Auk ei olegi tegelikult auk, vaid on väike pragu (sõrmeotsaga katab ära) täitsa all külje peal. Väga hästi ligipääsetav. Karteripõhi käib eraldi alt ära. Ma arvan, et selle saab keevitusega korda küll ja ongi mure murtud. Karterit maha võtma ei pea hakkama. _________________ Rakvere parasiit
kas sa tahad öelda, et keegi hakkab sul keevitama seda karteripõhja niiviisi, et see on küljes ja teisel pool on õli? unistada sa ju võid.. niiviisi lappida võid sa mingi õlikindla kummiseibi ja suure peaga isepuurivaga, mille sasellesse auku tuimalt sisse keerad.. põhja lappimiseks tuleb karteri põhi alt ära keerata, puhtaks teha ja asjad.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
kas sa tahad öelda, et keegi hakkab sul keevitama seda karteripõhja niiviisi, et see on küljes ja teisel pool on õli? unistada sa ju võid.. niiviisi lappida võid sa mingi õlikindla kummiseibi ja suure peaga isepuurivaga, mille sasellesse auku tuimalt sisse keerad.. põhja lappimiseks tuleb karteri põhi alt ära keerata, puhtaks teha ja asjad..
Loe nüüd mu lausejuppi uuesti ja mõtle veelkord. Karteri mittemahavõtmine ei tähenda seda, et keegi hakkab seda kohe keevitama . Karter != komplektne mootor.
supermoto on universaalne küll aga tegemist on puhta bike mänguväljakuga.
Rohkete aeglaste kurvidega ja mitme 180 kraadise tagasipöördega kitsas tee on tõesti BIKE mänguväljak?
Kardirada ju täpselt seda just on ja ei põlga ükski baikist seda võimaluse korral just for fun ära. Mis siis, et ainult teist käiku pruukida saab.
Mis siin ikka nii palju tolmu üles keerutada. Osta endale selline tsikkel ja saapad, mis meeldivad. Kui sõbrad kangesti supermotot pressivad ja ketsistiil meeldib, siis just need. Alati saad välja vahetada või midagi veel kõrvale osta. Nagu korduvalt öeldud: esimene on pea alati vale.
eile käisin sikliga põltsamaal. minnes oli üsna loll tuul vastu.. kaks korda oli situatsioon, kus mõtlesin, et panen " paigiga kahe rea vahelt, telgjoonel.." aga tuul tegi trajektoori valimise äärmiselt keeruliseks. enne puurmanit oli lausa situatsioon, kus ei saanud auto tagant minema alguses ja pärast ie saanud vastassuunast tagasi.. auto tagant minema saamiseks tuli käiku alla vahetada.. kiirused üle 130 ei läinud.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Enamuse jaoks vast pole. Küll aga leidub kindlasti maailmas 750+ inimest, kes suudavad sellest rattas maksimumi välja võtta _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
13k euri eest saad parasjagu sellise kasutatud S1000RR'i, millel raam rajal juba pehmeks sõidetud.
pots4t4j4 kirjutas:
on siis seda raha ka väärt ?
Mida Ranel ütles + "Why the fuck not"? 750 rattast koosnev limiteeritud seeria, esimene süsinikiust raamiga ratas jms - Seda on piisava klotsi olemasolul tore ju niisamagi omada ilma, et sellega üldse sõitma peaks
ranel kirjutas:
Enamuse jaoks vast pole. Küll aga leidub kindlasti maailmas 750+ inimest, kes suudavad sellest rattas maksimumi välja võtta
eile käisin sikliga põltsamaal. minnes oli üsna loll tuul vastu.. kaks korda oli situatsioon, kus mõtlesin, et panen " paigiga kahe rea vahelt, telgjoonel.." aga tuul tegi trajektoori valimise äärmiselt keeruliseks. enne puurmanit oli lausa situatsioon, kus ei saanud auto tagant minema alguses ja pärast ie saanud vastassuunast tagasi.. auto tagant minema saamiseks tuli käiku alla vahetada.. kiirused üle 130 ei läinud..
no aga lase kiirus 180-200 peale kui nagunii käiku alla vahetad. Saab ilusti oma ritta tagasi. Ja tegelt mahub tsikkel sõiduauto ja vastutuleva rekka vahele ära. Tested. Proven _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
eks ma olen ka testind. mu mömmlus ilmselt suuresti tingitud kahe viimase aasta madalast läbisõidust.. lihtsalt vahel on selline eriti sitt tuul.. lisaks on tartu maantee tartust minnes selle tuule suhtes veel eriti sita nurga all.. ja vänderdamine läheb maru laiaks. ega selle tuule vastu muu peale kiiruse ei aita.. ca 110-120 keskmiselt oli pigem vähe aga ma ei tahtnud sedasi 11 kildi peale hullu panna. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
eile käisin sikliga põltsamaal. minnes oli üsna loll tuul vastu.. kaks korda oli situatsioon, kus mõtlesin, et panen " paigiga kahe rea vahelt, telgjoonel.." aga tuul tegi trajektoori valimise äärmiselt keeruliseks. enne puurmanit oli lausa situatsioon, kus ei saanud auto tagant minema alguses ja pärast ie saanud vastassuunast tagasi.. auto tagant minema saamiseks tuli käiku alla vahetada.. kiirused üle 130 ei läinud..
no aga lase kiirus 180-200 peale kui nagunii käiku alla vahetad. Saab ilusti oma ritta tagasi. Ja tegelt mahub tsikkel sõiduauto ja vastutuleva rekka vahele ära. Tested. Proven
Ei ole hullu. Küll peale esimest külili käiku hoog jälle raugeb. Tested. Proven.
tuli ära siis täna lõpuks see kauaoodatud kukkumine, 3,5 hooaega pidin ootama. sattusin oma hooletusest kohale kus oli vihmast jäänud libe muda asfaldi peal, ratas oli küll peaaegu otse, aga ikka läks alt ära. tulemus - mootorikaanes mõra, mõned mölgid ja kriimud ning parema käe põrutus. _________________ !!
Ma just täna lasin kruusal uhkeid poognaid... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mitte koleda vaid hästi koleda _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
no aga lase kiirus 180-200 peale kui nagunii käiku alla vahetad. Saab ilusti oma ritta tagasi. Ja tegelt mahub tsikkel sõiduauto ja vastutuleva rekka vahele ära. Tested. Proven
Siklite normaalne kasutus on eestis räigelt karistatav. Sikkel mahub alati kuskile ära, seega ei peaks sikliste karistama. Sest pigem on just neil elu ohus, mitte mingil rekkajuhil!
Ega keegi üldjuhul meelega karistagi (erandeid muidugi leiab), rekkajuht lihtsalt ei näe sind. Ei pruugi isegi tunda, kui sa koos tsikliga haagise rataste alt läbi käid. Isegi sõiduautojuht otsib liiklusest teist endasarnast. Ta ei ole sellega arvestanud, et mingi väike kitsas junn kuskilt läbi pugeda üritab. Kui tsikliga mingit eriskummalist manöövrit plaanid, tee seda juba ette arvestades, et teised liiklejad seda ei oota ega ole sind tõenäoliselt isegi tähele pannud. Kui ridade vahelt foori taha imbud, ole valmis pidama saama, kui eespool kummastki reast mõni auto äkki sinu poole põike teeb puhtalt teeaugust või kaevukaanest möödumiseks, mitte konkreetselt sinu kiusamiseks. Juht ei vaata sel puhul peeglisse, kuna teab, et kui kõrvalread on ka ühtlaselt koormatud, ei saa ta oma sõidureast väljumata niiviisi ühelegi tavapäraselt liiklejale ohtlik olla.
Kui ma autoga maanteel sõidan ja tsikkel sappa võtab (loe: ma märkan teda seal), tõmban ma kohe silmnähtavalt tee serva poole, et tsiklist saaks aru, et olen teda näinud ja minu poolest tõmmaku telgjoont mööda tuld.
Sama siin _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kui ma autoga maanteel sõidan ja tsikkel sappa võtab (loe: ma märkan teda seal), tõmban ma kohe silmnähtavalt tee serva poole, et tsiklist saaks aru, et olen teda näinud ja minu poolest tõmmaku telgjoont mööda tuld.
Sellega on nii ja naa. Ma olen selliste tõttu saanud väga mõnusaid kive keresse ja vastu kiivrit. Kõige parem on siiski, et sõida nii nagu ikka ja ära hakka mingeid üllatavaid manöövreid tegema. Tsiklil pole mingit probleemi sõiduautost mööduda arvestades selle kiirendust. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ja kuidas sa neid kive saad kui telgjoone lähedale hoiad? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ja kuidas sa neid kive saad kui telgjoone lähedale hoiad?
No sa oled nii vähe sõitnud. Mõni kivi eksib vahel mingit imemoodi ära. Ka suvalisel linnatänaval on ka mõni suurem kivike nagu püssikuul lendu pannud, kui rehvi servaga peale sõita. Mootoriõli vms on ka muidugi hästi tore asi asfaltil. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Veider oli see, et mida suurem masin oli, seda kergem oli sõita. "Pisikesed" Street-ROD jms värisesid ja lugesid teelt laineid palju hullemini, kui suur Road-King Special oma 107 kuuptolliga, Softail vms.
Tegin siin ka eile mingi viiesotise ringi. Käisin ajasin täppe taga ja õhtupoole käisin ka Peipsi ääres. Täitsa mõnus. Uusi rehve on vaid varsti vaja. _________________ Rakvere parasiit
Pea 200km põhja-eesti rannikuäärseid teid _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Tubli on. Mul on viimase aja kilometraažid mõnuga kasvama hakanud jälle. Tundub, et suvi hakkab tulema ja tööasjadega saab juba mõnevõrra rahulikumalt võtta.
Tegin eile kuuesotise ringi. Krt, neid, kes minuga sõita tahaksid jääb aina vähemaks. Ei meeldi neile need pikad mõnusad sõidud Eestimaa peal. _________________ Rakvere parasiit
Rasmusel on mugav ratas, millega võid ka 1000 päevas kütta. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
200-300 on isegi hea. Mingi vähe kehvemal teel ala Vana-Võru maantee näiteks r6-ga ei taha juba üle 100 km ka sõita. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
R6 ga ei taha üldse sõita. mulle piisas tabasalust haabersti ringini ja tagasi. see "sõidan 600km lihtsalt mööda eestit karjaga, sest lahe on " on selline esimese 40-50k teema. mul kadus kolmandal aastasl huvi mingi kaadriga kuskil sõita, sest igaüks tahtis oma tempot teha ja kokkulepped kippusid paarikümne kilomeetri peale ära ununema. ise olen ka sõitnud tallinn-kurepalu peale ca 15 minutit vahe sisse. teine asi on see, kui pead sõitma päevas niigi paarsada kilti igapäevaselt, ei teki enne nädalat mingit huvi " niisama " lenksu minna. mul on hetkel hapukurgimarineerimise aeg ja igapäevaselt pole ca poolteist nädalat kahte kolmesadat sõitnud ja nüüd hakkab vähehaaval kibelema.. samas justkui "mingi kivi juurde" ikka sõita ei viitsi.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
mul kadus kolmandal aastasl huvi mingi kaadriga kuskil sõita, sest igaüks tahtis oma tempot teha ja kokkulepped kippusid paarikümne kilomeetri peale ära ununema.
Eks ta kahjuks nii kisub olema. Ise ka enam ei viitsi igat suvalist kivi vaatama sõita.
Aga positiivsest ka, täna õhtul saab ilmselt hakata teise ratta mootorit kokku laduma _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
kus see mootoriblogi on. mõni võib-olla peab ka seda lammutamist tegema.
Bikerist leiab.
https://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=56&t=99670&start=30
Aga sellest pole ilmselt kasu. Ma ei viitsi step-by-step manuaali ümber kirjutama hakata.
Aga lühidalt, vanal mootorrattal minna edasi rõngastest on massohism. Jube palju teoreetikuid, keegi aga päriselt suht midagi ei tea, kuna tehase märgid toodete kohta kuluvad ajaga ära. Paljud jahuvad saalede remontmõõtudest ka, kuid tsiklitel tehasest tegelikult sellist asja ei tundugi leiduvat. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Küljejala peale saab ka ilusti kallutada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Dno. Virisemiseks põhjuse leiab alati _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.