Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 19:08:28
|
|
|
Jänes, Tänane TeliaTV menüü ja pakett on üsna kohe 5 aastane.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.07.2017 19:24:09
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Jänes, Tänane TeliaTV menüü ja pakett on üsna kohe 5 aastane. |
Ja selle aja jooksul ei ole ikka veel suudetud kitsaskohti ära parandada ... See nagu näitab midagi - või ei?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 20:06:48
|
|
|
Renka kirjutas: |
Ja selle aja jooksul ei ole ikka veel suudetud kitsaskohti ära parandada ... See nagu näitab midagi - või ei? |
See on isegi üllatav, et mõeldakse mingi asjatu tänase bugi peale, samas arusaadav, keegi ei teagi mis ja kui palju on seda teenust aastate jooksul täiendatud-parandatud.
Kui keegi arvab, et TV teenuse menüü ülesehitus on ühekordne paari kuu töö programmeerijale, siis tõstku käsi püsti. Teeksime oma firma ja paneks rattad käima, pappi tuleb niisama.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
02.07.2017 20:40:53
|
|
|
Renka kirjutas: |
Ja selle aja jooksul ei ole ikka veel suudetud kitsaskohti ära parandada ... See nagu näitab midagi - või ei? |
See on isegi üllatav, et mõeldakse mingi asjatu tänase bugi peale, samas arusaadav, keegi ei teagi mis ja kui palju on seda teenust aastate jooksul täiendatud-parandatud.
Kui keegi arvab, et TV teenuse menüü ülesehitus on ühekordne paari kuu töö programmeerijale, siis tõstku käsi püsti. Teeksime oma firma ja paneks rattad käima, pappi tuleb niisama. |
Millest sa nüüd räägid? Mis asjatu tänane bugi? Millest sa räägid?
Probleemsed kohad on täpselt samad mis on algusest peale olnud. Nii UI responsivness osas kui UX loogikas. Absoluutselt null on edasiminek olnud. Vana kiidetakse siin sellepärast, et seal neid muresid ei olnud. Seal olid muud mured kuid need olid tunduvalt vähem häirivad igapäevase kasutuse juures.
Ma tean väga hästi mida tähendab takrvara arendus ning tean ühtteist ka UI disainist ning UXist. Teenin leiba lausa sellega. Telia nuti TV probleemid on läbivalt koguaeg samad olnud ja halb on su õigustusi siin absoluutselt kõigele lugeda - kuigi nagu aru olen saanud siis sul puudub absoluutselt igasugune kokkupuude selle softi arendusega.
Muidu ma siin sama teemat ei korrutakski kui ei peaks sinu poolt absoluutseid valeväiteid ümber lükkama pidevalt. Muidu siin teemas vähem kodus olevad inimesed ehk hakkavad veel arvamagi, et nad on ise kaamlid ja Telia "esindaja" räägib puhast kulda.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
hitimees
Kreisi kasutaja
|
02.07.2017 21:06:22
|
|
|
telia teab, et siin üks vend ettevõtte eest kummis rinnal eest seisab ?
tuleb häguselt meelde mõne kuu tagune keiss fb tsiklimeeste komuunist kus üks tont ettevõtte nimel tohutult sõna võttis. ise mõnda aega tagasi kinga saanuna
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
02.07.2017 21:07:51
|
|
|
No kui nüüd alles peale 5 aastat julgetakse "vana" nutiTv kinni panna siis see näitab "uue" nutiTV kvaliteedi kohta nii mõndagi.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.07.2017 21:09:30
|
|
|
Kui vana kinni ära pannakse, kas siis tuleb asemele "veel uuem" nutitv ningi 5a pärast pannakse "uus" nutitv kinni?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.07.2017 21:09:50
|
|
|
indrekp, mina kliendina ei pea teadma, et mitu magatud ööd on teile see nn uuendamine maksma läinud. Mina kliendina tahaks hästi toimivat lahendust.
Samas kui sa siin hakkad rääkima, et kui palju sinna öid ja hingi sisse pandud on, siis kurvastusega pean sulle teatama....et suht maha visatud raha on see olnud. Ehk peaksite uued arendajad palkama?
Tõde on valus, aga pensionieas uus nuti on sama shitt kui 5 aastat tagasi. Ainuke positiivne on numbrinuppude aktiveerimine....arvatavasti võttis see mingi 5 sek. aega
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 21:15:09
|
|
|
Renka, millest sa räägid, mina olevat öelnud, et TeliaTV on kiire menüüga, UX on ideaalne ja väga viis? Räägid kellestki teisest vist.
Tõsi minul isiklikult responsivnessi ja loogikaga probleeme pole. Küllap võtan kergemalt kasutusele selle mida pakutakse. Kui ei pakuta siis tuleb midagi muud valida ja kui ei meeldi, siis samuti. Hetkel mul ei ole motivatsiooni ZuumTV teenust kasutama hakata kuna praegune on parem.
Tahaksin olla Ka teiste operaatiorite levialas, et saada kinnitust kas praegune on parim mis saada või on midagi asisemat.
Tõsi, ALATI saab olla parem. küsimus on, kas sama raha eest saaks seda või mitte. kas viga on selles, et kalli raha eest pole tehtud parim vaid parem. vms.
Püüdsin aru saada eile kas VIP1903 kasutades on olukord nii vastuvõetamatu, ei olnud, tean ka Samsungi ja LG pisibugisid aga no ei suuda tekitada olukorda, et peaksin aknast välja hüppama. Arrisega töötab ka.
No on kindlasti bugid olemas aga no ei tapa ära kui teler teeb mingeid kolinaid.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
02.07.2017 21:41:02
|
|
|
Uskumatu, mis juttu mõni siin ajab
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.07.2017 22:08:00
|
|
|
alpha kirjutas: |
Uskumatu, mis juttu mõni siin ajab |
nõustun
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
02.07.2017 22:25:41
|
|
|
No meenutame siis.
10.09.2013
No spekuleerida võite kõike mida sülg suhu toob. Ma tõesti loodan, et Elion tuleb stabiilse teenusega turule, mitte ei juhtu nii nagu Starmani ajamasinaga mis iga hinna eest tuli enne Elioni turule tuua ja siis mitu nädalat hiljem tõdetakse, et asi ei tööta ja saadetakse suur vabanduskiri klientidele.
Kiirustada pole mõtet, kes juba uut Motorola menüüd igatseb siis võtke Samsungi nutitv ette, see ei ole saladus, et Motorola boksidele tuleb samasugune menüü.
Nagu kord juba ütlesin, midagi peab üllatuseks ka jääma ja see juhtub täpselt siis kui see maagiline kuupäev saabub, seni pole keegi seda ära ennustanud..aga ehk peaks mingi võistluse korraldama.  |
07.10.2013
Ei maksa pabistada, üks asi millega Elion kindlasti klienti ei "koti" on sunniviisiline hinnatõstmine ja veel vähem siduva lepinguga kliendil vägisi teenuste lisamine ja eemaldamine. Kogu lepingu perioodi saab klient sama hinnaga sama sisu tarbida, olgu siis selle teenuse nimeks mistahes või muutugu nimi milleks tahes.
Küll aga maksab täna oma teenused üle vaadata sest kui vana "nutitv" muutmine suletakse siis uue saabudes on võimalik muudatusi teha vaid uue teenusega. Väga lihtne põhjendus, teenused muutuvad ja kõik tellimiskeskkonnad töötavad koos vaid uusima lahendusega. |
08.10.2013
Kes täna nutitv'd ära ei lõpeta on homsest 10 aastase siduvuslepinguga Elioniga seotud ja konkurent lihtsalt ei taha Elioni klienti üle võtta kuna teenus on lihtsalt NII hea
Ei, nali naljaks, eks igaüks VALIB ise mida soovib kasutama jääda, vana, uut või veel midagi kolmandat. Lihtsalt soovitus kui hangid uue nuti, enne kui nägu mossi läheb ja käed foorumisse sirutavad, kasuta uut versiooni nädal aega ja anna tulemustest teada.
|
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.07.2017 22:29:31
|
|
|
ma kahtlen, et sa nõustud, kui aru saaksid, millest ja kellest jutt
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
03.07.2017 11:38:23
|
|
|
Viasat Exploreri kohta pead küsima Viasati käest... |
Et siis mida ma Viasati käest küsin, kui vana nuti (väidetavalt peaks sügis 2017 lõppema - reaalselt teame, et ei lõppe) ja Starman sisaldavad seda kanalit lisakanalite nimekirjas? Küsin, et mul siin Telia TV koos internetiga uues nutis, aga näed edasimüüja vastavat kanalit enam lisakanalite paketis ei paku. Tavai teeme 0.50.- või 1.00.- ja panete mulle selle kanali lisaks? Reaalsuses 20.- ühe kanali eest on veidi liig või mis?
Kõige suurem silmakirjalikkus ongi nende vanade üleval hoidmine. Ma olen suhteliselt kindel, et vana nuti, mis mul olude sunnil jõuga ära võeti sõidab veel aastaid... Aga näed enam ma seda tagasi ei saa - pidin võtma uue nuti.
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.07.2017 12:50:49
|
|
|
kindel, et vana nuti seda väljaspool viasat kuld paketti sisaldab?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
toitsmees
HV kasutaja
|
03.07.2017 14:08:50
|
|
|
jaakjaak22 kirjutas: |
See on ikka imeline teema. Viimased 3 aastat, ükskõik kunas lahti võtad, konkreetsed 5 venda jauravad oma vanast puldist ja vanast menüüst. 2 venda püüavad neile seletada, aga no täiesti mõttetu töö, kui näpud kõrvas hoitakse
Mul oli kunagi pruut, selline kahe nupuga mudel, jube kiire kasutajaliidesega: nii kui nuppusid puudutasid, nii täiskasvanute programm tuli. Nüüd on uus pruut, taas kahe nupuga mudel, responsiivsus nii kiire pole ja lisaks nuppude mudimisele vajab ka malbel toonil häälkäsklusi, aga täiskasvanute programm tuleb see-eest HD kvaliteedis. Ise olen rahul ja ei kurda aastaid ja aastaid, et vaat kus eelmise pruudiga käis ikka kõik vilkalt
jägaja kirjutas: |
See aga, et algusaegadel ei olnud uusnuti menüü aeglane , on siin teemas küll arutletud. Ära isegi kurat hakka sõrgu sel teemal vastu ajama. Sul paistab ikka väga valikuline ja lühiajaline mälu olevat.
|
|
Imeline teema tõesti. Veel imelisemad on need võrdlused siin pruudist, selverist, autopoest ja millest iganes.
See sinu viimane nüüd oleks veidi reaalsem võrdlus kui võtame arvesse fakti, et see teenus on kuutasuline. S.T kunagine "pruut" oli prostituut - maksid raha ära, puudutasid nuppe ja täiskasvanute programm jooksis. Ilus elu. Ükspäev aga astub poole (täiskasvanute) programmi pealt sisse "kupeldaga-pimp" ja võtab pruudi vägisi kaasa ja jätab asenduseks miski uue. Esmapilgul justkui suht ok asendus - kehaosad siledad jne. mis seal siis ikka. Lähemal vaatlemisel selgub aga, et uus "pruut-prostituut" - maksab rohkem kui eelmine. Nuppe puudutades aga hakkab üldse pirtsutama ning täiskasvanute programmi saamiseks pead veel meelitama ka hakkama. "Kupeldaja-pimp" aga ütleb, et vana tagasi ei saa ja üleüldse unusta ära, et see kunagi olemas oli. Vaata parem kui ilusad saapad uuel on, kui hästi ta kraavi kaevab ja siga tapab.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.07.2017 14:14:08
|
|
|
See resolutsiooni paigast mõneks on imelik, mitte igapäev, aga nii iga kolme päeva takka.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kempi
HV veteran
|
03.07.2017 14:21:59
|
|
|
kindel, et vana nuti seda väljaspool viasat kuld paketti sisaldab? |
Viasat Explorer oli seal sees. Ma täpselt selle kanali pärast paningi oma lepingu puhkama (aastaks) kuna ajutisel pinnal oli ainult Starman. Aga veidi peale endise korteri müüki helistab Teliast ja ütleb, et nad seal ei suuda / ei saa / või ei taha uuele kliendile lepingut teha kuna samal aadressil tiksub minu puhkusel olev leping. Seletati mulle, mis mulle seletati, aga kokkuvõttes pidin lepingu üles ütlema, et uus pinna omanik saaks sinna Telia sisse.
Eks ma vaikselt lootsin, et äkki selle aastakese jooksul läheb kanalite valikus asi paremuse poole, aga võta näpust... Vaatab siis pool aastakest nii (tehti miski kampaania soodukas) ja kui ikka Exploreri isu peal, siis tuleb tähemehe poole tagasi pöörduda.
_________________ All there is to do - recon... |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
03.07.2017 17:10:47
|
|
|
Ei sisalda. Samamoodi viasat kuld pakett nagu TeliaTVs.
Kempi, Vana platvorm ja teenus ei jää veel aastateks!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.07.2017 17:17:30
|
|
|
armjan kirjutas: |
Ei sisalda. Samamoodi viasat kuld pakett nagu TeliaTVs.
Kempi, Vana platvorm ja teenus ei jää veel aastateks! |
Siis mäletan ikka õieti
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.07.2017 17:42:47
|
|
|
Renka, millest sa räägid, mina olevat öelnud, et TeliaTV on kiire menüüga, UX on ideaalne ja väga viis? Räägid kellestki teisest vist.
Tõsi minul isiklikult responsivnessi ja loogikaga probleeme pole. Küllap võtan kergemalt kasutusele selle mida pakutakse. Kui ei pakuta siis tuleb midagi muud valida ja kui ei meeldi, siis samuti. Hetkel mul ei ole motivatsiooni ZuumTV teenust kasutama hakata kuna praegune on parem.
Tahaksin olla Ka teiste operaatiorite levialas, et saada kinnitust kas praegune on parim mis saada või on midagi asisemat.
Tõsi, ALATI saab olla parem. küsimus on, kas sama raha eest saaks seda või mitte. kas viga on selles, et kalli raha eest pole tehtud parim vaid parem. vms.
Püüdsin aru saada eile kas VIP1903 kasutades on olukord nii vastuvõetamatu, ei olnud, tean ka Samsungi ja LG pisibugisid aga no ei suuda tekitada olukorda, et peaksin aknast välja hüppama. Arrisega töötab ka.
No on kindlasti bugid olemas aga no ei tapa ära kui teler teeb mingeid kolinaid. |
... ja tuli taas ära klassikaline "teised teevad kah" vabandus justnimelt, alati saab olla parem, kuid milleks vaevuda, kui teiste ees niigi eelist omatakse, äriliselt pole ju tasuv rohkem pingutada ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
03.07.2017 22:00:37
|
|
|
Päeval oli reso 720p, nüüd õhtul 576p.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.07.2017 02:40:45
|
|
|
Uskumatu, mis juttu mõni siin ajab |
nõustun |
Ma kah.
Ikka suht kummaline oli siin eespool lugeda seda pruuditeemat.
Kuidas mõnele ikka aastaid ja aastaid on meeldinud uus pruut (kuidas saab pruut olla aastaid ja aastaid uus?) ja siis tuleb järgmine tobu otsa kiitma, et jah uus pruut on iika palju etem kui vana. Et peab olema moodne ja kaasaegne jne.
Kui moodsaks te nende pruutidega seal Telias lähete? Et ainult ühe nupuga pruudid nüüd kahe nupu asemel? Et kohe nii vikerkaarevärvi läheb nagu logo ette näitab?
Mulle põhimõtteliselt ei saa kunagi meeldida habemega naise tüüpi pruudid olgu nad nii uued ja moodsad kui tahes, aga just seda te siin peale sunnite, kui selliseid võrdlusi tahate tooma hakata.
Ning, see uus menüü võibolla hea millegi jaoks, nagu netflixi tüüpi asjade kasutamine. Aga kindlasti ei ole see hea televisiooni teenuse kasutamiseks. Täiesti asjatult kulutadud vaev ja raha. "Õiged" Telia maad nagu Rootsi ja Soome seda kasutusele ju ei võta. Kuigi siit aborigeenide testlaborist pidi asi hirmsa hurraaga juba mitu aastat tagasi sinna poole minema.
Ja ei maksa ka indrekp-l seda tavatelevisiooni koolemist oodata. Seda ei juhtu lihtsalt.
Nii et lõpuks teeb Telia selle jaoks ikkagi normaalse menüü ja puldi.
P.S.
Teisel teemal.
Kempi mäletab tõenäoliselt aega, kui Viasati TV 1000-nded, Explore, History, TV8 olid koos kõigi teiste kanalitega põhipaketis, nagu toona seda nimetati. Siis kui oli veel kollane-sinine menüü ja võibolla veel ka valge-sinise ajal aga kindlasti enam mitte lillanduse rünnakul.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ZacXz
HV kasutaja

|
04.07.2017 12:06:11
|
|
|
Päeval oli reso 720p, nüüd õhtul 576p. |
See resolutsiooni teema käib endalgi kollitamas, iga hommik pean jälle 1080p peale sättima menüüst.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
04.07.2017 12:06:49
|
|
|
Päeval oli reso 720p, nüüd õhtul 576p. |
Ega bandwithi raisata pole...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|