Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 308, 309, 310  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 12.06.2017 16:51:42 vasta tsitaadiga

jep kui määrad rule-i .
Aga soovitan soojalt pärast loby tühjandamist delet rule-id sest muidu ei uuendata andmeid rockstar-i pilvega. ja muidugi saab sinust kohe automaatselt loby omanik. Kui sinu loby tuleb rahvas siise ja sa lahkud siis visatakse kõik inimesed eraldi loby-sse.

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 12.06.2017 22:46:20 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
icon_biggrin.gif see lausa huumor kui lobys moder sees siis chat täis raha lunimis kirju icon_razz.gif

Kas ausal teel ka sõbrale kuidagi raha anda saab, helistades Lesterile on Set Bounty lukus, auto tuunimisega läheb pool kaotsi.

dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 12.06.2017 22:58:39 vasta tsitaadiga

kle ausalt, ausat raha andmine vist ei ole gta-s võimalik.

EDIT: jään siis nüüd ootama ban-i ja kogu asjadest ilmajäämist. genereeriti 140 miljonit kontole....

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 13.06.2017 02:48:30 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
kle ausalt, ausat raha andmine vist ei ole gta-s võimalik.

EDIT: jään siis nüüd ootama ban-i ja kogu asjadest ilmajäämist. genereeriti 140 miljonit kontole....
bani saad ainult siis kui raha panka paned
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2017 12:47:59 vasta tsitaadiga

eile ka 1hetk vaatasin, et 6 milli on juurde tekkinud pappi, ei no tänks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 142
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 13.06.2017 15:36:21 vasta tsitaadiga

Nii uue DLC-ga tulnud üks bug juurde.
Läksin passiv modes punkrisse, viisin aota sinne et tellida hiljem kiirem mingi aeg hiljem tulin sealt ka passiv modes välja, võtsin telefooni välja et mechanic-lt auto tellida, jõudsin auto ära valida, kui selja tagant tuli üks kodanik veel punkrist välja, ja ta polnud minu jaoks poolendi läbipaistev, kiirelt ESC ja M nool üles, ja kiri disabel passive mode ja see oli veel hall ehk siis mitte valitav minujaoks. ... vend lajatas ühe matsuga super heavy armoris ja full eluga relva löögiga surnuks. Äküll uuesti spawnides ~nii kilt suurest teest eemal, ja ka ei näitand kaardil minu tellitud autot, uuesti tellida ei saanutki, ootama pidi 5 minutit.....

Esiteks ei tuvastanud mäng mind kohe passiv mode ning tellitud auto jäi ka tulemata.

tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 13.06.2017 21:22:27 vasta tsitaadiga

Tänase uuendamise käigus siis lajatati ka reeglites asju karmimaks.

Igatahes teatas mulle mängu joinides, et ma olen cheatinud ja järgmien kord on bänn.
Lisaks võttis ka kõik raskelt teenitud rahad arvelt koos kellegi cheateri juurdetekitatud raha sulana. Jätsid ainult 20 000 icon_biggrin.gif
Raske niiviisi mängida kui kellegi deb!!li tõttu saad bänni icon_evil.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.06.2017 21:33:37 vasta tsitaadiga

Osiris kirjutas:

Igatahes teatas mulle mängu joinides, et ma olen cheatinud ja järgmien kord on bänn.
Lisaks võttis ka kõik raskelt teenitud rahad arvelt koos kellegi cheateri juurdetekitatud raha sulana. Jätsid ainult 20 000 icon_biggrin.gif
tuleb kohe raporteerida asjaolusid, et kell xxx võrgus mängides oli sündmus, kus tekkis kontole xxx füüri ning seda füüri siis ei kasuta
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 13.06.2017 23:54:55 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Osiris kirjutas:

tuleb kohe raporteerida asjaolusid, et kell xxx võrgus mängides oli sündmus, kus tekkis kontole xxx füüri ning seda füüri siis ei kasuta

Kõike on mingil hetkel tehtud. Seni nad ei puutunud aga nüüd uuendasid automaatikat ja sellel suva kas tegid ise või tehti sulle.
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.06.2017 00:56:48 vasta tsitaadiga

Eks nad ise kogu selles rämpsus süüdi. Üritavad shark cardidega elus hoida asja - iga content maksab mängus ulme summasid. Sellest tekivad häkkerid - nüüd bännitakse siis valimatult. Ahnus on see mis selle mängu nigelaks ka teeb. Võib ju promoda, et kogu lisacontent on "tasuta", aga, et enamus contenti tahab sellist grindi saada, et oksemaik tuleb suhu. Siis ostagi kas shark carde või lase häkkeridel rulli veeretada.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 14.06.2017 08:43:31 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
Siis ostagi kas shark carde või lase häkkeridel rulli veeretada.
Lihtsalt vabanduste otsimine. Valikud on ka mängides raha grindida, või kui see ei sobi, siis ei mängi seda mängu. Lihtne.
Kas asjad on üle mõistuse kallid mängus ? Kindlasti ! Kas modimise teel on õigustatud ülejäänutel mängu ära rikkumine ? Kindlasti mitte. See mäng läks rentslisse, kui tekkis modimise võimalus, mida retardid hakkasid aktiivselt ära kasutama.

Mul on 3 garaaži täis erinevaid masinaid täielikult ära pimbitud, Eclipse tower + garaaž, kus on superautod.. täielikult ära pimbitud, nüüd veel see mõttetu CEO HQ koos garaažiga, mis veel ei ole täis, kuna ma ei viitsi enam grindida. Lisaks on mul Pegasusest võimalus tellida koptereid, hävitajaid, tanki.. kõige kallim jaht, kus ma olen ainult korra käinud... igatahes, asja point on, et ma pole ühtegi senti mingilt torbikult saanud ja ise mängu käigus teeninud kõik.

Kindlasti tulevad siin nüüd mõned hädaldama "aga ma tahan kohe saada kõike, ma ei viitsi mängida.. kõik on nii halb". See on teie mure.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.06.2017 10:11:34 vasta tsitaadiga

Ei õigustagi häkkimist ja koodimist. Aga palju kasulikku ja tugevat nänni on gatedud räigete rahamägede taha - ja rikkal mehel on teiste rappimiseks lihtsaid vahendeid kordades rohkem. Võibolla kui player power oleks rohkem balansis, oleks okei. Massiliselt kasutatakse ühenduste droppimisi, et saada oma contenti mängida ilma ahistamiseta (sest mängijate powerleveli vahe võib olla nii üüratu) - siis ilmselgelt on midagi paigast ära. Õnneks mäng ise on väga hea ka ilma igasuguse lisanänni ostmiseta. Aga Rockstari enda ökosüsteem ise genereeris selle illegaalse rahasüstimise (raske tüütu grind et raha teenida vs huvitav sisu mis ei anna pikas perspektiivis midagi).
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 14.06.2017 10:32:21 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
ja rikkal mehel on teiste rappimiseks lihtsaid vahendeid kordades rohkem.
See on küll pisut liialdatud icon_razz1.gif Sul on võimalus osta kõik relvad, kui sa oled kuskil 120+ level.. teed veits heiste, või kõige parem.. mingi pundiga teed Criminal Mastermind challenge'i ära ja pappi piisavalt, et osta helikopter/hävitaja, mõni kuulikindel auto jms.. kõik muu on lihtsalt tilulilu ja mis PvP-sse puutub, siis lihtsalt skill. Need ilmselged jobud va. kes surematuna ringi chillivad ja rahvast tapavad. See ei ole enam raha taga kinni kuidagi. Mul on riistvara kõvasti mängus, aga PvP-tama ikka ei lähe, kuna ma imen selles osas thumbs_down.gif.
Ehk kui kasutada mängu enda antud võimalusi raha teenida, siis on sul võimalik saada samale tasemele, mis kõik teisedki, ilma ennast lolliks grindimata. Kui sa tahad absoluutselt kõike saada, siis läheb raskeks.
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 14.06.2017 11:38:25 vasta tsitaadiga

Viimase uuendusega on LAN kaabli glitch ära parandatud. Eile katsetasin, tõmbasin LAN kaabli arvuti küljest lahti ja umbes 5 sekundi pärast viskas ekraanile kirja, et palun kontrollige oma ühendust. Ühendasin LAN kaabli tagasi ja vajutasin Enter ning ikka samas ruumis koos teistega. Nüüd asi veel raskemaks tehtud. 200 000 raha väärtust kaupa laiali vedada on suht riski bisness. icon_mad.gif
tagasi üles
puik17
HV veteran
puik17

sõnum 14.06.2017 11:46:24 vasta tsitaadiga

Est_RuLx kirjutas:
Viimase uuendusega on LAN kaabli glitch ära parandatud. Eile katsetasin, tõmbasin LAN kaabli arvuti küljest lahti ja umbes 5 sekundi pärast viskas ekraanile kirja, et palun kontrollige oma ühendust. Ühendasin LAN kaabli tagasi ja vajutasin Enter ning ikka samas ruumis koos teistega. Nüüd asi veel raskemaks tehtud. 200 000 raha väärtust kaupa laiali vedada on suht riski bisness. icon_mad.gif

GTAO käima, Task Manager -> Performance tab -> Open Resource Monitor -> Network -> GTA5.exe parem klõps, suspend process, oota 8 sekundit, resume process ja voila, empty public lobby. Kui keegi tuleb sinu lobbysse, korda neid samme.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 75
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 14.06.2017 11:57:32 vasta tsitaadiga

puik17 kirjutas:
Est_RuLx kirjutas:

GTAO käima, Task Manager -> Performance tab -> Open Resource Monitor -> Network -> GTA5.exe parem klõps, suspend process, oota 8 sekundit, resume process ja voila, empty public lobby. Kui keegi tuleb sinu lobbysse, korda neid samme.

Eks ma proovin õhtul ära selle triki icon_lol.gif

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.06.2017 19:41:18 vasta tsitaadiga

Est_RuLx kirjutas:
puik17 kirjutas:
Est_RuLx kirjutas:

Eks ma proovin õhtul ära selle triki icon_lol.gif
pole online seni suurt viitsinud, kuna asi pisut võõras ja iga 30 seki tagant tapeti maha, kui uudistasin mapi
noo ei olnud kutsuv selline olukord, nüüd ehk võiks selle hackiga vast ka proovida

dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 14.06.2017 20:02:45 vasta tsitaadiga

nojah grind... 345h ~ 20 miljon (ja seda aega on kasutatud sihtpäraselt ainult grind-ks) , viimane dlc vajab vabalt mitmekortset sellist summat et enamus mõistlike asju lahti saada. Ehk siis ~ veel lisaks 900h ... icon_biggrin.gif
Aga mäng kaotas igasuguse mõtte peale minigun-i lahti saamist.

tagasi üles
kert06
Kreisi kasutaja
kert06

sõnum 14.06.2017 22:59:21 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, mingi pundiga natuke heiste teha, mikrofonidega, hülge ila ka ajaviiteks ajada, 10 milli ilusti päevaga (5-7h) kokku kui sisse arvestada igasugused feilid ja panged, mis tekivad
Kommentaarid: 160 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 142
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 14.06.2017 23:26:37 vasta tsitaadiga

http://gtaforums.com/topic/889348-take-two-vs-modding/

Aplaus, T2.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 15.06.2017 11:09:36 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Aplaus, T2.
Excellent thumbs_up.gif. Kas võib olla, et lähitulevikus saab Onlines normaalselt mängima hakata ? Ei ole mingeid hälvikuid, kes sulle kuuse tagant sisse topivad "pulli pärast", või kohale kinni naelutavad ? Ei ole enam e-kerjuseid ? icon_eek.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 15.06.2017 11:29:46 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Scart kirjutas:

Aplaus, T2.
Excellent thumbs_up.gif. Kas võib olla, et lähitulevikus saab Onlines normaalselt mängima hakata ? Ei ole mingeid hälvikuid, kes sulle kuuse tagant sisse topivad "pulli pärast", või kohale kinni naelutavad ? Ei ole enam e-kerjuseid ? icon_eek.gif

Kas härra on kergelt rumal? T2 tappis kogu GTA moddingu ehk just selle, mis on mängu aastaid peale release-i üleval hoidnud ja millel pole MP-s häkkimisega mingit seost. Aga eks kahjurõõm on ka rõõm.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 15.06.2017 11:36:27 vasta tsitaadiga

Moddimine ONGI põhjus, miks MPs siuke clusterf*** on.
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.06.2017 13:01:46 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
just nii! See mees kes singleplayeris autosid muudab, on täpselt sama mees kes multiplayeris sulle raha annab thumbs_up.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 15.06.2017 13:22:21 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
sirius4k kirjutas:
just nii! See mees kes singleplayeris autosid muudab, on täpselt sama mees kes multiplayeris sulle raha annab thumbs_up.gif
See ei oma mingit tähtsust, kes MP-s pedereerib. Fakt on, et see on täielikult kontrolli alt väljas. Pigem kasutatakse neid tööriistu, mida mees SP-s autode/jm muutmiseks kasutab, MP-s teistele näkku panemiseks.
Ja kui antud vahendeid kasutada ei oska, siis tulebki ära võtta. Lihtne.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 308, 309, 310  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.