Gap, oh lahe, ootasin pikalt seda saab teada, mis kujutab endast.. lekked räägivad samas mingist capture the flag deathmatch stiilis asjadest. Ise pole nüüd jälle pikka aega asja puutunud aga noh midagi halba otseselt öelda pole mängu kohta.. endgame vajaks ikka veidi rohkem tegevust. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, tundub huvitav jah ... mingi kella paiku peaks tulema siis täna pikem trailer ka .Ma ei tea mis kell see eesti aja järgi on ... eks mingi õhtu poole vist.
ootan põnevil! DZ on lahe, survival on lahe – aga see mis tuleb.. tundub veel lahedam _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Eks pts's paistab kui hea ta on. Varastematel dlc-el on ka hea haip olnud, kuid peale paari päeva muutus üksluiseks.
Undergraund oli ka mõttetu mingi level 40 mis piiras sind vendorist asju ostma ja kui olid 40 saavutanud, siis polnud enam midagi osta ja nüüd müüb ainult kaste.
Survival on normaalne, kuid liiga kaua kestab ja ei saa selle eest ka midagi. Liiga suur oht on tund aega mängimiset metsa keerata ja tänu mängu vigadele.
Mul on olnud olukordi kus nimeline boss tahab kaks kuuli sisse saada aga istub coveris ja kui ma lähenesin siis karakter kiilus kinni täpselt tema nina all ja ma olind surnud
Pmst game over ja sain mingi 3-4 kasti mis ei andnud midagi.
ei meeldi see update üldse... palju nerfe... hipfire nerf , FOV nerf kui lased ja muidugi alpha bridge set boonus vaja ka maatasa teha.
lisaks medkiti cooldowni suurendati ...lisati uus raskuaste legendary ja uus incrusion mis pidi kõige raskem senistest olema...
lisaks sellele kõigele võeti ära ka armor stackimine...pandi asemele health
kujutan ette kui kergelt nüüd sureb... tundub rohkem frustreeriv patch lihtsalt passi oota nurga taga kuni cooldownid olemas... AI on nii debiilselt OP oma mega elude ja damagega... oleks nad siis kavalad aga nad puht labaselt jalutavad sulle näkku kuna neil nii palju elusi ja suur damage.
ühesõnaga minu jaoks on selle mänguga nüüd küll kõik:P ei viitsi jälle hakata otsast peale eriti kui nägin palju vaeva ,et saad alpha set koos armor rolliga... nüüd armor kadund + seti boonus ka räige nerf.
seda pisis asja et alfa saab nerfi ja armor teema oli pikalt õhus oli ette teada juba.
Mis puudutab legendary raskus astet siis päris fun on,ega ikka enam ei lenda laivi ja kuku ainult kõmmutama,vaikselt ja strateegiliselt üritad kordineerida enda jaoga.
me muidugi kasutasime ka seekerbuildi mis veits katki on 2 mehega lendasime laivi ja võtsime botid maha ja kaks meest hoidsid meid elus ja muidugi relva dps oli ka ca 1,4mil millega lammutasime
Mis asjale vürtsi veel lisab siis osad botid nagu hunterid healivad ennast saadavad sulle seekerid teele jms on väga agresiivsed
Võtsin ka mängu kogu kupatusega ära. Võiks ju vähe tuttavamate inimestega mängida, et kes tahab lisagu Steami siis mind. Mikker ka olemas.
Edit: Peab ütlema, et esmamulje on küll mängust päris hea. Kohati isegi raske. Mingi olukord oli, kus lambist enam osad nupud ei töötanud baasis, võibolla vajutasin valesse kohta ka, uut klaviatuuri ei tunne nii hästi.
Marco nagu ikka võtab hästi kokku ja seletab ära, mis 1.6 on BiS rollid itemitel (siin pole konreetsetest buildidest ja gearsetist juttu) vaid statrollidest, kasulik vaadata nii PVE kui ka PVP huvilistel.
On väärt Steamis 20€? Või on paremaid alternatiive co-opi jaoks?
mängisin ise seda kuskil 100h ennem kui igavaks läks... kui sul vähemalt üks sõber eriti vinge kui 4 teid kokku on teil funi kõvasti.
grindite geari kokku kuskil 4 päeva PVE-s ja siis edasi pvp tegema 4 kesi oleks teil päris fun ja saaksite domineerida isegi manhuntis.
soovitan muidugi underground lisa paki vähemalt seal saab mõnusalt ja kergelt geari grindida ja iga run on erinev kuna ta random generatib maailma ja vastased.
Nad on selle mängu jälle piiksu keeranud oma kuradi updatetega Tõmbasin ja installisin patchi ära ja hakkasin mängima ja lihtsalt kiilub kinni ja viskab desktopile. krdi värdjad on seal ubisoftis ikka enne seda patchi töötas mäng väga ilusti ja jooksis väga hästi ja nüüd jälle
Mul enne seda pätsi oli tekstuuri loadimine ja ei lasknud isegi liikuda või siis karakter kiilus kinni või oli pidevalt lag nagu 10 fps peal jookseks.
Nüüd tundub et töötab paremini, kuigi veel on vara öelda, sest olen suhteliselt vähe mänginud ja dark zone praktiliselt pole üldse.
Täna peale paari tunnist mängu ühe korra mäng jooksis kinni.
200 premium krediiti wow mis summa. Selle eest ehk ühe asja saab sealt vendorist ja seda kõige odavama mis võimalik.
Selle premium krediidi tulekuga said kõik 340 krediiti ja selle eest juba ei saanud midagi.
See esimese aastapäeva tasuta content on enamvähem mõnitamine, kui sisu vaadata.
Ei oleks midagi hullu olnud, kui poleks midagi andnud. Selle jamaga uusi mängijaid ei võida.
Edit:
Kui kedagi veel huvitab see surev mäng, siis 4-7 mai on see mäng tasuta mängitav.
Ise mängin seda veel vahepeal ja proovisin siin üksõhtu üle tüki aja jälle ja proovisin sellist missiooni nagu Dragons Nest aga tuli välja et seda üksi küll ära ei tee see on ikka päris raske ... esiteks tuleb seal kaks suurt paksu leegiheitjatega venda... üks kord õnnestus üks maha saada, aga elud olid nii otsas et sain surma kohe ja seal pole kuhugi põgeneda ka alguses ... mõtlen siin nende relvade peale et huvitav kui suure damage peale annab minna ? et mis see max või kõige suurema damagega relv seal on ? endal mingi submachine gun 153 000 dmg ja Scar-H mille damage on 263 tuhat millegagi ? et huvitav kas on võimalik veel paremaid relvi kuskilt hankida ja kui siis kuskohast ? Selle dark zone -s olen ka ringi uitanud aga seal ma saan ka jube ruttu surma ma ei tea ju mul siis ei ole see gear kõige parem endale veel mäng meeldib ja ei ole ära tüüdanud ... muidugi ostsin mängu alles eelmise aasta lõpus ja ei ole väga palju mänginud ka seda .... Kahju ainult et nad rohkem dlc ei tee sellele mängule vist.....saaks ju igast huvitavaid ideid arendada seal ameerikamaal ja huvitavaid missioone
Ise mängin seda veel vahepeal ja proovisin siin üksõhtu üle tüki aja jälle ja proovisin sellist missiooni nagu Dragons Nest aga tuli välja et seda üksi küll ära ei tee see on ikka päris raske ... esiteks tuleb seal kaks suurt paksu leegiheitjatega venda... üks kord õnnestus üks maha saada, aga elud olid nii otsas et sain surma kohe ja seal pole kuhugi põgeneda ka alguses ... mõtlen siin nende relvade peale et huvitav kui suure damage peale annab minna ? et mis see max või kõige suurema damagega relv seal on ? endal mingi submachine gun 153 000 dmg ja Scar-H mille damage on 263 tuhat millegagi ? et huvitav kas on võimalik veel paremaid relvi kuskilt hankida ja kui siis kuskohast ? Selle dark zone -s olen ka ringi uitanud aga seal ma saan ka jube ruttu surma ma ei tea ju mul siis ei ole see gear kõige parem endale veel mäng meeldib ja ei ole ära tüüdanud ... muidugi ostsin mängu alles eelmise aasta lõpus ja ei ole väga palju mänginud ka seda .... Kahju ainult et nad rohkem dlc ei tee sellele mängule vist.....saaks ju igast huvitavaid ideid arendada seal ameerikamaal ja huvitavaid missioone
Dragon nest on tehtav grupiga,lõpus on kohad kus tuleb 2 nuppu korraga vajutada .
Relva DPS number ei näita suht mitte midagi oluline on relva baas dmg ja talendid mis seal küljes on ja viis kuidas sa relva kasutad (crit dmg või headshot dmg)
Millist geari kasutada sõltub suht koht mängijast endast,ise kasutan mitut erinevat kas Tactician või siis kollaste ja eksootikute segu.
Soovitan sul vaadata mingit build guide ja kus mida kalibreerida.
See mu enda build hoiatus suur pilt.
Barreti vest refreshed mask shortbow põlvekaitsmed Specialized seljakott mc kindad ja nimble holster
Lehys, Selge. ma ei ole selle mänguga päris kodus sest pole selliseid mäng väga mänginud ja ei saa nendest kõikidest numbrite jadadest veel hästi aru... eks ma tasapisi õpin.... Witcher 3 oli ka minu jaoks alguses nagu raketiteadus nüüd saan kõigest aru ... kui pole selliseid mänge mänginud siis ongi alguses raske veits.... ma lolli peaga mõtlesin et damage on kõige tähtsam aga eks ma vaatan siis seda crit dmg või headshot dmg aga kas see relva critical hit loeb siis varustusest ka ? et iga varustusega on see erinev ? eks ma uurin neid build guide ka ja ise olen siiamaani pannud suurt rõhku staminale ja
firearms tugevusele.. stamina endal hetkel 6085 ja firearms 6570 oli millegagi ? Tahaks enda buildist ka pilti teha aga ma ei oska ? kuidas te teete ? ma uplayd väga vähe kasutanud ei tunne seda veel.... ma tean et steamsi ja origins on vastvad vahendid olemas aga uplays ma ei oska ja millega neid Phoenix credite teenib ? mul endal alles 700 millegagi ? mingid vastavad missioonid ? teen neid kõik seal mängus muidu .. need sinised,kollased ja rohelise kolmnurgaga missioone ... dark zones olen paar korda käinud ... ma ei ole aru saanud kas seal on siis botid või mis ? need on kole tugevad ikka ... igast tüüpidega olen koos missioone teinud küll see oli päris fun...
Kui abi vaja siis lisa lehys007 ja liitu meie discord kanaliga https://discord.gg/BynXHMp
Pikalt ja laialt siin seletama ei hakka võtab liiga kaua aega
Gap, Tule sinna discord kanalile ja õhtuti mängitakse seda päris palju.
Ma ise enamasti ainult last standi.
E:
On tulemas varsti jälle mingi uuendus, mis muudab asja kas paremaks või veel halvemaks
Ma pole väga asja süvenenud ja neid SOTG videoid mis on 30 minutit ei viitsi vaadata.
Tegin ühe pildi ka, mida mulle DZ kaardil meenutab. American Dad Herbert
lopes39, no ma püüan tulla ... mul vahepeal selline periood et mingi mäng viskab koppa ette,siis ei puudu seda tükk aega seni kui jälle isu peale tuleb
Keegi mängib kah seda veel?
Ootaks pigem mingit uut story lisa. See, et asju lihtsalt raskemaks tehakse on jama. Igavaks muutub see samade ülesannete tegemine. Paras grindfest on see mäng. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
See on vägev et nad teevad sellele mängule veel igast asju ja lisasi.ise eile õhtu ka mängisin natuke üle tüki aja,päris äge oli jälle Sinna on vahepeal ka mingeid uuendusi tulnud,mingid underground missioonid.
Sain ka eile üle pika aja normaalselt mängida (varem olid netiprobleemid ja mängu soetasin alles u 2 kuud tagasi).
Vabandan kui teemast läbi käinud aga 36 lk lugemist tundub natuke palju.
Kuidas selle nänni üles korjamisega on. Kui mina tapan kellegi ära, kas siis nänn tekib ainult mulle või kõigi jaoks (ehk siis kui ma midagi üles korjan, kas ma siis võtan kellegi eest äkki midagi ära)?
Oskab keegi palun mulle öelda kus kohast neid n.ö legendary või exotic relvasi on võimalik saada/leida ? nagu näiteks bullfrog jne ? seal ühe müüja juures mingi eksootilised relvad on aga suht vähe seal mängus on võimalik saada veel igasuguseid Thompson ja Tommy Gun ja mingi WARLORD jne... Kas neid on võimalik saada siis sealt dark zonest ainult või on võimalik teha mingeid missioone et neid saada ? eriti huvitaks see bullfrog ? youtubest otsisin aga kuskil pole öeldud kust neid leida võiks äkki siit keegi oskab mulle natuke midagi öelda ?
Oskab keegi palun mulle öelda kus kohast neid n.ö legendary või exotic relvasi on võimalik saada/leida ? nagu näiteks bullfrog jne ? seal ühe müüja juures mingi eksootilised relvad on aga suht vähe seal mängus on võimalik saada veel igasuguseid Thompson ja Tommy Gun ja mingi WARLORD jne... Kas neid on võimalik saada siis sealt dark zonest ainult või on võimalik teha mingeid missioone et neid saada ? eriti huvitaks see bullfrog ? youtubest otsisin aga kuskil pole öeldud kust neid leida võiks äkki siit keegi oskab mulle natuke midagi öelda ?
Legendary ja Heroic missioonid, ning bossid viskavad eneid.
Selge,suured tänud Lihtsalt mõtlesin et oleks nagu huvitav kui oleks mingi kindel eesmärk st et nagu challenge mida püüda...et ühesõnaga neid relvi siis pole saada enam ja kui on siis meeletult raske jah ?
Saada on ikka (ei ole ainult a'la 50tk neid olemas), lihtsalt raske on ja tuleb vaeva näha. Lisaks tubli kogus RNGd. Vahest mõni vana teeb nädal otsa mingit missiooni, kust on võimalik saada mingit kindlat eksootilist asja ja tutkit. Teine tüüp saab aga suure joppamisega esimesel korral kätte...
Keegi teab, kust praegu võib saada lv 34 extended magazine blueprinti või lv 30? Mul hetkel parim lv 16 sinine.
Blueprinte saab ainult Terminalist.
Kas ned blueprint'd seal mingi aja tagant vahetuvad või on pidevalt samad?
Mul lihtsalt hetkel extended mag bp seal ei näita, on vist olemas Quick Release mag ja Heavy mag.
MMx, Iga nädal laupäeva öösel mingi kell vahetub see vendor. Siis kui tuleb osta ära.
Mängu käigus bottidelt tuleb neid tegelikult paremini ja paremate numbritega.
120 protsendi lähedale graftimisega saad heal juhul 10-st ühe.
Pealegi see mäng on heavy on farming igal juhul ja tuleb lihttsalt alles hoida ja jälgida neid mag-e mis saad.
PTS-is olev uus kaardi ala on ka botte piisavalt täis ja neid tuleb koguaeg juurde nagu DZ-is või isegi kiiremini uus seltskond botte.
Ja no siis on seal veel uued missioonid kus pead vastu pidama 50 wave-I mis ei ole üldse lihtne.
craftimise rng on piisavalt kehva 10-20st 1 on kasutatav,kas leiad maast või kuskilt vendorilt soetada on mõttekam.
DZ kolades saad pappi ja paremat manti ja rohkem,blueprinti tuleb sul ilmselt oodata tükkaega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.