R3negadeX, on üldse mõtet neid kõiki avada? Kui endale sobivamad kirjelduse järgi välja valida siis ülejäänud nagu niisama kollektsiooni mõttes...?
Ma ise pole üle 3 raatsinud lahti osta siiamaani (mänginud küll kah ainult mingi 12h vms siiamaani)
Kas keegi suutnud lone wolfina terrorist huntis protect hostage realistic raskusega ka ära teha? Mulle tundub see täiesti võimatu
meeskonnad on 5-liikmelised. kui su 3 lahtist operaatorit enne sind ära valitakse, siis pead rookiega mängima _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kas kellelgi on oma tiimi? Meil siin sõpradega üks oma punt kokku pandud kellega ESL Comm cupil isegi päris korralikult aeg-ajalt läheb. Oleks huvitatud üksteise vastu mängimisest?
Teiseks üldse Eesti e-sport , propageeritakse ikka ja ainult seda CSi ja LoLi aga iga aasta võiks suurematel üritustel +1 natukene mitte nii populaarne mäng olla saaks rohkem reklaami ja võimalusi ka teistel aladel ennast näidata. Oleks väga huvitatud mõnest Eesti Siege turniirist, võtaks vaid keegi kätte ja teeks ära
Kas kellelgi on oma tiimi? Meil siin sõpradega üks oma punt kokku pandud kellega ESL Comm cupil isegi päris korralikult aeg-ajalt läheb. Oleks huvitatud üksteise vastu mängimisest?
Teiseks üldse Eesti e-sport , propageeritakse ikka ja ainult seda CSi ja LoLi aga iga aasta võiks suurematel üritustel +1 natukene mitte nii populaarne mäng olla saaks rohkem reklaami ja võimalusi ka teistel aladel ennast näidata. Oleks väga huvitatud mõnest Eesti Siege turniirist, võtaks vaid keegi kätte ja teeks ära
Eestis pole nii palju siege competitive mängijaid, et seda korraldada. Mingi 1-2 tiimi tuleks kohale ja mis kasu sellest olekas .
Mängivad esimese koha peale?
Eestis pole nii palju siege competitive mängijaid, et seda korraldada. Mingi 1-2 tiimi tuleks kohale ja mis kasu sellest olekas .
Jah nõus, kuid olen kasvatatud mentaliteediga, et kui midagi algselt ei ole, siis tuleb see ise tekitada ja noh , Siege mängijate arv on praegu ikka tõusujoones ning tahaks loota, et nii ka Eestis.
Eestis ollakse CSi usku. Isegi kui muudel asjadel mängijaid on, siis võistlustele tiime ülimalt raske saada. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Jah nõus, kuid olen kasvatatud mentaliteediga, et kui midagi algselt ei ole, siis tuleb see ise tekitada ja noh , Siege mängijate arv on praegu ikka tõusujoones ning tahaks loota, et nii ka Eestis.
Selle viimase osaga ei saa hetkel nõus olla. Vaadates Siege statistikat on selgelt näha, et hetkel mängijate arv väheneb. Pärast seda operation health värki on mäng veidi pekki keeratud.
Eks näis mis saama hakkab.
Sai ka ostetud, juba paris pikemat aega sai moeldud et kas ikka on vaja osta seda sest tean, et lhen kiiresti vihale kuna see hull camp pela ja map knowledge peab ikka vaga peas olema. Ostsin Starteri ja peale pikemat aega mangides sain aru, et tegin vale otsuse sest oleks pidand selle mone euri juurde panema ja ostma standardi. Ylinorm mang PUBG JA ET'le vahelduseks . Kes ka mangib siis voite lisada dUUUmzz, olen hetkel lvl 15 kuid nagu ma aru saan 20lvl on ranked aga sinna pole vast motet minna kui mappe eitea kohe ultse, jooksed nagu lammas ringi . _________________
NV'l siis Free Weekend, proovige midagi korraliku ka kui tanapaeva "pop" sitta millega kaasa minnakse.Tegu on siis totaalselt teist masti FPS pelaga mitte general bs . Preload ka uleval. Kui aga ostmiseks lheb siis KINDLASTI Standard v kallim versioon kuna Starter on lihtsalt cancer. _________________
NV'l siis Free Weekend, proovige midagi korraliku ka kui tanapaeva "pop" sitta millega kaasa minnakse.Tegu on siis totaalselt teist masti FPS pelaga mitte general bs . Preload ka uleval. Kui aga ostmiseks lheb siis KINDLASTI Standard v kallim versioon kuna Starter on lihtsalt cancer.
Olen jaanuari algusest mänginud, täiesti vapustav mäng. Hetkel üks paremaid tulistamismänge turul
Toon välja mängu miinused ja mõned endale meelepärased plussid.
Miinused Tegelste (operaatorite/kangelaste vms) avamine võtab aega või võtab raha. Põhi-operaatorite avamine on odavam. Järgmiste aastate (y1, y2 ja varsti algava y3 operaatorite avamine võtab juba kauem aega). Ise tegin nii, ostsin sooduka ajal Standard Editioni, year 3 season passi ja 10€ eest punkte, millega unlockisin kõik y1 operaatorid (kokku läks maksma umbes 60€). Lisan, et kõiki tegelasi pole vaja selleks, et mängu nautida. Ilmselgelt on mõned tegelased teatud rollides paremad, kui teised. Kui võrdlen tegelaste avamist Overwatchiga (kus kõik avatud) või Battlefield/Call of Duty seeriaga (kus avad relvi), siis siin on tegelaste erinev varustus palju suurema kaaluga ja tegelikult teeb mängu huvitavamaks.
Serverite hit-detection annab kohati soovida. Enda ekraanil tulistad vastasele pähe, tema ekraanil tulistad vaasi ja oled surnud. Sellist asja tuleb vahel ette.
Plussid Mäng on ropult populaarne. Matchmaking nii (casual) pvp, pve võtab aega umbes 20-30 sekundit. Olen kuulnud, et ranked võib ootamine pikem olla (eriti kõrgemal tasemel), aga ise eriti ranked ei mängi, seega ei oska öelda.
tsitaat:
Month Avg. Players Gain % Gain Peak Players
Last 30 Days 61,346.8 -2,128.0 -3.35% 100,465
January 2018 63,474.8 +4,063.2 +6.84% 109,103
December 2017 59,411.7 +17,928.0 +43.22% 100,433
http://steamcharts.com/app/359550
Kogukond on muhe. Leidub ka tõpraid, aga enamus võtavad mängu just piisavalt tõsiselt või naljaga, et oleks lõbus mängida.
Replay väärtus on jõhker. Mängus on võimalusi, mida enamus tulistamismängudes tänapäeval pole. Saad tulistada, seinu õhku lasta, lagesid, põrandaid hävitada, droone juhtida, tõkkeid ehitada, mööda seinu üles/alla ronida jne. See tähendab, et mängud võivad olla väga erineva käiguga (erinevalt battlefieldis, codist või overwatchist).
Kaardid on huvitavad. Kaartide suurus on piisav, et pakkuda pinget ning kõik kaardid on ehitatud nii, et tegevus toimub mitmel tasandil (näiteks katus, kolm korrust, kelder, õueala jne).
Operaatorid on väga erinevad.
Gunplay on hea.
Liikumine on mõnusa raskuse ja kiirusega (loe: liikumine pole liiga kiire ega liiga aeglane).
Soovitused uuele mängijale:
1. Osta standard edition (või mõni kallim edition), season passi võid hiljem juurde võtta, kui tahad kiiremini tegelasi kätte saada. Kõik tergelased saad punktide eest mängus unlockida ka ainult standard editioniga.
2. Ära osta starter editionit (tegelaste avamine võtab seal tunduvalt kauem aega).
3. Kiirete punktide saamiseks vaata läbi tutorial videod, tee läbi mängu "singleplayer" osa ehk situatsioonid, mis tutvustavad erinevaid võimalusi mängus. Igapäevaselt ja iganädalselt tuleb mängu ülesandeid, mis aitavad veel lihtsamini punkte saada.
4. Ava endale esimeste tegelastena vähemalt üks defender ja üks attacker tegelane (näiteks Ash, Thatcher; pulse, rook).
5. Austa isand Tachankat.
2. Ära osta starter editionit (tegelaste avamine võtab seal tunduvalt kauem aega).
saan vastu vaielda, kõik mu sõbrad on starteri ostnud ja keegi ei kurda, 300-400 tunniga on kõik karakterid, keda sa mängida tahad, sul juba lahti, ning progression on piisavalt aeglane, et masterid eelmised ära enne, kui uue osta saad.
Minu jaoks onlines miinuseks on see, et üks match on kõigest 3 raundi võiduni, peale seda pead jälle uut matchi otsima. Üldiselt ootamist kipub onlines liiga palju olema.
Positiivne on mängu puhul see, et offline täitsa huvitav ajaviiteks taguda, vanemates rainbow sixides samuti meeldis terrorist hunti vahel ajaviiteks teha
Minu jaoks onlines miinuseks on see, et üks match on kõigest 3 raundi võiduni,
Aga kaota siis vahepeal kaks raundi
2 võitu 2 kaks kaotust 1 võit = 5 raundi!
Ranked mängus on võimalus kuni 9 raundi.
Ise ennast pole see häirima hakanud, kuna igat mängu ka 3-0 ei võida ning ooteajad on piisavalt lühikesed (endal tavaliselt 15 kuni 20 sekundit), et vahepeal "maha ei jahtuks" või igavusse ei sureks.
ma vaatasin veidi, mulle ei meeldinud, kuigi ma aegajalt mängin, siis specator spordina on see natukene igav minu jaoks, alguses on liiga palju aega, kui kontakti ei toimu, esimesed tund-kaks olid kergelt põnevad, sest polnud neid karaktereid ise mänginud, ning casterid seletasid suht hästi, kuid siis vajus veits ära.
ma vaatasin veidi, mulle ei meeldinud, kuigi ma aegajalt mängin, siis specator spordina on see natukene igav minu jaoks, alguses on liiga palju aega, kui kontakti ei toimu, esimesed tund-kaks olid kergelt põnevad, sest polnud neid karaktereid ise mänginud, ning casterid seletasid suht hästi, kuid siis vajus veits ära.
Eks alguses jah kusagil ~1 minut ilma kontaktita, erinev ülesehitus enamus tulistamismängudest, sest algab luure- (ründajad otsivad kaitsjaid droonidega) või ettevalmistusfaasiga (kaitsjad paigaldavad kaitseid, okastraate, seadmeid, kaameraid ning võtavad kohad sisse).
Mulle see esimene minut väga meeldib. Nii ründaja kui kaitsjana on jõhker rebimine, et saada kõik vajalik tehtud. Mõnus kesktee enamus tulistamismängude (cod, tf, cs, bf, pubg) ja dayz vahel.
see kontaktivaba aeg on hädavajalik selleks, et oleks mitmekesiseid lähenemisi.
pigem häirib spectator spordina vaadates see kui lühikesed need kontaktid on kui ükskord kätte jõuavad _________________ - londiste
Minu jaoks onlines miinuseks on see, et üks match on kõigest 3 raundi võiduni,
Aga kaota siis vahepeal kaks raundi
2 võitu 2 kaks kaotust 1 võit = 5 raundi!
Ranked mängus on võimalus kuni 9 raundi.
Ise ennast pole see häirima hakanud, kuna igat mängu ka 3-0 ei võida ning ooteajad on piisavalt lühikesed (endal tavaliselt 15 kuni 20 sekundit), et vahepeal "maha ei jahtuks" või igavusse ei sureks.
See igavusse suremine kipub selline täitsa piiripeal mul olema vahel. Peaaegu alati on 1-2 mängijat wooden pc'ga, keda oota tükk aega enne kui laetud saavad... ja kui veel õnnestub mingi jobinaga ruttu surma ka saada siis täitsa selline korralik ootamine
Aga muidu hea mäng igatepidi
Plat vendi ranki, et saaks 6 martsi jaoks diamondiks ja charmi katte
uplay-dUUUmzz
Ma nägin, et sa juba oled meil Uplays Estolandia grupis ka. Seal küll kõik ei ole plati/teemanti mehed, aga neid leiab piisavalt, et 3-5 mehe squad ranki jaoks kokku saada.
Kui sa ka Vanameeste Mängutoa discordis oled, siis on sul pm kõik vajalikud kanalid mängijate leidmiseks olemas.
Teeme pea iga õhtu mingi rahvaga pela, kui on tuju siis ka ranked. Reedeti-laupäeviti ajame tavaliselt suurema kamba kokku ja teeme 5v5 custom matche.
Lisasin su eile semulisti ka (IGN: Salam4nd3r) _________________ Salamander
A lot is changing in Rainbow Six Siege: not only will it's third season usher in a cooperative zombie mode, but what you get when you purchase the game will be different, too. In a new blog, Ubisoft has announced it will remove the Renown cost for the game's original 20 operators. This applies to owners of the Advanced, Gold and Complete Editions, and will take effect March 6.
Meanwhile, the Starter Edition, which previously offered two random operators to those who purchased it, will now offer six random operators. These random selections are drawn from a pool including Ash, Thermite, Thatcher, Fuze and Sledge from the attackers side, and Rook, Mute, Smoke, Jager and Kapkan from the defenders side.
According to Ubisoft this means newcomers "will have a better chance of an unlocked Operator being available to them in a match, as opposed to their 1-2 Operators being picked by someone else on the team.
"These 10 Operators have been selected because new players are able to understand their nuances more quickly, as well as allow high level player/team support as their skill and knowledge progresses."
As Evan has already pointed out, Renown costs for weapon attachments will be removed entirely across all editions. "Unfortunately, due to a technical limitation , we will not be able to issue refunds for players that have already acquired these Operators, or attachments.
Otsustasime paari tuttavaga, et Rainbow 6 muutub aina populaarsemaks, siis teeme kommuuni ehk Discordi serveri. Seal on olemas Voice -ja teksti kanalid.
Kõike leidub memedest, kuni tõsise mängu arutluseni. Kui kellegi huvi olla Editor või korrapidaja, siis kirjutada kanalis PinkElephant postkasti. Kindlasti tulemas on discord-only auhinnamängud. Tulge kampa ja teeme kommuuni suureks.
Tegin hiljuti ühe õpetuse RB6S Siege seadistamisele, mis suunatud madalama jõudlusega süsteemidest maksimaalse nähtavuse, silmailu ja jõudluse kättesaamisele. Ehk on kellelgi sellest kasu
Spoiler
1.0 Disclaimer
1.1 System specs
2.0 Display settings
3.0 Graphics settings
4.0 Other aspects that affect performance and graphics
5.0 Closing thoughts
1.0 Disclaimer
After playing Rainbow 6: Siege on PC for about 670 hours I've tested various settings, measured framerates and compared in-game visibility in different light settings. The guide is based on my personal observations, reading multiple tweaking, settings guides on Reddit, Google, watching Youtube RB6s tweaking tutorials, talking to professional Siege players and casuals on Twitch. This guide is an attempt to find the balance between visibility, performance and eye-candy on low-end systems. It is aimed at players with low-end machines (see 1.1) but you could adapt these settings to work well on a medium or high-end machine if you increase certain settings (see 2.1; 3.0; 3.8; 3.9).
My guide will currently not provide any gameplay footage because my PC is not powerful enough to record gameplay without having a significant effect on framerate. With these settings my framerate is around 80 FPS.
Note: There are other performance guides out there that focus on maximum performance and visibility which I suggest for those who are highly competitive or have a high-end pc.
1.1 System specs
Hp Elite 8300 SFF (small form factor office pc from 2012, limited space for GPU)
CPU i5-3470 @ 3.20GHz
RAM 16 GB DDR3 1600MHz
HDD 7200RPM
GPU Geforce 1050 Ti 4 GB low profile (the best GPU that works and fits in my pc without needing a external power source)
OS Windows 10 64bit
2.0 Display settings
2.1 Resolution: 1440x900
Increase this if you have a better PC.
2.2 Vsync: Off
Causes mouse lag, keep off.
2.3 Aspect ratio: 3:2
Feel free to use whatever you want, I find this one the best for visibility and getting headshots.
2.4 Field of view: 76
Change depending on your preference. 76 is my personal preference for easier headshots. If you have a bigger monitor and/or very good eyesight you might want to increase FOV.
2.5 Refresh rate: 60 or more.
The higher the better, whatever is the highest on your system is best.
2.6 Calibration (brightness): currently 63
Change depending on your preference. Three major factors affect this setting:
Your monitor settings (contrast, saturation, brightness etc).
External GPU driver color settings (for example Nvidia Control panel).
Your IRL lightning setting. You have to play around here and find the sweet spot. For example if it's bright in your room you will use brighter settings in game. Lower settings make the game more atmospheric but visibility decreases dramatically.
2.7 Display mode: Full screen.
Many users claimed to get better framerate in full screen, I had the same results. Borderless windowed mode was a fix to some users who encountered the "game alt tabs randomly" bug.
3.0 Graphics settings
3.1 Texture quality: Very high
Makes textures clearer. Decrease if you have performance issues. Download the Ultra HD Texture pack on Steam (30GB rip) if you have a high-end pc.
NB: Higher texture quality means that your game load-times will be longer (yes, you can be the special player who may be votekicked for being the last one to load the game as match starts).
NB2: This setting has a major impact on games performance.
3.2 Texture filtering: Anisotropic 16x
3.3 LOD quality: Ultra
3.4 Shading quality: Low
Anything above low will decrease your in-game visibility dramatically.
3.5 Shadow quality
Low: no directional shadows, game is brightest, good visibility.
Medium or High: directional shadows, game slightly darker, good visibility.
Above high will decrease your in-game visibility dramatically.
3.6 Reflection quality: High
It's just eye-candy, does not impact visibility or FPS in a meaningful way.
3.7 Ambient occlusion: Off
Increases visibility drastically.
3.7.1 Lens effect: Off
Increases visibility drastically.
3.7.2 Zoom-in depth of field: Off
Increases visibility.
3.8 Anti-aliasing
T-AA-2X (on lower resolution) to smooth out the jagged edges in-game and reduce graphical artifacts.
Off (on higher resolutions such as 1920×1080, 2560×1440 and 3840×2160).
Render scaling: 50 (increase if your system can handle it, increases visibility).
T-AA Sharpness: 100 (personal preference).
4.0 Other aspects that affect performance and graphics
4.1 NVidia control panel
Adjust desktop color settings > Digital vibrance: + 85% (adds more color to the game, increase to add more color, increases visibility). AMD has an alternative solution, I do not own a AMD GPU (feedback welcome).
4.2 Adjust priority class of the game
Use Task Manager every time or set up a permanent solution with something like Process Lasso (external software) > Active Processes > RainbowSix.exe > Right click > Priority class: Always high or above.
4.3 Ini tweaking
x:\Users\xxx\Documents\my games\Rainbow Six - Siege\xxxxxx-xxx-xxxx-xxxx-xxxxxxxxxxxx > GameSettings.Ini > MaxGPUBufferedFrame=1
1 for max performance. Anything above 1 may cause input lag.
5.0 Closing thoughts
Test the game in terrorist hunt. You want a steady framerate of around 80 (or above) or whatever you are comfortable with.
There is no optimal graphics settings guide for this game. If a tutorial claims something is the best, don’t take it for face value and test it (and other settings) yourself. Various aspects of hardware and software can provide very different experiences.
Trust in your own test findings and gameplay experiences. If a setting feels best for you, it’s best for you #truth #telling.it.like.it.is #toxic #patriots. While there can be some agreement on what the best settings for visibility or looks are, they don’t account for the size of your monitor, eyesight or natural lightning conditions or dust in your GPU among other factors.
Mis värk on, et uPlay laadib mänge mingi ürgaegse kiirusega? Loen googlest lisa ja paljud kurdavad selle üle.
Mul steami versioonist tuli tavalise kiirusega. Ise uplayst minevikus mänge laadies pole täheldanud. Tõenäolsielt HV'st sa lahendust ei leia, kirjuta ubisofti klienditoele.
On selles mängus see jama ära fixitud, et enda pildis oled vastase jaoks juba seinataga aga lõpuks selgub, et reaalselt vastase jaoks sa polnud seinataga _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
On selles mängus see jama ära fixitud, et enda pildis oled vastase jaoks juba seinataga aga lõpuks selgub, et reaalselt vastase jaoks sa polnud seinataga
Täielikult? Kindlasti mitte.
Olen ise nüüdseks kusagil 670+ tundi mänginud ja vahel annab netcode ja hit-detection soovida. Samas mäng on nauditav olnud ning kui millegi üle nuriseksin, siis pigem see, kui vahel oled meeskonnas teamkilleritega või inimestega, kes lähevad poole mängu pealt minema (õnneks backfill on vähemalt casualis olemas, rankedis backfill võimalust pole).
CSGO hit-detection on igatahes parem. Teiste mängudega võrreldes nii drastiline vahe pole. Lühidalt: kui tahta sellist hit-detectionit nagu CSGO'l on, siis ei soovita Siege.
csgo on ka oluliselt lihtsam kui siege. sieges see seina taga olemine päästab veel vähem kui csgos _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.