|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)? |
| Ei, ei suitseta üldse |
|
80% |
[ 104 ] |
| Ei suitseta autos, mujal küll |
|
12% |
[ 16 ] |
| Jah, suitsukonide jaoks kasutan tuhatoosi |
|
3% |
[ 4 ] |
| Jah, suitsukonid viskan aknast välja |
|
4% |
[ 6 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
Oisu.
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
06.08.2017 20:41:57
|
|
|
| Maxim Puente kirjutas: |
Entekspesulas ka hea tüüp. Tegi pakiruumis ühe plastvidina katki ja autot tagasi andes midagi ei öelnud.
13 euro eest jääb nüüd mitmest kliendist ilma. Nagu buumi ajal kus kõigil ükskõik oli |
Mul Järve keskuse all olevas pesulas kunagi kaotati mõned põrandamati kinnitused ära. Ja ülejäänud olid väga lohakalt kinnitatud. Mu päringu peale vastati maili teel, et nad üritavad need üles leida - või siis ostavad asendused.
Nädal aega oli vaikust mille peale siis kirjutasin uuesti. Peale mida uuriti veel, et mitu tk neid vaja oleks (kuigi eelnevas kirjavahetuses oli kõik kirjas - ka link UMi varuosapäringusse koos õige tootekoodiga) ja peale mu vastust on edasi vaikus - nüüdseks kolm aastat juba.
Rohkem nende poolt mingit kontakti ei olnud. Pole peale seda ka kordagi nende teenuseid kasutanud Muidu oli hea poeskäigu ajaks auto sinna pessu anda. Aga no mis siis ikka - kui paari eurose kahju kompenseerimine käib ülejõu siis ma ei taha teada mis saab juhul kui nad kogemata midagi muud ära lõhuvad. Ma oleks võinud need jupid vabalt ise osta järgmine kord kui UMi satun vmt. Rahaline kahju oli minimaalne. Aga no ei tulnud sealtpoolt mittemingisugust vabandust ega lahenduse pakkumist. Järgmine kord poole hinnaga pesu oleks vabalt kompenseerinud selle tühise asja rahalise kahju. Aga ei - lihtsalt ignoreeriti.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.08.2017 21:12:49
|
|
|
Neist väikestest hoiaks heaga eemale.
Hetkel tasuks ikka saada mõne suurema vedaja põhipalgale.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
06.08.2017 21:53:16
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Neist väikestest hoiaks heaga eemale.
Hetkel tasuks ikka saada mõne suurema vedaja põhipalgale. |
Hetkel kahest autost suureks kasvanud asi just lonkab ja vaagub hinge
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.08.2017 22:07:06
|
|
|
Seda mõtled?
OSC TRANSPORT OÜ
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
06.08.2017 22:41:20
|
|
|
| Hiid siin rääkis, et tal rehv ei pea: mis kiirusega saab sõita Ihaste ringi (see Tartu ümbersõidu oma) |
Lõunaka ringi sai talvel lumega peaaegu 70ga võtta oma sõidureast väljumata.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
helpless
HV kasutaja

|
06.08.2017 23:00:17
|
|
|
Käisin siis toyota avensisega proovisõitu tegemas. Sedaan mudeliga - automaatkastiga.
No minu arust oli küll täitsa okei sõita. Ainuke miinus mis mulle silma hakkas esimesel korral, et kui kiirendada siis mootori müra tuleb päris korralikult sisse.
Kui rahulikult ala 90 või 100-ga lasta siis pole hullu midagi.
_________________ Need to hear louder! |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.08.2017 23:02:17
|
|
|
Seda mõtled?
OSC TRANSPORT OÜ |
No sinna on suht nii, et CV saadad siis tunni pärast tuleb juba kõne
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.08.2017 23:05:19
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
Seda mõtled?
OSC TRANSPORT OÜ |
No sinna on suht nii, et CV saadad siis tunni pärast tuleb juba kõne  |
No need panevad suht hullu ka linnas kui sõidavad. Vähemalt kuudi värvus eristatav
Üldiselt need keda ma läbi lappasin tegutseva päris hea kasumiga.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1154 loe/lisa |
   |
3 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
07.08.2017 07:20:30
|
|
|
Seal siis kaks võimalust, ei saa tööga hakkama ja lastakse lahti või paned hullu ja juhtimisõigus võetakse ära
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
07.08.2017 14:01:31
|
|
|
Kellelgi on kogemusi üliodavate Hiina rehvidega? Auto läheb varsti vanarauaks ja palju ei taha enam investeerida... Siiani alati korralike Michelinidega sõitnud, praegustel muster veel aimatav. Muidu poleks häda midagi, kuival asfaldil vaiksed ja mõnusad, aga eile paduvihmas tugeva 110ga kulgedes hakkas veidi kõhe...
Alternatiiv oleks kasutatud rehv, aga märja ilmaga tundub sügavama mustriga hiinakas kindlam. Või mida arvate?
Mõõt on 205/50/16 ja sõidan päris palju ja kiiresti. Ühele naisterahva autole ostsin just 38 €/tk alla (15 velg), aga sellega pole ekstreemseid situatsioone provotseerinud ja ei oska midagi halba arvata - veerevad kenasti
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.08.2017 14:02:47
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Hiid siin rääkis, et tal rehv ei pea: mis kiirusega saab sõita Ihaste ringi (see Tartu ümbersõidu oma) |
Lõunaka ringi sai talvel lumega peaaegu 70ga võtta oma sõidureast väljumata.  |
Silla teises otsas on ristmik, mis on pidevalt libe.
Mul libiseb juba 30km/h vms
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
07.08.2017 14:03:43
|
|
|
| Petz kirjutas: |
Kellelgi on kogemusi üliodavate Hiina rehvidega? Auto läheb varsti vanarauaks ja palju ei taha enam investeerida... Siiani alati korralike Michelinidega sõitnud, praegustel muster veel aimatav. Muidu poleks häda midagi, kuival asfaldil vaiksed ja mõnusad, aga eile paduvihmas tugeva 110ga kulgedes hakkas veidi kõhe...
Alternatiiv oleks kasutatud rehv, aga märja ilmaga tundub sügavama mustriga hiinakas kindlam. Või mida arvate?
Mõõt on 205/50/16 ja sõidan päris palju ja kiiresti. Ühele naisterahva autole ostsin just 38 €/tk alla (15 velg), aga sellega pole ekstreemseid situatsioone provotseerinud ja ei oska midagi halba arvata - veerevad kenasti  |
tl;dr
sõidan palju ja kiiresti, tahan osta odavaid hiina plastkettaid
makes sense
|
|
| Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
252 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
07.08.2017 14:15:48
|
|
|
Tüüpiline bremjumist, lööb rehvitöökoja ukse lahti ning nõuab kõige odavamat rehvi.
|
|
| Kommentaarid: 231 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
07.08.2017 14:42:50
|
|
|
Ok. Seda oligi arvata. Lootsin, et siin veidi intelligentsemad kommenteerijad kui suvalises rullnokkade foorumis...
Olen '82 aastast pidevalt sõitnud ilma ühegi intsidendita - tean, millest räägin ja millega riskin. Kasutute kommentaaride peale pole mõtet HV serveriruumi raisata
|
|
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
07.08.2017 14:52:04
|
|
|
Ok. Seda oligi arvata. Lootsin, et siin veidi intelligentsemad kommenteerijad kui suvalises rullnokkade foorumis...
Olen '82 aastast pidevalt sõitnud ilma ühegi intsidendita - tean, millest räägin ja millega riskin. Kasutute kommentaaride peale pole mõtet HV serveriruumi raisata  |
Nankangid ja minervad saavad Eesti teedel hakkama küll, kui endal piisavalt oidu pikivahet hoida. Kuna sõidad aastast 82 ja siiani elus, siis järelikult oidu on.
|
|
| Kommentaarid: 1218 loe/lisa |
   |
897 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
07.08.2017 14:55:01
|
|
|
| Venivaid penskareid niigi palju teedel
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
07.08.2017 14:56:23
|
|
|
| Ja Hiina rehviga samas hinnaklassis saab tegelikult ka EU pinnal toodetud rehve. Elu on näidanud, et on ikka pisut paremad kui hiinakad.
|
|
| Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.08.2017 15:17:31
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
| raxz kirjutas: |
Lõunaka ringi sai talvel lumega peaaegu 70ga võtta oma sõidureast väljumata.  |
Silla teises otsas on ristmik, mis on pidevalt libe.
Mul libiseb juba 30km/h vms  |
Vangla ringil üle lõunaka suunas 30-ga ja ihaste otsa siseringil ka 30-ga?
Mingit jama on tihti välisringile maha aetud jah...
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
07.08.2017 15:20:55
|
|
|
Selle pärast nüüd küll muretsema ei pea, et internetis ruum otsa saab.
Eks igaüks ise teab kuidas ning mille pealt kokku hoiab või mitte. Paarisaja eurisele autole pole kindlasti mõtet auto enda hinnaga rehve osta. Väljaspool tuntud tootjate rehve (hiinakaid) otsida mudeli järgi ning uurida mis teised ostjad neist arvanud on. Saab soodsalt ja okeilt kui otsida milline vastab sinu vajadustele aga seda pead ise otsima. Otsimisele kulub ka aega ning igaüks ise teab palju ta aeg maksab. Vahest tasub lihtsalt vähem pead vaevata ning osta natukene kallim rehv, mida keegi soovitada ka julgeb.
Ükskõik kui hea sõitja ise oled, teel pole sa üksi kui vähegi avalikel teedel liikled ning teed on täis halbu autojuhte, kes ei oska sõita ning kui isegi oskavad, tegelevad millegi muuga kui sõitmisega. Isiklik arvamus, et igapäevaliikluseks osta mõistlik/keskmine rehv. Ei pea muretsema, et paari aastaga ära kivistub, palju müra teeb või seisma ei saa kui mõni teed ei taha anda kui peaks. Kui paremad rehvid isegi väiksema kõksu ära hoiavad, siis investeering rehvidesse on tunduvalt mõistlikum kui hiljem remontimisega tegeleda.
Ühel ostetud autol olid Nankangid all. Mustri-naela järgi nagu uued, tootmiskuupäeva järgi olid vist 2-3 aastat vanad. Auto kasutaja arust olid liiga lärmakad. Läksid alla samas hinnaklassis Hankook'id. Pidamise erinevust märgata ei olnud aga tunduvalt vähem naelade klõbinat. Pingis Nankange peale-maha tüütu saada, väga jäigad nii värske rehvi kohta. Ei ütle, et Nankangid halvad on aga tihti samas hinnaklassis on ka tuntumatel tootjatel pakkumisi ning ehk on kindlam minek. Samad Nankangid läksid järgmisele autole alla ning nurinat polnud.
Kõige odavamaid kandidaate võrdled nagu poliitikuid. Tegelikult ei taha üht ega teist.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.08.2017 15:37:49
|
|
|
Magic, ega ma spidokat ei vaata reeglina, umbes mälu järgi arvaks.
Tulles bussipargi poolt ja minnes sillale, siis enne ringi on mingi jõnks, sealt hakkab ära vedama ja vaja ka ringil kogu aeg gaasi maha lasta, et otse ei läheks
Nigu oleks talv
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.08.2017 16:05:06
|
|
|
Seda saab seal ju pea 50-ga läbida (joonte vahele jäädes)
30-ga ei sõitnud kastikaga ka seda. Peab ikka eriti kehv rehv olema või pekkis vedrustus.
viimati muutis Magic 07.08.2017 16:05:46, muudetud 1 kord |
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.08.2017 16:05:34
|
|
|
proovin järgmine kord, paljuga läbida saab
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.08.2017 16:06:14
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
proovin järgmine kord, paljuga läbida saab  |
Vaata, et H2O silti maha ei sõida
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
07.08.2017 16:12:32
|
|
|
| ninzor kirjutas: |
| Paarisaja eurisele autole pole kindlasti mõtet auto enda hinnaga rehve osta. Väljaspool tuntud tootjate rehve (hiinakaid) otsida mudeli järgi ning uurida mis teised ostjad neist arvanud on. Saab soodsalt ja okeilt kui otsida milline vastab sinu vajadustele aga seda pead ise otsima. Otsimisele kulub ka aega ning igaüks ise teab palju ta aeg maksab. Vahest tasub lihtsalt vähem pead vaevata ning osta natukene kallim rehv, mida keegi soovitada ka julgeb. |
Neid soovitusi ma siia otsima tulingi. Samas igasugused kuulujutud plastmassist hiinakatest väga ei veena, kui pole keegi ise näinud/katsetanud või pole konkreetse mudeli testiandmeid kusagilt võtta. Mujal maailmas kiidetakse mitmeid hiinakaid taevani, aga ma usaldan siinset seltskonda rohkem. Guugeldamisele ongi juba lubamatult palju aega kulunud. Lõpuks sõidan ikka slikkidega lumeni välja, kui mingit sobivat varianti ei leia ja keegi head nõu ka ei anna
| tsitaat: |
| Ei pea muretsema, et paari aastaga ära kivistub |
mul siin ikka paari kuu teema. Ei viitsi enne lammarisse või metalli viimist nagunii neid maha monteerima ja Soovi müüki panema hakata.
|
|
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
07.08.2017 16:20:13
|
|
|
võibolla on hiinakatest veel hullemaid - vanadest hiinakatest aidatud võltsingud või midagi sarnast
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
07.08.2017 16:22:09
|
|
|
Mõõt on 205/50/16 ja sõidan päris palju ja kiiresti. Ühele naisterahva autole ostsin just 38 €/tk alla (15 velg), aga sellega pole ekstreemseid situatsioone provotseerinud ja ei oska midagi halba arvata - veerevad kenasti  |
Tehnikamaailmas oli sellekohta test millalgi. Võrreldi miskit preemium lamelli odavate hiinakate ja kasutatud preemiumsuvekatega IIRC.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
07.08.2017 16:43:49
|
|
|
| Keegi tegi ka mingit äärekivi/löökaugu testi, seal olid need odavad tootjad suht taga. Isegi otsisin ükspäev linki...pean vaatama ehk kuskil ajakiri alles.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
07.08.2017 19:04:24
|
|
|
Mul on kogemusi. Arvasin samuti, et pigem ostan odava uue Hiina rehvi, kui kasutatud premiumi. Enam nii ei arva. Asi lõppes sellega, et odavat Hiina rehvi ei saanudki kasutada, sest oli igati kõver ja halb. Seega sõidan vähekasutatud rehvidega edasi ja olen rahul.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
07.08.2017 20:06:00
|
|
|
2 suve hiinakatega juba lasnud. Ise rahul. Ca 50 euri tk 17 tolli. Kuluvad ainult kiirelt, ühe hooajaga läbi. Müra vb samuti vóiks vähem olla. Lubatud kiirusega ka kõvas paduvihmas pole probleemi olnud. Olen kasutanud "hifly" omasid ning hetkel all Triangle Sportex 49 eur tk.
Samas mul ka küsimus esiklaasi kohta,
Kas "PVB" laminated,
TRANSP 70% min
"II"
võib nimetada Solar klaasiks ? Kui ei siis miks, või milline oleks solar klaas ?
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
07.08.2017 20:09:36
|
|
|
| Mujal maailmas kiidetakse mitmeid hiinakaid taevani, aga ma usaldan siinset seltskonda rohkem. |
Jah, ära sa jumalapärast mingeid rehviteste usalda ! Need on täielik jama.
Võin su aega kokku hoida, HV kollegiumi otsus on, et kui sa Škoda või Lexusega ei sõida, siis pole rehve mõtet otsida. Ainult otsejoones kaalule.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
07.08.2017 20:21:38
|
|
|
Ainult eided põevad mingite kummide pärast. Isased korrigeerivad pedaaliga olukorda lihtsalt. Ma üleelmise talve sõitsin sellise lõunaeuroopa lamelliga, et igas võimalikus kohas libises. Sõitmata ei jäänud ükski sõit. Lihtsalt mõnikord kui ruumi ei olnud, tuli aeglasemaid manöövreid sooritada
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
07.08.2017 20:23:43
|
|
|
| Nõrk, ma sõitsin nendega kaks talve.
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
07.08.2017 20:44:22
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| kui mulle matadori keegi täna pakuks, julgeks võtta küll. |
Mul on matador. Täitsa ok rehv.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
Aeg maha 1p

|
07.08.2017 20:55:32
|
|
|
| kas te omavahel sigida olete plaaninud? annaks tõule mõningast uut kvaliteeti. |
ava oma suu vaid siis kui see vaikusele midagi juurde annab
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
07.08.2017 21:33:30
|
|
|
| ranel kirjutas: |
| kui mulle matadori keegi täna pakuks, julgeks võtta küll. |
Mul on matador. Täitsa ok rehv. |
mul olid ka. Aga olid sitad
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
07.08.2017 21:59:44
|
|
|
| tsitaat: |
| Alternatiiv oleks kasutatud rehv, aga märja ilmaga tundub sügavama mustriga hiinakas kindlam. Või mida arvate? |
Aga võta, neid on ju võikuhinnaga saadaval ja täiesti korraliku mustriga, kasutatud rehvide müüjaid küll ja veel. Ma lõhkusin millaski õnnetult ühe rehvi, aga nende tootmine oli just lõpetatud. Käisin siis mööda kasutatud rehvide müüjaid ja leidsingi samasuguse, väga vähe kulunud, sõitsin selle abiga kogu jooksu kenasti lõpuni.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nastix
HV kasutaja
|
07.08.2017 23:07:22
|
|
|
| H_K kirjutas: |
võibolla on hiinakatest veel hullemaid - vanadest hiinakatest aidatud võltsingud või midagi sarnast
Spoiler 
|
Uskumatut jama on ikka Youtubes üleval ma ei ütle, et keegi kunagi pole rehvi sügavamaks lõiganud ja seda uue pähe maha müünud, kuid seal videos on lihtalt suvalised rehvidega seotud klipid kokku laotud ja niimoodi kujundatakse inimeste arvamust. Selle järgi on ka taastatud rehvid üliohtlikud
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
08.08.2017 01:24:06
|
|
|
Taastatud veoauto rehvide ribasid on iga maantee ääres. Vahest terve sõõrik.
Ühistranspordi kuupilet on veel odavam kui hiina rehv.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
08.08.2017 07:33:08
|
|
|
| Ei ole siin naljakat midagi. Veoauto rehvid saavad vett ja vilet nii, et vähe pole. Rehvirõhkude vahe mitme kordne, taluma kümnekordset kaaluvahet jne. Tihti ei panda tähele rehvirõhu muutust, seistes naljalt tühjaks ei lähe, lihtsalt aega ei anta.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
08.08.2017 08:00:51
|
|
|
| Miskisel teljel ei tohtinud kasutada taastatud rehve ju veokil. Oli vist esisillal. Või eksin ??
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|