Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
19.12.2017 12:24:13
|
|
|
Nomaitea, ma olen alati viimase FF peale lasknud automaatselt uuendada ja nüüd teie hädakisa peale läksin seadeid uurima, mul olid nad kõik 'off'.
Viimati vast käisin seadete all paar aastat tagasi.
Need kel need 'linnukesed' iseenesest tagasi on ilmunud, äkki olete vahepeal uue profiili vms loonud kus vaikeväärtused sees?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.12.2017 13:11:41
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Nomaitea, ma olen alati viimase FF peale lasknud automaatselt uuendada ja nüüd teie hädakisa peale läksin seadeid uurima, mul olid nad kõik 'off'.
Viimati vast käisin seadete all paar aastat tagasi.
Need kel need 'linnukesed' iseenesest tagasi on ilmunud, äkki olete vahepeal uue profiili vms loonud kus vaikeväärtused sees? |
Ei ole mingit uut profiili loonud. Viimati kui siin masinas seal seadete all käisin seal selliseid optsioone veel polnud ja kui oleks olnud, siis käsitsi sisse lülitanud neid ma ka poleks
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.12.2017 16:56:36
|
|
|
Siis kui need asjad Firefoxile külge tulid, siis esimesel uuendamisel pärast nende ilmumist kargas Firefoxil alt servast üles küsimus midagi selles stiilis, et kas lubad Firefoxil saata tagasisidet bla-bla-bla. Enamus ilmselt klõpsas "jah", kui need linnukesed praegu seal üllatuseks on.
Ja see juhtus ehk aastake või suts rohkem tagasi.
Kui arvutit kasutab rohkem kui üks inimene, siis ei ole selle üle midagi imestada. Siis kui ilmus sinnasamma küsimus, et kas võiks Firefoxi värskendada, kuna ta töötab ju nii aeglaselt, siis tüüpiliselt äsati ka sinna "jah" nupule ja kaotati kogu profiili seadistus.
Kui oleks võimalus selliste küsimuste näitamine kogu täiega ära keelata, siis oleks see üks kõige kasulikumaid ja mõistlikumaid Firefoxi seadistusvõimalusi üldse, aga need tuleb igaüks eraldi ära keelata ja tavaliselt siis kui selleni jõuad, on kohati juba hilja, mingi sitt on kokku keeratud järjekordselt. Alati tulevad sealt sellised juhmakad küsimused, millele vastamise tagajärgi näed alles hiljem, kui üldse.
PS. Kellel uus Firefox 57.x kerimisel iga natukese aja tagant hangub, jõnksutab ja on üldse uimane - sõltumata op-süsteemist:
accessibility.force_disabled = 1
https://support.mozilla.org/et/questions/1185882
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.12.2017 18:17:26
|
|
|
Dogbert, Jah telemeetria tuli tõesti aastaid tagasi ja seda brauser ka küsis kas saata tagasisidet. Paraku see "studies" värk on tõesti alles nüüd sinna tekkinud ja selle kohta ma ei tea kas brauser on midagi küsinud. Ma pole nt nightlys puhta profiiliga küll märganud. Võimalik, et studies on siis telemeetria alamsäte ja kui telemeetria välja lülida siis lülib ka selle välja.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
19.12.2017 18:56:59
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Võimalik, et studies on siis telemeetria alamsäte ja kui telemeetria välja lülida siis lülib ka selle välja. |
Nii ta on kogu aeg olnud.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.12.2017 19:04:45
|
|
|
Jah, see study on uus asi, aga vähemalt tundub olevat telemeetria alamjaotis. Ja eraldi selle kohta ei ole küll küsinud.
Aga jutt oli kogu telemeetriast, nagu ma aru sain.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
20.12.2017 20:14:06
|
|
|
Kui ma nüüd väga meenutan, siis pead ei julge anda et kunagi ühelegi telemeetria tüüpi küsimusele jah ei ole öelnud. Selle crash reportiga olen kindlasti mänginud edasi-tagasi vastavalt paranoia astmele. Ilmselt kuna mul brauser peaaegu kunagi ei kräshi ka siis pole eriti muretsenud, mis see setting seal on. Aga kindlasti ei ole keegi küsinud ega ole jah vastanud selle peale, et kas me tohime su selja taga sult midagi küsimata hakata mingeid lisasid installima sulle heast peast.
In another news, nüüd jõudis siis mulle ka see "swedpanga bugi" kohale. Huvitav et varem ei olnud. Brauseri versiooni ei ole uuendanud. Ju mul siis ikka Ghostery ei olnud piisavalt värske veel ennem? Ja pank on 'trusted' listis aga ikka ei aita. Disablemine aitas see-eest kohe.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
20.12.2017 21:43:11
|
|
|
Ma pakuks, et pigem tegi Swed veebis mingi muudatuse, kuna, nagu juba eespool kirjeldasin, hakkas asi lambist pihta ka masinas, kus nii FF kui lisade autoupdate keelatud. Ghostery-t pole, ainult uBlock Orign.
Ma paraku pole pädev analüüsima sellise ettevõtte koodi, mis salvestab väljadele kirjutatud sisu isegi enne "submit" pressimist.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
21.12.2017 11:16:46
|
|
|
Uus versioon on Awesome Bari käitumist natuke, aga väga häirivalt muutnud. Tahan näha nimekirjas nii ajaloos olevaid linke kui ka otsimissoovitusi, kuid ajalugu eespool. Varem nii oli ka, aga nüüd on soovitused eespool. Kas keegi oskab välja pakkuda, kuidas järjekord tagasi muuta?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
22.12.2017 15:49:13
|
|
|
rex kirjutas: |
Ma pakuks, et pigem tegi Swed veebis mingi muudatuse, kuna, nagu juba eespool kirjeldasin, hakkas asi lambist pihta ka masinas, kus nii FF kui lisade autoupdate keelatud. Ghostery-t pole, ainult uBlock Orign.
|
Siis oleks see häda kõigile samal ajal kohale jõudnud, kui Swed oleks teinud muudatuse.
Minul jälle uBlocki pole ja Ghostery on. Kui Ghostery välja lülitada siis mingit probleemi enam polnud.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voro
Kreisi kasutaja

|
26.12.2017 16:21:30
|
|
|
Kas keegi teab lahendust, et firefox ei "crashiks" ID kaardi sisse panekuga:
Firefox 57.0.2 (64-bit) on juba avatud mõne aknaga ja nii pea kui panen id kaardi id kaardilugejasse siis "crashib" ja pean firefox-le restarti tegema.
Aitab loomulikult see, et ennem panen kaardi sisse ja siis avan firefoxi, aga alati ei püsi meeles või ei ole vajadust id kaarti sisestada.
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
26.12.2017 16:22:04
|
|
|
Voro, ma õiget lahendust küll ei tea aga kas lahenduseks poleks märkimisväärses osas hoopis smart-id kasutamine? Konto loomine/kasutamine on täitsa tasuta ning suurematesse pankadesse saab kenasti, riigi-asjadesse läbi pangalingi kah.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
26.12.2017 16:38:13
|
|
|
Selle Smart-ID võiks Windows arvutite jaoks ka teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Voro
Kreisi kasutaja

|
26.12.2017 16:58:25
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Voro, ma õiget lahendust küll ei tea aga kas lahenduseks poleks märkimisväärses osas hoopis smart-id kasutamine? Konto loomine/kasutamine on täitsa tasuta ning suurematesse pankadesse saab kenasti, riigi-asjadesse läbi pangalingi kah. |
Kui ma ei eksi siis on vaja Android või iOS seadet, ei kasuta kumbagi, kuna tööalaselt pole seda vajadust olnud.
|
|
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.12.2017 17:04:02
|
|
|
seeru kirjutas: |
Selle Smart-ID võiks Windows arvutite jaoks ka teha. |
Sellel on oma põhjus miks seda arvutile ei tehta. Võibolla tahad sellele arvuti rakendusele veel seda feeatuuri ka, et jätaks pin koodid meelde ja ei küsiks üldse midagi
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
26.12.2017 18:02:25
|
|
|
Kas on võimalik ff androidil töölaua versiooniks sundida ? Et ja.sätete all on linnuke aga koguaeg iga lehe jaoks manualselt panna ka päris tüütu.
Ghostry broseril on see võimalik.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
26.12.2017 18:04:52
|
|
|
Avastasin, et eelmisest nädalast väljas uus ID tarkvara versioon 17.12: https://id.ee/index.php?id=33993
Mozilla Firefox autentimise moodul
Mozilla Firefox autentimise tugi alates versioon 58
|
Juba jõudsin kiruda, et no ei tööta ju - aga jah, Firefox ju hetkel alles v57. Ju ta siis beetaga juba käib.
v58 tuleb 23. jaanuar
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
26.12.2017 19:44:44
|
|
|
Voro kirjutas: |
Firefox 57.0.2 (64-bit) on juba avatud mõne aknaga ja nii pea kui panen id kaardi id kaardilugejasse siis "crashib" ja pean firefox-le restarti tegema.
Aitab loomulikult see, et ennem panen kaardi sisse ja siis avan firefoxi, aga alati ei püsi meeles või ei ole vajadust id kaarti sisestada. |
Ära nüüd kirjuta, mis versioon ID-tarkvarast paigaldatud on, mis lugejat kasutad, ega ühtki linki about:crashes lehelt jaga. Mõni selgeltnägija võib solvuda selle peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.12.2017 19:40:51
|
|
|
kuidas firefoxiga konkreetne veebileht ära blokeerida?
üritasin kasutada block site extensionit, kuid ado.delfi.ee blokeerimisega see küll hakkama ei saa
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
27.12.2017 21:49:24
|
|
|
siis kasuta hosts faili, peaks iga OS all olemas olema. Arvestama pead muidugi sellega, et kui hosts faili sihipäraselt kasutad ehk käsitsi näpid, siis antiviirus hakkav selle peale lõugama ja pead manuaalselt ütlema, et ei ole viirus, ise teadlikult ja tahtlikult tegin
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voro
Kreisi kasutaja

|
27.12.2017 23:29:52
|
|
|
merikes kirjutas: |
Voro kirjutas: |
Aitab loomulikult see, et ennem panen kaardi sisse ja siis avan firefoxi, aga alati ei püsi meeles või ei ole vajadust id kaarti sisestada. |
Ära nüüd kirjuta, mis versioon ID-tarkvarast paigaldatud on, mis lugejat kasutad, ega ühtki linki about:crashes lehelt jaga. Mõni selgeltnägija võib solvuda selle peale  |
about:crashes - hetkel on seal ainult augusti kuupäevaga. Järgmise craschi peab ära saatma siis salvestab ära.
ID kaardilugeja SEB.
ID tarkvara on kasutusel: 17.11 ja ütleb et midagi uuemat pole pakkuda samas ID lehel on üleval juba 17.12
Eks proovib selle 17.12 peale lasta. Muideks "crashi" toimib suvalisel ajal ja mitte alati.
UPDATE:
Lasin 17.12 ja tuli crash ikkagist ära.
Seekord firefox crash raport olemas:
https://crash-stats.mozilla.com/report/index/c139c04d-945f-4f00-9ca4-d9de01171227
|
|
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
merikes
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Voro
Kreisi kasutaja

|
28.12.2017 20:16:38
|
|
|
Tänud. Eks peab rohkem siis Chrome kasutama. Chromiga vähemalt siiani pole sellist anomaaliat ette tulnud.
|
|
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
30.12.2017 20:05:19
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Sellel on oma põhjus miks seda arvutile ei tehta. Võibolla tahad sellele arvuti rakendusele veel seda feeatuuri ka, et jätaks pin koodid meelde ja ei küsiks üldse midagi  |
azo jah. Ma sellepeale hetkel ei mõelnud, et 99.9% arvutikasutajaid on täielikud tumbad.
No aga midagi annaks välja mõelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
30.12.2017 20:11:58
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Sellel on oma põhjus miks seda arvutile ei tehta. Võibolla tahad sellele arvuti rakendusele veel seda feeatuuri ka, et jätaks pin koodid meelde ja ei küsiks üldse midagi  |
azo jah. Ma sellepeale hetkel ei mõelnud, et 99.9% arvutikasutajaid on täielikud tumbad.
No aga midagi annaks välja mõelda. |
Ma ei väida, et arvutikasutajad tumbad on. Põhjus on hoopis kaheastmelises autentimises ehk kui su arvutis pahalane on, siis ei saa see keylogger't kasutades sinu teadmata kuhugi sisse logida. Jah, telefoniga see probleem muidugi on, et kui telefoni kaudu panka lähed, siis on kogu autentimine ühes seadmes, samas on telefonis mõnevõrra parem kontroll selle üle, mis äpp mida teha võib.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|