Jap, kahju on küll. On ka teisi saite mis hädapärast aitavad, aga vbaddictis on teatud funktsioone, mida raske asendada - markimise expected dam väärtused, detailsed progress chartid üle 90 päeva, ja ofc personaalne credit income per tank.
toksin EU2 -s neid tiimikaid. Selline keskmine personal reiting on seal 2.5 k ja see kino mis seal käib on jube äge. Igasugused tankid ja enam-vähem kõik sõidavad omaette
Jap, kahju on küll. On ka teisi saite mis hädapärast aitavad, aga vbaddictis on teatud funktsioone, mida raske asendada - markimise expected dam väärtused, detailsed progress chartid üle 90 päeva, ja ofc personaalne credit income per tank.
Võib ikka raske olla küll, kui pole markimise expected dami, progress charti, ofc credit income ja muid selliseid asju..Muljetavaldav, kui pühendunud on mõni sellele mängule..
No need kõik vajalikud asjad. Näiteks, kuidas sa valid endale rahategemise tanki? Mina valin selle järgi, mis reaalne netosissetulek on vbaddictis, viimase 90 päeva tulemuste alusel. Näiteks:
Strv S1 - 49,611 cred per game neto
Skorpion G - 59,293 cred per game neto
Lorraine 40t - 75,253 cred per game neto
Need vahed on juba märkimisväärsed. Ütleme, et on vaja kiiresti raha grindida näiteks Ranked Battles'i teise tulemise jaoks, siis valid selle info alusel kõige efektiivsema. Ma suudan keskmiselt teha umbes 20 mängu õhtu jooksul. Ühe õhtu tootlus oleks siis selline:
Päris suured erinevused kukuvad välja. Lorr on minu käes 63% efektiivsem raha grinder kui Strv S1 nt. Kui mul ei oleks vbaddict'it, ma peaksin kas kuidagi eraldi trackima üksikuid sessioone või kõhutunde pealt pakkuma, aga kõhutunde pealt pakkumine ja statistiline reaalsus ei lähe väga täpselt kokku.
PS - Strv fännid ärge mulle heiti saatke, alles ostsin selle masina ja tundub et lihtsalt eriti ei sobi minu stiiliga
Ma ju räägingi , Erick, et su elu on raske.. Ilmselt mõtled juba tööl/kus iganes, et kuidas sa täna grindid
Ma pole siiani kasutanud miite ühtainumast modi, suudad sa ette kujutada? Ja tead, saab täiesti hakkama. Mu WR jääb sulle alla 3 protsendiga Ja ma mängin 99% mängudest üksi.
Ma ju räägingi , Erick, et su elu on raske.. Ilmselt mõtled juba tööl/kus iganes, et kuidas sa täna grindid
Ma pole siiani kasutanud miite ühtainumast modi, suudad sa ette kujutada? Ja tead, saab täiesti hakkama. Mu WR jääb sulle alla 3 protsendiga Ja ma mängin 99% mängudest üksi.
Minu arust on mõistlik enne ükskõik millise tegevuse alustamist endale selgeks proovida teha, kuidas seda enda võimete piires kõige efektiivsemalt saavutada. Eelnevat creda grindimise näidet aluseks võttes - ilma kiire analüüsita tuleb välja, et teed sama koguse creda saamiseks ühe õhtu asemel pea kaks õhtut tööd. Minu jaoks creda grindimine on praegusel hetkel juba rohkem nagu tüütu kohustus (enamik mänge teen Tier 10s), seega ei tahaks sellele liiga palju aega kulutada - järelikult tuleb leida võimalikult efektiivne (ja soovitatavalt huvitav/fun) meetod sellega tegelemiseks.
Sa mõtled võibolla, et ma päev otsa nuputan neid tankiasju välja, kui reaalsuses saab paljud asjad selgeks ühe google'i otsingu või vbaddicti külastamisega. 10 minutit mõtled ja 7 päeva grindid, 0 minutit mõtled ja 11 päeva grindid.
Üldse mulle meeldib, kui ikkagi eeldused on kontrollitavad ja põhinevad reaalsetel numbritel. Ma võin ka kõhutunde pealt partsutada mõnikord, olen ka vaid inimene, aga no mingite kindlate numbriliste väidete puhul peaks ikka korraks vaatama ka, et mis see number tegelikult on ja mis on selle taga.
Näiteks, sa küllap kuidagi kah kõhutunde pealt väidad siin, et meil on vahe ainult 3% WRis. Praktikas on ikkagi 56,85% ja 60,90% WRide erinevus 4,05%. Loomulikult see puhas WR number ei näita midagi, nagu ei näita ka puhas WN8 number midagi. Tuleb sisse vaadata, et kuidas need saavutatud on, sest kõik tankid pole siin mängus võrdselt väärtuslikud. Näiteks sinu puhul on näha, et sul see WR on saavutatud 5400+ mängu Tier 1 TD'd ja 900+ mängu Tier 4 Pz.Kpfw. B2 740 (f) prem tanki mängides. Seda tegevust tuntakse kogenud mängijate ringikondades sealclubbingu (ehk kaitsetute hülgepoegade surnuksnottimise) nime all. Madalates tierides mängimine on okei, kui mängija on alles algaja, aga peale 11K mängu -ütleme nii, et igaüks kes sellist asja näeb, teeb kohe oma järeldused.
Muidugi, kõik sealclubberid ei ole seepärast kohe nõrgad mängijad. Osad suudavad sama WRi näidata ka kõrgemates tierides, kus on keerulisem mängida ja kogenenumad vastased. Aga sinu puhul on näha, et mida kõrgem tier, seda madalam WR%. Tier 8s nt on näha, et näed juba kurja vaeva, et üle 50% vedada WRi.
Siis jäi silma ka su viimane väide, et oled 99% oma mängudest teinud soolos. Seda on õnneks kerge kontrollida siin. Statistika ei lähe taas kõhutundega kokku. Statistika ütleb, et sa oled mänginud 26% oma mängudest kahemehelises platoonis ja 6% kolmemehelises. Kokku siis 32% platoonitud mänge ja 68% soolot. Võrdluseks, mul on vastavad näitajad 21% ja 11%, ehk siis praktikas me oleme täpselt sama palju, ehk 32% oma mängudest platooninud.
Lõpetuseks ma ütleksin, et loomulikult ma ei mõista hukka seda, kuidas sa mängid. Kui sul on nii fun mängida, noh, mis seal ikka. Lihtsalt eelnev peaks veenvalt näitama, miks tasub ikkagi enne suu lahti tegemist veidike numbritele otsa vaadata. Siis ei juhtu nii palju prohmakaid.
Enamik vanu kaarte eemaldati, kuna ühel spawnil oli oluliselt kõrgem võidutõenäosus. Mina isiklikult ei sooviks kaarte, kus spawni järgi vaatad, et lost game.
Enamik vanu kaarte eemaldati, kuna ühel spawnil oli oluliselt kõrgem võidutõenäosus. Mina isiklikult ei sooviks kaarte, kus spawni järgi vaatad, et lost game.
Jaa, tean. Seda muidugi. Pigem mõtlesin, et väike rework (mõnel võib-olla rohkem) ja ehk saaks asja. Ise küll ei mäleta, et midagi nii hullu oleks olnud. Aga no numbrid on numbrid ja statistika on statistika.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.