Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 283, 284, 285 ... 308, 309, 310  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 15.05.2017 23:49:16 vasta tsitaadiga

erik111,

pelame jah nii heiste kui ka muid missioone icon_cool.gif

sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 15.05.2017 23:54:52 vasta tsitaadiga

L-P sai 4.8m kokku grinditud ja siis kohe nulli lastud icon_razz1.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jreinula
HV kasutaja

sõnum 16.05.2017 17:47:03 vasta tsitaadiga

Liituks isegi, üksi ringi rallida ongi natuke jamavõitu.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 16.05.2017 18:18:39 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
L-P sai 4.8m kokku grinditud ja siis kohe nulli lastud icon_razz1.gif

Mis see ihaldusväärne kraam siis oli mille peale sa selle laiaks lõid, kunagi sai kahe päevaga COE Import/Export vahendusel 5M kokku aetud ja kohe Ruiner 2000 soetatud, pettumus oli ikka meeletu sellest autost.

sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 16.05.2017 18:43:25 vasta tsitaadiga

Ostsin lõpuks selle CEO putka ära. Nüüd vaja garaažid ja tuning shop ka osta + misside jaoks garaaž ja ladu. Mul on puudu miski 500k et esimese korruse garaaž osta, ülejäänute peale küll aega raiskama ei hakka. Kunagi heistide double $ tuleb jälle, siis tuleb grindida elu eest. Alustasin PSJ-ga, lõpetasime 1. setupi ära ja jäin Loading Simulatorisse kinni jälle ja ei viitsi rohkem teha täna. Mingu pekki. RS tehku oma backend korda.
tagasi üles
erik111
HV Guru

sõnum 16.05.2017 18:54:52 vasta tsitaadiga

metallika, Saab ka tulla täna?
Kommentaarid: 182 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 156
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 16.05.2017 21:12:29 vasta tsitaadiga

erik111,

võin vabalt

kriba privasse oma see samunegi kasutaja (Mul Rockstar versioon mängust aka non- steam)

Paugupill
HV vaatleja

sõnum 19.05.2017 15:44:46 vasta tsitaadiga

kratt1123 kirjutas:
Vihmausss, Hey,Kas sul mäng läbi steami ? Proovisin ka carpacki panna aga miskipärast ei saanud tööle,siis arvasin et äkki steami omale ei saagi.Mäletan et IV oli ülilihtne carpacki panna.Kas oleksid nõus infot jagama kust carpacki alla sikutasid ja kuidas installisid.Tänud.

www.gta5-mods.com on kahtlemata nr.1 source.

Installimiseks vaja OPENIV-d ning seejärel soovitan isiklikult sul see auto mängu juurde lisada, mitte olemasolevaid asendada. Tutoriale on kõikides keeltes (peale eesti keele muidugi) ja erinevate kainusastmetega kirjutatud, niiet lähemalt seletada pole mõtet, aga kui matsu üldse lahti ei jaga, siis olen vabalt nõus aitama. Endal on hetkel umbes 6-7 erinevat isetehtud DLC-pakki, mille sees on siis igas ühes ligidale 10-15 autot ning koostöös hunniku teiste modidega (kirjeldasin siin teemas juba kunagi, ei viitsi uuesti välja kirjutada) on nad mul linna peal garaažides laiali. Viimased ise on aga üpris temaatilised, Bay City Avenue garaažis on näiteks 10 erinevat lumivalget Brabust (kõikjalt kokkuotsitud/-krabatud), Eclipse Towersi all on kõik S-klassi mersud läbi ajaloo, Richard Majesticus ühes garaažis on 10 erinevat kolmest bemmi, E21-E30(pfl+fl+track+M3+veel mujal driftikas ka)-E36(Touring+M3 Coupe)-E46-E91-F30.

Hetkel ise juba mõnda aega zModeler3-e näppinud ja vaikselt hakkab valmima ka üks peaaegu nullist uuesti ülestehtud BMW L7 E38, hoole ja armastusega vaikselt teen, eesmärk on saada "100% Game-features compatible". See vist on üldse esimene eestlase mod? Absoluutselt ei hakka mitte kuskil silma, et üldse keegi veel (peale kasutaja "jõuluvana", muidugi) huvituks selle mängu modimisest (mis on Maailma raudselt üks kõige enim moditumaid mänge hetkel).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.05.2017 22:37:12 vasta tsitaadiga

Ma sain oma GTA V accoundile ajutise BAN-i. Ei tea küll mille eest. Pole onlines üle poole aasta käinud. Arvatavasti mu 6 aastane poiss kogemata käis seal aga ma ei kujuta ette, et mida üks väike laps saaks seal teha, et BAN saada. Küsisin Rockstarsi käest kah ja vastuseks sain loetelu üldistest asjadest, mille eest võib BAN-i saada. öeldi ka, et kogu online progress ja statsid lähevad kustutamisele. icon_razz.gif Iganes tore värk. Egas ma seda mängu ammu juba ei mänginud aga ikkagi kahju, et kogu vaev ja tegelase level vastu taevast lendab. icon_razz.gif Eks 20 juuni saan täpsemalt aimu mis kaotsi läheb, siis saab BAN-i aeg läbi. Aga hetkel on kogu social clubi checklist ja mängu progress ära nullitud.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 28.05.2017 23:56:58 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Ma sain oma GTA V accoundile ajutise BAN-i. Ei tea küll mille eest. Pole onlines üle poole aasta käinud. Arvatavasti mu 6 aastane poiss kogemata käis seal aga ma ei kujuta ette, et mida üks väike laps saaks seal teha, et BAN saada. Küsisin Rockstarsi käest kah ja vastuseks sain loetelu üldistest asjadest, mille eest võib BAN-i saada. öeldi ka, et kogu online progress ja statsid lähevad kustutamisele. icon_razz.gif Iganes tore värk. Egas ma seda mängu ammu juba ei mänginud aga ikkagi kahju, et kogu vaev ja tegelase level vastu taevast lendab. icon_razz.gif Eks 20 juuni saan täpsemalt aimu mis kaotsi läheb, siis saab BAN-i aeg läbi. Aga hetkel on kogu social clubi checklist ja mängu progress ära nullitud.

Spoiler Spoiler Spoiler

Mitu korda sa seda BAN-i saanud siis oled, ma sain ühele kontole kolm korda BAN-i, viimane kord oli kuu aega ja selle tulemus oli, et virutati kontolt kogu raha, seda oli siis pangas mul 3,5M, alles jäeti 20 000, X80 oli ka sellises seisus, et ei saanud rahaks teha, peale panga hoone juurde garaaži - töökoja ostu ja seal väikest tuuningut oli kõik piirangud autotele kadunud, pluss pool oli muidugi see, et Rockstar ei pommita seda kontot enam oma reklaamidega.
Vahepeal olen sattunud mõnesse sessooni kus keegi kasutaja genereerib kõigile meeletult pappi juurde, paar korda olen alla 10M pihta saanud, selle eest BAN-i ei saanud, mõned seal veel kirjutasid, et mis toimub, raha tuleb ja teised, et ärge seda raha panka pange, kulutage niisama ära, panka panemisel kui summa ületab päevas 8M võib samuti BAN-i saada. Muidugi kui keegi kogemata suurema summaga pihta peaks saama võiksite selle enda kasuks keerata, nimelt on üks ülesannetest osta korraga vähemalt 8M eest kaupa poest ilma sealt vahepeal lahkumatta, enamusel see ülesanne täitmatta, ise mitmekümne milliga vahepeal pihta saanud, sõjatehnika või lennukid on ju piisavalt kallid, et see ülesanne kerge vaevaga täita.

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 29.05.2017 00:21:23 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Dj-E kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Mitu korda sa seda BAN-i saanud siis oled?
Esimest korda sai konto BAN-i.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 09.06.2017 08:06:31 vasta tsitaadiga

The manufacture and distribution of illegal arms comes to Southern San Andreas next week on Tuesday June 13th in Gunrunning, the latest GTA Online update for PS4, Xbox One and PC.

https://www.rockstargames.com/videos/video/11718
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 09.06.2017 12:50:42 vasta tsitaadiga

Lewis, eks jälle mingi sarnane teema nagu varem.

Ma spekuleerin, et see on midagi sarnast.
Ladu = ~4m
Uuendused = ~6m

Sissetulek = ~90k/3h

Ma jumala kindel, et mingi mõttetu update, mida keegi siin räigelt ülehindama hakkab ning tembeldab parimaks rahateenimise allikaks. Muidugi videost tundub, et vähemalt mingid uued missioonid, aga iseasi kui põnevad need on. Nagunii sarnaselt igavad missioonid, nagu väikse kokatehase üleval pidamisega kaasneb ja sissetulek sama väike, et rüga nädal aega tööd mingi uue mänguasja ostmiseks, mis järgmise mini-uuendusega see on juba saast ning tasub pigem maha müüa.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 09.06.2017 12:58:19 vasta tsitaadiga

Ega ei lootnutki sellest, et mingi räme haip pihta siin hakkab vaid lihtsalt teadmiseks, et midagi on tulemas, eks enamus update on nagunii sama peeruga lastud, et mängus raha kokku saada jäta oma senine elu koos naisega maha ja mängi 24/7 ja siis jääb ka veel puudu thumbs_up.gif
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 09.06.2017 16:59:53 vasta tsitaadiga

Kui see puhtalt PvP on jälle, siis pole sellega midagi teha icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 10.06.2017 00:28:18 vasta tsitaadiga

Lewis kirjutas:
Ega ei lootnutki sellest, et mingi räme haip pihta siin hakkab vaid lihtsalt teadmiseks, et midagi on tulemas, eks enamus update on nagunii sama peeruga lastud, et mängus raha kokku saada jäta oma senine elu koos naisega maha ja mängi 24/7 ja siis jääb ka veel puudu thumbs_up.gif

Mäng on ennast ammendanud, avastavad seal veel midagi ainult need kes pole seal 24/7 ehk juhuslikud pühapäeva mängijad, ise olen viimased kaks kuud pusinud päeva ülesannete kallal, ühe ringi olen läbinud, nüüd sama kasutaja teise karakteriga uue ringiga, ainsatki päeva ega ülesannet ei tohi vahele jätta ja nii 28 päeva jutti, tulem on 500k pluss juhuslike üllatuste otsa sattudes samas suurusjärgus aga siis juba miljonites, peale sellist kadaliku läbimist on kõik mis vähegi annab osta olemas ja ei teagi mille nimel neid uusi misjoone teha, saad ju kõik mis pakutakse osta hoobilt ära.
Ei tea kas seda motoklubi on võimalik maha ka müüja või muu valemiga sellest rämpsust lahti saada, üritasin COE Import/Export töökoda olemasoleva kõige odavama, kõige kallima vastu vahetada, ei lasta ka seda teha.

ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 10.06.2017 00:37:15 vasta tsitaadiga

nagu maksab mis maksab, fun mängida ikka ju
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 12.06.2017 12:58:37 vasta tsitaadiga

sattusin just serverisse kus on 25 inimest koos minuga, levelid algavad 23-89 ja ühel veel 237 ning rannas seisavad 19 jaht-i GG (ise ainult 170 ja pole veel rahagi üle jäämas mitte nii pea) Olemas korter kontor ladu suurim garaaž kuruma mi ja paar varastatud autot...
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 12.06.2017 13:01:59 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
sattusin just serverisse kus on 25 inimest koos minuga, levelid algavad 23-89 ja ühel veel 237 ning rannas seisavad 19 jaht-i GG (ise ainult 170 ja pole veel rahagi üle jäämas mitte nii pea) Olemas korter kontor ladu suurim garaaž kuruma mi ja paar varastatud autot...

Raske on tänapäeval ausalt rikkaks saada - ammu siis veel GTA-s icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 12.06.2017 14:29:08 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif see lausa huumor kui lobys moder sees siis chat täis raha lunimis kirju icon_razz.gif
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 12.06.2017 14:49:26 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
icon_biggrin.gif see lausa huumor kui lobys moder sees siis chat täis raha lunimis kirju icon_razz.gif

Ükspäev hakkas kah rahalunimine pihta - mõtleisn, et hüppan teise sessiooni ära - aga krt loadimise ajal tiksutati mitu milli juurde.....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 12.06.2017 15:11:21 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
Kõik hunnikusse ja tuli otsa icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 12.06.2017 16:34:53 vasta tsitaadiga

Väga lihtne trikk, kui tahad public onlines üksi ringi mässata. Tõmbad LAN kaabli arvutist välja 10 sekundiks ja pistad siis tagasi pessa ning vaatad, kuidas rahvas pudeneb sessionist välja ja sina jääd üksi oma CEO missione tegema icon_biggrin.gif (minul on see juba kümneid kordi toiminud)
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 12.06.2017 16:36:50 vasta tsitaadiga

ise kasutan netlimiter 4, tean ka venda kes mängib port-ga
tagasi üles
Est_RuLx
HV kasutaja
Est_RuLx

sõnum 12.06.2017 16:38:28 vasta tsitaadiga

dohc-48v12 kirjutas:
ise kasutan netlimiter 4, tean ka venda kes mängib port-ga

Kas netlimiter piirab GTA5 ühendus kiirust ja siis viskab ülejäänud rahva automaatselt välja?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 283, 284, 285 ... 308, 309, 310  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.