Olen märganud jah, et vahepeal on selle leitava lootiga ikka probleeme. Sai siin ka ringi müratud üsna tükk aega ilma ühegi relvata ennem, kui lõpuks pumba leidsin
Ostsin mängu ära. Proovisin siis pelada ka aga no mitte muffigi ei jaga välja veel. Hea märgina sain esimese killi siiski rusikatega. Kui läppar ära veab siiis võiks nädala sees pela teha aga seda peab alles proovima.
Steam: Jaagu2ri
EDIT: osad räägivad, et AMD viimaste 17.8.2 draiveritega said ka vanemate kaartidega FPS boosti (release notes kirjas, et vegal 18% umbes performance tõus). Proovisin ära. Enda RX480-ga 17.1.1 vs 17.8.2 täpselt sama FPS. (tegin testid mõlemaga samades kohtades) _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
See mäng küllaltki mälu janune jah, samuti suht tihti esineb erinevaid memory leake, mis arvuti põlvili tõmbavad. Ajaga muidugi paranenud, kuid esineb.
Et majad plastiliinid eioleks oleks vaja kindlasti SSD ja 16Gb rammi ja kui üldse aus olla siis sul vaja uut arvutit sest see ikka korralik potato. _________________
Mul kah FPS probleemid. 6600k@4.3GHz ja 290x@1GHz
Lagedama platsi peal tõmbab 40FPS peale ja lähivõitluses pidvalt dropib 20FPS peale .
Kas 7700k prose annaks efekti. Või juba 8-tuumaline ryzen-7, kuna jutud käivad et 8-tuuma tugi on olemas. Või pigem nvidia 1080?
Eesmärk on low graafika @ 1440p saada sujuvalt 100FPS peale.
Vabandust mõttetu spammi eest aga vaatasin praegu uut arvutit millel i5-7400 sees siis see on minu omast 9% kiirem ainult, et ei näe väga mõtet ju? Mõistlikum 4gb ram juurde visata ja vb siis gtx 1050ti 4gb asemele panna. Peaks siis enam vähem olema? Hardcore gamer pole ja kui mediumiga no lagg välja veaks oleks juba rahul.
Mul selline teema, et vahel tekib mingi FPS bug, mille vastu aitab ainult mängule restardi tegemine. Muidu FPS kõigub mingi 60-120 vahel, aga ära bugides on seal 10-40 vahel. Masinaks 6600K + GTX 1060 6GB + 16GB rami. Settingutes vist kõik low peale view distance ja texture quality.
Teisel teemal: miks te ikka seda 3rd personit mängite? IMO suht mõttetu nurga tagant turvaliselt piilumise festival.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.