Anna abi. Scorpio on basically 1070GTX-seeria kaardi võimekusega kõvema otsa mänguarvuti.
Gpu on võrdväärne RX480'ga(madalam kell, kuid +4 CU). CPU on vana Jaguar edasi. Veidi timmitud. Ei imestaks, kui ka 1080p'ga tuleb vahel raskusi just nõrga prose tõttu.
Juba oli kõlakas, et Destiny 2 tuleb 4K 30, sest prose jääb jalgu. _________________
Anna abi. Scorpio on basically 1070GTX-seeria kaardi võimekusega kõvema otsa mänguarvuti.
Gpu on võrdväärne RX480'ga(madalam kell, kuid +4 CU). CPU on vana Jaguar edasi. Veidi timmitud. Ei imestaks, kui ka 1080p'ga tuleb vahel raskusi just nõrga prose tõttu.
Juba oli kõlakas, et Destiny 2 tuleb 4K 30, sest prose jääb jalgu.
Selle nimeks on pariteet. X1X peab näitama täpselt sama FPSi, mis X1, MSi enda nõue.
Juba oli kõlakas, et Destiny 2 tuleb 4K 30, sest prose jääb jalgu.
Selle nimeks on pariteet. X1X peab näitama täpselt sama FPSi, mis X1, MSi enda nõue.
Selle kohta tahaks linki. Sellisel juhul, mis üldse X1X välja toodi, kui ta sama FPS'i peaks näitama? Pigem on asi selles, et uus x kast peab toetama samu mänge (tegu sama generatsiooniga), aga seda parema graafika ja FPS-ga. _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Sain taas Gamescomil privaatselt käpad peale ja mingi video lindistada. Seekord oli XBOX ONE X aga 1080p.. ja grafa tundus washed out.. vist medium detail või siis 1080p oli lihtsalt niiväga teistsugune kui 4k.. mis vahest võib tõene olla. Mäng ise oli väga viisakas, rüüstasin mingit püramiidi.. hobuse asemel sain kaameli võtta jms püramiidides sellised kergemad puzzled aga põhiaarde kui leiad siis on korralikku kraami täis
Kaks videot mis filmida sain Gamescomil. Põhimõtteliselt üks pikk aga püramiidi video tegin veel eraldi ka.
1 A Redesigned Combat System
2 Flying Your Own Eagle
3 Working on Crafts and Upgrades
4 Battling it Out in the Arena
5 Taming Animals to Create New Allies
6 Deep Underwater Exploration
7 A Touch of Tomb Raiding
Siia ka mingeid uudiseid varsti ilmuva assasins creedi kohta, tunduvad tulema huvitavad lisapaketid,iseasi kui pikad jälle... unity-s see dead kings oli ikka masendavalt lühike
Mul siis nüüd esimesed tunnid mängitud ja väga viis
Performancega oli massive peavalu alguses... peale paari tundi filmimist alles tuvastasin vea.. topelt FPS kasv kui arvuti BIOS-ist default ehk AUTO sätted panin manuaalselt ise paika.. st CPU takti, speedstep disable jms... 30FPS asemel naksti 60-90.....
Kui see jura välja arvata siis nüüd ikka VÄGA nauding mängida.. mäng on MASSIVE, näeb väga kena välja, eriti 4K peal ning RPG elemendid on täiesti uhiuue mängu teinud asjast.
Tänu SENU-le ei tunne absull puudust mingist mägironimisest.. kuigi mägistel nõlvadel saab ikka ronida kui soovi. Nii kuradime palju lahedaid huvitavaid asju tundub ees ootamas
Kiire poole tunnine video kus näitan ühte esimest sidemissionit ning combatit!
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ühesõnaga sa tahad öelda et PC mäng on jälle katki ja vigane v ? et mängida normaalse fps-ga pead minema biosi ja seal sätteid kruttima ? tavakasutaja ju sellise asja peale ei tuleks... kuidas sa juba mängida saad tahaks ka juba
Kui sellel mängul on see RGP element sees, siis kas saab otsast lõpuni teha seda koos kellegagi jookstes ?
Nagu divisionis saab ? Ma pole palju uurinud selle mängu kohta et mitte spoilida.
Gap Tal see review copy reklaami jaoks kindlasti. Need tuberid saavad mõne päeva enne release nagu pressi copy.
Kui seda saaks co-op algusest lõpuni teha, siis isegi ostaks selle praegu ja mitte aasta pärast kui hind on selline 20 ringis.
41 euro vist odavaim praegu ka. Mis iganes see EMEA tähendab.
Edit:
On ikka single player terve mäng ja siis miski co-op missioonid vms online.
Aga no jah siis pole kiiret selle ostmisega. Nõmedus always online ja siis ainult SP.
Nimelt plaanis siis vaadata, mis FPS saab erinev süsteem..
Z270 vs Z370 vs X299. 7700K, 8600K ja 7900X.
Ilmselt läheb mingi OC ka peale.. ala 5GHz Coffe ja Kaby Lake ning 4.5GHz SkylakeX
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Tegin ühe 4K gameplay recording ka just ära, hommikul live.
Ei usu, et rohkem sööb aga speedstep absoluutselt ei meeldinud asjale
Igatahes 4K peal oli nüüd enamvähem nagu sama kui varem 1080p peal.. pluss mingi 10fps veel lisaks äkki. Next on 1080p 60FPS video või 1440p 60FPS.. proovin siin 165Hz paneeli peal.
Kiire pilt 4K peal, AMD RX VEGA64, 7900X 4.3GHz
Põhjas grafa.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ei tohiks sry ei tulnud need konsoolid pähegi momendil... Tänapäeval on ju kõik üks raud pleissteisson,iksboks ja pc.Mingit eksklussiivi PC-le tänapäeval oodata on narr.
Mäng näeb ilus välja (-lipsync), avatud kuid tänapäeval on kõik enamasti sellised, meeldiv võitlus dünaamika kuid tegemist on konsooli mänguga mis on porditud PC peale... Siiamaani ootan, et Black Flag ära parandatakse, et saaksin Win10 peal mängida ilma tõrgeteta.
Ootan "Game of the Year" versiooni koos Steam Sale soodustusega, et saada TÄIS mäng (loodan, et see töötab).
Keegi HV-st mängib ka juba?
Ise mõtlen siin ühe suurema benchmark ära teha kolme masina peal ja siis vast livestreamis üldse läbi mängida asi.
Tegin mõned 4K 50FPS videod aga YouTube renderdab neid miljon aastat.. 1080p 50FPS vaadatav hetkel.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ostsin ka just ära gamivo.com lehelt € 42.16
Siison päss mngiaeg peale esimest suuremat dlc-d ehk.
Kui olen siis veel mängust huvitatud ja on soodsa hinnaga.
Siin nii vähe poste ainult Ma lootsin et päevaga ikka tuleb midagi huvitavaid kommentaare mängu kohta.
lopes39, hea mõte jah ma mõtlesin ka alguses et ostan koos season passiga,aga pole sellega kiire .vaatab mis kraami sinna tuleb ja millal. alati saab juurde osta. esiaalgsete välja kuulutatud info põhjal tundub küll päris huvitavat kraami tulevat.
Väga bugine vist ei ole? Võib paar patchi ära oodata ja siis võiks ligi võtta küll? _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ka see on ka teistel nii, et kui cinematic video on, siis tegelaste kõne oleks nagu maha keeratud ?
Ma sound settingutes panin kõne maksimumi peale ja keerasin endal klapid põhja ja siis ka vaevu vaevu kuulsin mis nad rääkisid.
Ubikoti foorumis on see known issues all ja Logitech kõrvaklappide eri vist.
Rohkem lugedes tundub et see on usb klappide mingi viga softis.
Või siis hakkavad neljatuumalised jalgu jääma uutele mängudele. Pigem siiski probleem selle mänguga. Ja kaks DRM-i lol
Literaalselt tüüpiline interneti hate-train millegi pihta, mille üle hinnangu andmiseks puuduvad faktid. Aga eks vihkame siis karjas edasi ja imestame, miks stuudioid kinni pannakse ja kõik on faking battle royale. Täiesti võimatu on ju see, et tegu on tõeliselt next gen open worldiga, mille GFX ja maailma täitvad tegevused AI poolt on tõeline edasiminek.
Ootused polnud väga suured, aga mulle igaljuhul Origin sobib väga hästi. Seni uplay järgi 11 tundi mängitud, tegelane level 14 (game progress näitab 21% - praegu Alexandrias jõudnud mõned ülesanded ära teha, päris 100% taga ei aja aga üritan teha niipalju tegevusi ära kui otseselt ette jääb ja missioone on).
Graafika suurepärane, ja maailm minujaoks väga huvitav. Piisavalt suur et avastamist palju, ja piisavalt tegevusi. Eraldi kiitust väärivad huvitavad kõrvalmissioonid (neid õnneks omajagu). Ja mängu põhilugu tundub seni ka päris huvitav. Kui alguses häiris et pole minimapi, siis sellega harjub ära, ja paneb isegi maailma enda ümber rohkem uurima. RPG elementide suurem sissetoomine on minuarust õnnestunud, ja kogu selle ümber käiv craftimise ja küttimise süsteemid päris sobivad. Võibolla mõnede arvates tavaline Ubisoft, aga minule töötab hästi ja kogu tegelase progress toimib (ilma et oleks mingit suurt grindi, vähemalt seni).
Kris1, Ootasin juba ammu et keegi midagi mängust ka räägiks Tundub et on huvitav ja tuleb ka ära võtta. Mõtlesin lihtsalt et graafika ilus jah aga tavaliselt on ubi mängudes mingi aeg peale story läbimisit ja mõne lisamissiooni ära tegemist enam midagi teha.
libe, arvan et sinu ülivõimas videokaart mängib ka suurt rolli selle mängu jooksutamisel. Loodan et minu vanaraual jookseb see mäng ikka.
Kris1, Ootasin juba ammu et keegi midagi mängust ka räägiks Tundub et on huvitav ja tuleb ka ära võtta. Mõtlesin lihtsalt et graafika ilus jah aga tavaliselt on ubi mängudes mingi aeg peale story läbimisit ja mõne lisamissiooni ära tegemist enam midagi teha.
libe, arvan et sinu ülivõimas videokaart mängib ka suurt rolli selle mängu jooksutamisel. Loodan et minu vanaraual jookseb see mäng ikka.
ma pigem rõhusin sellele, et GPU on enamasti 80% vms hõivatud ja prose <90%, 100% pole veel märganud
ja kui prose on hõivatud, siis järelikult on teda ka efektiivselt kasutatud, mul ei ole vaja võimast prose, mis mängudes jõude seisab _________________ ☠
Mõtlesin lihtsalt et graafika ilus jah aga tavaliselt on ubi mängudes mingi aeg peale story läbimisit ja mõne lisamissiooni ära tegemist enam midagi teha.
Minule töötab. Olen lugenud kuidas osad võrdlevad Originsi Witcher3'ga, aga ma niikaugele kindlasti ei läheks. Selle tasemeni veel korralikult minna. Aga kõrvalmissioone on omajagu, enamik neist on mitmeosalised, ja osad neist ka kõrvalmissioonide ahelad. Ja mis pole üldse vähetähtis - need on küllaltki huvitavad. Alati võib tahta rohkemat (a'la võiks olla mingid peidetud missioonid vmt), aga arvan et latt on ületatud eeskujulikult.
Gap kirjutas:
Loodan et minu vanaraual jookseb see mäng ikka.
Enda vana i5 2500K koos gtx1060ga annab tunda (1080p resol). Jooksutan enamus very high sätetega, ja isegi maastiku tiheduse ja tekstuurid hoian kõrgel. Linnad/asulad võtavad äärmisel juhul ikka nii 25-30fps kanti, aga kannatan selle ära.
Paar sõna ka mängu võitlusest - ACd pole stealth mängud, aga mulle meeldib kuidas siin sellega enamvähem hakkama saan (võimalik et see mäng annab rohkem andeks kui eelmised). Kotka Senu abi on tohutu (ei kujutaks seda mängu ilma temata), ja vibu töötab hästi. Ja kui stealth ebaõnnestub siis lähivõitluses erinevad relvad annavad piisavalt võimalusi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.