Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassins Creed: Origins märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 05.11.2017 20:49:50 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
miks tähtis jutt ? sry ei ole uurinud kui kiiresti jõehobu jookseb . Paksu jõehobu kohta on 30km/h jah kiire icon_biggrin.gif
sarkasmitaju sul väge kerge ei ole?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.11.2017 22:37:11 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Miski selline asi on praegu. Pole palju uurinud, kuna arvasin et on mingi dlc teema ja ma mängiks pigem praegu kui otsiks infot selle kohta.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Flab
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.11.2017 22:50:11 vasta tsitaadiga

Level 40 soovitatud
Kommentaarid: 992 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 782
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 08.11.2017 10:03:44 vasta tsitaadiga

Foldisin selle missiooni, ise alles lvl 30 veel.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 08.11.2017 12:40:29 vasta tsitaadiga

Nii et üldiselt soovitate osta?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.11.2017 14:13:32 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Foldisin selle missiooni, ise alles lvl 30 veel.

Proovisin level 34-ga ja see osa kus mingi 4-6 seda anubiist sind taga ajama hakkavad sain mingiaeg surma. Mõne neist sain maha ka.
Aga kuna mul on mängus praegu mingi selline teema, et mul on kolmest elupulgast/reast ainult üks ja ka kaks tulpa on punased triibud, siis saan surma suhteliselt kiirelt.

Ma ei tea mis teema selle ühe elutulbaga on ja miks kaks on punased.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.11.2017 15:44:03 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Ma ei tea mis teema selle ühe elutulbaga on ja miks kaks on punased.

Scart kirjutas:

No ei tea, meil mõlemal peaks justkui sama internet käepärast olema icon_rolleyes.gif

https://steamcommunity.com/app/582160/discussions/1/1480982338952842744/
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.11.2017 17:44:43 vasta tsitaadiga

Scart, On inimesi kes mängu ei oma ja viitsivad ikka rohkem kursis asjaga olla kui mina seda olen ja viitsin või vajalikuks pean.
Ja no steam on viimane koht kust ma kunagi midagi otsin või loen või üleüldse läbi googli ka neile lehtedele lähen.

AC on stiimis olemas, kuid mängida ilma uplay-ta ei saa niikuinii, seega ei näe väga mõtet otsida läbi stiimi või stiimi suunavatest kohtadest.
Aga see cursed teema võiks nagu olla ära märgitud, et ta nii käitub mänguga. Teeks ta siis midagi enneolematult palju damage või midagi, et 2 kolmandiku eludest ära anda nii.
Pealegi kui sul on vajadus minu vigu parandada või otsida minu vigadele lahendust, siis võiks vähem sarkastiline olla ja seda veel üleolevalt nina alla hõõruda.
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 08.11.2017 19:05:19 vasta tsitaadiga

infect kirjutas:
Nii et üldiselt soovitate osta?

jah, väga hea mäng on

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.11.2017 20:48:52 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Scart, On inimesi kes mängu ei oma ja viitsivad ikka rohkem kursis asjaga olla kui mina seda olen ja viitsin või vajalikuks pean.
Ja no steam on viimane koht kust ma kunagi midagi otsin või loen või üleüldse läbi googli ka neile lehtedele lähen.

See oli esimene vaste Googlis. Püha taevas, sa oled ikka tõeline special case. Nii abitu olla on tõeline skill.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.11.2017 21:33:06 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
lopes39 kirjutas:

See oli esimene vaste Googlis. Püha taevas, sa oled ikka tõeline special case. Nii abitu olla on tõeline skill.
ma oleks ka piisavalt mugav, et siin küsida

eriti kehtiks see nende pihta, kell keeleline külg võõrkeeltes nõrk ja kui muidu enamvähem mõistab keelt, siis küsimuse vormistamisega võib raskusi tekkida.

samas soovitan rumalaid ja lihtsaid ning muidu kergelt leitavaid küsimusi esitada siin foorumis - noored tulijad saavad repi ja scart saab ka oma egole muru icon_razz.gif

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 09.11.2017 03:32:36 vasta tsitaadiga

Omast arust ma ei küsinud selle elude teema kohta vaid pigem ei teadnud mis teema on ja kõik. Ei olnud ka nii oluline et ma seda peaks ilmtingimata googeldama.
Ja scart special case on peeglisse vaadates sul igakord vastu vahtimas. Pole vist rohkem special case olla kui sina oled.
Alati on vajadus üleolevalt ja solvavalt kommenteerida.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.11.2017 11:57:08 vasta tsitaadiga

link
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 13.11.2017 21:09:29 vasta tsitaadiga

Mäng läbi - save näitab mõned minutid üle 46 tunni mänguaega. Ja lõpus jätsin päris palju kõrvaltegevusi vahele - arvan et puhtalt kõrvalmissioonidega tuleks sellele 5-10 tundi lisaks (kui mitte rohkem). Lihtsalt kiirustasin lõpuni.

Mis minujaoks kõige tähtsam - lugu kandis päris hästi lõpuni välja. Isegi väga hästi. Muidugi mõni osa loost töötas paremini kui teine, aga need mis paremini töötavad, töötavad minumeelest väga hästi (näiteks kogu tegevus Faiyum regioonis, minuarust Hotephres oli üks paremaid tegelasi mängus).
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.11.2017 15:44:53 vasta tsitaadiga

Ise olen mänginud 18 tundi nüüdseks ja mängu progression on 29% alles icon_biggrin.gif avastamist seal ikka jagub ja neid sidequest tuleb koguaeg juurde nagu seeni pärast vihma ,ei tea kas need ükskord otsa ka saavad icon_biggrin.gif ei aga mulle see just meeldib et tegvust on ... eile lõin oma esimese selle krdi phylake ka maha ,,, olin mingis tornis ja vend ronis järgi,kui vend üles jõudis panin litaka kirja ja vend kukkus alla ja ronis uuesti,lõpuks enam ei roninud icon_biggrin.gif ise olen lvl20 alles ... ei mäng on kihvt ja suur kiitus sellega ka et väga hästi optimiseeritud et jookseb hästi ja mingeid kokkujooksimis ja crashe pole olnud mitte ühtegi korda thumbs_up.gif Tundub et midagi ikka õpiti eelmistest assasins creedidest.
tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 14.11.2017 15:59:53 vasta tsitaadiga

Neid ACsi on juba omajagu, ehk oleks aeg jalad persest välja tuua ja mängu optimeerima hakata hoolikamalt icon_biggrin.gif
Maxstpau
HV veteran
Maxstpau

sõnum 15.11.2017 12:00:20 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Ise olen mänginud 18 tundi nüüdseks ja mängu progression on 29% alles icon_biggrin.gif avastamist seal ikka jagub ja neid sidequest tuleb koguaeg juurde nagu seeni pärast vihma ,ei tea kas need ükskord otsa ka saavad icon_biggrin.gif ei aga mulle see just meeldib et tegvust on ... eile lõin oma esimese selle krdi phylake ka maha ,,, olin mingis tornis ja vend ronis järgi,kui vend üles jõudis panin litaka kirja ja vend kukkus alla ja ronis uuesti,lõpuks enam ei roninud icon_biggrin.gif ise olen lvl20 alles ... ei mäng on kihvt ja suur kiitus sellega ka et väga hästi optimiseeritud et jookseb hästi ja mingeid kokkujooksimis ja crashe pole olnud mitte ühtegi korda thumbs_up.gif Tundub et midagi ikka õpiti eelmistest assasins creedidest.

Võiksid Black Flagi optini jõuda icon_lol.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 100
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 19.11.2017 19:32:34 vasta tsitaadiga

Keegi teab öelda kas see Bayek's Promise quest kus peab neid kivisi otsima,kas neid kivisi peab ise otsima või need asukohad tulevad mängu käigus ? Momendil olen peale esimese juhuslikult ringi hulkudes ka teise leidnud ja kaart neid asukohti ei näita ju ?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.11.2017 20:32:05 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Keegi teab öelda kas see Bayek's Promise quest kus peab neid kivisi otsima,kas neid kivisi peab ise otsima või need asukohad tulevad mängu käigus ? Momendil olen peale esimese juhuslikult ringi hulkudes ka teise leidnud ja kaart neid asukohti ei näita ju ?
https://www.vg247.com/2017/11/03/assassins-creed-origins-stone-circle-locations-for-the-bayeks-promise-quest/

neid on erinevate kohtade peale jaotatud

lingil on niiöelda maakonnad välja toodud, seega ei spoili nende otsimist

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 02.12.2017 13:19:29 vasta tsitaadiga

Ise olen nüüd uplay andmete järgi mänginud 37 tundi ja mängu progress on 46% momendil kokku. Endale mäng väga meeldib siiamaani... muidugi ringi avastades on väga palju tühja ala mis on jäetud kasutamata ...et jah ei tea kas sinna tuleb kunagi dlc näol midagi juurde või jääbki nii icon_smile.gif Muidugi teha on veel palju ja neid gladiaatori võitlusi mul veel ei ole tulnud ? Huvitav kas neid lvl 40 challenge ka veel tuleb ? no nagu see oli,et pidid selle suure jumalaga võitlema ... nendest püramiididest võiks neid legendary asju hoopis leida mitte mingit pahna... raha on ka muidugi väga palju mängus kohati ja midagi teha ei ole sellega momendil (20 000) vahest uuendan mingit legendary relva mida kõige rohkem kasutan,see on nagu kasulik mida rahaga teha... Vahepeal tuli mingi patch ka välja millega ubisoft suutis järjekordselt mängu pekki keerata icon_mad.gif enne patchi jooksis mul mäng väga hästi mingit nõkkamist ega fps droppe ei olnud sujuvalt jooksis fps 60-70 vahel,nüüd on nii et mõnes kohas jääb mäng kohati seisma icon_biggrin.gif kasutan seda ingame fps mõõdikut ka all nurgas ja sealt on hea näha kuidas fps langeb 50 pealt 8 peale ;S good job ubi thumbs_up.gif uuendasin siis driverid 388.13 pealt 388.31 peale siis läks natuke paremaks,aga jah see patch pani mängu kehvemalt jooksma mida kuradit nad seal üldse parandasid seda ma aru pole saanud... Muidugi on mul videokaart ka vanaraud juba,kindlasti mingi 1080ti või 1070-ga jookseb nagu siidi... ok see selleks..
ise olen praegu lvl31 juba ja selline kerge kapi tunne on juba icon_biggrin.gif paar levelit kõrgem phylaki maha võtta pole mingi probleem icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 02.12.2017 16:24:31 vasta tsitaadiga

Gap kuidas tundub mäng võrreldes varasemate AC osadega?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 02.12.2017 16:26:39 vasta tsitaadiga

Võrreldes varasematega on ilusam ja tegevusterohkem
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 02.12.2017 20:51:50 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Gap kuidas tundub mäng võrreldes varasemate AC osadega?

Minu arvates kõige parem ja ägedam icon_biggrin.gif aga black flag meeldis ka tohutult.Muidugi on kõik seeriad omamoodi head olnud ja loomulikult omad vead ka muidugi,ja liiga tihti ka tuli neid välja ,see aastane paus tegi ikka head küll. Oleneb milliste eelmiste osadega võrrelda.kui võtta esimesed osad siis näiteks kõige esimene oli ka sisutühi ja poolik,aga 2 osa ja brotherhood olid jällegi väga kõvad mängud ,viimane syndicate on minumeelest kõige ebaõnnestum,mis isegi mulle ei meeldinud icon_biggrin.gif

aga jah midagi uut on ka ikka tulemas thumbs_up.gif

https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-gb/news/154-315306-16/this-month-in-assassins-creed-origins-december
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 03.12.2017 16:57:00 vasta tsitaadiga

Gap, Neid suuri tegelasi on juba kaks olnud. Esimene oli Anubis ja teine oli mingi krokodilli jumal.
Varsti peaks tulema ka juba 3-s tegelane.

Aga jah masendavalt on kaart suur ja tühi. Kaardi alumine äär näiteks on mingi mõttetult tühi kõrbe ja no enamvähem pool kaart on selline tühjus, mis oleks mõistlikum olla mitte lisada.
Teha kaart suureks ja siis mingi hõisata sellega on väga ajuvaba ja eriti just sellepärast, et see nii tühi on kohati. Kaardil põhi tegevus ja missioonid on kas ülemine äär või parem äär.
Keskelt alla ja vasak nurk on suhteliselt tühjus. Oleks siis neid miskid aarde otsimised või midagi.

Mängus on nii palju ruumi, kuid selliseid puzzle teemasid on ikka jube vähe või siis on liiga lihtsad.
tagasi üles
Mr Jason
Kreisi kasutaja
Mr Jason

sõnum 06.12.2017 17:53:06 vasta tsitaadiga

Huvitav kas mängule jõulu alet ka tuleb? praegult ikka 37€ kanti.
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 06.12.2017 18:29:34 vasta tsitaadiga

Mr Jason kirjutas:
Huvitav kas mängule jõulu alet ka tuleb? praegult ikka 37€ kanti.

Kirjuta kiri jõuluvanale, saad äkki tasuta
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.12.2017 18:52:12 vasta tsitaadiga

heretic666, icon_lol.gif thumbs_up.gif

37€ on ikka naeruväärselt madal hind sellise hea mängu eest,ise maksin 45€ ja võrreldes sellega mis ubishopis mäng maksab.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.12.2017 00:49:29 vasta tsitaadiga

SP mängu kohta ikkagi tegelikult palju see 37 euro ka. Ma ise ostsin miski 42 euroga.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.12.2017 14:59:03 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
SP mängu kohta ikkagi tegelikult palju see 37 euro ka. Ma ise ostsin miski 42 euroga.

Kui sinna lisa contenti tuleb juurde siis ei ole see väga hull ja + veel ju ka season pass,mis on muidugi vabatahtlik.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 07.12.2017 15:25:30 vasta tsitaadiga

Vaatasin et season pass lisab ainult 20 tundi juurde ja neid on ainult 2 mängu lisa. Üks on huvitav isegi, kuid teine on mingi mõttetu zombie/muumia teema mis ei huvita mind üldse.
Ja no ametlikult maksab see siisonpäss miski 45 euro siis arvestada tuleb umbes 25-30 ringis.

Ja no kui vaadata seda igavat "tasuta" dlc need jumalate tapmis event, siis väga ei paku pinget see siisonpässi omamine ja no nad juba tänasid mind selle ostmise eest ka mailiga.
Seega ei ole ma väga nõus neilt seda enam ostma ka. Suht kiirelt muutub üksluiseks. Ei ole puzzlede lahendamisi ja on ainult selline kas klõbista lähivõitlust kuna enamus löögid ühe nuppu all.
Või siis nilli kuskil võsas vibuga ja siis on suur kaart millest üle poole on totaalne tühjus.
Isegi selle 3-da jumala võitluse lähim waypoint oli ~3000 meetrit tühermaad ratsutada.

Tahaks rohkem seiklust sellest mängust kus peab puslesid lahendama jne ja mitte ainult tuimalt igavaid botte tappa.
Nagu esimesed ac-d kus pidid ronima ja hüppama kas siis aja peale või ilma. See kus näitas ruumi ära ja siis pidid kuhugi jõudma.
Seda enam pole ja on free will kuhu ronida tahad enamvähem. See on see üks põhi osasi selles mängus ju.
Milleks see leap of fate heinakuhja hüppamine on kui selle põhjalist tegevust pole.
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 07.12.2017 18:34:32 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Vaatasin et season pass lisab ainult 20 tundi juurde ja neid on ainult 2 mängu lisa. Üks on huvitav isegi, kuid teine on mingi mõttetu zombie/muumia teema mis ei huvita mind üldse.
Ja no ametlikult maksab see siisonpäss miski 45 euro siis arvestada tuleb umbes 25-30 ringis.

Ja no kui vaadata seda igavat "tasuta" dlc need jumalate tapmis event, siis väga ei paku pinget see siisonpässi omamine ja no nad juba tänasid mind selle ostmise eest ka mailiga.
Seega ei ole ma väga nõus neilt seda enam ostma ka. Suht kiirelt muutub üksluiseks. Ei ole puzzlede lahendamisi ja on ainult selline kas klõbista lähivõitlust kuna enamus löögid ühe nuppu all.
Või siis nilli kuskil võsas vibuga ja siis on suur kaart millest üle poole on totaalne tühjus.
Isegi selle 3-da jumala võitluse lähim waypoint oli ~3000 meetrit tühermaad ratsutada.

Tahaks rohkem seiklust sellest mängust kus peab puslesid lahendama jne ja mitte ainult tuimalt igavaid botte tappa.
Nagu esimesed ac-d kus pidid ronima ja hüppama kas siis aja peale või ilma. See kus näitas ruumi ära ja siis pidid kuhugi jõudma.
Seda enam pole ja on free will kuhu ronida tahad enamvähem. See on see üks põhi osasi selles mängus ju.
Milleks see leap of fate heinakuhja hüppamine on kui selle põhjalist tegevust pole.

Pole veel uut jõudnud, kuid endale meeldisid ka AC2 ja Bortherhoodi Tomb-d väga. http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin_Tombs
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 07.12.2017 19:43:49 vasta tsitaadiga

infect kirjutas:

Proovi kõige esimesi tomb raideri mänge?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.12.2017 22:06:18 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
infect kirjutas:

isegi, kui nood kuidagiviisi põnevad olid, siis need ei ole mängitavad icon_neutral.gif
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.12.2017 09:56:49 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
infect kirjutas:

See teema oli esimestes AC mängudes sees ja nüüd kaotati praktiliselt üldse ära ja mängu nimi on origins ehk siis tegevus enne creed loomist.
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 08.12.2017 13:50:56 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Timberg kirjutas:
infect kirjutas:

isegi, kui nood kuidagiviisi põnevad olid, siis need ei ole mängitavad icon_neutral.gif

Mis mõttes ei ole mängitavad?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.12.2017 18:47:35 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:
libe kirjutas:
Timberg kirjutas:
infect kirjutas:

Mis mõttes ei ole mängitavad?
vaata millised nood välja näevad, silmailu suur null
nii pühendunud fanatt ka ei ole, et mingit 20a vanust jama pelada

firemark
HV Guru
firemark

sõnum 08.12.2017 18:50:14 vasta tsitaadiga

20a tagasi olid esimesed TR mängud ka suht õudused mängitavuse poolest
tagasi üles
devilman
HV kasutaja

sõnum 08.12.2017 19:02:56 vasta tsitaadiga

Te olete see põlvkond kes mängib ainult silmailu pärast? Loomulikult on niivõrd vanad asjad graafiliselt nurgelised ja iganenud, aga ma ei ütleks et neid ei kannataks absoluutselt enam mängida, kannatab küll. Plaan ongi mingi aeg nostalgia retro-gaming teha. Gameplay > graafika. Igavesti.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.12.2017 19:54:59 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:
Te olete see põlvkond kes mängib ainult silmailu pärast? Loomulikult on niivõrd vanad asjad graafiliselt nurgelised ja iganenud, aga ma ei ütleks et neid ei kannataks absoluutselt enam mängida, kannatab küll. Plaan ongi mingi aeg nostalgia retro-gaming teha. Gameplay > graafika. Igavesti.
võid juba mu HV'sse registreerimise kuupäeva vaadata ja siis järeldusi teha
Maxstpau
HV veteran
Maxstpau

sõnum 11.12.2017 09:49:15 vasta tsitaadiga

devilman kirjutas:

Pigem mängin vanu kandilisi kui uusi low peal (Mäletan hästi aega kui PII süsteemil Driveris rattaid ei laadinud, maru kandiline aga meeldis).

Sai kah see ära proovitud (~6 tundi), teen läbi kindlasti kuid Black Flag meeldis veidi rohkem.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 100
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 11.12.2017 18:21:48 vasta tsitaadiga

55h ja sai mäng läbi tehtud koos kõikide side missioonidega. Money well spent, hea pela thumbs_up.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 11.12.2017 18:23:19 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
55h ja sai mäng läbi tehtud koos kõikide side missioonidega. Money well spent, hea pela thumbs_up.gif

kurat siis kõvasti lühem kui arvasin...
ise eeldasin koos sididega 100h+ siis polegi palju mul jäänd minna:(
pela on täitsa decent jah vaatasin korduvalt ikka kas on ubi oma:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.12.2017 19:17:27 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
heretic666 kirjutas:

kurat siis kõvasti lühem kui arvasin...
ise eeldasin koos sididega 100h+ siis polegi palju mul jäänd minna:(
pela on täitsa decent jah vaatasin korduvalt ikka kas on ubi oma:D
uplays näitab kaugele jõudnud ja palju aega kulunud

endal 25h ja 38%

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.12.2017 03:57:53 vasta tsitaadiga

Kahju et seda trial of sekhmeti ei tee ära isegi kui on natuke madalam level ? Olen ise praegu lvl34 ja proovisin praegu mitu korda ja täitsa võimatu. aga ok loodan et kui jõuan ükskord lvl40 siis teen ka mõne ära kui neid veel siis on. Kas kui ära teed saad mingi ägeda relva või kostüümi ka ?

Homme tuleb mingi patch ka uplay andmete järgi.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 12.12.2017 10:47:48 vasta tsitaadiga

Gap, Need missioonid tulevad tagasi kui pole tehtud. Iga kord kui need tulevad saad special relva, kilbi vms.

Mul on mängus 66 tundi ja 86% game progress.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.12.2017 19:07:17 vasta tsitaadiga

Nohhh... kas mul oli õigus selle Assassini osa suhtes? icon_confused.gif icon_confused.gif icon_biggrin.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 12.12.2017 19:15:34 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Nohhh... kas mul oli õigus selle Assassini osa suhtes? icon_confused.gif icon_confused.gif icon_biggrin.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

Milles või millepoolest ? icon_neutral.gif
tagasi üles
Inim
HV kasutaja
Inim

sõnum 13.12.2017 14:18:42 vasta tsitaadiga

Mul läks 82h (99%) ja käisin palju ringi ka.

viimati muutis Inim 13.12.2017 14:20:38, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 13.12.2017 14:20:29 vasta tsitaadiga

Huvitav kas järgmine aasta tuleb ka mingi Complete Edition välja sellest mängust
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 13.12.2017 17:14:27 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:

Me peaks su arvamust teadma? Kuidas? Kes sa oled icon_lol.gif ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassins Creed: Origins mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.