Kuidas Lenovo Thinkpad W550S välja lülitada dünaamiline(ujuv) kontrast? Veebis surfates tumeda kujundusega lehekülgedel arvuti tõmbab kontrasti maha.Kui lähed tava lehele siis kontrast taastub.
Power plan on valitud - High perfomance aga ikka kontrastiga jamab.
T430 on paigaldatud docki. Docki külge on ühendatud BenQ monitor kasutades DVI kaablit. Kui arvutil kaas sulgeda, lähevad mõlemad sleepi (arvutil põleb kuu märk, monitori tuluke muutub oranžiks).
Kui nüüd laptop avada, ärkab laptop sleep'ist kenasti üles. Kuid monitor mitte. Iga kord tuleb monitor sisse-välja lülitada ja seejärel valida "multiple displays" ja "Show desktop only on 2".
Veits ebanormaalne. Kuidas seda lahendada? _________________ Arbeit macht frei.
... pigem müü see mudel maha ja osta korraliku ekraaniga mudel üldiselt ma X-seeriat väga ei soovitaks, liiga palju lammutamist n. üksnes klaveri vahetamiseks tuleb kogu sisu eest ära monteerida _________________
Võtad ebay lahti ja märksõnadeks "X240 fhd screen", ostad omale sobivalt müüjalt.
Paigaldamisel jälgida, et akud oleks lahti ühendatud ja ongi kõik.
Kui oodata ei viitsi või vahetada ei julge/oska, siis http://www.lenovoarvutid.ee/ekraani-vahetus nr29
... pigem müü see mudel maha ja osta korraliku ekraaniga mudel üldiselt ma X-seeriat väga ei soovitaks, liiga palju lammutamist n. üksnes klaveri vahetamiseks tuleb kogu sisu eest ära monteerida
Ongi nii? Mis ajast? Vanasti tuli 3 kruvi lahti keerata ja said klaveri kätte. _________________ Müüa igasugu asju
Plaanisin naisele ostetud x230 naisele lõpuks anda ja endale uuema võtta. _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
... X240 ei soovitaks nii kui nii, see on selline ülemineku mudel ja kui oled harjunud eraldi hiire nuppe ja trackpointi kasutama, siis on see ehe õudus ehk võimalusel soovitaks selle mudeli vahele jätta ja liikuda X250 peale ... _________________
ma X250 tegelikult mõtlesingi. Hetkel suvi ja asjaga väga kiiret pole _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
07.07.2017 23:28:26
Thinkpad T540p ei lähe enam käima
Toimetasin rahulikult arvutis ja järsku lülitas ta ennast ise välja. Seejärel lülitasin selle sisse tagasi ning kõik oli justkui OK.
Korrastasin helifailide asukohti ja mõne aja pärast täheldasin et kaustade ümbertõstmise hetkel läks korraks pilt mustaks (u 0,1 sekundiks). Nii umbes 10 x. Siis avasin chrome ja avamise hetkel läks nurgast alt paremalt ekraan tumedaks ja oli selline u 1 sekund. Vaatasin et asi pole õige ja katsetasin veel paar korda, sulgedes ja seejärel avades chrome. Mõlemal juhul oli sama lugu kuni lõpuks arvuti viskas pildi tasku ja enam käima ei lähe. Ükski tulukene ei lähe põlema ka.
Teadja sõber arvas et emaplaat õhtul, aga äkki saab siit veel arvamusi, soovitusi? Kuidas sel juhul käituda ja kui kalliks võib minna?
"Connect automatically" kasti on küll linnuke tehtud, aga alati peale arvuti sisselülitamist või üles äratamist peab vajutama käsitsi "Connect" - siis ütleb korraks "Trying connection 1" ja ühendub kenasti internetti.
Kas annaks midagi teha, et ei peaks iga kord käsitsi seda lisaliigutust tegema?
see mingi win10 kala,peale restarti logib ilusti sisse kuna selleks batch file tehtud ,
aga jah kui sleepist vms alustad siis pead klikkima connect, mul dial up ka muidugi
Nii, selle mure lahendas C:\ProgramData\Microsoft\WwanSvc\Profiles kaustast kõikide profiilifailide kustutamine (neid oli 2, Tele2 ja Elisa oma, kuna olen arvutis ka Elisa kaarti kasutanud). Kuna nende omanik on "Local Service", tuli kustutamiseks esmalt failide õigused endale võtta.
Nüüd ühendab arvuti alati kohe 3G netti, kui üles ärkab _________________ Tere hommikust!
emaplaat läbi, remont ei tasu ära antud laptopi puhul. _________________ Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
14.07.2017 20:29:27
Lenovo T400-ga mobiilse interneti kasutamine (ei saa tööle!)
Olen siin juba kaks õhtut pusinud T400-le 3G netti järgi saada, kõik driverid ja programmid on olemas, kuid selline tunne, nagu arvuti ei saaks aru, et tal sim kaart sees on. Mobile Broadband Activation ei suuda aktiveerida annab vea teateks: "An error occured while initalizing your WAN hardware." FN+F5 Wireless Radio all näitab Wireless WAN Radio, kuid Power ON vajutades midagi ei juhtu, millegi pärast seda sisse ei lülitata.
Toredaks teeb kogu selle asja veel see, et Lenovo on oma kodulehelt ära koristanud kõik selle masina draverid. Kaart, mis mul masinas sees on: Ericcson F3507 g
On keegi sellele masinale Telia neti järgi saanud ja teab öelda, et mis mul kahe silma vahele on jäänud!
Kunagi sai ühel Lenovol Elisa kaardiga näpitud Access Connectionsi profiili xml faili ja sealtkaudu sai mobiilse ühenduse tööle. Aga see oli ammu ja ei mäleta, mida sai muudetud. Proovisin huvi pärast ka Vodafone Mobile Broadband Appi ja see võttis kohe ilma mingi keemiata ühenduse üles. Kaardiks oli vist Gobi ????.
Tundub et laadijaga oli mingi kala, sest diagnostikas hardwares läpakal vigu ei tuvastatud ja praegu toimetab nagu uus. Ju siis jooksis aku tühjaks lihtsalt ja ei saanud uut toidet peale.
ÕNNEKS
Arvutiks Lenovo T500 ja DP-HDMI kaabel laseb läbi pildi, kuid ei anna "Playback seadmete" valikusse minu telekat. Vaadatud läbi kõikvõimalikud foorumid, kuid midagi ei paista toimivat. Siit foorumist ka nagu ei leidnud. Arvutil peal win10
Lugu selline, et T530 on kasutuses ka meediamasinana, mis kodukinole värki ette mängib doki vahendusel. Dokk (ThinkPad Mini Dock Plus Series 3)on siis teleka, helitehnika ja ülejäänud "keskjaamaga" ühenduses. Pildiga pole probleemi. Heli tuleb doki tagant 3,5mm mulgust analoog kujul ja mööda vaske helisüsteemi. Ja ilma ilustamata võib öelda, et see heli on pask. Ei krõbise-krabise (analoogkaabel on korralik), vaid on lihtsalt "hägune". HDMI väljundit dokil pole, DVI heli ei väljasta ja DP'd ei söö pildikasti sisend. Läpakal on ka bluetooth, mis edastab digisignaali. BT'd sööb ka helisüsteem, aga kuna ma olen kaabliusku, siis eelistaks bitti ja baiti kaablis "õhule". On kellelgi veel mõnda ideed lahenduseks? Kui muu ei aita, siis läheb BT lahendus käiku, selle heli on hea.
06.08.2017 00:39:42
Lenovo ThinkPad X230 lülitab ennast ootamatult välja
Minu Lenovo ThinkPad X230 lülitab ennast ise ootamatult välja - suvalisel ajal.
Vahepeal juhtub seda mitu korda ühe päeva jooksu ning vahepeal kord nädalas või isegi harvem.
Samas näitab Lenovo Solution Centeri "Hardware Scan" - "No problems were detected in the last scan".
Milles võib asi olla ja kus kohast võiks abi leida?
Mu x230 töötab ka päikse käes, krd kuum aga funkab okeilt......mitte just kogu aeg, aga vahel on seda vaja olnud _________________ This message was sent from space using stargate
Asi pole kindlasti tempis _________________ This message was sent from space using stargate
kas lülitab välja või teeb restarti?
kui teeb suvaliselt restarti siis võivad mälud pisut vigased olla mida solution centre ei näita, oli kunagi üks x220 sellise veaga, peale mälude vahetust sai asja korda.
samas võib ka viga olla mälu pesades.
mul Thinkpad T450, Win10. Olen vanakooli trackpoindi kasutaja ja ei saa kuidagi lapakal seda tööle. vaatasin küll neid nn neti õpetusi aga ei vea kuidagi välja. Mida teha? _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
bioses enabled.
synapticsi draiverit ei tea.
Kas installin lihtsalt üle või...? _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
... loodetavasti pole tegemist nii hullu probleemiga, kuid alates 440 seeriast esineb probleemi, et surevad korraga nii puuteplaat kui ka pointer ja aitab vaid emaplaadi vahetus. 450 seerial võiks veel garantii kehtida, saad ehk vahetatud ... _________________
Kas keegi oskab soovitada T440le touchpad driverit, mis töötaks T450 nuppudega touchpadiga.
Trackpoint töötab nagu peab - middle click ja scroll.
Touchpadi 2-finger scroll ei tööta ning hiire seadetes pole Ultranavi tabi.
Windows 10.
... loodetavasti pole tegemist nii hullu probleemiga, kuid alates 440 seeriast esineb probleemi, et surevad korraga nii puuteplaat kui ka pointer ja aitab vaid emaplaadi vahetus. 450 seerial võiks veel garantii kehtida, saad ehk vahetatud ...
Kas midagi T460s kohta on teada?
Endal ostetud masin uuena ning olen pool aastat saanud kasutada ning trackpoint vasak hiire klahv on muutunud imelikuks. Selekteerid teksti hoides näppu täiesti all ning suvaliselt laseb hiire nupu lahti, kuigi klahv kogu aeg põhjas.
Kuidas serveerida IBM tehnikutele?
Või peaks otsima ennem tarkvara viga? (Win10 64bit, draiverid lenovo sys update programmist)
... alustuseks lihtsalt kurda probleemi ja kuula, mida räägivad. Minu kogemus on seni nendega olnud üsna positiivne ja lahendamata pole ükski probleem jäänud ... _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.