praegune kellaaeg 20.06.2025 01:36:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Olivert
HV vaatleja
|
05.05.2004 10:11:58
Appi digikas nässus |
|
|
Mul mingi Trust Digikaamera 920 PowerC@m Optical Zoom Compact digital camera with 3.1 Megapixel sensor and 5.5 Megapixel camera resolution,16 MB memory built-in and expandable by optional SD / MMC memory card,4x digital zoom and built-in automatic flash light.
Olen teinud mingi 50 mega eest pilte ja videosid ja nüüd pani masin pange.Pidevalt jookseb kinni.Pilti ei lase teha.Pimedamas kohas tuleb paremasse nurka käis,heledas kaob see ära.Klõpsuta palju tahad pilti ei tule.Samuti ei saa filmida.Kui arvutile järgi panen ytleb,et on removable ja digikaamerat ei tunnista.Tehase seaded olen taastanud küll ei aita.Kogu lugu juhtus eile.Panin arvutile järgi,et pilte copida.võttis lahti küll ja järsku lihtsalt pani pange.Aidake!"!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
05.05.2004 10:27:36
|
|
|
garantiisse
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
06.05.2004 08:07:41
|
|
|
sellist asja tuntakse trusti-sündroomi nime all, on fakt, et ükski trusti asi ei kesta eriti pikalt. mul sõbral pani kah kunagi veel sitem trust samamoodi pange, sõber võttis patakad seest, hoidis kaks päeva ilma ja siis tagasi pannes hakkas tööle.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viiking89
HV vaatleja
|
07.05.2004 16:31:22
|
|
|
See patakate asi võib aidata ja olen saanud ka paar vidinat nii korda (automaatvastaja ja mingi muu vidin veel igatahes külmkapp ei olnud). Kui ei aita siis vii garantiise! Ise ei maksa midagi surkida, proovi ainult patakate ära võtmis ära mitte mingil juhul digikat lahti võta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|