Mulle just nimelt käib vahest närvidele ericku puhul 1 asi - tema jaoks on rohelised mängijad noobid ja ainult SUPPPPPPERUNICUMID on head. Vot see häirib mind räigelt. Ise ta muidugi hakkab mulle vastu vaidlema aga nii see tegelt on. Kuigi ta on super mängija siis selline suhtumine ikka kumab läbi. Mis ei tähenda aga seda, et peaks talle kogu aeg ette wn8 pedendust heitma. Ilmselt need paremad mängijad sellised tiba suurema egoga ongi, käib ameti juurde, muidu ehk polekski tulemused nii head
Rohelise ja lilla mängija vahe on see, et lilla teeb stabiilselt häid tulemusi eri kaartidel eri situatsioonides. Kõige paremini tuleb see välja klannilahingutes, kus vigadeks eriti ruumi ei ole. Kui sa 20 m valest kohast sõidad ja garaažis lõpetad või batchatiga 7 lasust 0 läbi lased, siis gg wp.
Erickul pole kunagi olnud mingit autoriteeti olgu ta statid mistahes. Mehed kes IS3'e pealt rammeri ära kruvivad ja seda tegu veel õigustavad... siin pole vahet mis värv selle jutuga kaasas käib. Teiseks võta ta top played tanks lahti ja vastus vahib seal ise vastu... _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
Mulle just nimelt käib vahest närvidele ericku puhul 1 asi - tema jaoks on rohelised mängijad noobid ja ainult SUPPPPPPERUNICUMID on head. Vot see häirib mind räigelt. Ise ta muidugi hakkab mulle vastu vaidlema aga nii see tegelt on. Kuigi ta on super mängija siis selline suhtumine ikka kumab läbi.
Ma kusjuures ei vaidle vastu, nii ongi. Kui ma siin korraldasin tiimilahinguid, siis sai mängitud mängijatega seinast seina. Üldiselt alla WN8 1000 mängijalt pole mõtet suurt panust oodata ja WN8 1200 - 1800 mängijad teevad paremal juhul aktsepteeritava dämmi ära, aga kriitilistes 1v1 ja 2v2 situatsioonides nad enamasti ei ole võimelised asja ära vormistama.
Iga kord kui räägitakse, et rohelised mängijad on täiesti korralikud, meenub mulle üks klannisõda BB4ga vist üle-eelmise kampaania ajal, kus meie tiimi IS-3 olid kolmekesi vastaste tiimi uunikum IS-3 vastu. Kaks meie omadest olid oneshotid, üks two-shot, vastasel oli ca 750 HP alles. Nüüd reeglina sellises olukorras ei ole isegi mingit küsimust, iga IS-3 teeb ühe tabava lasu ja asi tehtud, kolme kahuri vastu ikka ei saa ühega.
Ja siis hakkas see kobistamine pihta. Ühel vennal oli võimalus lasta peaaegu full flat külge, lasi IS-3 külje spaced armorisse oma lasu ja loomulikult ei penninud. Järgmine lask keegi proovis teda trackida ja pani lihtsalt mööda. Kolmas vend, kellel kõige rohkem HP'd, ei suutnud aru saada, et nüüd peab kähku appi minema, hakkas nahka hoidma. Too vend aga aega ei raisanud ja kahe lasuga vormistas need kaks IS-3 ära, aga võttis siiski ühelt reloadi ajal lasu jagu dämmi sisse, niiet oli oneshot, samas kui meie WN8 1600-1700 mängija oli ikka veel twoshot.
Ja siis hakkas selline facepalm klounaad pihta et anna olla. Tüüp võitis vennale facehugi ja meie küpseroheline mängija ei suutnud kolme lasuga seda venda ära vormistada. Tegi ka täiesti ajuvabasid asju - esiteks tal oli AP sees, mitte APCR, teiseks ta lasi teda torni gun mantletti kaks korda ja kolmanda blokeeris vend oma kahuriga ära. Eks tollel tüübil oli ka raske, aga tema bounces ainult ühe lasu ja lasigi kaks oma lasku sisse, GG.
Ma ei mäletagi korda kus ma oleks nii pettunud ja vihane olnud Eesti roheliste mängijate peale. 3v1 lihtne olukord ära kaotada on ikka ebakompetentsuse absoluutne tipp. Tüüp kes pähe sai pärast seletas, et tal käed värisesid ja pinge oli liiga suur, et ei suutnud mõelda enam.
Eks selliseid juhtumeid on tulnud ka hiljem ette, aga randomis neil pole nii suurt kaalu, vaatad, vangutad pead ja läheb edasi.
Aga kui teil mingi kahtlus on hingesopis, et mida ikkagi lillad mängijad arvavad keskmisest või isegi tugevast rohelisest mängijast, siis vastus ongi - kui hästi läheb, oskab lasta, aga loota veidi keerulisemast olukorrast võidu ära toomist pole mõtet, isegi kui tal on eelis HP's. Selleks, et sellises olukorras käsi värisema ei hakkaks, peab pidevalt juba kaotatud mängude lõpus üksi mitme vastase vastu seisma ja proovima carryda, kuni see olukord muutub piisavalt tavapäraseks, et suudad pinge all ka rahulikuks jääda ja lahendusi mõelda.
Näide kah juhtumist, kus vastane hakkas kätt väristama kriitilisel hetkel:
Erickul pole kunagi olnud mingit autoriteeti olgu ta statid mistahes. Mehed kes IS3'e pealt rammeri ära kruvivad ja seda tegu veel õigustavad... siin pole vahet mis värv selle jutuga kaasas käib. Teiseks võta ta top played tanks lahti ja vastus vahib seal ise vastu...
Top played tanks:
erick:
Type 59
Batchat 25t
Leopard PTA
k4lm:
Type 59
T34
T-54
Top 10st tankist mul on enimmängitute seas viis Tier 10 masinat, sul üks. Torkasid oma õhupallile vist ise augu sisse praegu.
viimati muutis erick 11.12.2017 15:41:38, muudetud 1 kord
Nii. Kusjuures viimasel ajal on kuidagi palju tööd olnd ja pole eriti palju klõpsind seda mängu, eile sai mingi pikem sess tehtud madalates tierides. Kuna on selline persetäis meeskondi kellel pole kopikaeest kogemust siis nyhkisin eile meeskondalele kogemust.
nüüd plaanin siin mingi aeg jätkata t10 tagumist, et keskmise dämmi 3k peale saaks kõigil. Ytleme nii, et lihtne see pole aga vaikselt edeneme siiski. Kõige hullem on seis selle lightiga, sellega nagu yldse ei õnnestu mingeid häid tulemusi saada. Aga noh, peab rsk vähem yoloma ilmselt. Mul on ikka räigelt käe sees see jube komme lennata sinna kust pääsemine on suht keeruline, kui mitte võimatu. Ma isegi ykspäev panin monori kõrvale sildi, et "YOLO VÄHEM BLÄÄD" ja tulemused isegi tsutike paranesid. Nii et lootust on vist
Ah, nii palju veel k4lmu jutu peale, et piinlik värk, minul kui ebakompetentsel mitteautoriteedil on IS-3 peal 3 gunmarki, aga hüperkompetentsel Eesti tankist-jumalal ja arvamusprintsessil ainult 1 gunmark?
Muidugi kui lähemalt vaadata, siis tundub et kolmas gunmark ükskõik mis tieri tankiga on seni üle jõu käinud... niiet võibolla see kompetents pole ikka päris see mis aastal 2013 kui sa viimati relevantne mängija olid.
Lisa sinna võrdlusesse mängude arv ka siis tuleb ehk reaalne pilt lagedale. Kaks esimest tanki purely for credits and waaaaay back in the day. T-54 - sellega sai 2x tier10't lahti mängitud ja vist mingi crew ehitatud enne kui vene premium mediumid mängu tulid - võid oma "kõrge hobuse" seljas edasi istuda.
Gunmarkid pole kunagi minu teema olnud, pole viitsimist et ühte tanki nii pikalt grindida, never will. See eest on mul pea poolteist korda rohkem Ace tankereid, kui sul total mängud erinevaid tanke. Aga statpaddimisest kindlate tankidega su stats küll ei haise... _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
Ace Tanker oskuse mõõdupuuna on kõvasti devalveerunud. Nimelt kui tõsiselt 3-markid mõnda tanki, tuleb neid rohkem kui jaksad arvet pidada. Päevas saada 5-10 Ace Tankerit tankiga mida 3-markid pole nagu ebatavaline, ja enamasti võtab see protsess ikka mitu päeva aega.
Hiljuti oli March of Nations, selleks et seal saada normaalne positsioon, ei piisanud enam igast suvalisest Ace Tankeristki, pidid kõvad Ace'id ikka olema.
Sa ikka vist ei suuda oma kookonist välja ronida. Igast asjad üritad sa mingi mõõdupuu tekitada. Ma lihtsalt tahan selgitada, et meie huvid selles mängus on erinevad ning ei ole võrreldavad. Ning nendest pläkutamine on ka vist ainult mõõdetav universumite vahelise kaugusega. _________________ Mina panin kunagi kaa hästi
kalm on selline lahe tegelane, nagu India filmides oli tavaliselt seina peal rippunud püss. Kui süžee liiga rahulikuks ja läilaks läks ning kõik juba läbi saama hakkasid, siis tuli pea alati nurgast mingi tegelane ja tõmbas selle püssiga paar sirakat. Peale seda oli segadus majas ja traali-vaali läks uhkete tantsude saatel jälle edasi. _________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
nii. A mis oleks kui testiks ericku skilli jälle? Et kas ta on ikka piisavalt osav, et siin laiata? Siiani on ta tänu räigele joppamisele mõned head kohad saand ja ma pole ikka veel päris kindel, et ta nii osav on nagu ta väidab
Yhesõnaga võiks mingi hea kiire 1vs. 1 turniiri teha. Selline HV vaheline välkturniir. kas siis t6, t8 or lausa t10 tankidega.
Mingi linnamapp ja selline kiiremat sorti ajalimiit, et ei läheks mingiks passimiseks.
Mingi symboolne auhind + siis võimalus erickule koht kätte näidata kui erick muidugi yldse julgeb osaleda, viimasel ajal on ta selline väga ettevaatlik ja häbelik osalema ja nõuab omale pidevalt mingeid lebosi eritingimusi
et nagu eric toomase vastu ve. Meie suguste maha nottimine randomis on liiga lihtne jah, et pigem midagi korralikumat vastu. Täna huvi pärast panin wot lehel end ericuga võrdlusse, et näha kui palju me mingites asjades erineme. No jah ma mängin palju vähem med kui tema ja veel vähem lighte, samas mul palju rohkem arty ja td mänge. Ainuke t10 med mul 50m ja seal ei olnudki mul ericuga väga suurt vahet, vist ei meeldi ericule 50m väga. Imelik oli ka, et erikul üle 10k lahingu rohkem minust aga mingi moega oli mul need miskised pihtasaamise ribbonid, master gunner või midagi, päris palju rohkem. Paraku ei ole seal näha palju kumbki laske on sooritanud, et kui ma kõmmutangi rohkem siis suht loogiline kah. _________________
nii. härra erick? Mis sul enda kaitseks öelda on ah? Ilmselt ei miskit mõistlikku, seega, peab võistluse korraldama. Või kuidas sa selgitad seda, et sul on oluliselt vähem medaleid ah? Ja lisaks sellele veel ilmselt oluliselt vähem laske kui teistel
Seega sa saad ainult siis jälle heasse nimekirja kui sa selle võistluse kinni paneks. Siis me ehk pigistame silma kinni selle koha pealt, et sul nii vähe medaleid on
muuseas, täna tuli RU servus see uuendus. Kisun just seda alla ja proovib ära kuidas on. Enamus aega sellest uuendusest võttis ilmselt see uus tankide värvimise lahendus. Iga jupp võib olla erisugune jne. Ei tea kas tõesti pole neil muud uuendada kui mingit absull pointless asja
mul oli nii palju tegemisi tol testperioodil, et polnd mahti seekord testida midagi
nüüd on tsipake lahedam ajaga ja ytleme nii, et vahest on lausa igavgi
Nii et käis mõte läbi, et ehk teeks yhe välkturniiri ja kui erick julgeb seekord osaleda, siis boonusena saaks teda tulistada
OMG.
No juhtus nii, et kondasin niisama mingis foorumis ringi ja mingi tyyp oli postitand WOT teemas. Nii huvi p2rast vaatasin kellega tegemis ja hoppa - tegemist on ilmselt kõige halvema m2ngijaga keda ma trehvand olen. Ja kusjuures kutt veel ajas suht m6istlikku juttu, seega tegemist pole mingi p2ris idioodiga ega pole ka 4 aastane orsmth
Kurat ei tea, trackpadiga olen mänginud, nii jube see ka ei ole... _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.