mina sain raha tagasi, keegi sai drooni omale ja müüa 3 tärni motivatsioonikirjaga. kõik lõppudelõpuks õnnelikud.
|
|
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
04.01.2018 08:59:16
|
|
|
| omnival on deklareerimise aeg 30 päeva. Kui sel ajal ära ei tee ja ühendust ei võta siis läheb saadetis tagasi.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
04.01.2018 16:34:35
|
|
|
Spoiler 
Eks paista, kas nädala jooksul saabub või mitte (automaati) |
Täna siis tuli pisike update, mis mulle ei ütle midagi
Spoiler 
|
ega see kirje muud ütlegi, kui et andmed on omniva jaoks kättesaadavaks saanud. kui andmed on füüsiliselt paki pealt arvutisse toksitud, saad oma paki lähipäevil. kui aga andmed on saadud failina, siis pole üldse teada, kaua läheb.
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.01.2018 16:38:58
|
|
|
Green_Day, ma tõingi välja selle, et onaja võis alles andmed saada, aga ali mehed juba kisavad kodumaale jõudmisest
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |