-Margus-, mis käimaril viga ja miks pool autot üle värviti ?
krt pole arvet kaasas, aga peaülekande laagri vahetus. hooldusest helistati, et rohkem liiklusesse ei luba .Käimarist pool õli lahkunud ka . Minu tutvusringonnas on see kolmas, millel tean selle laagri vahetust. teadsin oodata juba. Vana tööauto(1.2) jõudis selleni 130kkm pealt(õemees sõitis sellega). Tööjuures ühel uuel 1.2 läks ka vahetusse. Tundub jälle maha vaikitud tüüpivga Mõlemad tagatiivad vahetati, tagaluuk värviti. kunde uks pand ka uus(ise leidsin ukse lingi juurest rooste vahatamise käigus) Mõtle ise edasi. Tiibade probleem on tagapampri tiibade kokkupuutepunktis.Kes sellest ei tea, sel rõõmsat roostetab ka.
. Pask satub vahele ja hõõrub ära. Mul auto kirsipunast värvi, ja sealt krt ei paista rooste välja
-Margus-, mis käimaril viga ja miks pool autot üle värviti ?
Skodasid värvitakse garantiikorras massiliselt üle. Saab kusagilt väikese värvikahjustuse ja kuna see kiht seal peal on nii kehva siis on suht kohe ka rooste jmt probleemid kallal. Lisaks pidi neil huvitav olukord olema, et metall hakkab ise seestpoolt roostetama. Igal juhul garantii korras tehakse massiliselt neid korda.
Info pärineb inimeselt kes neid garantiikorras värvib ... _________________ There is no place like 127.0.0.1
Ma tean väga hästi, Kus neid tallinnas värvitakse. isiklikult sai sinna kunagi tulesigna paigaldatud ja see meie hoolduses ka vist :lol. Tööd neil jagub jah
eks neid ole müüdud ka omajagu meil... sama keiss nagu mazda kuutega, osteti suure tuhinaga ja kui nad siis roostetama hakkasid... varsti saad 10a vana skoda tonniga kätte
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Üks hea kild tuleb meelde veel. Klaasipuhastaja vars oli roostes nats(mu enda autol), selle kohta väitis tehas, et te elate hullus kliimas ja seal juhtub kõike Siis oli töö piruka(Praktik) sel oli poole vähem roostet ja tuli hooldusest uue varrega , kuna oli roostes. Otsi tuult väljal
Unista edasi Tegelikult on seda meie tingimuste jaoks tehnoloogilist sitta omajagu. Keegi kurat ei arvesta selle soolapasaga, mis siin on talviti. Teine teema on see, et tänapäeva auto õkole vastav värvikiht on nii õhuke, et sealt on raske minagi loota. Siis +projekteerimisvead . Kui ma õigesti mäletan,siis mingi aeg värviti tiivad juba üle, kuna uksetihendi vahelt hõõrus värvi maha. Liiv sattus vahele ja kõik pesed iga päev autot talvel ja kuivatad uksevahed, siis probleem puudub ja kindlasti on aega sellega tegeleda iga päe v
Seda soola pannakse ikka metsikult. Ma reede käisin pesulas, siis lasin põhja alt ka survepesuriga üle, loptab natukenegi seda soola maha.... _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
eks neid ole müüdud ka omajagu meil... sama keiss nagu mazda kuutega, osteti suure tuhinaga ja kui nad siis roostetama hakkasid... varsti saad 10a vana skoda tonniga kätte
Mul on 10a vana mazdakuus. Maksis vähe, roostetab jah natukene, aga enne läheb ikka aastaid, kui päris ära ussitab. Selle aja peale pole niivõinaa auto hinnast suurt alles. Siukene hea praktiline masin, muid muresid peale roosteussi ei kimbuta.
Uskumatult kiiresti võib saada meie talvedega täpist mull, ja juba ongi asi mäda. Kui sul 2007 mazda 6 siis sellel vist natuke parandati roostekindlust, esimesed olid ikka päris kohutavad, öösel ei saanud magada isegi, maja ees selline krõbin käis.
Seda soola pannakse ikka metsikult. Ma reede käisin pesulas, siis lasin põhja alt ka survepesuriga üle, loptab natukenegi seda soola maha....
elasin kunagi chicagos, vot seal pandi alles soola. See siin on soola poeg.
Seal nägin 5a vana Fordi, millel küljeplekke enam ei olnduki, sest olid läbi mädanenud _________________ Hapud viinamarjad
Rekkale koormaid laadides tenti lapates on töökindad läbi ligunenud sellest soolaplägast. Käed õhtuks soolased Huvitav kui mürgine/kahjulik see soolapäga on?
See pole ohtlik _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Keegi polegi veel öelnud, et lauluväljaku statis on kütus -5 senti ja kõik kohvid ja koerad vaid 1 euro?
Rabage rabage... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kogu tõde skodade kohta hakkab vist päevavalgele ilmuma, palju need keskmiselt maksidki ? Eriti julm on vist siis, kui võtad täisvarustuses ja saad hinnanumbri kuhugile 30k peale ja siis 100+kkm pealt vajub laiali. Aga no see peaks ju elementaartõde olema, et kvaliteetsemaid asju pidada on kokkuvõttes odavam. Lexu roolis tagasi, ei istu ikka see diizl.
Kogu tõde skodade kohta hakkab vist päevavalgele ilmuma, palju need keskmiselt maksidki ? Eriti julm on vist siis, kui võtad täisvarustuses ja saad hinnanumbri kuhugile 30k peale ja siis 100+kkm pealt vajub laiali. Aga no see peaks ju elementaartõde olema, et kvaliteetsemaid asju pidada on kokkuvõttes odavam. Lexu roolis tagasi, ei istu ikka see diizl.
Ei vaju midagi 100kkm-i peale see auto laiali. See on täiesti rumal jutt.
Keegi polegi veel öelnud, et lauluväljaku statis on kütus -5 senti ja kõik kohvid ja koerad vaid 1 euro?
Rabage rabage...
Statis? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
palju on siis? _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
Ei vaju midagi 100kkm-i peale see auto laiali. See on täiesti rumal jutt.
Ära muretse. Lexus on antud juhul juba ammu diagnoosiks muutunud, ainult patsient ise ei jaga veel seda ära.
Selline tunne, et kilomeetrihinnast rääkides ägestuvad vaid laurx ja batman, sest tunnevad mingit survet seda kõike õigustada
Sa oled ikka geniaalne eluvorm. 3 postitust, milles ühes avaldasin imestust, et kedagi üldse kotib, et millega keegi sõidab, või keegi teine km. arvutab, ning kahes ülejäänus juhtisin tähelepanu arvutusveale, kui üks tegelane tahtis ka oma km. hinna ritta seada samadel alustel, kui herr laurx. Tsiteeri palun minu postitustest see koht, kus ma "seda kõike õigustan".
Karm ägestumine ikka jah, plaksuta endale, loogilise järelduse peale
Km hinna arvutamisel ei ole tegelikult midagi viga, ainult, et taustsüsteem peab teine olema, ehk siis autopark peab olema SUUR, no nii 50 ühikut minimaalselt. Siis tuleb mõnesendisest vahest juba üsna märgatav kokkuhoid, sedasi ühe-kahe masinaga mängides on tegu rohkem majandusarvestusliku hobiga.
Ära muretse. Lexus on antud juhul juba ammu diagnoosiks muutunud, ainult patsient ise ei jaga veel seda ära.
See päris kindlasti raskekujuline jah. Pole siis ime, et võib vales esinduses kolki saada
Klotsid pidid ka 20K peal läbi olema, ometi nüüd 65K ees.
Mootor pidi õli 1L 1000km peale võtma ja teab mis muu veel küljest kukkuma.
viimati muutis Magic 24.12.2017 13:03:39, muudetud 1 kord
Markos, sellega nõus. Mina näiteks ei arvuta, sest mul on sõitmist üsna vähe ja ei näe sellel enda jaoks mingit mõtet. Samas, kui inimene tahab arvutada, las arvutab.
viimati muutis batman 24.12.2017 13:05:19, muudetud 1 kord
Jah, õppige kõik lugema ja arusaama _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sellega nõus. Mina näiteks ei arvuta, sest mul on sõitmist üsna vähe ja ei näe sellel enda jaoks mingit mõtet. Samas, kui inimene tahab arvutada, las arvutab.
Just. Las arvutab. Aga kui keegi teine siin oma masinast räägib, tuleb jälle kuskilt see "mul on km hind 12 senti, palju sul maksab?" -mees postitama. Oleme sellest väsinud. Täpselt nagu pederastid - las olla ja trukkigu, aga pole vaja tänaval avalikult pasundada. Või veganid. Või crossfitterid. Võta üks ja viska teist _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Teemakohast juttu ka. Kas kellelgi on kogemust Reanult Meganega ´01? Siin ühele aitan juba pikemat aega otsida keskluku mootoreid - VIN ja asjade järgi on pidevalt valed jupid, mis ei hakka, ning saada pärast tagasi.
Kas see ongi mingi prantslaste eripära, või teab keegi soovitada, kus otsast otsimisega edasi minna? Siiani on vaid esinduse originaalid ~170€/tk. proovimata, aga kuna autol on 4 ust, siis puhtalt jupid ise ületavad aparaadi turuhinna juba.
Kui kellelgi on prantslastega sellekohast kogemust, siis ootan nõuannet.
viimati muutis batman 24.12.2017 13:18:26, muudetud 1 kord
See on see jubedus millel pole süütevõtit vaid see kaart keskkonsoolis? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
ma nüüd selgitan 1 kord veel.
aegade algusest peale on käinud kiun, et vana vs. uus. ma ostsin omale just mingi mitmenda roika ja otsustasin hakata reaalselt tehtud kulutusi kirja panema ning neid jagama iga läbitud kilomeetri kohta. ma olen seda tabelit nüüd pidanud 8.01.2015 saadik. konkreetne emeks on mu käes sõitnud ~74k km. kokku on tema peale kulunud 8958,38 mis teeb igasse kuusse 248,8438888888889, ma olen igas kuus sõitnud 2053,583333333333km..
kui mingi vägi kunagi sunnib mind uue ostma, teen samasuguse tabeli aga arvesse peab võtma seda, et muutuvad masinad, muutub raha väärtus.. ilmselt ka väärtushinnangud mul endal.
tsitaat:
taustsüsteem peab teine olema, ehk siis autopark peab olema SUUR, no nii 50 ühikut minimaalselt.
suhtumise küsimus. sõltub mastaapidest. kui sul on 50 masinat, on sul ka neile juhid ja alati on midagi vaja. ilmselt loed iga brigaadi peale kuluvat senti oluliselt suurema hooga kui seda, kas su oma pühademunale alla saanud rehvid maksavad 20€ rohkem või vähem.
mul on hetkel see teadmine, et ma saan enam vähem arvutada vaid neid masinaid mis on 100% minu käes. neste arvel ei kajastu tankimistel sisestatud läbisõit, seega ma ei tea mis näidu juures tangiti. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
kui üks tegelane tahtis ka oma km. hinna ritta seada samadel alustel, kui herr laurx.
Kui mind mõtled, siis õpi lugema ja tekstist aru saama.
Ja jaa, sul on alati õigus
Ehk siis sa ei oska lugeda ega saa aru mida ma kirjutan? Mina ei ole oma km hinda välja toonud. See, et sa midagi ette kujutad, on su enda luulude tulemus. Palun näita kus ma enda km hinda laurxiga võrdlen. Kui sa seda ei suuda, siis GTFO ja STFU.
Muidu soovin kõigile ilusaid jõule.
Krt hapukapsa pakk lekkis eile ja nüüd pesin vahu ja värkidega ning loputasin veega. Kuidas istme kuivaks saab? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa nii pole teinud, et võtad konkreetse mootori näppu ja käid vana-posti jms tallinna lähedal asuvad lihtsalt marsruutide kattuvusel läbi? see ei saa nii olla, et ainult konkreetse mega enni jaoks on kuskil tehas mis teeb neid konkreetseid mootoreid. samas võib selle mega-enniga olla sama nagu fordil, et mingil ajahetkel insenerid otsustasid parandada aga parandamine tehti salaja st. sa või tüki tellija peab kuskilt olema saanud info ja siis esmase regamise või oletatava tootmise aja järgi peab oletama, kas sellel masinal on juba muudatus rakendatud või mitte. mul see must fiesta sai ühe sellise tellimise peale 40cm pikema kässaritrossi. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. 5213582 - helista.
viimati muutis laurx 24.12.2017 13:40:59, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.