Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Killer85
HV veteran
|
18.07.2017 23:57:19
|
|
|
Mis siin ikka arvata. Järjekordne tola otsib kergeusklikke, kel nahk üle kõrvade tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:04:36
|
|
|
Bittrex börs on esimene ja neid tuleb veel, ps sisebörsil on 1 coini väärtus juba 5-10 euro vahel, aga kellel lähemalt huvi ja infot soovib siis Rolandauv@gmail.com , im off ( ps ma ri otsi mifagi, hdtanel lisas mu vestluse siia ilma küsimata, tänasin ka teda promo eest isiklikult , igal mehel peab kael ise hoidma ja mune et oma elus midagi muuta, kes ei soovi siis järgmine teema
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
19.07.2017 00:05:30
|
|
|
Ootan huviga bittrexi launchi, eriti volume numbreid
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:09:28
|
|
|
Ekukas 1.10 v kuskil seal ringis läheb action lahti.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
19.07.2017 00:18:24
|
|
|
RolandA kirjutas: |
https://www.upload.ee/files/7242842/Dagcoin_whitepaper.pdf.html
Ei hakka siin pead vaevama, igaüks arvab mida soovib, kõike paremat teile
Ps lord, byteballi on 6-7 kuud vana ja 1 coin on väärt 800-900 usd, mis on juba purustanud bitcoini edu, dag on uusim lahendus nn kryptoraha maailmas..mis on loodud just byteball baasil, kasutades maailma nr 1 turundusviisi.. soovitusturundus siis on ka nivea ja amway pyramiid...
Palju on firmajuhte kelle esimesed 5-6 firmat on pankrotis ? Ning kui l6puks on kogemus ja kontaktid tehakse see ära, väga loodan et aastapärast need suured skeptikud ja foorumi jumalad kolgivad pead vastu seina silmad vees  |
1. Palju ma pappi alla taguma pean, et mingi tootlik pakett saada? Miks ma seda tegema pean, miks ma ei või 100 dagcoini lihtsalt osta?
2. Byteball on hetkel ~550USD väärt
3. Bitcoini edu ei tasu üldse võrdlusesse tõmmata. Tegemist oli ja on esimese krüptorahaga ja lihtsalt öelda, et see oli alguses väärt 0 ja nüüd 2000+EUR ei päde. Võrdluseks: onecoin pask duubeldas kõigi coinid ja lõi õhust 120x? rohkem coine: Hind jäi samaks...
4. Head toodet ei pea inimestele pähe määrima, see peaks ise müüma. Jehoova tunnistajad on sellisel juhul samuti võrkturundusega tegelevad.
5. Kui inimene tegeleb skeemidega, siis ta kas on ise laus loll või loodab teenida hõlptulu. Ise usun viimast varianti.
Ah mis ikka vaielda, arvake mis tahate, mul üsna suva.
//
Ahjaa, üks asi veel. Näidake mulle palun üks krüptoraha, mille launchile eelnes pakettide väljakuulutamine ja tootlikuse lubamine. Milline coinmarketcapi coin seda teinud on? Et panen aga 1000 EUR tootma ja aasta pärast on coin meeletult väärt. Mõistagi müüakse seda "educationi" nime all. Olgu see mistahes formaadis või peidetud nime all "investeerimise koolitus".
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:26:30
|
|
|
Just, v6id osta lihtsalt 100 coini, ( saad 3% boonust olevasolevatele coinidele iga nädal ) sa ei pea selleks midagi muud tegema, keegi pole palunud sul turundusega tegeleda, aga kui soovid, siis on hea v6imalus teenida raha;),
Pole ka kellelegi midagi pähe määrinud vaid palunud et tee endale asi selgeks ennem kui midagi ilkuma hakataks, enamud kysimused asjad mis siia kirjutatakse näitab 90% et ei saada abs aru millega täpselt nüüd on tegemist.
https://coinmarketcap.com/currencies/byteball/ --- see näitab selgelt et natukeaega tagasi oli coin 900 usd plus, seega ... Alles tehti 50 miljonist kuuga 280 miljonit, just samasugust võtet kasutades seda 30 päevaga ! ( Minu isiklik arvamus on täna et 100 coinist on 8 kuupärast kontol 180 coini mille väärtus v6ib 365 päeva jooksul isegi kerkida 100 000 euroni, juhul kui börs asjad sujuvad )
viimati muutis RolandA 19.07.2017 00:29:51, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
19.07.2017 00:29:03
|
|
|
Just, v6id osta lihtsalt 100 coini, ( saad 3% boonust olevasolevatele coinidele iga nädal )
https://coinmarketcap.com/currencies/byteball/ --- see näitab selgelt et natukeaega tagasi oli coin 900 usd plus, seega ... Alles tehti 50 miljonist kuuga 280 miljonit, just samasugust võtet kasutades seda 30 päevaga ! |
Mille arvelt see 3% tuleb? Kelle taskust?
Tahad öelda, et müüdi 50 miljoni väärtuses pakette (koolitusi või educationi) ja siis tehti sellest 280 miljonit? Kõva sõna. Meenutab kangesti onecoini algusaegu...
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:34:27
|
|
|
http://m.postimees.ee/section/521/4174119?utm_source=pm&utm_medium=wallpost&utm_content=4174119&utm_campaign=fb_post. 3 % boonust tuleb firmalt kuna 8 kuud on coinid kontol reservis külmutatud kuna tagada firmale kindel alustala maakeeli.. ma ei viitsi siin enam arututele kysimustele vastata
Samamood, nagu hdtaneli screenidelt saab lugeda, rääkisin natuke questrast, inimesed teenivad täna sellega meeletuid summasi, kuna asu toimib, ei ole hype 10000 eurost aastaga pasiivselt 33000 eur tekitada... Riskid on igalpool ja äris pole 100% garantiisi
viimati muutis RolandA 19.07.2017 00:40:42, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
19.07.2017 00:38:11
|
|
|
Külmutatud mass tähendab et vabaturu hind ei näita midagi. Selle ma ootangi volumi näitajaid.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:42:59
|
|
|
Elukas, see näitabki, mida varem sa asjast aru saad, seda varem see 8 kuud sinujaoks on täis tiksunud neid coine on teatud arv ja neid kaevanada ei ole v6imalik, siis t6stab nõudlus hinda ja 100 euro eest 3-4 kuupärast in oht et saad vaid 60 coini. Simple
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
19.07.2017 00:43:53
|
|
|
3% tekitab siis firma coine juurde automatically?
Teie see võõra nimega juht just hiljaaegu promos onecoini. Onecoin sai alguse bigcoinist kui ruja ja co nägid võimalust oma skeem luua (bigcoin ise kukkus kokku nagu ponzid ikka). Ka onecoinis on splitid ja muud asjad, mis virtuaalselt summat kasvatavad. Kaunis sarnane... Aga välja võtta ei saa.
Pluss ka seal on kogu teema külmutatud, mille sulatamise aega on aina edasi lükatud. Alguses räägiti 30% kaevandatud coinidest, mille peale pidid kõik saama mastercard kaardid ja siis oma ponzi punkte saama kasutada. Ei tulnud seda. Siis järgmised lubadused läksid ka aia raha ja nüüd lubatakse 2018 aasta lõpus lõpuks kõik rikkaks teha. No ei ole skeem, uskuge süsteemi...
|
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 00:56:42
|
|
|
3% on automaatselt just iga esmaspäeva õhtul lisaks.
Ja vaevalt scammi jaoks korraldatakse 8000 liikmeline avapauk börsile, sure
Toon lolli näite, kuidas meedia ja inimesed tegid maha Hd taneli alguses, kerjab lastelt raha täismees ja mis muud jutud lapsevanemad on vihased, tänaseks on ta ennast tõestanud ja kõik tundub et toimib, inimestel ongi vaja aega, kes jääb hijaks jääb hiljaks.
Plus, kirjutasin ma tungivalt hd tanelile kuna temal on tänaseks tutvusi, see kuidas ta seda infot ja kontakte oskab kasutada on temaprobleem, mulle tegi hea positiivse promo, aitäh
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
mart88
HV kasutaja
|
19.07.2017 00:59:22
|
|
|
täis lollus.
Kõik see püramiidi skeem toimib lihtsalt lollide arvelt, kui need otsa saavad, jookseb süsteem kokku ja kõik on veel lollimad.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
19.07.2017 01:19:05
|
|
|
Bittrex börs on esimene ja neid tuleb veel |
See sitt ei ei saa kunagi listitud Bittrexis. Ära aja inimestele kärbseid pähe.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
19.07.2017 07:10:11
|
|
|
Kas mõni adminn võiks RolandA kontaktid postidest eemaldada? Pole vaja, et läbi HV mõni kergeusklik pügada saaks.
RolandA, kui sa seda petuskeemi läbi ei näe, oled sa lihtsalt naiivne ja loll. Ei, ma ei sõima sind, vaid ütlen otse välja, kuidas asjad on.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk55
HV veteran

|
19.07.2017 10:59:13
|
|
|
RolandA, sellel dag jural pole oma ahelat siiani, asi jookseb byteball peal ja parimal juhul teete byteball klooni. Kus on innovatsioon? Miks peaks see jura hinda minema? Loodad lihtsalt inimesi üle lasta ja raha oma taskusse tõsta? Kui bittrex peal jutt juba on, miks siis coinmarketcap.com lehel seda scamcoini pole .
Mis seal telegram grupis pakuti reaalseid koduvisiite skeptikutele? kellelgi käidi külas ka pakette pakkumas?
Miks neid scamcoine ilma koolituseta osta ei saa ?
Miks pangad selle kohvrijura investoreid endale investeerima ei võta? Saaks ju suurima tootlikkusega unvesteeringuid pakkuda..
_________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne. |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
taavi
HV veteran
|
19.07.2017 11:09:40
|
|
|
Ja vaevalt scammi jaoks korraldatakse 8000 liikmeline avapauk börsile, sure  |
See on just esimene ohumärk. Müüakse uhket elu. Tüüpkäitumine igasugu scamide korral. Renditakse villa, uhke jaht või autod, tehakse ägedad pildid ja kraabitakse rehaga lollide raha kokku.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
19.07.2017 11:39:29
|
|
|
taavi kirjutas: |
Ja vaevalt scammi jaoks korraldatakse 8000 liikmeline avapauk börsile, sure  |
See on just esimene ohumärk. Müüakse uhket elu. Tüüpkäitumine igasugu scamide korral. Renditakse villa, uhke jaht või autod, tehakse ägedad pildid ja kraabitakse rehaga lollide raha kokku. |
Nii on jah. Olen ise korduvalt näinud erinevate skeemidega kokku puutudes.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 12:10:10
|
|
|
Kui googeldada " ethereum scam " vms iganes coini kohta mis kuskile jõudnud on google paksult skeptikuid täis, mina räägin asjast nii kuidas mina asjast aru olen saanud ja mida näen, jõuab see kuskile v ei seda näitab aeg, ning põhjust minu kontot kustutada ei ole siin kellelgi, kes mõtleb natukenegi kastist välja, nagu ma nentisin fakti, uurige ise . ( Ps semu keda tean 6-7 a isegi kirjutas mulle et teab Nilsi isiklikult ja tark haritud mees. ) Elame näeme
Copy : 👇
«Püramiidskeemi tavapäraseks tunnuseks on, et ei looda lisaväärtust, vaid kasv tekib uute liitujate poolt tehtavatest sissemaksetest,» ütles finantsinspektsiooni turujärelevalve ja sunni divisjoni juht Kristjan-Erik Suurväli
Meie spetsialistid ei ole siiani endale selgeks teinud krüptoraha hingeelu ja seetõttu kommenteeritakse eelmise sajandi kategooriates.👎 Antud juhul tuleks endale selgeks teha, mis on see kasv ehk lisaväärtus, mida luuakse. ☝️Krüptoraha tegemise eesmärk on viia ta laiadesse massidesse kasutamiseks, leides talle tehnilist rakendust. Kui see õnnestub, siis turul krüptoraha väärtus kasvab sarnaselt iga teise raha väärtusega ja vastupidi kui on tehniliselt kehv ja rakendust ei ole, siis kasutust ei leia ja väärtus kahaneb. Seega tehtavad sissemaksed ei pea iseenesest looma mingit lisaväärtust, vaid lisaväärtus tekib krüptoraha rakendamisest. Täpsemini öeldes, sissemaksest tekib lisaväärtus selles mõttes, et sissemaksja saab proportsionaalse osa krüptoraha ja sissemakstud raha aitab kaasa krüptoraha tuntuse suurendamisele/levikule. Tegelik kasu sissemaksjale tekib ikkagi sellest, kuidas krüptoraha kasutatavus aset leiab.
Kui finantsinspektsioon oleks leidnud, et loodav krüptoraha ei vasta turutingimustele ja seetõttu ei muutu avalikult kaubeldavaks st puudub võimalus avalikuks krüptoraha väärtuse kasvuks ja kasutamiseks, siis oleks hoopis iseasi. Vaat siis oleks tegemist püramiidiga, kus jagatakse kujuteldavat väärtust sissemakstud raha eest ja sissemaksed omakorda jagataks osalejate vahel. Praegusel juhul midagi sellist tuvastatud ei ole, iga sissemaksja saab proportsionaalselt oma valdusesse krüptoraha. Loodud krüptoraha on avatud baasil ja vastab krüptoraha turutingimustele, mis võimaldab raha muuta avalikult kaubeldavaks. Kuna maailmas on ca 800 erinevat legaalset krüptoraha, siis on selge, et osad neist võivad ebaõnnestuda, kuid siin hakkavadki rolli mängima tehnilised nüansid: ülekandekiirused, turvalisus, levikuala jne. Kõik, kes krüptoraha soetavad, on alustamise riskidest teadlikud. Krüptoraha börse tundes on üldtõde see, et alghinnast on ülespoole tõusnud praktiliselt enamus alustanud krüptorahadest. Küsimus on kas see tõus saab olema kahe-kolmekordne või 1000-3000-kordne nagu mõnedel näidetel. Seda vastust täna ette keegi ei tea. Keegi ei kohusta ostma 25000 USDi eest krüptoraha, võib osta ka paarisaja dollari eest. Võimalus on küll rohkem võita, aga võib ka kaotada. Kes ei proovi, see kunagi teada ei saa. Eks me kõik vast tahaksime, et oleksime aastal 2009 bitcoini mõnisada dollarit paigutanud. Tänases bitcoini vääringus on see üle 10 miljoni dollari.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
19.07.2017 12:16:43
|
|
|
kuidas mina asjast aru olen saanud ja mida näen |
Näha on, et sa ei ole aru saanud ja pime oled ka, kui enda ees toimuvat iseenda võrku kukkumist ei näe. Sind lasti üle, lepi sellega. Ära huia süütuid inimesi.
Tuled ajad mingit bullshiti ja arvad, et kõik on sama lollid kui sina. Ma soovitaksin sul suureks kasvada, aga kahjuks on ka suuri debiilikuid päris palju...
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
19.07.2017 12:53:58
|
|
|
Kui googeldada " ethereum scam " vms iganes coini kohta mis kuskile jõudnud on google paksult skeptikuid täis, mina räägin asjast nii kuidas mina asjast aru olen saanud ja mida näen, jõuab see kuskile v ei seda näitab aeg, ning põhjust minu kontot kustutada ei ole siin kellelgi, kes mõtleb natukenegi kastist välja, nagu ma nentisin fakti, uurige ise . |
Sama võib ka bitcoini kohta googledada. Aga Etherit või bitcoini saan osta eurode eest, mitte ei pea mingite imelike pakettidega jändama, mis mulle "toodavad" midagi. Ostan bitcoini ja ootan kursi muutust näiteks. Lisaks ka see inimeste värbamine. Eriti kurjaks teeb see, et määritakse krüptorahasid mingi scamcoiniga.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual
viimati muutis Chaza! 19.07.2017 12:54:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
RolandA
HV vaatleja
|
19.07.2017 12:54:33
|
|
|
raxz, niipalju kui on inimesi niipalju on ka arvamusi, aitäh igaljuhul )
Chaza vms, ikka ja jälle ma loen välja et kommenteerid mõtteid mis tuleb pähe, ilma et oleks uurinud täpselt miks ja kuhu dagi luuakse/suunatakse
See jääb siin mu viimaseks kommentaariks
Lugupidamisega, Roland !
viimati muutis RolandA 19.07.2017 12:57:03, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
19.07.2017 12:56:15
|
|
|
Mis see dagcoini eesmärk on? Milleks seda kasutada saab?
_________________ Tahad autovaruosi hea hinnaga? Kirjuta mulle ja saad mu kaudu suurema soodustusega konto ühes tuntumas veebipoes. |
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
19.07.2017 13:01:53
|
|
|
Raha teenimiseks. Oled kuulnud väljendit, et raha teeb raha jne, vot, need mehed tegid enda raha endale raha tegemiseks. Sinu rahaga.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|