praegune kellaaeg 06.08.2025 11:39:06
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
29.12.2017 17:53:59
|
|
|
Oleks võimalus ise nokkida/katsetada (e. dev keskkond kuidagi püsti saada) siis teeks seda hea meelega Veenduks siis ise, et tõesti on tehtud võimalikult hea asi ja seda ei saagi kuidagi paremaks teha võibolla. Aga sellepärast ma nüüd Teliasse tööle küll ei plaani minna (kuigi oskused/teadmised kasutatud tehnoloogiate osas on täiesti rahuldaval määral olemas omaarust). Teoorias muidugi peaks KreaTV keskkonna suutma omale ka ise püsti panna ja siis näha kui keeruline on lihtsat UId seal peal jooksutada. Aga see pole nüüd päris sama asi kahjuks ja ei aitaks kaasa kuidagi teenuse parandamisele.
Aga armjan'ile eelnevalt esitatud küsimustele ootaks küll vastuseid. Olid minuarust täiesti asjakohased tähelepanekud/küsimused. Või oli see ka nüüd vingumine/hädaldamine?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.12.2017 18:09:53
|
|
|
dejavu... oleks nagu kunagi täpselt sama juttu samas teemas lugenud. mul on 20 postitust lehel ning 2177 lehekülge, ei hakka hetkel tagasi kerima aga küllap leiab iga 100 lehe hulgast täpselt sama, progespetsialistide arutelu kus plaanitakse vanadel boksidel TTV kiireks teha.
Kuna keegi mainis siin vahepeal hiina meediamängijat millega mõned all- ja pealilma tegelased TV teenust pakuvad siis tuletan ka seekord meelde mida varem näiteks tõin:
Raspberry Pi 2 ja 3 on asised meediamängijad koos KODI ja selle all peituva Open- või Libreeleciga. Menüü on kasutatav ja mängib kenasti FHD kontenti. Samas kripeldas, et menüü veidi läägas, sarnaselt TeliaTV ja Motorola-Arrise boksidele.
Lahendus oli Intel NUC i5, nuumasin üle veel 120GB SSD ja 8GB mäluga kuigi niipalju pole vaja. KÕIK on ülisujuv, olgu siis eelmainitud kodi versioon või win+kodi.
Samas kes meist ostaks 300-400€ maksva NUC võimekusega teenusepakkuja digiboksi... üksik loll nagu mina.
Ehk need vabatahtlikest progejad kes on tegelikult korralikud oma ala spetsid, ei suuda minimaalse raua peal kõike sujuvaks ehitada, ükskõik kui palju sa palka maksad.
Nagu ka võrdlus oli, on tegelikult arris ja raspberry suhteliselt sarnased rauad, detailidesse laskumata.
Samas on see ka minu jaoks hea uudis, et uus digiboks peaks olema viisakalt (ei saa ju öelda ulme) kiire (ja see pole nii kallis kui NUC), ise ei julgenud seda lubada aga kui armjan ütleb, siis õnnitlen kõiki kes on omale üüri digiboksi võtnud (ja mitte ostnud), uuel aastal saab kenasti välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.12.2017 18:13:54
|
|
|
indrekp, RPi 2 kohta ei oska öelda, aga RPi 3 mida praktiliselt igapäevaselt kasutan LE 8.2.x abil ei lääga menüü küll kusagilt otsast.
Kasutan juhtimiseks TV pulti, CEC signaal liigub seega mööda ahelat TV->Ress->RPi3.
Suudaks Telia midagi samakiiret luua ei kisaks keegi siin teemas.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
29.12.2017 18:31:41
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
RPi 3 mida praktiliselt igapäevaselt kasutan LE 8.2.x abil ei lääga menüü küll kusagilt otsast.
Suudaks Telia midagi samakiiret luua ei kisaks keegi siin teemas.  |
+1, endal samuti magamistoa teleka taga RPI3 + LibreELEC ja tõesti, kui Telia boks pooltki nii sujuvalt jookseks, oleks ikka väga lill.
Samuti olen ise RPI 3 peale teinud oma targa kodu UI, kus on seinale kinnitatud FHD puuteekraan, node.js backendina ja UI jookseb brauseri kiosk reziimis. Lisaks kõigele jooksevad sinna turvakaamerate striimid päris korraliku reso ja bitratega. UI ei lääka kuidagi ja animatsioone ja kellasi-vilesi on omajagu. CPU loadi järgi kannataks sinna digiboksi featuurid ka sisse panna ja ressurssi jääks ikka üle vist
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.12.2017 18:41:10
|
|
|
Domashny (SD) vene lisapaketti, kanal Amedia asemele
Kidzone+ HD lisapakettidesse (est ja rus), lastepakettidesse (est ja rus)
Epic Drama (HD) lisapakettidesse (est ja rus)
Discovery Showcase (HD ja SD. SD on downconvert HDst, et anda kanal ka Amino boksidele). Kanal on asenduseks Eurosport News asemel.
Kõik kanalid tulevad 01.01.2018 TeliaTV teenusesse. Vana teenus uuendusi ei saa. HD kanal, mida SDs ei edasta, Aminoga TeliaTV teenusega ei näe.
Kes ootas, saab oodatud, kes ei oodanud, saab uudistada. Mine tea, võibolla leiad, või leiab pere, miskit vaatamiseks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.12.2017 18:50:58
|
|
|
armjan, katsuks veidi selgemalt end väljendada, et kas
a) Kidzone+ -> HD lisapakettidesse (est ja rus), lastepakettidesse (est ja rus)
b) Kidzone+ HD -> lisapakettidesse (est ja rus), lastepakettidesse (est ja rus)
Hetkel ei saa muffigi aru, et kas kanal on "Kidzone+ HD" ja see lisatakse lisapakettidesse või kanal on "Kidzone+" ja see lisatakse HD lisapakettidesse.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.12.2017 18:56:03
|
|
|
Spoiler 
Renka kirjutas: |
armjan, aga järsku kommenteerid, et miks ei saa uut UId lagivabaks? Mis on need põhilised takistused?
Ma võrdlen ise siis just vana menüüga. Seal ometi oli lagivaba - või siis vähemalt tuntavalt kiirem kui mitte täiesti lagivaba. Mis on see erinevus?
Ma peale vaadates arvan, et suur osa on UIs nn liikumis efektidel. Ma ei tea kuidas need seal tehtud on - kas JS miski kalkulatsioonidega või CSS transitionitega. JS'ga sellised asjad on igal juhul aeglased kuna pea iga lahendus tähendab hulka reflow/recalc UI renderdaja poolt ja kui soft ei oska CSS transitioneid rauas teha siis on ka need vägagi aeglased. Kui see on põhjus (või üks põhjustest) siis miks neid mitte kinni keerata?
Või järsku ei olegi rauas seal üldse asi ja UI loogika ongi nii üles ehitatud, et enne järgmist nupuvajutust ei registreerita kui eelnev animatsioon on lõppenud? Sellisel juhul on see ju ometi lihtne asi mida muuta. Igal juhul see on kõige tajutavam/häirivam asi kogu selle UIs navigeerimise juures, et pead iga kuramuse animatsiooni ära ootama enne kui ekraanile midagi kasulikku tekib.
Ausalt ei ole viitsinud ise UI koodist järgi vaadata kuidas see käib hetkel. Aga see tundub esimene koht olevat mida ise sügavamalt uuriks kui peaks probleemi lahendama hakkama.
Hästi lihtne on muidugi öelda, et riistvara on kehv ja ei saagi kiiremini. Aga tegelikult tuleks arendamisel ju ikkagi riistvara piirangutega arvestada ja mitte kasutada lahendusi mida riistvara ei suuda välja vedada. |
aga mis UIga juhtub kui DTV.Animation.speed väärtuseks panna 500 asemel 200? Või ehk hoopis 0? Näen koodist, et globaalselt ongi animatsiooni kiirus paika pandud. Ja mittemidagi ei juhtu enne kui animatsioon on lõppenud.
See on täiesti puusalt tulistamine aga see oli asi mis esimesena koodist silma jäi ja UI kasutamisel see animatsiooni järele ootamine ongi minuarust üks suur frustratsiooni allikas. Aga noh kuivalt koodis kaevata ei viitsi rohkem - midagi reaaselt ise järgi proovida kahjuks ei saa ju.
Igatahes tundub, et lootus mingit asjalikku arutelu pidada või algatada on juba eos läbi kukkunud kuna ainuke Telia töötaja kes asja kuidagi parandada saab ei ole erilist huvi asja vastu üles näidanud ja teised Telia töötajad siin teemas kirjutavad aina ajuvabamaid postitusi.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
29.12.2017 19:00:16
|
|
|
Unusta ära juba see naise sundimise jutt. Kust kurat sa seda jaburust võtad. Mingi neljandat korda vist juba kirjutad seda siia? Sa oled selle teema algsetest probleemikirjeldustest viinud mingisuguse naise sundimise, isiklikuks minemise ja ma ei tea mille kõigeni veel. Mine nüüd algusesse tagasi ja vaata millest siin jutt on/oli ja proovi sellest aru saada. Kui sa oled teenusega rahul siis väga tore. Mina ei ole. Paljud teised ka ei ole. Vabandust, et me eksisteerime samas foorumis. Peaks äkki tegema eraldi teema kus saavad sõna võtta inimesed kes ei ole teenusega rahul ja sa ei pea nende postitusi lugema? Või peaks endiselt sinu moodi tegema, et millegi paremaks tegemise asemel peaks koheselt teenusepakkujat vahetama?
Ma hea meelega arutleks teemal, et mis on valesti ja mida annaks teha, et asja parandada (minuarust on siit teemast soovitusi juba mitu läbi käinud). Aga kõik see jääb selle hülgemöla varju mida sa siin toodad jutuga mis mittekuidagi ei aita teemaarendusele kaasa. |
Esitasid enne konkreetsed küsimused. Esitasid probleemi, millise? Siin juttu nii palju, et sellest välja otsima hakka. Esita need punktide kaupa ja konkreetselt. Aeglus probleemina jääb hetkel sinnapaika. Sellel teemal ma edasi ei arutle (mina ei arutle). Seda piisavalt tehtud.
Ma pole ka arendaja, et spetsiifilistele küsimustele vastata. Esita need Teliale ja kui leitakse, et koodi sisu arutada on ok, seda ka tehakse. Siin selle arutlemist, näidetega, ei tule enne, kui on ametlikult väljastatud open source kood kõikidele, ja public API, mida kasutada saaksite.
Eeldamine, et nendele teemadele pole arendajad mõelnud, nendega tegelenud, jääb siinkohalt isiklikuks arvamuseks, millega pole mitte midagi peale hakata. Kel huvi, ühendub ja leiab vastused.
Telia töötajaks olemine ei katkesta isikliku arvamuse avaldamist ja viimane ei ole Telia ametlik vestlus. Tobe on seda korrata.
Elementaarne viisakus on oodatud kõikide poolt.
Eeldamistega ma tegelema ei hakka. Subjektiivsed arvamused pole konkreetsed näited. Üldised mured on laialdased ja need on teada. Vigadest tasub alati teada anda. Ettepanekuid tasub anda aga ei tasu arvata, et nendega kohe, või üldse, tegeletakse.
Lokaalsed vead kasutajal on eraldi juhtum, mida foorumis ei lahenda (teenuse vead, imelikud vead vaid kindlal kasutajal X põhjusel jne). Nendest arutelu on alati huvitav lugeda. Bashimist ja arvamusel eeldatud fakte pole huvitav lugeda.
Võin kinnitada, et käin siin lugemas just selle tõttu, et oleksin paremini teadlik nõudlikuma kasutaja muredest. Isegi kui abi ei saa anda, on tulevikuks tähelepanekuid küll. See on koostöö, suhtlemine.
Kui saan abistada, seda ka teen.
Arutleme siis (pidevalt korduvatest teemadest hoian reeglina eemale)
Hetkel ei saa muffigi aru, et kas kanal on "Kidzone+ HD" ja see lisatakse lisapakettidesse või kanal on "Kidzone+" ja see lisatakse HD lisapakettidesse.  |
Kidzone+ HD on kanali nimeks. HD kanal, mis läheb lisakanalite ja laatepakettidesse.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
29.12.2017 19:12:39
|
|
|
midagi reaaselt ise järgi proovida kahjuks ei saa ju.
|
Proovin homme nende boksi väärtustega mängida ja vaadata mis saab. Ei ole kindel, et mingi tulemuseni viib ja kui palju jännata viitsin (vb vaja mingi DNS server tekitada jne...)
Telia mehed võiksid muidugi aidata Kasvõi öelda, kas enamvähem õigel teel. Võib PS-is ka infot jagada. Nagu näha siis paar vabatahtlikku, kes oma vaba aega investeerida sooviksid, on olemas (ent kes Teliasse tööle tulla ei soovi )
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
29.12.2017 19:21:22
|
|
|
Keeruline on arutelu algatada kui esimese asjana pannakse paika reeglid, et kõige olulisemaid probleeme ignoreeritakse nagunii. Mis sellest siis lõpuks kasu on?
Aga no proovime ikkagi. Toon välja siinsamas alles läbi käinud tsitaadid:
Alan kirjutas: |
Ma olen väga rahul neti stabiilsusega, võimalustega, avatud pordid ja kõik on kena tore. Ma isegi ei kiru seda sitta SD pilti, sest ma mõistan, et siia ei saa Telia väga midagi parata. Küll aga tahaks vahest nutitv puldi pooleks murda ja digiboksi kuvaldaga töödelda, sest see asi lihtsalt ei liiguta. Teed juba paar sammu ette ära, loendades peas, et sinna jõudmiseks pean tegema kolm alla, kaks paremale ja OK. Teed kiirelt ära, ootad minuti millal UI järgi jõuab ja siis avastad, v*t*u küll, mingi muu jama läks ikkagi kogemata käima ja tõmbas sellest boksist veel viimase hinge ka välja. Ja sealt valest kohast/valest salvestusest/kavast, kust iganes välja saamine, niigi kõrgenenud vererõhuga: tahaks vägisi selle boksi peal poksi harjutada. |
See kirjeldab vist kõige paremini jätkuvat põhiprobleemi TTV kasutamisel. Samas saan eelmisest postitusest aru, et selle lahenduse peale mõtleminegi on välistatud Kuigi ma just eespool pakkusin välja, et võiks animatsioonide kiirust muuta või ära kaotada sootuks
tsitaat: |
Telia vana TV ui oli ju väga hea. Ja on siiani aktiivne teenus. Saaks selle tagasi oleks juba väga õnnelik. Kindlasti on ka seal omad vead - aga palju vähem negatiivset on seal kui praeguses UIs. |
Miks ei võiks vana UId tagasi saada soovijad? Ma olen igal juhul nõus loobuma neist lisateenustest kui saab kiirelt toimiva UI. Ja ei mul ei ole vajadust just selle vana UI järele. Võib olla ka midagi hoopis muud - peaasi, et see töötaks inimlikult.
Ma saan küll aru, et kahe eraldi UI arendamine on tüütu ja võtab mõttetult ressurssi. Samas lahendaks see "nõudlikel kasutajatel" oleva probleemi.
Küsin siis tehnilisemalt: Mis arendajad ise arvavad? Kas pudelikael on pigem KreaTV või 256MB RAM? |
Või on hoopis milleski muus?
armjan, aga järsku kommenteerid, et miks ei saa uut UId lagivabaks? Mis on need põhilised takistused?
Ma võrdlen ise siis just vana menüüga. Seal ometi oli lagivaba - või siis vähemalt tuntavalt kiirem kui mitte täiesti lagivaba. Mis on see erinevus?
Ma peale vaadates arvan, et suur osa on UIs nn liikumis efektidel. Ma ei tea kuidas need seal tehtud on - kas JS miski kalkulatsioonidega või CSS transitionitega. JS'ga sellised asjad on igal juhul aeglased kuna pea iga lahendus tähendab hulka reflow/recalc UI renderdaja poolt ja kui soft ei oska CSS transitioneid rauas teha siis on ka need vägagi aeglased. Kui see on põhjus (või üks põhjustest) siis miks neid mitte kinni keerata?
Või järsku ei olegi rauas seal üldse asi ja UI loogika ongi nii üles ehitatud, et enne järgmist nupuvajutust ei registreerita kui eelnev animatsioon on lõppenud? Sellisel juhul on see ju ometi lihtne asi mida muuta. Igal juhul see on kõige tajutavam/häirivam asi kogu selle UIs navigeerimise juures, et pead iga kuramuse animatsiooni ära ootama enne kui ekraanile midagi kasulikku tekib.
Ausalt ei ole viitsinud ise UI koodist järgi vaadata kuidas see käib hetkel. Aga see tundub esimene koht olevat mida ise sügavamalt uuriks kui peaks probleemi lahendama hakkama.
Hästi lihtne on muidugi öelda, et riistvara on kehv ja ei saagi kiiremini. Aga tegelikult tuleks arendamisel ju ikkagi riistvara piirangutega arvestada ja mitte kasutada lahendusi mida riistvara ei suuda välja vedada. |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.12.2017 19:28:58
|
|
|
Zuumbox kirjutas: |
Probleemiks on tavaliselt välismaised omanikud, keda kotib ainult kolm asja: kasum, kasum ja kasum.
|
Ei pea vaid välismaised omanikud olema. Sama asja näeb ka siis, kui omanikuks on AS Eesti Vabariik
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
29.12.2017 19:30:32
|
|
|
midagi reaaselt ise järgi proovida kahjuks ei saa ju.
|
Proovin homme nende boksi väärtustega mängida ja vaadata mis saab. Ei ole kindel, et mingi tulemuseni viib ja kui palju jännata viitsin (vb vaja mingi DNS server tekitada jne...)
Telia mehed võiksid muidugi aidata Kasvõi öelda, kas enamvähem õigel teel. Võib PS-is ka infot jagada. Nagu näha siis paar vabatahtlikku, kes oma vaba aega investeerida sooviksid, on olemas (ent kes Teliasse tööle tulla ei soovi ) |
Sul siis frontend kood olemas ja plaanid boxi petta seda panna kasutama ning siis muudatusi katsetada ?
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
29.12.2017 19:34:57
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Sul siis frontend kood olemas ja plaanid boxi petta seda panna kasutama ning siis muudatusi katsetada ? |
Täpselt nii. Kas siis üritada boksi DNSi sekkuda, et elioni aadressid pöörduksid mujale (ent nii, et API endiselt õigesse kohta pöörduks (ok, seda kannataks proxyda ka õigesse kohta)), või mingit muud moodi... Ilmselt suht ajamahukas katsetamine, kui mingeid vihjeid ei ole
See UI on nii marru ajanud, et oma niigi vähesest ja hinnalisest vabast ajast tuleb lihtsalt proovida kõiki variante
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.12.2017 19:35:36
|
|
|
armjan kirjutas: |
Hetkel ei saa muffigi aru, et kas kanal on "Kidzone+ HD" ja see lisatakse lisapakettidesse või kanal on "Kidzone+" ja see lisatakse HD lisapakettidesse.  |
Kidzone+ HD on kanali nimeks. HD kanal, mis läheb lisakanalite ja laatepakettidesse. |
Korra veel täpsustaks, et kas see mõiste "lisapakettidesse" ei võiks või äkki sisaldab endas ka HD kanalite lisapaketti? See on 300/300 netiga liitujadele tasuta, et kas seal ka näeb seda kanalit? Või on see ikka puhtalt lastenurga ja 7€ lisakanalite paketi rida?
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
29.12.2017 19:38:54
|
|
|
Sul siis frontend kood olemas ja plaanid boxi petta seda panna kasutama ning siis muudatusi katsetada ? |
Täpselt nii. Kas siis üritada boksi DNSi sekkuda, et elioni aadressid pöörduksid mujale (ent nii, et API endiselt õigesse kohta pöörduks (ok, seda kannataks proxyda ka õigesse kohta)), või mingit muud moodi... Ilmselt suht ajamahukas katsetamine, kui mingeid vihjeid ei ole
See UI on nii marru ajanud, et oma niigi vähesest ja hinnalisest vabast ajast tuleb lihtsalt proovida kõiki variante  |
Hästi. Kui miskit tööle saad võid vihjeid jagada.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirc
HV kasutaja

|
29.12.2017 20:27:10
|
|
|
Kidzone+ HD on kanali nimeks. HD kanal, mis läheb lisakanalite ja laatepakettidesse. |
Suured-suured tänud, kui see tõesti tõele vastab. Mu laps on seda ammu oodanud ja lõpuks olete mõelnud, et võiks HD pilti edastada. Laste silmi tuleb hoida.
Saan, aru, et asi on kahes paketi sees, aga miks seda ei saaks noppena võtta nagu hetkel kidzone on? Lastepakett seega läheb kallimaks?
Kui tuleb uus digibox, siis saab laps enda toas telekale ka pildi. Ma ei hakkaks nagunii hetkel rentima, sest minu usk sellist asja ei luba.
Telekas võib hetkel niisama seista ka. Las laps loeb raamatuid...
_________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂ |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
29.12.2017 20:44:08
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Tõsiselt, kui teil on probleeme, ettepanekuid jne, tehke seda krdi õiges kanalis (pommitage 123, või emaili teel, või facebookis, või mis iganes kanalis Telia on ennast reklaaminud kui ametliku kanalina)! HV foorumis on inimesed puhtalt nende enda vabast ajast! KAS SEDA ON RASKE MÕISTA!
Edit: Tegelikut ka. Kui teile praegune menüü loogika ja pult jne ei meelidi, te PEATE POMMITAMA TELIA AMETLIKKE KANALEID!!!! Kõrgemalt poolt vaadatakse ainult ametlikult edastatuid pöördumisi. Siin hädaldamine lihtsalt EI AITA! |
Et ise ka usud, kui ma 123 helistan ja kurdan, et uus menüü on aeglane, siis keeratakse seda sealt kiiremaks ?
Nii lolli soovitust pole ammu kohanud.
indrekp kirjutas: |
PS. Elioni foorum pigem dubleeris HV foorumi Elioni teemasid ja kuna reaalselt Elioni foorum kasutajatele tuge ei pakkunud, on selleks olemas Telia online abi koos juhendavate materjalidega, oma enda teenuse infoga ning võimalusega edastada rike otse toele. |
Ei vasta päriselt tõele. Oli seal ka asjalikke tegelasi. Esimesena meenub läbi selle foorumi saadud PC kanal amino boksile.
Eeldad aga sina. Ära eelda, langed rumalasse valgusesse.
Jälgin kogu aeg teemat ja paras lahmimine käib pidevalt.
|
No aga eeldad ka sa ise ! Ja sa näed seda normaalsena. Miks see sulle teiste puhul närvidele käib ?
Kamin kanal on kõikidel vana nutiTV, TeliaTV ja MINU.TV teenuse kasutajatel ja kõikides seadmetes.
Kedagi ei kotita. Kanal on nimelt lisatud igale teenusele, mis veel kasutusel ja seda just selleks, et ei "kotitaks" kedagi. Kanal olgu kõikidele. Hoolitsesin selle eest isiklikult!
|
Reaalsusest panin uskmatutele videod ülesse. Lubadustest ja hoolitsustest ei ole reaalses elus kasu.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
29.12.2017 21:08:28
|
|
|
Mina ei tea uuest nutist midagi. Küla peal on saanud näppida aga mulle meeldib vana ja järele proovitud
Niih, ei saa ühes majapidamises ZYXEL PLA5206V2 adapteritega asja korralikult tööle. Hangumisvärk.
Kui ühes majapidamises sain zyxeli võrguadapterid ja tg789 ilusti tööle, siis teises on tg789-ga asi nii hull et ei saa adaptereidki ilma digiboksi järgi ühendamata sellist seisu et, teises juhtmega telekas pilt ei hanguks. Tegelt selle sain korda koos telefon 123 inimesega. Kuna kaabliga telekas võtsid nagu need teise teleka taga olevad zyxelid "poweri" ära ja ei kuvanud kaabliga telekas HD kanaleid, siis arvasin et kiirusest jääb puudu. Mõeldud-tehtud, telefonil 123 tõsteti kiirust. Kuna selles majapidamises internetti ei ole siis see baasühendus ehk ajast arust ja jäi jalgu teise teleka jaoks.
TG784 ruuteriga on asi natuke rõõmsam. Kannatab ainult zyxelid seina panna ja teises kaabliga telekas pilt ei hangunud. Nii kui zyelitele digiboks järgi sai, nii hangus mõne aja pärast teises kaabliga telekas pilt. Selle saime ka 123 inimesega telefonitsi korda.
Nüüd on nii et zyxel adapteritega Aminot ei kannata üldse ühendada, siis mõlemas telekas pildid hanguvad. Ok, see selleks, tühja sellest, viskab siis vareseid selle Aminoga . Nüüd zyxelitele motorola järgi ühendamine jätab kaabliga telekas kõik puutumata ning seal asi korras ja kõik toimib aga adapteritega telekas edasi-tagasi kanalinuppu kerides kuvab kanaleid nagu üle ühe, kõik SD kanalid. HD kanaleid ei kannata panna, siis hangub kaabliga telekas pilt. Samuti zyxelitega telekas hangub ka pilt mõne aja pärast.
Nüüd küsimus on selles et kuna TG784+motorola kooslusega on asi peaaegu et lootust andev siis kas Inteno või Arris annaks rohkem lootust asi korda saada. Kuidas nende ZYXEL PLA5206V2 ühilduvud Intenodega ja Arrisega on, kas parem?
Kuigi endale tundub ikkagi et asi jääb ikkagi baasühenduse kiiruse taha, kuna kahe teleka - motorola+zyxel+SD/HD pilt ja motorola+kaabel+SD pilte ei vea välja. Kui kiire see baasühendus on Telial?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
29.12.2017 21:22:02
|
|
|
Hästi. Kui miskit tööle saad võid vihjeid jagada. |
Esimesed edusammud olemas, tänu ruuditud intenole suunasin hetkel kogu port 80 suhtluse nutitv-lt enda masinasse, kuulates, mis faile ta veel otsib (firmware jne), tõmbasin need ka omale ja nüüd juba UI oma masinast jookseb... täna kahjuks rohkem aega mässata ei ole, aga edusamm on tore.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja
|
29.12.2017 21:24:29
|
|
|
Alan,
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
29.12.2017 21:57:40
|
|
|
itmynk, hetkeks tõmbas pildi lugedeski kokku aga tunne jääb nagu üritaksid dialupiga iptv tööle panna.
internetita adsl teenus ei kannata hd kanaleid mitmes teleris ja kui midagi kokku jookseb siis on kiirusepuudus käes.
tellid vdsl 10M interneti, inteno, arrised, hd kanalid jooksevad.
jätad adsli, tg784, plc ja amino, motorola, kõik võib olla, seadmed on 5-10 aastat vanad.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
sandvik
HV kasutaja

|
29.12.2017 22:20:40
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Juhul, kui jukerdamine tähendab peaasjalikult teleri sisse-välja lülitamist ja tv heli reguleerismist (eeldab, et pult on seotud telerit juhtima), siis probleem on tühjad patareid. Teleri lülitamine kasutab IR'i, digiboksi juhtimine RF'i ning IR kasutab rohkem voolu kui RF, sellepärast nt digiboxsi juhtimine toimibki kuid tv juhtmine mitte. Muu probleemi puhul proovi Betamax linki. |
Patareid on vahetatud.Samas peaks telekas ka patareide vahetusest teada andma. 1,3 aastat töötas probleemideta.Ühel hetkel kadus ära ühe nupu vajutusega teleka ja digiboxsi välja lülitus ja nüüd ei kuuletu pult hääle tugevuse muutmisele ja kanalite vahetusele.Kõik seadistused on tehtud mitu korda ja uuesti aga miski ei muutu.Kuskilt lugesin et peaks mälu tühjendama aga kust ja mida
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
29.12.2017 22:31:23
|
|
|
Vana aasta lõppu siia ka oma urin.
Telia võlu on ju selles, et kontserni siseselt oleks võimalik kulusi optimeerida. Ei pea igas riigis olema oma jorss kes üritab oma vaimusünnitust promoda ja kireda kui hea see on. IPTV boksid on kõikidel ja arendusega tegelgu eraldi osakond.
Teiseks pange juba see vana asi kinni, kaua võib endale jalga tulistada!
|
|
tagasi üles |
|
 |
itmynk
Kreisi kasutaja
|
29.12.2017 23:11:14
|
|
|
indrekp kirjutas: |
itmynk, hetkeks tõmbas pildi lugedeski kokku aga tunne jääb nagu üritaksid dialupiga iptv tööle panna.
internetita adsl teenus ei kannata hd kanaleid mitmes teleris ja kui midagi kokku jookseb siis on kiirusepuudus käes.
tellid vdsl 10M interneti, inteno, arrised, hd kanalid jooksevad.
jätad adsli, tg784, plc ja amino, motorola, kõik võib olla, seadmed on 5-10 aastat vanad. |
Mis moodi dialupiga?
Ühes majapidamises kus on 20/10 nett ja vdsl, sain tg789 ja zyxeli võrguadapteriga süsteemi jooksma kõikide telekate juures.
Aga teises majapidamises kus on adsl ja baasühendus ei hakka keegi sinna eraldi netti tellima ja selle eest maksma, kuna seda lihtsalt ei kasutata. Ei tööta ka SDx2 pildid ning motorola zyxelite taga hangub. Kui zyxelitega motorolale HD pilt manada, siis hangub juhtme otsas olev telekas. Juhtme otsas olevale telekale samas võib HD ka manada, sellest zyxeli süsteem ei hangu. Miks need zyxelid süsteemi üle koormavad? Keskmine diood vilgub punaselt, see selge et kiirus alla 20mbit. Kaablitega proovides mõlemad telekad töötavad probleemideta. Why?
Nii juhtub kui kanalid vabalevist kaovad Tahaks Inteno ja Arrise koha pealt 100% kindel olla et toimivad. Endal ei ole neid kusagilt võtta prooviks ning ehku peale renti võtta on ka nõme.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|