On on, keegi võiks tojoodat ka soovitada. Siis norm maja ees parklas vaadata, et paaril naabril
on veel täpselt samasugune peldik ja heldimuses mõelda, et olete ikka niiii ühtekad
Piisab kui turvatool mahub tagaistmele, käru ja koer pagassi, ämmal külmkapp olemas ja prussi pole vaja vedada.
Sõitnud nii automaat/manuaal, igapäevaselt ei ole vaja sõita ummikus, enamus sõidud sellised 15 km edasi-tagasi poodi, paar korda kuus vanemate juurde ca 250 km.
Olen selle mootori kohta hirmujutte kuulnud, et lendab laiali ilma hoiatamata, samas mõni ütleb et sõidab 500k+ km ära nii et midagi pole.
Peab käima uudistama.
Mind ei häiri niivõrd kepikast kui suhtliselt suur läbisõit. Väga juppideks tuleks see auto võtta müügieelses kontrollis. Eeldusel muidugi, et mingi 200 000 veel plaanis sõita on, mitte mingit lühiajalist investeeringut teha. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul tuttaval käis just ketivahetuses. Ls oli miski 150k
Magic kirjutas:
automaadi point on linn ja seda ka juhul kui sul BT rääkimiseks pole.
Mis loll jutt see on? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sõida mingi periood automaadiga ja pärast küll keskaega tagasi minna ei taha. Ajasin ise ka kunagi manuaaliga sõites sellist jura. Nüüd pea 10a automaatkastiga autod olnud. Ma ei tea mis seal vinget tavaliikluses kulgedes ise koguaeg lapata _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
The RDE test is encouragingly thorough. For one thing, it has to include an equal mix of urban roads at speeds under 37mph (60km/h), rural roads at speeds from 37mph to 56mph (60km/h to 90km/h), and highways at speeds from 56mph to 90mph (90km/h to 145km/h). Each of those sections has to be at least 10 miles (16km), and they can't be flat—there should be up to 3,937 feet/62 miles (1200m/100km) of incline, for engines work much harder when climbing hills. The tests have to be run in all weather, from 19 degrees Fahrenheit (-7 degrees Celsius) to 95 degrees Fahrenheit (35 degrees Celsius), beginning with a cold start of the engine. Vehicle dynamics are also important; test drivers have to run the gamut of driving styles from ultra smooth all the way to lead-footed boy racer.
[..]
It's possible that once RDE testing comes into effect, diesel may find a little breathing room, in Europe at least. But here in the US, where testing continues to be under artificial lab conditions and where suspicion and skepticism toward Europe run deep, the fuel may be unlikely to ever recover from the PR disaster.
Helistati, et millist esiklaasi soovin. Kui sama mis praegune, siis köh-köh hind 450€ Võtsin tsipa odavama, sitta seda soojuse peegeldumise võimet vaja on eestis. 200€ selle eest maksta _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kuidas sul see klaasivärk kaskoga nii keeruline on? Ma pidin vaid ühe korra kuskile autot viima ja siis viisin ka otse vahetusse, kahju registreerisin neti teel ära. Mingit vastuse ootamise aega ka polnud.
Helistati, et millist esiklaasi soovin. Kui sama mis praegune, siis köh-köh hind 450€ Võtsin tsipa odavama, sitta seda soojuse peegeldumise võimet vaja on eestis. 200€ selle eest maksta
Helistati, et millist esiklaasi soovin. Kui sama mis praegune, siis köh-köh hind 450€ Võtsin tsipa odavama, sitta seda soojuse peegeldumise võimet vaja on eestis. 200€ selle eest maksta
Nunuh, palju õnne siis. Vastu päikest sõita tavaklaasiga on ikka päris rõve
teised autod kõik tavaklaasiga, pole rõvedat miskit _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Aga kasko on hetkel mingi 250€ kanti aasta. Paar a tagasi oli veel mingi 400 ja enne seda veel 500-600. Eks exceli mehed võivad arvutada kaskokulu kui oleks viimased 6 aastat kaskotanud vs remonti paari kilo eest. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kuidas sul see klaasivärk kaskoga nii keeruline on? Ma pidin vaid ühe korra kuskile autot viima ja siis viisin ka otse vahetusse, kahju registreerisin neti teel ära. Mingit vastuse ootamise aega ka polnud.
Ma olen alati läbi esinduse seda klaasi asja ajanud. Suvi. Puhkuste aeg ja vb kindlustuses liiguvad asjad natuke aeglasemalt.
ma näen siin ainult plusse. Navara on ju väga hea alus. Täiesti tõestanud asi juba. Tänu sellele ka beebiprobleeme vähem.
Ja kõike seda koos Mersu LED tulede ja normaalse sisuga, mis ei näe välja nagu mingi plastikust õuemööbel. _________________ www.estonia1918.com
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.