Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Maldur
HV veteran
|
14.08.2017 10:55:57
|
|
|
indrekp kirjutas: |
no jah, kaks lolli kokku saavad siis on ikka vaja tehnik tellida. |
Sest kolm pead on ikka kolm pead...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja

|
14.08.2017 14:32:53
|
|
|
Kust krdi kohast võtab see uusnuti meelespeasid, mida keegi lisanud pole? Ja kas on olemas mingit inimese moodi võimalust nende meelespeade haldamiseks (loe: nendest vabanemiseks), ilma et neid peaks ükshaaval mööda EPG'd taga ajama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.08.2017 14:38:38
|
|
|
Zuumbox kirjutas: |
Kust krdi kohast võtab see uusnuti meelespeasid, mida keegi lisanud pole? Ja kas on olemas mingit inimese moodi võimalust nende meelespeade haldamiseks (loe: nendest vabanemiseks), ilma et neid peaks ükshaaval mööda EPG'd taga ajama? |
seadete menüüs algseadistuste taastamise kõrval on ka meeelespeade ja salvestuste eemaldamise funktsioon.
see kuskohast ta need lisas, teab ainult puldikasutaja ise, kas siis kogemata või mitte, samuti on võimalik seos minutv ja mõne nutiseadmega. igal kliendil on oma seos ning õhust neet ei teki.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
14.08.2017 16:06:48
|
|
|
Mul pani vahepeal kass neid... igatahes kõik teised teada olevad võimalikud variandid olid välistatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
14.08.2017 18:02:58
|
|
|
värskendan oma saagat:
- vastupidiselt indrekp arusaamadele ja lubadustele Eesti Telefoni toimimisest, ei ole minu riket siiani rikkena käsitletud. Ei esiagsest kõnest, ei asendusruuteri rentimise episoodis arvatust, jne.
- emailidele jms kontaktidele (sh kodulehe diagnostika nupud jms wizardid) ei toimi. Vähemasti praegu neist mingeid rikketeateid ega töökäske ei teki.
- rikete kogumaht on selline, et tehnik tuleb alles laupäeva pealelõunal.
- ka tänase kõne puhul raiskas klienditugi tööaega sellele et varasemalt korduvalt tõestatud mittetoimivat teenust keskseadme poolt resettida ja mul ruuterit restartdida lasta
- nad seal ei tea midagi, siinkandis on kõik kõige paremas korras, igalpool mujal Eestis on probleemid. Aga siin piirkonnas pole varem tehnikut võtta.
- olge õnnelikud et te laupäevakski tehniku saate, kena õhtu jätku.
oligi taktikalise viivitamise teema
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.08.2017 18:06:31
|
|
|
kellu, kohe tuleb indrekp ja ütleb, et ise oled loll
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
PlayFriik
HV vaatleja

|
14.08.2017 18:18:26
|
|
|
Scott kirjutas: |
IconByte kirjutas: |
Igastahes, toimib see umbes nii, et digiboks saadab teatud sageduse(d) telekasse ning seejärel teed telekas automaatse kanalite otsingu.
Vanal teleskoop teleril seda automaatset võimalust polnud ning siis pidi üldse mingi kanali ise valima, et pilti ette saada.
Ühesõnaga, natuke keerulisem kui tänapäeva ühendamise tava, et "üks ots ühte auku ja teine ots teise auku".
Edit: Piltide järgi jäi tunne küll, et seda RF-out'i kasutangi digiboksil, aga võibolla on taolise otsaga ühendusi veelgi. |
See lahendus analoogtuuneriga on töötav iga teleriga, aga pildi kvaliteet võrreldes muu ühendusjuhtmega kõige hullem. Tänapäevased ja juba paljud vanemad digiboksid RF-i enam ei väljastagi.
Nüüd on müügil DVB-T digimodulaatorid, kus kvaliteet ei halvene. Sisendiks analoog või HDMI. Hind on muidugi  |
Kuna telekas ise ka juba umbes oma 4 aastat vana, siis näitab paneel ka natuke väsimusmärke, niiet digiboksi poolne halb kvaliteet silma ei riiva.
Nagu ma siit teemast lugenud olen, siis ega need HD kvaliteediga kanalid nii hea pildiga olema nagunii ei pidanud, aga sellise vana tehnoloogiaga muidugi naljalt võrrelda ei saa.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
14.08.2017 18:19:45
|
|
|
tuleb samuti seik meelde
aasta tagasi oli nbatv paar kuud maas. sain ikka arve selle eest. kui küsisin, et miks arve kui kanal maas on.
jahuti mulle, et nemad on selle litsentsi eest maksnud ja umbes oma viga.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zuumbox
HV kasutaja

|
14.08.2017 18:21:52
|
|
|
Kust krdi kohast võtab see uusnuti meelespeasid, mida keegi lisanud pole? Ja kas on olemas mingit inimese moodi võimalust nende meelespeade haldamiseks (loe: nendest vabanemiseks), ilma et neid peaks ükshaaval mööda EPG'd taga ajama? |
seadete menüüs algseadistuste taastamise kõrval on ka meeelespeade ja salvestuste eemaldamise funktsioon.
see kuskohast ta need lisas, teab ainult puldikasutaja ise, kas siis kogemata või mitte, samuti on võimalik seos minutv ja mõne nutiseadmega. igal kliendil on oma seos ning õhust neet ei teki. |
No ei ole seal sellist asja. On "Kontodega sidumine" ja selle all omakorda "Lisa uus sidumine", "Minu.TV Androidile" ja "Minu.TV iOS-ile". Kui Sa nüüd soovitad mul nutitelefon osta (mida mul ei ole ja ei kavatse ka kunagi seda soetada), siis ¤/@&%\(&(/+%&/¤!!!
Ma kordan oma küsimust: kas on mingit INIMLIKKU võimalust meelespeade haldamiseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.08.2017 19:52:54
|
|
|
Kust krdi kohast võtab see uusnuti meelespeasid, mida keegi lisanud pole? |
Äkki on mõni vana saade, ise aasta-paar tagasi panid, nüüd oled unustanud?
No ei ole seal sellist asja. |
Arrisel on nii: OK => Seaded => Telia TV => Tehase seadete taastamine => Eemalda kõik meelespead
Kuidas sinul käib, ei oska arvata.
Ma kordan oma küsimust: kas on mingit INIMLIKKU võimalust meelespeade haldamiseks  |
Mina olen arvutist käsurea abil nendega majandanud. Kuni veel lubatakse. Saab ilusasti terve nimekirja arvutisse sikutada, ükshaaval saateid lisada ja eemaldada. Pole küll eriti mugav, aga mis sa hädaga teed, Telia poolt ametlikult pakutav on tõesti täielik pask.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
14.08.2017 21:44:01
|
|
|
kellu kirjutas: |
Aga siin piirkonnas pole varem tehnikut võtta.
- olge õnnelikud et te laupäevakski tehniku saate, kena õhtu jätku.
|
Kuda siis nii
Online abis peale diagnostikat talla tehniku abi ja lendab siis homme või ülehomme peale nagu lubatud, kahe tööpäeva jooksul. See on see mille eest sa täna maksad.
|
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.08.2017 00:24:46
|
|
|
see kuskohast ta need lisas, teab ainult puldikasutaja ise, kas siis kogemata või mitte, samuti on võimalik seos minutv ja mõne nutiseadmega. igal kliendil on oma seos ning õhust neet ei teki. |
No ei ole seal sellist asja. On "Kontodega sidumine" ja selle all omakorda "Lisa uus sidumine", "Minu.TV Androidile" ja "Minu.TV iOS-ile". Kui Sa nüüd soovitad mul nutitelefon osta (mida mul ei ole ja ei kavatse ka kunagi seda soetada), siis ¤/@&%\(&(/+%&/¤!!!
Ma kordan oma küsimust: kas on mingit INIMLIKKU võimalust meelespeade haldamiseks  |
Meie kõik (ja kaasaarvatud indrekp) peame siiski meeles pidama, et indrekp puhul on tõenäoliselt tegemist mitmekordse Telia Sotsialistliku Töö Kangelasega ja Uue Suhtumise Juurutajaga ning Temal on eriõigused katsetada igasuguseid uusi riist- ja tarkvaralisi lahendusi. Seega Tema menüüd võivad, (aga ei pea) erineda ja toimida teistmoodi kui zuumboxi või kelle iganes tavakasutaja (et mitte öelda teise Eesti lumpeni) ette manatavatest "nüüd sööge seda s.... jobud" ekraanipiltidest. Aga see selleks.
Igatahes oli jälle lõbus õhtu.
P.S. Tean ühte vanemat inimest, kes kunagi ütles arvavat, et S2 pult on natuke keeruline, kahetseb nüüd kibedalt oma toonaseid sõnu...
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.08.2017 07:55:02
|
|
|
seeru, siin pole midagi meeles pidada, seda on nii raske unustada, et ükskõik mida ma ütlen on sinu mõistes puhas vale ja ebausaldusväärne info
ivokas, kui kontekstist read välja võtta ja tsiteerida vaid ühte rida, jääb jutust hoopis teine aursaam.
Kuni kaks tööpäeva on eesmärk mis üldiselt on täidetud. Ja nagu see teema enne arenes, sai selgeks, et hetkel on kõikidel operaatoritel töökoormus suur nii seoses k2 ja tv3 vabalevist kadumisega ning äikesest põhjustatud riketega. See sai selgeks juba sellest miks helpdeski raske tabada on ning peaks online abi kaudu riket sisestama. Nii on kõige kiirem viis info edasi anda ning oodata Telia poolset kontakti kus öeldakse ka tehniku tuleku või tegutsemise aeg. See võib vabalt olla laupäev ning kui selgub, et rike ei olnud kliendi juures vaid Telia võrguosas, klient teenuse eest maksma ei pea.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.08.2017 08:56:27
|
|
|
Miks hetkel National Geographicul Megatehaste sarjal subtiitrid puuduvad? Ja mida see väikses sinises kastis number seitse pildi paremas ülemises nurgas teeb?
Arris.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.08.2017 09:15:49
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Miks hetkel National Geographicul Megatehaste sarjal subtiitrid puuduvad? |
Äkki Telia lülitas subtiitrid välja? Nad ikka aeg-ajalt seda mõne kanali puhul teha armastavad. Tuleb endal uuesti sisse lülitada.
Ja mida see väikses sinises kastis number seitse pildi paremas ülemises nurgas teeb? |
Lasteaialastel vaatamine keelatud?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.08.2017 09:49:33
|
|
|
Miks hetkel National Geographicul Megatehaste sarjal subtiitrid puuduvad? Ja mida see väikses sinises kastis number seitse pildi paremas ülemises nurgas teeb?
Arris. |
Lisan veel, need väikesed kastid (mis isegi ka mõnda tehnikaajakirjanukikest hämmastanud!) on ka FOX ja FoxLife kanalitel lisaks NatGeole.
Need on vanusesobivuse näitajad. Eesti kultuuriruumis selline asi omane ei ole. Küll aga vene kultuuriruumis. Ja venelased kasutavad neid paljudel enda või ida-euroopale mõldud TV kanalite versioonidel.
seeru, siin pole midagi meeles pidada, seda on nii raske unustada, et ükskõik mida ma ütlen on sinu mõistes puhas vale ja ebausaldusväärne info |
Tead parem ära hakka.
Sa ise oled siin kõige tuntum süüdistaja teisi valetamas sh. mind.
Sina oled pidanud aja jooksul oma sõnu sööma, mina mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.08.2017 09:50:33
|
|
|
tsitaat: |
Eesti kultuuriruumis selline asi omane ei ole. Küll aga vene kultuuriruumis. Ja venelased kasutavad neid paljudel enda või ida-euroopale mõldud TV kanalite versioonidel.
|
Kui poliitiliselt korrektne olla, siis ega see Venemaal veel paar aastat tagasi omane polnud. Siis aga võeti mingi seadus vastu, mis pm keelab pooleldi lastel üldse teleka vaatamise ära. Üle võlli piirangud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.08.2017 10:33:50
|
|
|
Miks hetkel National Geographicul Megatehaste sarjal subtiitrid puuduvad? |
Päris tihti on NG'l saateid, millel subtiitreid pole. Ilmselt pole saade ära tõlgitud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
15.08.2017 10:38:38
|
|
|
Arris. |
Mul just vanemad helistasid ja küsisid sedasama - mis krdi kastike numbriga 12 seal paremas nurgas on ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
15.08.2017 10:40:52
|
|
|
12 on kollases kastis. NG Eesti andis mulle mingisuguse Foxi (nemad vahendavad meile NG kanalit) asjapulga meiliaadressi.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.08.2017 10:46:59
|
|
|
12 on kollases kastis. NG Eesti andis mulle mingisuguse Foxi (nemad vahendavad meile NG kanalit) asjapulga meiliaadressi. |
https://en.wikipedia.org/wiki/Television_content_rating_system Riikide kaupa ka välja toodud
Spoiler 
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.08.2017 11:00:15
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
tsitaat: |
Eesti kultuuriruumis selline asi omane ei ole. Küll aga vene kultuuriruumis. Ja venelased kasutavad neid paljudel enda või ida-euroopale mõldud TV kanalite versioonidel.
|
Kui poliitiliselt korrektne olla, siis ega see Venemaal veel paar aastat tagasi omane polnud. Siis aga võeti mingi seadus vastu, mis pm keelab pooleldi lastel üldse teleka vaatamise ära. Üle võlli piirangud  |
Seadus jah (näitab juba ise, et nõudlus oli) vist võeti aga vene kanalitel oli neid numbreid juba palju varem näha. Nt. lätlased jällegi kasutasid geomeetrilisi ja värvilis plätakaid lihtsalt (ja nüüd on sellest loobunud).
Tegelikult juba nõuka ajast Moskva surus ka. Eesti kinodes näidatavatele filmidele peale piiranguid alla 14.a keelatud, alla 16.a. keelatud. Kuigi Eestis oli see ikka väga mõttetu teema.
Ja mis siis filmides näha oli. Korra sekundiks tissi ja kohe oli alla 16. keelatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
c1m
HV vaatleja
|
15.08.2017 12:05:37
|
|
|
Mis arvestuse järgi sinna FoxPlaysse neid uusi epsioode lisatakse? Näiteks Troonide Mäng oli eile Foxist ära, aga siiamaani pole FoxPlays, samas ükskord oli nagu juba samal öösel olemas. Ja miks üldse FOX kanal SD's on kui FoxPlay'st on näha, et sisu on tegelikult HD's
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kellu
HV kasutaja

|
15.08.2017 12:44:01
|
|
|
Uuemat infot: eile käis Eesti Telefoni tehnik ja ajas osade maha põlenud portide asjad korda. Aga mitte kõiki. Huvitav suhtumine.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.08.2017 13:17:09
|
|
|
c1m kirjutas: |
Mis arvestuse järgi sinna FoxPlaysse neid uusi epsioode lisatakse? Näiteks Troonide Mäng oli eile Foxist ära, aga siiamaani pole FoxPlays, samas ükskord oli nagu juba samal öösel olemas. Ja miks üldse FOX kanal SD's on kui FoxPlay'st on näha, et sisu on tegelikult HD's  |
Kunagi fox-st küsitud sai, siis pidavat HD kanal olemas olema aga opekad vms ei pidavat suutma maksta selle eest eestis. See oli muidugi päris mitu a tagasi
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|