Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tont23
HV veteran

|
07.09.2017 00:29:58
|
|
|
Täname, et olete valinud meie teenused!
Anname teada, et digilevi võrku haldav AS Levira muudab 6. septembri öösel ajavahemikul 1:00-6:00 Koeru ja Valgjärve saatejaamades kanalite sagedusi ning seoses sellega on ZUUMtv teenuse edastamine sel ajal katkestatud. Sageduste muudatus mõjutab ZUUMtv kanalite edastamist Kesk- ja Lõuna-Eestis.
nüüd siis on teada miks maal üleöö osad kanalid ära kadusid
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2017 00:44:35
|
|
|
Oojee, tunnike maale jälle plaaniväliselt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.09.2017 07:17:34
|
|
|
vaadanud siia siis varem. samas nende oma veebi tuli info selle kohta, mis tuleb, ka alles paar päeva varem.
kallaste masti ikka ei tulnud..
philipsite omanikud saavad ksitsi häälestamiseks megahertsid.
Digilevisaatjate hooldustöö
05.09.2017
6.septembri öösel, ajavahemikul 01.00-06.00 esineb hooldustööde ajal katkestusi Valgjärve, Tartu (Soinaste) ja Viljandi (Viiratsi) digilevi saatjate töös.
Meil on heameel teatada, et Kesk- ja Lõuna-Eesti tavaantenniga televisiooni vaatajate jaoks paranevad vastuvõtutingimused märkimisväärselt.
Muudatused Valgjärvel:
Mux2 muutub sageduskanal E52->E40, kesksagedusega 626 MHz
Mux3 muutub sageduskanal E47->E43, kesksagedusega 650 MHz
Mux6 muutub sageduskanal E40->E44, kesksagedusega 658 MHz
Muudatused Tartus (Soinaste):
Muudatused Viljandis (Viiratsi):
Lisanduvad uued saatjad Mux7 sageduskanalil E35 (kesksagedusega 586 MHz), Mux2 sageduskanalil E40 (kesksagedusega 626 MHz) ja Mux3 sageduskanalil E43 (kesksagedusega 650 MHz).
Käivitatakse uus saatejaam Põltsamaal järgmiste saatjatega:
Mux1 sageduskanalil E39, kesksagedusega 618 MHz
Mux2 sageduskanalil E27, kesksagedusega 522 MHz
Mux3 sageduskanalil E43, kesksagedusega 650 MHz
Mux6 sageduskanalil E44, kesksagedusega 658 MHz
Madalamale sageduskanalitele üleminek eeldatavalt parandab Mux2 ja Mux3 signaalide vastuvõttu Lõuna- ja Kesk-Eestis. Mux7 leviala laieneb seoses uue saatja käivitumisega Viljandis.
Kõik Valgjärve, Tartu ja Viljandi saatejaamade levialas asuvad ZUUMtv ja TasutaTV vaatajad peavad tegema uue kanaliotsingu või seadistama oma vastuvõtja uuesti. Paljudel juhtudel võib vajada antennisüsteem ümberseadistamist.
põltsamaa on nagu koeru. kallastele pidi ka jaam tulema millalgi aga tundub, et siiski ei tulnud. põltsamaa kohta ei tea samas kas on horisontaal või vertikaalprojektsioon. lustiveres on niigi valgjöärve ja koeru samal joonel.. viiratsi omast oli täna viljandis juba kasu. uute moblanetisagedustega seoses tulevad ilmselt rantelonist ka varsti uued filtrid.. varsti st. siis kui need reaalselt käiku lähevad..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2017 07:32:17
|
|
|
mul pole levira leht lemmikute all, seal info uueneb harvemini kui ma sokke vahetan
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.09.2017 07:48:37
|
|
|
jägaja kirjutas: |
indrekp, Binges ERR kanalid ju ka HDs  |
mina ei näinud binges ühtegi hd kanalit, kahtlesin isegi menüü hd kvaliteedis. kui levira etv kanalite ülekanne hds tuleb, siis on isegi hästi.
iphone 7 plus fhd ekraanil on kanalid selgelt udused.
"LiveTV on surnud" ja "kanalite arv pole oluline" on minu Trademarkid siin foorumis muide sain selliste sõnade eest siin foorumites korralikku peapesu.
seda juttu alustasin teemadest järelvaatamine on järjest populaarsem ning numbrid puldil pole olulised.
siiski siiski, pildikvaliteet mida on öeldud, et on TeliaTVs kohutav ja ei vääri vaatamist on siiski 82% parem kui BingeTV.
asi ei piirdu siiski erinevate lahenduste võrdluses kuna igal ühel on mitu head plussi ja hulk miinuseid. teema pole ühe või teise võrdlemises.
toon bingetv ülihead omadused välja millest ülevaates juba juttu oli.
ülikiire menüü,
timeshift funktsioon, striim buffris, keri kohe tagasi ja vaata uuesti,
6 kuud salvestuste säilimist 1000 minutit.
kõik muu on minu vaates väärtusetu või halb, ülevaates kirjas.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.09.2017 11:25:59
|
|
|
indrekp kirjutas: |
|
Nojah, täpsustan, et DVB-T2 ERR kanalid on HD(1080i ?) resoga.
Pildikvaliteedist, et viasita knalid paistavad silma just eriti plastiliinise pildi poolest. BBC või mis uudistekanl see oli, on isegi suht OK pildiga SD kohta, vahel natuke siiki viskab ruudulaike sisse, mis tegelikult häirivad.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
07.09.2017 12:42:20
|
|
|
kermi kirjutas: |
Mul antenn võtab ainult tavalist ETV, mitte ETV HD-d |
? Mingi huippuvinge tuuneriga antenn? Mul on telekal taga poola rest ilma võimendita ning kasutusel vene kaabel (st kõik on pärit ajast mil keegi
isegi ei mõelnud digiteevee'st ) - näitab ERRi HD kanaleid nagu muiste, samamoodi kui kõrvale pandud Iskra 92 yagi-antenn korraliku vasest antennikaabliga.
marli1 kirjutas: |
Viskasin Binge vahelt ära, no minu subjektiivsel hinnangul käkib see Binge FTA HD pildi ka mingiks ebamääraseks "gemüüseks". Otse telerist tulev ETV HD on ikka palju puhtam... |
Võimalk, kui vastav boks on konfitud oma väljundis näiteks 720p peale. Siis ei saagi muudmoodi kui käkkides.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
07.09.2017 13:27:32
|
|
|
indrekp kirjutas: |
mina ei näinud binges ühtegi hd kanalit, kahtlesin isegi menüü hd kvaliteedis. kui levira etv kanalite ülekanne hds tuleb, siis on isegi hästi.
iphone 7 plus fhd ekraanil on kanalid selgelt udused.
"LiveTV on surnud" ja "kanalite arv pole oluline" on minu Trademarkid siin foorumis muide sain selliste sõnade eest siin foorumites korralikku peapesu.
seda juttu alustasin teemadest järelvaatamine on järjest populaarsem ning numbrid puldil pole olulised. |
Elisa on ju teada andnud, et HD tuleb. Praegu ei ole. Mis siin sellest nii palju kilgata, et Telias on. Kas Minu TV-s on? Ma pole viitsind seda enam ammu vaadata, kuigi teenus on olemas.
Mis puutub lineaar TV vaatamist, siis kui keegi siinses it-foorumites seda ütleb, et tema jaoks surnud, siis mida see tegelikult näitab? Mitte midagi.
Vaadates, mis toimus juuli-august, kus TV pakkujad olid hullumas , siis mida? Teenusepakkujatelt telliti just lineaartelevisiooni ja mitte midagi muud.
Iga kuu korraldatakse TV auditooriumi uuringuid ja keskmine päevas 4 tundi live tv vaatamist ei ole kuskilt kandist vähenenud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.09.2017 17:15:16
|
|
|
mul katkeb pilt iga natukese aja tagant ja siis näitab jälle. Eesti nagu OK, aga jutt sellest france24st, kust naine uudiseid vahib.
Signaal pendeldab 0 ja 96 vahel.
Seos on selle pekiga või kusagil kaabeldus nadi?
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
07.09.2017 17:58:23
|
|
|
Tv3 hakkas mõnes telekas hakkima
Tea kas peab kaablite kallale minema või tasub oodata mingit fixi?
Kuidas need soinaste ja valgjärve polearisatsioonidega oli? Kummal antenn külili tuli keerata?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.09.2017 18:02:26
|
|
|
soinaste peaks olema vertikaalne
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.09.2017 18:22:55
|
|
|
Maldur, sa pole öelnud, kus su " poola rest " on. muide, need poola restid võivad seadmest ka 5v peale saada. nendel poolakatel on see toiteots saast. mõni hakkab korraliku adapteriga veel tööle aga plasti küljes olevad jupid kukuvad ära ning kõrgete sageduste vastuvõtt läheb saastaks. mux7 levib natuke teistel aladel kui ülejäänu ning sellest tulenevalt ongi normaalne, et terve eesti pole sellega kaetud.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.09.2017 18:25:28
|
|
|
Koeru pealt tundub kõik ok olevat
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
07.09.2017 18:25:41
|
|
|
Aadress on mõlemad mastid paistavad otse kätte. Antenn on lapiti valgjärve suunas. Soinastest tuleb ka kogu kraam? Analoogi ajal oli vist mingi valiku vahe.
Ajutise fixina töötab meetrine traadijupp, see ei haki
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.09.2017 18:37:17
|
|
|
tsitaat: |
Aadress on mõlemad mastid paistavad otse kätte.
|
tartu linnast vaadates väga ei paista valgjärve. kui nad on nn samas kaadris, võib olla nii, et üks sõidab teise sisse küll.
Ajutise fixina töötab meetrine traadijupp, see ei haki
|
jätelikult on su antennivärk nii pe.ses, et see kaablijupp võtab kõike.
Soinastest tuleb ka kogu kraam?
|
Muudatused Tartus (Soinaste):
peaks olema ka mux7 E35 nüüd.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
07.09.2017 18:49:26
|
|
|
Ilmselt ongi nii et traat püüab otse aknast soinastet ja antennisüsteem võtab valgjärvet ja kuskil mingi ühendus kalab. Samas varem oli null probleemi. Miks nad üldse samade sageduste peal on, kattuvas levialas peaks ju nogo olema siuke asi?
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
07.09.2017 18:51:05
|
|
|
Ma olen kunagi kellegi juures näinud küll milline see poola silguresti toiteplokk on, seda mul pole seal kunagi olnud, nagu ütlesin
Maldur kirjutas: |
poola rest ilma võimendita |
nii et see +5V ei kummita kuskil.
Sedant küll, et olles mux7 levialas, ununeb kergesti et mõni võib ka mitte olla üle Eesti kuue saatja levialas, nii et laurx, meeldetuletus oli asjakohane .
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.09.2017 18:53:46
|
|
|
küsi neilt. tahtsid kallastele ka alguses saatja teha samade sagedustega. hetkel erinevad koeru ja valgjärve ainult selle poolest, et ühel on 2 39 ja teisel 40. lustiveres on maju, kus mõlemad on ühel joonel, lisaks pandi põltsamaale ka saatja. ma ei kujuta ette, mis seal saama hakkab.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
07.09.2017 19:01:19
|
|
|
Jah, kuid mul võtab, 16km läbi metsase ala. Nagu märkisin, on mul ka Iskra92 kõrval olemas, n.ö. igaks juhuks, aga pole momenti tekkinud et peaks liitma telekad ühe antenni taha kuna mingi antenn ei saa hakkama.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.09.2017 21:59:02
|
|
|
Mis paganamoodi see PIP aken eest uuesti ära saada? Ette tuleb ta küll ja kuidagi mõmmi kaudu ära ka, aga ärasaamise loogikale pole veel pihta saanud
Ptui, bäckk nupp selleks
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
08.09.2017 05:11:58
|
|
|
elukaz kirjutas: |
... Miks nad üldse samade sageduste peal on, kattuvas levialas peaks ju nogo olema siuke asi? |
Digisignaaliga on see hoopis lubatud, kasuks ja lausa soovitatud, signaalid liituvad ja saab parem levi. On üks aga - mõlema saatja signaalid peavad jääma kaitseintervalli sisse (see on signaalis olev parameeter). Kaardil märgitud levialas nii ka on. Kui on probleeme, saab Levira kaitseintervalli väärtust vajadusel kohendada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
reio72
HV vaatleja
|
08.09.2017 12:45:55
|
|
|
Binge boxil on seadetes häälestamise võimalus- kas 1080 50 või 60 p või i jne- mille järgi valida, mis resos ta saadet väljastab- telekas on samsungi smart tv. Või ei ole seal vahet?
Muidu tundub Binge esialgu päris asjalik. Pildikvaliteet jääb küll samas neti võrgus STV Go-le alla, eriti apis. Aga menüü ja liikumine on palju mugavam, kui STV oma. STV-l olemas oma PC app ka, Bingel see kahjuks puudub, aga läbi BlueStack-i töötab Binge ka MacBookil- nii et esialgu rahul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|