The brothers have reportedly not sold a single one of their Bitcoins, sitting on them and watching them accrue value.
Ahnus... 11 miljoni pealt 1 miljardi peale ja ikka ootavad. Loodetavasti tüübid ei kõrbe. Common sense ütleb, et nad võiksid mingigi osa enne mulli lõhkemist välja võtta.
What are the bitcoin billionaire’s net worths?
Tyler and Cameron Winklevoss have a combined net worth of $1.2billion (£894million), according to Celebrity Net Worth.
They made the lion’s share of their immense fortune by investing in bitcoin.
The twins took $11million (£8.19million) out of the cash settlement they were awarded following their legal battle with Facebook and used it to buy up the cryptocurrency in 2013.
At the time, a single bitcoin was worth $120 (£90).
As of this morning, that price stood at an incredible $11,948.27 (£8,898).
Their holding is now believed to be worth just over $1billion.
See on nendejaoks pikaajaline investeering, reaalselt on neil seal $11 miljonit siiski kinni (~3-4% nende varast).
Mull võib lõhkeda, kuid nemad kaotavad ainult juhul kui hind langeb alla $120ne. Ajaloolist BTC hinda vaadates ei ole mõistlik pikaajalisest investeeringust väljavõtteid teha, eriti kui see ei ole sul igapäevaeluks vajalik raha.
Kui mul oleks need sadakond BTC alles mis ma 2011 sota eest maha müüsin oleks ma multimiljonär.
Optimist arvab, et kasvab veel natuke aga pmst hakake müügile mõtlema
Noo ainult lihtsalt bitcoini peal tiksumine pole vast kõige targem tegu, raha tuleks tööle panna nii kuda võimalik. Aga mingit langust.. minuarust.. ei tohiks tulla enam, räiget... pigem, et öösiti langeb veidi ja päeval jälle tõusul. Eks oleneb kuda rahvast juurde tuleb. Eks investeerimine on alati risky buisness ja lõpp kokkuvõttes igaüks teab kuda ise riskida tahab.. ma soovitaks yoloda veidi, palju selliseid võimalusi elus ikka ette tuleb nagu krüptoraha praegu pakub.
2007 räägiti ka, et kinnisvara hind ei saa põhimõtteliselt langeda. Elu näitas midagi muud. Praegune blockchaini mull on väga sarnane .com mulliga. Maandumine oli aga ränk.
Kinnisvara ja muu maise vara mullid saavad minna katki põhjusel mida pole bitcoinil, hinna tõusmisel on võimalik suurem püsiv pakkumine. Nagu saab kasvatada rohkem tulbisibulaid. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
No aga kas siis on praegu mingi kinnisvara hind odavam kui ta seda aastal 2007 oli? Mai'tea, minu väike rontkorter maksab küll sama palju kui tollal buumi tipus, keskmise turuhinna järele. Paremad kinnisvarad ilmselt rohkemgi.
See on nendejaoks pikaajaline investeering, reaalselt on neil seal $11 miljonit siiski kinni (~3-4% nende varast).
Mull võib lõhkeda, kuid nemad kaotavad ainult juhul kui hind langeb alla $120ne. Ajaloolist BTC hinda vaadates ei ole mõistlik pikaajalisest investeeringust väljavõtteid teha, eriti kui see ei ole sul igapäevaeluks vajalik raha.
Kui mul oleks need sadakond BTC alles mis ma 2011 sota eest maha müüsin oleks ma multimiljonär.
Kui sa nii ütled.
Eks jääme ootama, kuni hiinlased koos semudega otsustavad, et nüüd oleks aeg virtuaalne kopikas füüsiliseks kopikaks teha. See tooks kaasa massilise feili kõikide vahendajate juures, mida võib juba praeguse ostumaania puhul näha - võidab see, kes esimesena müügitellimuse sisse annab. Ülejäänud on lihtsalt ootel või siis jooksevad serverid umbe. Tundub, et enamik vahendajaid pole arvestanud oma ressursside planeerimises taolise laviiniga.
Lisaks, nagu jällegi näha, ei saa "väikeinvestorid" oma piskut juba praegu realiseerida, mis isiklikult minu jaoks on juba üpris suur ohumärk.
No aga kas siis on praegu mingi kinnisvara hind odavam kui ta seda aastal 2007 oli? Mai'tea, minu väike rontkorter maksab küll sama palju kui tollal buumi tipus, keskmise turuhinna järele. Paremad kinnisvarad ilmselt rohkemgi.
Kinnisvara kriis on ka kohe tulemas, halvimal juhul juhtuvad mõlemad korraga.
elukaz kirjutas:
Kinnisvara ja muu maise vara mullid saavad minna katki põhjusel mida pole bitcoinil, hinna tõusmisel on võimalik suurem püsiv pakkumine. Nagu saab kasvatada rohkem tulbisibulaid.
Mull tekib sellest, et nõudlus veab kasvu, mis omakorda ahvatleb spekulante, mis omakorda suurendab kasvu ja nõudlust. Ühel hetkel tekib seis kus investeeritud raha enam tagasi ei tule. Sellel hetkel otsustatakse, et võtame kasumi välja ja tekib langus. Kui investeering muutub kahjumlikuks, siis tekib üha suurem müügisurve. Väga suur osa spekulante mängib laenuraha peal, nii et piisava languse juures on nad järsku väga suurtes võlgades, mille tagatised siis välja nõutakse. Mullil pole tootmisega mitte mingit pistmist, mull tekib ebareaalsetest ootustest, et mingi turg võib lõpmatult kasvada. Krüptoraha on midagi, mis võiks hetkega maailmast kaduda ja mitte midagi ei juhtuks selle pärast. Hetkel on seis kus investorid lähevad puhtal sõna blockchain peale pöördesse ja on nõus ebarealistlikke summasid sisse panema, täpselt nagu kunagi väljendi peale, et meil on .com domain registreeritud. Tehnoloogia oli uus ja arusaamatu ja läks natuke aega enne kui jõudis kohale reaalsus, et buzzword üksinda ei too raha sisse. Selles suhtes on bitcoin veel väärtusetum nähtus.
Just, nõudlus veab kasvu, ei "investeerita" ainult ostmisse vaid ka ehitusse. Ja nii kasvavad ka pakutavad mahud. Aga nõudlusega ei saa kasvatada btc "ehitamist". _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Mis te arvate et kui bitcoini mull lõhki läheb, ei juhtu sellest midagi ? Kindlasti juhtub ja võib ka kogu majanduse kriisi viia, sest kuskil on keegi ikka, kes jääb võlgu, ja nii see pall veerema läheb.
Arvestades seda et pangad annavada inimestele raha kaevamise jaoks väga vabalt (tean hetkel vähemalt 5 inimest kes saanud väga ilusaid summasi kaevamise alustamiseks) Et ei imestaks kui tulevane masu läbi saab siis meil mail on päris mitu panka vähem _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mis te arvate et kui bitcoini mull lõhki läheb, ei juhtu sellest midagi ? Kindlasti juhtub ja võib ka kogu majanduse kriisi viia, sest kuskil on keegi ikka, kes jääb võlgu, ja nii see pall veerema läheb.
Arvestades seda et pangad annavada inimestele raha kaevamise jaoks väga vabalt (tean hetkel vähemalt 5 inimest kes saanud väga ilusaid summasi kaevamise alustamiseks) Et ei imestaks kui tulevane masu läbi saab siis meil mail on päris mitu panka vähem
Delusioon või võib postituse päevast ja kellajast omad järeldused teha ?
Selline küsimus, et olen 3 päeva proovinud coinbase´is kontot teha, aga ei lase ID´d identifitseerida
Kas soovitate veel mingit kohta, kust osta ja kus oleks ka turvaline ja lihtne?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.