RU serveritele tuli 0.9.19.1 uuendus välja. Väidetaval matchmakerit parendatud ja arta saab jälle platoonida.
Aga proovige tingimata seda uut õpperežiimi, mis nüüd klienti on sisse ehitatud, see on tegelt hästi äge ja õpetab reaalselt mängima (nojah, kuidas kedagi...).
Iseasi, et ma ootan foorumites vingumist teemal "õppelahingud on liiga rasked!" _________________ Tšudes ne bõvajet.
Uuendasin Eesti uunikumide Hall of Fame tabelit.
Väga huvitav uuendus, kuna paljud mängijad on kevadsuvel hakanud aktiivsust üles näitama. Lisaks sellele muutus vahepeal WN8 arvutamise põhimõte. See tõi tabeli ülemises otsas kaasa üsna olulised muutused.
Hea töö, kui tohib järgmiseks 3moe grindiks requestida m60 streamis
Praegu võib näha kuidas skill4ltu seda higistab. Tundub, et ta ei soovitaks seda isegi vihavaenlasele. EU serveris muide oli märtsi seisuga ainult 3 mängijat selle masina 3-markinud.
brokenarm kirjutas:
Vene serveri klassikaline clownfiesta.
No täiesti ajuvaba Mingi 4-5 lasku venna pihta millest igaüks oleks pidanud viimane olema, ja ta elab...
Nonii, mehed.
Pole ammu kirjutand. Pole nagu põhjust ka nagu polnd. Niisama olen klõpsind siin ajaviiteks ja rohkem nagu meeskondi treenind ja pole seda teravust ja nii. Igast muid muresi on ja wot on jäänd nagu rohkem niisama klõpsimiseks mõneks ajaks.
Aga just lõpetasin mängu kus sain nagu niisma eest M lorr 40t -le. Olen imo paremaid mänge sellega teind aga pole saand siiani, seega suht ootamatu M
Ja et oleks nagu selline korralik postitus siis ka replay, et ehk on mõnel tahtmist näha, mille eest seda M siis saab tänapäeval või nii
Sai proovitud Mausi gunmarke edendada, saime ühe huvitava mänguga kahed triibud peale. Ei mäletagi millal viimati sai nii räiget pushi tagasi hoitud, mingi hetk oli mul 7 heavy kallal
Kommentaarid tehtud live streamis mängu mängimise ajal.
Täna läksin püha viha täis kuna vahel jääb mulje, et mida parem mängija, seda ülbem ja seda rohkem pohui on tal lõpptulemusest ja teistest. Ehk siis mina ja WR8, keda kotib meeskond või võit! Aga no mida mina kellel WN8 48 tean paremini kui WN8 75 kandev mängija.
Situatsioon: mäng läks lahti nagu ikka. Heavyd liikusid vasakule, medikad paremale, mina otsustasin JgPz E100 ja RHMiga keskel mäenukil valvata. Meie medikad said paremalt sisse ning vastane hakkas peale tulema. Olgu öeldud, et meie üks skautidest - Bulldog lasti kohe mängu alguses ära. Järele jäi teine skaut - AMX 13-90. Nüüd vaadake kaarti ja otsige ta sealt üles. Üllatus-üllatus, see idioot passis terve mängu A9 olevas mäestikus. Kuna ees polnud mitte ühtegi meie meest siis minu pärimise peale mida kuradit ta seal üleval passib vastati mulle, et tulemus on p*hui, dmg on oluline! Tõsiselt või? Mine pe*se mees! Kuradi türbel, võtku siis omale Heavy või TD p*rse alla ja kärutagu sellega kui dmg nii oluline on!
Olgu öeldud, et me kaotasime mängu 11 - 15. Passisime tükk aega seal mäenukil kuni lõpuks vaikselt taganesime. Lõpuks saime sisse. See tont jäi viimasena ellu kuni vastase arty ta maha nottis. Minu mäletamistmööda tegi ta ca 3k dmg ning sai oma s*tased 500 XPd kätte. Siit küsimus vanematele tankistidele - Kellel õigus oli? Kas kergetank peaks tegema kõikvõimaliku, et vastast pildil hoida ja neile närvidele käima (kuna keskel oli 3 täies elujõus olevat TD) või mängima kaardinurgas raskesti kättesaadavat, lärtsutama oma harjavart ja jätma suured kaliibrid pika ninaga? Ma ei oleks üldse kuri, kui tal oleks TD tagumiku all olnud. Andku ainult kahurile kuuma!
Tegin screenshoti, et asja paremini lahti seletada. Pilt on tehtud suhteliselt lahingu lõppfaasis.
_________________ Use your fist and not your mouth - MM
See on selline teema, et siin pole teemaks mitte see, kellel oli õigus vaid selles mida sellises situatsioonis teha. Sest pmst on igal mängijal õigus teha oma tankiga mida ta tahab. Yhtegi reeglit ta ei riku ja seega pole kobiseda midagi. Muidugi mängu alguses sinna sellise tankiga minna on BS aga jah, sinna ta läks ja vsjoo.
Seis on selline nagu ta on ja sinu asi on sellest olukorrast võtta maksimum ja next game. Meeldib see sulle või mitte.
Lihtsalt võta seda kui asjaolu mida sa muuta ja mõjutada ei saa ja unusta asi ära.
Ma ise tegin näiteks 2 x 0 damage mängu ja tegemist oli selle konkreetse tanki esimeste mängudega yldse. Esimene mäng jooksis raal kokku. Sain käima, mäng läbi ja 0 dämmi. Panen uue mängu ja 1 mindi pärast nett kadund ja kui tagasi tuleb ma surnd ja 0 dämmi. Seega statistika selle tanki kohta on 100% WR ja WN8=0
Aga mis seals ikka, selline see elu on ja targem on sellega leppida ja eluga edasi minna
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.